23 אוגוסט 2016, 23:55
LIAV10 כתב:עשיתם מצירבס איתי שגב, הוא שחקן טוב מאוד.
ראד עשוי להיות שחקן טוב גם הוא, ותמיד יש את סמית׳ ב4, הרבה תלוי בסנטר שיגיע.
אותי מטריד יותר הקו האחורי.
23 אוגוסט 2016, 23:58
24 אוגוסט 2016, 00:03
24 אוגוסט 2016, 00:06
LIAV10 כתב:דווקא זה הדבר היחיד שאני סומך על מקל, הוא יודע לשחק פיק אנד רול.
24 אוגוסט 2016, 00:10
MTA2311 כתב:אי אפשר להגיד על קבוצה שהקו הקדמי שלה הוא צירבאס, ראד ואלכסנדר שהיא תהיה בהצלבה. פשוט אי אפשר.
24 אוגוסט 2016, 00:13
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אי אפשר להגיד על קבוצה שהקו הקדמי שלה הוא צירבאס, ראד ואלכסנדר שהיא תהיה בהצלבה. פשוט אי אפשר.
על אותו משקל אי אפשר להגיד שקבוצה עם קו אחורי כזה לא תהיה בהצלבה
אתם מגזימים לגמרי ממה שעשיתם מהקו הקדמי. כן לא הכי טוב אבל יש שם סנטר טוב, שחקן עם פוטנציאל לעמדה 4, מחליף לא רע ועוד סנטר הגנתי שיבוא. כשמצרפים את זה לקו האחורי מתקבלת קבוצה טובה מאוד
24 אוגוסט 2016, 00:18
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אי אפשר להגיד על קבוצה שהקו הקדמי שלה הוא צירבאס, ראד ואלכסנדר שהיא תהיה בהצלבה. פשוט אי אפשר.
אתם מגזימים לגמרי ממה שעשיתם מהקו הקדמי. כן לא הכי טוב אבל יש שם סנטר טוב, שחקן עם פוטנציאל לעמדה 4, מחליף לא רע ועוד סנטר הגנתי שיבוא. כשמצרפים את זה לקו האחורי מתקבלת קבוצה טובה מאוד
קודם כל לא, זה ממש לא על אותו משקל. קבוצה טובה לא נמדדת רק לפי הקו האחורי שלה.
ודבר שני, אתה סתם מקצין לכיוון ההפוך משועל. הקו הקדמי כרגע ממש לא מספיק טוב, והוא לא של קבוצת הצלבה. אני יכול להשלים תיאורטית עם ראד וג'ו ב4 אם יביאו סנטר מתאים, אבל אם לא זה קו קדמי חלש.
24 אוגוסט 2016, 00:22
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אי אפשר להגיד על קבוצה שהקו הקדמי שלה הוא צירבאס, ראד ואלכסנדר שהיא תהיה בהצלבה. פשוט אי אפשר.
קודם כל לא, זה ממש לא על אותו משקל. קבוצה טובה לא נמדדת רק לפי הקו האחורי שלה.
ודבר שני, אתה סתם מקצין לכיוון ההפוך משועל. הקו הקדמי כרגע ממש לא מספיק טוב, והוא לא של קבוצת הצלבה. אני יכול להשלים תיאורטית עם ראד וג'ו ב4 אם יביאו סנטר מתאים, אבל אם לא זה קו קדמי חלש.
למה מותר למדוד לפי הקו הקדמי אבל לא לפי האחורי? האחורי הרבה הרבה יותר טוב ממה שהקדמי רע והמשחק היום סובב יותר סביב גארדים
אני לא מקצין - אני לא מתלהב מצירבס אבל הוא כן סנטר טוב שכבר הגזמתם איתו, ראד יכול להיות גניבה ועוד לא חתם הסנטר הנוסף
24 אוגוסט 2016, 00:22
24 אוגוסט 2016, 00:24
SlavaCa כתב:אחרי שתי העונות האחרונות אני רק רוצה שתהיה קבוצה בריאה פיזית ומנטאלית שתשחק טוב ותהיה מחוברת ויש מספיק כשרון בשביל להלחם על מקומות 5-8
24 אוגוסט 2016, 00:28
MTA2311 כתב:לא מודד לפי הקדמי, מודד לפי הקבוצה בשלמותה. הקו האחורי מצויין, והקדמי לא מספיק טוב כרגע, מה שאומר שהקבוצה בשלמותה לא מספיק טובה ומאוזנת.
24 אוגוסט 2016, 00:30
my man כתב:SlavaCa כתב:אחרי שתי העונות האחרונות אני רק רוצה שתהיה קבוצה בריאה פיזית ומנטאלית שתשחק טוב ותהיה מחוברת ויש מספיק כשרון בשביל להלחם על מקומות 5-8
מה???
אחרי שתי העונות האחרונות אני רוצה גביע אירופה!
24 אוגוסט 2016, 00:30
my man כתב:SlavaCa כתב:אחרי שתי העונות האחרונות אני רק רוצה שתהיה קבוצה בריאה פיזית ומנטאלית שתשחק טוב ותהיה מחוברת ויש מספיק כשרון בשביל להלחם על מקומות 5-8
מה???
24 אוגוסט 2016, 00:31
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא מודד לפי הקדמי, מודד לפי הקבוצה בשלמותה. הקו האחורי מצויין, והקדמי לא מספיק טוב כרגע, מה שאומר שהקבוצה בשלמותה לא מספיק טובה ומאוזנת.
סבבה, ולדעתי עם עוד סנטר סביר (לא מפוצץ) יש פה כבר כנראה קבוצת הצלבה
אגב, אתם מוזמנים לעבור על סגלים של היריבות בלבל שלנו ולגלות אצלן לא מעט פאקים, אצל חלק לא קטן יותר משלנו יש
24 אוגוסט 2016, 00:35
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא מודד לפי הקדמי, מודד לפי הקבוצה בשלמותה. הקו האחורי מצויין, והקדמי לא מספיק טוב כרגע, מה שאומר שהקבוצה בשלמותה לא מספיק טובה ומאוזנת.
אגב, אתם מוזמנים לעבור על סגלים של היריבות בלבל שלנו ולגלות אצלן לא מעט פאקים, אצל חלק לא קטן יותר משלנו יש
על זה כבר הסכמנו בתחילת השבוע.
יותר מזה, סראפין\רובינסון וזה סגל לפיינל פור.
24 אוגוסט 2016, 00:36
rc4991 כתב:my man כתב:SlavaCa כתב:אחרי שתי העונות האחרונות אני רק רוצה שתהיה קבוצה בריאה פיזית ומנטאלית שתשחק טוב ותהיה מחוברת ויש מספיק כשרון בשביל להלחם על מקומות 5-8
מה???
וואי אורי, באמת שאני כבר לא מבין מה עובר עליך
זה כאילו נהיית פתאום ילדותי בקטע של "התינוק שרוצה הכל"
כבר עשור שהקבוצה הזאת לא קונטנדרית אבל עכשיו אתה מחליט שאתה לא מוכן לפחות מתואר ודריסת היורוליג
24 אוגוסט 2016, 00:39
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא מודד לפי הקדמי, מודד לפי הקבוצה בשלמותה. הקו האחורי מצויין, והקדמי לא מספיק טוב כרגע, מה שאומר שהקבוצה בשלמותה לא מספיק טובה ומאוזנת.
על זה כבר הסכמנו בתחילת השבוע.
יותר מזה, סראפין\רובינסון וזה סגל לפיינל פור.
מסכים לגמרי, אבל הינה אתה רואה שיש פה אנשים שעדיין מתבכיינים
זה כבר לא להיות שליליים, זה כבר רמה מעבר
24 אוגוסט 2016, 00:41
24 אוגוסט 2016, 00:43
SlavaCa כתב:כל הקטע בלהיות אוהד של קבוצה זה לסבול לפעמים, יש אוהדים שסובלים תמיד כמו ארסנל למשל
מה שכן בליגה הישראלית חייבים לדרוס לתת לאמרה 30 בראש!
24 אוגוסט 2016, 00:44
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:SlavaCa כתב:אחרי שתי העונות האחרונות אני רק רוצה שתהיה קבוצה בריאה פיזית ומנטאלית שתשחק טוב ותהיה מחוברת ויש מספיק כשרון בשביל להלחם על מקומות 5-8
מה???
וואי אורי, באמת שאני כבר לא מבין מה עובר עליך
זה כאילו נהיית פתאום ילדותי בקטע של "התינוק שרוצה הכל"
כבר עשור שהקבוצה הזאת לא קונטנדרית אבל עכשיו אתה מחליט שאתה לא מוכן לפחות מתואר ודריסת היורוליג
היינו קבוצת הצלבה עם הבלחות לפיינל פור שלוקחת תארים בארץ בהליכה..
השנתיים האחרונות:
הפסדנו את גביע ווינר, עפנו בסוויפ בהצלבה, הודחנו בסדרה של הטוב מ5 כשהובלנו 2-0
עפנו מהיורוליג בשלב הבתים. עפנו מהיורוקאפ בשלב הבתים, עפנו בחצי גמר על ידי ראשל"צ
שיחקו פה, לינהארט, היינס, אלכסנדר, אונאקו, פבראני, מילסאפ, סימונס- וזו רק רשימה חלקית ביותר של הבזיונות..
אה- עוד דבר..אבי אבן אימן אותנו!
אז כן מגיע לנו פיצוי! פיצוי גדול בדמות קבוצה שתדרוס את אירופה!