פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מתקרב למכבי: ג'ו אלכסנדר החל בתהליך קבלת אזרחות

03 יולי 2016, 23:09

yzafrir כתב:יוני , יפה שהחתמה של שחקן כמו ווימס היא צפויה מבחינתך . הרי כל עונה מכבי מחתימה שחקן שהרוויח שנה לפני פי שתיים בצסקא....
עזוב נו , ההחתמה שלו ובסכום שהיא החתימה זאת אחת ההפתעות הגדולות של עונת המלפפונים באירופה בנתיים.

לא ספציפית ווימס, אבל בהחלט היה צפוי שמכבי תחתים שחקן מהסוג הזה. לפניו אלה היו פארמר ופארגו,
שהרוויחו המון והגיעו בזול יותר למכבי.
זה לא שהביאו לנו כאן שחקן של 10 נק' בNBA, כמו שהיה ארויו בזמנו.

03 יולי 2016, 23:12

toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:אני חושב שזאת אמירה מאוד קיצונית. בוא לא נשכח שאנחנו אחרי שתי עונות מאוד לא פשוטות עם הרבה חוזים בעיתיים ושינווים שנידרשים להיעשות. אני חושב שבהתחשב המצב, מכבי עשתה עבודה די טובה עד עכשיו.

בכל עונה אחרת הייתי מסכים איתך, אבל אחרי העונה האחרונה, ולפני היורוליג החדש, אין לנו שום פריבילגיה,
לתת להם הנחות.
עד עכשיו יש שתי החתמות שהן ברמה המצופה (סוני ומילר), החתמה אחת עם פוטנציאל טוב אבל טעון
הוכחה (ציברס), החתמה אחת די סתמית (סילי) וזהו בינתיים.
לא ברור למה הציון שאתה נותן להם הוא כזה גבוה.

דווקא אחרי שתי עונות האחרונות עם מכות בכל הרמות(מקצועיות, מנטליות ) קשה לצפות שמכבי פתאום תכבוש את אירופה. כן אפשר לצפות שיעשו מהלכים בכיוון הנכון. העיפו את אמבקווה(משהו שבשבילי הוא לא מובן מאליו), הביאו צוות מקצועי טוב יותר, החתימו כמה שחקנים טובים. סה"כ בראייה שלי מסתמנת קבוצה די מאוזנת. כמובן שנחכה כשהסגל יסגר ונוכל לראות אותם בפעולה. מי שחשב שנראה כאן כוכבים וסגל ללא רבב כשבחוץ יש לך לא מעט קבוצות עם תקציב גבוה משל מכבי כשכולם עושים את המקסימום לבנות את הקבוצה הטובה ביותר,לא קורא נכון את הדברים לפי דעתי.

ברור שלא מחכים כאן לטופ של הטופ, אבל אסור לוותר להם בכזאת קלות.
דווקא העונות האחרונות מראות שלמכבי יש כסף, אבל היא משתמשת בו נורא ואיום, ואז היא מתקנת,
ושוב מתקנת, ובהיעדר אנשי מקצוע ראויים, היא גם בוחרת את השחקנים הבזיוניים ביותר שאפשר.

אז השנה לא נראה שיש פבראני כאלו ואחרים באופק. החתימו עד עכשיו שחקנים שאתה יודע מה אתה הולך לקבל מהם פחות או יותר.

בסדר. נחכה ונראה.
זה לא הישג כזה גדול שלא מביאים לנו שחקן נכה ובונים על ילד בן 18 כאחד מארבעת הגבוהים המובילים
ועל נכה נוסף כPF המוביל של הקבוצה.
כל אחד מאתנו היה מבין שככה לא בונים קבוצה, גם בלי העונה האחרונה.

03 יולי 2016, 23:16

jol9 כתב:
yzafrir כתב:יוני , יפה שהחתמה של שחקן כמו ווימס היא צפויה מבחינתך . הרי כל עונה מכבי מחתימה שחקן שהרוויח שנה לפני פי שתיים בצסקא....
עזוב נו , ההחתמה שלו ובסכום שהיא החתימה זאת אחת ההפתעות הגדולות של עונת המלפפונים באירופה בנתיים.

לא ספציפית ווימס, אבל בהחלט היה צפוי שמכבי תחתים שחקן מהסוג הזה. לפניו אלה היו פארמר ופארגו,
שהרוויחו המון והגיעו בזול יותר למכבי.
זה לא שהביאו לנו כאן שחקן של 10 נק' בNBA, כמו שהיה ארויו בזמנו.

אז אני כן מדבר ספציפית על ווימס.
עם כל הכבוד לפארגו הוא לא נתן ביורוליג מה שווימס עשה ולא הרוויח את הסכומים האלו.
פארמר היהנחריגה גדולה מהעקרונות כמו גם מקרה ארויו ועכשיו ווימס , אבל אלו מקרים מאוד חריגים במכבי ובהחלט לא "צפויים".
אם היו אומרים לנו לפני שנה שווימס יחתום במכבי היינו צוחקים ....

03 יולי 2016, 23:24

אבל מכבי לא הביאה את ווימס בשיא היכולת שלו ביורוליג, כמו שהיא לא תביא את דה קולו
אחרי העונה האחרונה בצסקא.
מכבי בהחלט עשתה מחטף יפה עם ווימס, אבל זה לא משהו שלא ראינו כאן בעבר.
מבחינתי גם זה לחלוטין משנה איך ייראה כל הסגל. ווימס לבד לא יספיק לשום דבר.

03 יולי 2016, 23:26

צפרירי מה דעתך על היינס כרכז מחליף למקל? נדמה לי סבבה. נתן עונה טובה בססארי אפילו פאו החתימה אותו ובמכבי הוא לא הצליח בגלל הדומיננטיות של פארגו.

03 יולי 2016, 23:31

בוא נגיד ואלכסנדר חותם כאן בסוף כישראלי, הסגל יראה בינתיים ככה:
אוחיון, מקל
ווימס, סילי, יבזורי
סמית', לנדסברג, פניני
מילר, אלכסנדר
זירבס, שגב

כבר 12 שחקנים, איך אמורים לחתום עוד 2? הייתה אי פעם עונה שהיה לנו סגל של 14 שחקנים חתומים בו"ז? (לא כולל נערי פוסטר).
לא נראה הגיוני...

03 יולי 2016, 23:33

שועל כתב:צפרירי מה דעתך על היינס כרכז מחליף למקל? נדמה לי סבבה. נתן עונה טובה בססארי אפילו פאו החתימה אותו ובמכבי הוא לא הצליח בגלל הדומיננטיות של פארגו.

מצחיק אתה....
אגב בהתחשב בסיטואציה , היינס נכשל במכבי הרבה הרבה יותר מאלכסנדר שהגיעה באמצע העונה.
ועוד נקודה חשובה , עמדה 1 היא הרבה יותר קריטית ולכן אני לא מאמין שמקל ויוגב יוכלו לסחוב עונה שלמה בעיקר בגלל יוגב.
לכן כבר אמרתי שאני חושב שעדיף להביא את ג'ו כישראלי והזול כמחליף למילר כדי שישאר כסף לסנטר משמעותי וגארד משמעותי...

03 יולי 2016, 23:38

yzafrir כתב:
שועל כתב:צפרירי מה דעתך על היינס כרכז מחליף למקל? נדמה לי סבבה. נתן עונה טובה בססארי אפילו פאו החתימה אותו ובמכבי הוא לא הצליח בגלל הדומיננטיות של פארגו.

מצחיק אתה....
אגב בהתחשב בסיטואציה , היינס נכשל במכבי הרבה הרבה יותר מאלכסנדר שהגיעה באמצע העונה.
ועוד נקודה חשובה , עמדה 1 היא הרבה יותר קריטית ולכן אני לא מאמין שמקל ויוגב יוכלו לסחוב עונה שלמה בעיקר בגלל יוגב.
לכן כבר אמרתי שאני חושב שעדיף להביא את ג'ו כישראלי והזול כמחליף למילר כדי שישאר כסף לסנטר משמעותי וגארד משמעותי...

טוב...
אז גם לך יש גבולות, רק בדקתי..

03 יולי 2016, 23:38

Asf כתב:בוא נגיד ואלכסנדר חותם כאן בסוף כישראלי, הסגל יראה בינתיים ככה:
אוחיון, מקל
ווימס, סילי, יבזורי
סמית', לנדסברג, פניני
מילר, אלכסנדר
זירבס, שגב

כבר 12 שחקנים, איך אמורים לחתום עוד 2? הייתה אי פעם עונה שהיה לנו סגל של 14 שחקנים חתומים בו"ז? (לא כולל נערי פוסטר).
לא נראה הגיוני...

יחתימו עוד סנטר ובזה הסגל סגור

03 יולי 2016, 23:40

אוחיון, מקל
ווימס, סילי, יבזורי
סמית', לנדסברג, פניני
מילר, אלכסנדר
זירבס, שגב

לא נראה הגיוני...

וזה בהנחה שרוצ'סטי לא ממשיך...

תראה, בגדול יבזורי, פניני ושגב הם לא שחקנים שאפשר לבנות עליהם ביורוליג.
אוחיון וסמית' יהיו פצועים חלק מהזמן. זה משאיר אותך עם 7 שחקנים שאתה יכול לסמוך עליהם
ביורוליג כשאחד מהם הוא סילבן והשני הוא אלכסנדר.
לא להיט...

03 יולי 2016, 23:45

עשית הנחה גדולה לסמית' . יוגב אכן יהיה פצוע חלק (גדול) מהזמן , אבל סמית' ? אני בספק אם הוא יפתח את העונה על הרגליים.... הייתי שמח לראות פה את האניקט במקומו וגם כגיבוי לעמדה 4 במידת הצורך....

03 יולי 2016, 23:48

yzafrir כתב:עשית הנחה גדולה לסמית' . יוגב אכן יהיה פצוע חלק (גדול) מהזמן , אבל סמית' ? אני בספק אם הוא יפתח את העונה על הרגליים.... הייתי שמח לראות פה את האניקט במקומו וגם כגיבוי לעמדה 4 במידת הצורך....

אני לא בטוח, אבל נראה לי שלפי חוקי הפורום, אסור לך יותר לומר את השם של האניקאט במשך שבוע
(זה קצת כמו ה-10 שניות שחייבים לחכות בין משלוח של שתי הודעות).

03 יולי 2016, 23:48

jol9 כתב:
yzafrir כתב:עשית הנחה גדולה לסמית' . יוגב אכן יהיה פצוע חלק (גדול) מהזמן , אבל סמית' ? אני בספק אם הוא יפתח את העונה על הרגליים.... הייתי שמח לראות פה את האניקט במקומו וגם כגיבוי לעמדה 4 במידת הצורך....

אני לא בטוח, אבל נראה לי שלפי חוקי הפורום, אסור לך יותר לומר את השם של האניקאט במשך שבוע
(זה קצת כמו ה-10 שניות שחייבים לחכות בין משלוח של שתי הודעות).

15

03 יולי 2016, 23:49

jol9 כתב:אבל מכבי לא הביאה את ווימס בשיא היכולת שלו ביורוליג, כמו שהיא לא תביא את דה קולו

ממש לא מסכים, אתם יכולים לצחוק כמה שבא לכם על ההנהלה אבל אל תגמדו את ההחתמה של ווימס
זה ממש, אבל ממש, לא משהו שאנחנו רגילים אליו כשמחתימים כנראה את השחקן הכי טוב בעמדתו באירופה

03 יולי 2016, 23:53

rc4991 כתב:
jol9 כתב:אבל מכבי לא הביאה את ווימס בשיא היכולת שלו ביורוליג, כמו שהיא לא תביא את דה קולו

ממש לא מסכים, אתם יכולים לצחוק כמה שבא לכם על ההנהלה אבל אל תגמדו את ההחתמה של ווימס
זה ממש, אבל ממש, לא משהו שאנחנו רגילים אליו כשמחתימים כנראה את השחקן הכי טוב בעמדתו באירופה

וזה ממש, אבל ממש חבל שבונים סביבו סגל חלש וגורמים לכך שההחתמה שלו לא תהיה אפקטיבית

03 יולי 2016, 23:54

jol9 כתב:
אוחיון, מקל
ווימס, סילי, יבזורי
סמית', לנדסברג, פניני
מילר, אלכסנדר
זירבס, שגב

לא נראה הגיוני...

וזה בהנחה שרוצ'סטי לא ממשיך...

תראה, בגדול יבזורי, פניני ושגב הם לא שחקנים שאפשר לבנות עליהם ביורוליג.
אוחיון וסמית' יהיו פצועים חלק מהזמן. זה משאיר אותך עם 7 שחקנים שאתה יכול לסמוך עליהם
ביורוליג כשאחד מהם הוא סילבן והשני הוא אלכסנדר.
לא להיט...

מסכים לגמרי שבעייתי לסמוך עליהם (ולא רק עליהם) ברמת יורוליג, אבל כאן מדובר על לא לכלול אותם בסגל ליורוליג באופן די קבוע.
יש יותר מדי שחקנים בסגל, רובם לא להיט, הייתי שמח אם היו מוותרים על חלק מהם כי כל משחקי הכיסאות המוזיקלים הבאים עלינו "לטובה" נותנם לי הרגשה רעה יותר מההרגשה ההתחלתית שלי (שמראש לא הייתה טובה במיוחד).

03 יולי 2016, 23:54

שועל כתב:
rc4991 כתב:

וזה ממש, אבל ממש חבל שבונים סביבו סגל חלש וגורמים לכך שההחתמה שלו לא תהיה אפקטיבית

זה כבר משהו אחר (ועדיין לא ראית את כל הסגל) אבל לגמד את ההחתמה של ווימס זה כבר ממש עצימת עיניים

03 יולי 2016, 23:57

אם מכבי תפגע טוב עם הזרים , אז לליגה גם יבזורי , שגב , פניני , יוגב , מקל .....יספיקו בהחלט לליגה. בשנתיים האחרונות מכבי נפלה עם לפחות 70% מהזרים שלה....

03 יולי 2016, 23:58

rc4991 כתב:

ווימס חזר מהNBA, ככה שאנחנו לא יודעים האם הוא הכי טוב או לא הכי טוב באירופה בתפקידו.
אחלה שחקן. אין טענות בכלל.
אבל כמו שאמרתי - ווימס לבד לא יספיק.

04 יולי 2016, 00:01

לא יספיק למה ?
חייבים תאום ציפיות (תרד נפרד ??)
נ.ב.
אם אני רושם את השם של האניקט כל פעם עם שגיאת כתיב אחרת זה גם נספר...
פרסם תגובה