פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: גל מקל

15 אוקטובר 2016, 01:27

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אבל ברור לך שמי שלא הסכים עם זה אז לא יסכים עם זה היום ומי שכן הסכים עם זה לא צריך את העונה הזאת או את התמונה בשביל לדעת את זה

עוד כמה משחקים כאלה ולאף אחד לא תהיה ברירה

watch them

15 אוקטובר 2016, 02:38

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אבל ברור לך שמי שלא הסכים עם זה אז לא יסכים עם זה היום ומי שכן הסכים עם זה לא צריך את העונה הזאת או את התמונה בשביל לדעת את זה

watch them

יטענו שבאמתחתו רק עונה גרועה אחת.

15 אוקטובר 2016, 02:39

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

watch them

יטענו שבאמתחתו רק עונה גרועה אחת.

באמתחתו :heart

15 אוקטובר 2016, 02:40

#לא_רציני_בכלל

15 אוקטובר 2016, 02:47

אני תוהה אם הישג הNBA של מקל הוא כזה משמעותי, כשהוא שיחק מעט מאוד, ואפילו לא חזר אחרי שהחלים?
מהכוכב הוא שוחרר, והישגיו בליגה הישראלית לא מרשימים, כי, ובכן, הם בליגה הישראלית.

15 אוקטובר 2016, 02:50

yanay21 כתב:אני תוהה אם הישג הNBA של מקל הוא כזה משמעותי, כשהוא שיחק מעט מאוד, ואפילו לא חזר אחרי שהחלים?
מהכוכב הוא שוחרר, והישגיו בליגה הישראלית לא מרשימים, כי, ובכן, הם בליגה הישראלית.

למי שאוהב אותו זה תמיד יהיה משמעותי, לא משנה כמה שחקנים גרועים קיבלו חוזים ב-NBA

15 אוקטובר 2016, 02:51

תנו לי חצי שנה ואני מקבל חוזה בנבא

15 אוקטובר 2016, 02:52

MTA2311 כתב:תנו לי חצי שנה ואני מקבל חוזה בנבא

עמדה?

15 אוקטובר 2016, 02:54

Holiday_Armadillo כתב:

עמדה?

1-5+מאמן וסקאוט בשל במיוחד

15 אוקטובר 2016, 02:56

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:אני תוהה אם הישג הNBA של מקל הוא כזה משמעותי, כשהוא שיחק מעט מאוד, ואפילו לא חזר אחרי שהחלים?

למי שאוהב אותו זה תמיד יהיה משמעותי, לא משנה כמה שחקנים גרועים קיבלו חוזים ב-NBA

אני יודע, אבל זה כל כך מתיש לפעמים. רק לחשוב על כמה שחקנים גרועים נבחרו בעשירייה הראשונה בדראפט, אז החתמה של שחקן ספסל שולי לא יכולה להיות בינונית? ובכלל, התפקיד שמייעדים לו פה הוא של מנהיג, לא שחקן משלים. באותה מידה, ולהבדיל אלף אלפי הבדלות ברמת הכישרון, אני לא חושב שג'יי אר סמית' יכול להנהיג קבוצה באירופה, למרות שהוא שחקן חמישייה. וכישרון יש למקל בכמות קטנה מאוד.

15 אוקטובר 2016, 02:57

Holiday_Armadillo כתב:

עמדה?

פוינט פורוורד

15 אוקטובר 2016, 02:59

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עמדה?

פוינט פורוורד

אתה מדרום אמריקה במקרה? שוקלת לחפש שם שחקנים למכבי כי נמאס לי מאמריקאים

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני יודע, אבל זה כל כך מתיש לפעמים. רק לחשוב על כמה שחקנים גרועים נבחרו בעשירייה הראשונה בדראפט, אז החתמה של שחקן ספסל שולי לא יכולה להיות בינונית? ובכלל, התפקיד שמייעדים לו פה הוא של מנהיג, לא שחקן משלים. באותה מידה, ולהבדיל אלף אלפי הבדלות ברמת הכישרון, אני לא חושב שג'יי אר סמית' יכול להנהיג קבוצה באירופה, למרות שהוא שחקן חמישייה. וכישרון יש למקל בכמות קטנה מאוד.

אני לא חושבת שיש פה לוגיקה מסויימת לדיון הזה כי הוא לא נגמר ברגע שהוא מתחיל והוא נטחן למוות בין שני הצדדים
אחד הויכוחים היותר מעייפים ומציקים שהיו בפורום ובטח המעיק שבהם מאז ליאור

15 אוקטובר 2016, 03:01

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עמדה?

פוינט פורוורד

אתה מדרום אמריקה במקרה? שוקלת לחפש שם שחקנים למכבי כי נמאס לי מאמריקאים

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא חושבת שיש פה לוגיקה מסויימת לדיון הזה כי הוא לא נגמר ברגע שהוא מתחיל והוא נטחן למוות בין שני הצדדים
אחד הויכוחים היותר מעייפים ומציקים שהיו בפורום ובטח המעיק שבהם מאז ליאור

אני חושב שבתקופת ליאור היה פה ייצוג גדול בהרבה לדעת הפרו.

היום זה כזה כולם מול שמואל ורוני שמתחיל להתמתן.

לא זוכר שחקן במכבי שעורר כזה אנטיגוניזם (לא מחשיב את ההיינסים והארינזות)

15 אוקטובר 2016, 03:01

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עמדה?

1-5+מאמן וסקאוט בשל במיוחד

ראית את הסרטון שפירסמתי שהוא עליך?

15 אוקטובר 2016, 03:06

MTA2311 כתב:אני חושב שבתקופת ליאור היה פה ייצוג גדול בהרבה לדעת הפרו.

היום זה כזה כולם מול שמואל ורוני שמתחיל להתמתן.

לא זוכר שחקן במכבי שעורר כזה אנטיגוניזם (לא מחשיב את ההיינסים והארינזות)

אני עדיין חושבת שהגישה כלפי מקל הרבה יותר סלחנית ממה שהיא צריכה להיות מצד לא מעט משתמשים פה
ועכשיו יהיה תירוץ נוסף שארז ''גומר אותו מנטלית''

15 אוקטובר 2016, 03:09

למרות שאני מאמין שמקל יבין את הרמז בשלב מסויים, ויפסיק לקחת את הזריקות האחרונות בכל סוף רבע. הוא לא מהזן של היינס, שפשוט לא יבין כלום בחייו העלובים.

15 אוקטובר 2016, 03:10

yanay21 כתב:למרות שאני מאמין שמקל יבין את הרמז בשלב מסויים, ויפסיק לקחת את הזריקות האחרונות בכל סוף רבע. הוא לא מהזן של היינס, שפשוט לא יבין כלום בחייו העלובים.

היינס עושה את זה מטיפשות, מקל עושה את זה מתחושת הירואיזם
הוא ה-שחקן, עליו צריך לסמוך, הוא זה שיציל את המולדת ולו ייתנו את הקרדיט

15 אוקטובר 2016, 03:11

שיאללה איך הוא התעלם ממני.

15 אוקטובר 2016, 03:12

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:למרות שאני מאמין שמקל יבין את הרמז בשלב מסויים, ויפסיק לקחת את הזריקות האחרונות בכל סוף רבע. הוא לא מהזן של היינס, שפשוט לא יבין כלום בחייו העלובים.

בדיוק, ובגלל זה אני מאמין שזה יעלם בקרוב, כי הוא יראה שזה לא עובד לו עם ארז. בליגה הישראלית הוא יכול להיות ההירו, אבל באירופה אין לו את היכולות להציל את הקבוצה. הוא לא מיני ממבה, הוא מיני מת'יו דלאבדובה

15 אוקטובר 2016, 03:15

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בדיוק, ובגלל זה אני מאמין שזה יעלם בקרוב, כי הוא יראה שזה לא עובד לו עם ארז. בליגה הישראלית הוא יכול להיות ההירו, אבל באירופה אין לו את היכולות להציל את הקבוצה. הוא לא מיני ממבה, הוא מיני מת'יו דלאבדובה

אני חושבת שאם הבעיה שלו (ושלנו) הייתה זה שהוא זורק את הזריקה האחרונה ברבע מצבנו היה טוב
זאת לא הסיבה שהוא שיחק 13 דקות נגד מילאנו
נושא נעול