פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

05 יוני 2016, 11:42

אני מחזיק מראדוליצה. ציוות שלו עם מילר נשמע כמו חלום.

05 יוני 2016, 11:43

אני רוצה שחקן בסגנון של האנטר מאולי'

05 יוני 2016, 11:48

Holiday_Armadillo כתב:אני רוצה שחקן בסגנון של האנטר מאולי'

כמו אלכס טיוס?

05 יוני 2016, 11:49

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני רוצה שחקן בסגנון של האנטר מאולי'

כמו אלכס טיוס?

יותר חזק ויותר גבוה

05 יוני 2016, 11:50

היה וטיוס משתחרר מאנאדולו, ומכבי מצליחה לשים יד על סנטר יותר רציני מצירבס- הוא אוטומטית צריך להפוך לברירת המחדל לסנטר המחליף לדעתי...

05 יוני 2016, 11:54

החציל האצטקי כתב:היה וטיוס משתחרר מאנאדולו, ומכבי מצליחה לשים יד על סנטר יותר רציני מצירבס- הוא אוטומטית צריך להפוך לברירת המחדל לסנטר המחליף לדעתי...

גם אם צירבס בא (או כל סנטר מאסיבי אחר), הסנטר המחליף חייב להיות בסגנון של טיוס וחייבים להטיס מפה על טיל את אמבקווה

בחיים שלי לא ראיתי שחקן עם יכולות אתלטיות כל כך נמוכות

05 יוני 2016, 12:09

Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:היה וטיוס משתחרר מאנאדולו, ומכבי מצליחה לשים יד על סנטר יותר רציני מצירבס- הוא אוטומטית צריך להפוך לברירת המחדל לסנטר המחליף לדעתי...

גם אם צירבס בא (או כל סנטר מאסיבי אחר), הסנטר המחליף חייב להיות בסגנון של טיוס וחייבים להטיס מפה על טיל את אמבקווה

תמונה

05 יוני 2016, 12:10

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תמונה

סתם רע אליי
בסדר, אני אחזור לדבר על הרגלי החיזור של אורי

05 יוני 2016, 17:08

חביבם של מספר אנשים בפורום - דאריוס אדמס - הרג את הסיכוי של קוטצ'ה לנצח את בארסה במשחק מספר 2 בסידרה :laugh2

זה היה ככה: "הבאסקים" חטפו את הכדור ורצו למתפרצת קלה 4 על 0. אדמס רצה להראות איזה גבר הוא, ודפק דאנק בטבעת (במקום בסל). הריבאונד עף רחוק לכיוון החצי, בארסה קלעה סל קל בצד השני, וחיסלה את הסיכוים של קוטצ'ה...

05 יוני 2016, 17:25

צעד אמריקני גאוותני טיפוסי למדי. אני מאמין שהוא ילמד את הלקח להבא. עדיין אופציה לא רעה לקו האחורי, אבל לא הפייבוריט שלי.

05 יוני 2016, 20:42

החבר שלנו שוב חוזר לעניינים :
http://www.eurobasket.com/VTB-United-Le ... leave-Loko
מדווחים בתקשורת הרוסית שברצוקס במגעים מתקדמים מאוד עם מכבי (בטח עכשיו אחרי שדארושפקה החתימה את בלאט וברצלונה ככל הנראה תזכה באליפות ספרד ותשאיר את המאמן שלה).

05 יוני 2016, 21:03

Adam כתב:החבר שלנו שוב חוזר לעניינים :
מדווחים בתקשורת הרוסית שברצוקס במגעים מתקדמים מאוד עם מכבי (בטח עכשיו אחרי שדארושפקה החתימה את בלאט וברצלונה ככל הנראה תזכה באליפות ספרד ותשאיר את המאמן שלה).

הלוואי!

05 יוני 2016, 21:06

Adam כתב:החבר שלנו שוב חוזר לעניינים :

אין אמונה ביורובאסקט

- נכתב ע''י כתבת יורובאסקט לשעבר -

05 יוני 2016, 21:12

הורג אותי שאנשים כאן עדיין ממשיכים להאמין שיקרו דברים באמת טובים בקבוצה הזאת..

05 יוני 2016, 21:13

מלבד ברצלונה יש עוד קבוצות יורוליג שמחפשות מאמן?

05 יוני 2016, 21:16

למה ? סוני ווימס ומילר הם דברים טובים שקרו אז אני אופטימי למרות שאני מתאמץ ...

05 יוני 2016, 21:18

מקאדו 3 כתב:למה ? סוני ווימס ומילר הם דברים טובים שקרו אז אני אופטימי למרות שאני מתאמץ ...

עד שתצא הודעה רישמית אני עדיין מסרב להאמין שהם קרו..

05 יוני 2016, 21:23

מכביסט31 כתב:הורג אותי שאנשים כאן עדיין ממשיכים להאמין שיקרו דברים באמת טובים בקבוצה הזאת..

גם אני לא מאמין שמכבי תפתח את הכיס בשביל מאמן ראוי. השאלה היא אם לברצוקאס -שהתבטא שהוא מעוניין לאמן ביורוליג- יש אופציות נוספות. האם זה שבלאט חתם בדרושפאקה לא מצביע על כך שברצלונה או כל מועדון ראוי אחר לא תרים אחר מאמן לעונה הבאה.

05 יוני 2016, 21:23

אנטון לבוב מיורובאסקט כותב את הסקופים שלו תוך שתיית וודקה. הדבר העגום יותר זה שעוד שנייה כל אתרי הספורט יצטטו אותו.

06 יוני 2016, 00:17

משו אצל מילר לא בשל.
רך ועדיין לא שלם ,חייב לחזק את הכדור לא רק את השליטה בכדור אלא גם את הכדרור ,שיהיה יותר מחובר ליד ויותר כדרור חזק וקרוב לגוף ,זה נראה שברמות הגבוהות יהיה קל להעיף לו תכדור מהיד .
מקווה שיתברר כהתחתמה טובה
נושא נעול