אנדרו גאודלוק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אנדרו גאודלוק

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 18:58

אחדשיודע כתב:גלדסטון פירסם שסמית' מרוויח 900 אלף דולר נטו בלי בונוסים. עם בונוסים אאל"ט זה יכול להגיע 1.1 מיליון דולר נטו או מעט יותר.
כלומר לערך בין 1.8 ל-2.2 מיליון דולר ברוטו.

לא יודע מאיפה הוא הביא את זה
אני זוכר שכולם דיברו על 1.2~1.3 לעונה
מה גם שהחוזה הקודם שלו היה בסכום הזה אם אני לא טועה כך שזה לא הגיוני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 אוקטובר 2016, 19:09

ankram כתב:
אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:כבר עכשיו משלמים לסמית' שני מיליון

ברוטו, לא נטו.
אם האופציה של מכבי על גאדולוק היא 2 מיליון דולר נטו, מדובר בכ-2.6 מיליון דולר ברוטו. אבל זה לא רחוק מידי.

ankram כתב:
שמואל1 כתב:צאו מהסרט, מכבי לא תשלם לו (ולאף שחקן אחר) 2 מיליון דולר לעונה.
האופצייה הזאת מראש נועדה לא להתממש.

ובצדק מוחלט , לא משלמים למעלה מ 2 מליון $ על שחקן כמו גאודולוק שהוא סקורר מחונן , אבל שומר חלש מאד , ועדיין הוא לא הוכיח שהוא ספאנוליס , יעני יכול לקחת קבוצה עד התואר.

יש לך הצעה יותר טובה? אולי להמיר אותו בשני צרבסים במקום? או 4 אייברסונים? 4 סילים?
בעונה שעברה הרוויחו 15-20 שחקנים באירופה 2 מיליון דולר ומעלה. ספאנוליס היה יותר קרוב ל-3 מיליון דולר.

אני לא יודע אם ישלמו או לא, אני מתקשה להיכנס לראש של הפדרמנים, אבל במחירים שיש היום ביורוליג וב-NBA? זה המחיר שלו. ברור שלהישגים האישיים והקבוצתיים יש משקל בהחלטה כזאת (בסגל הנוכחי - שני גביעי מדינה + פלייאוף יורוליג, והוא צריך להישאר פה).

אתה שואל אותי מה אני רוצה או מה שיהיה?? , אני רוצה סגל של תיאודוסיץ',גאודלוק,היינס,ראנדולף , המילטון , אז מה אם אני רוצה?
לשיטתי , סכומים כאלו משולמים או לשחקני על שנוצנים לך ערך מוסף למעט קליעה , מסירה , הגנה, ווינריות.
לשיטתי טייריס עונה על הדרישות האלו , גאודלוק עדיין לא הוכיח שהוא ראוי לסכומים האלו , שחקן שחקן , אבל בסופו של דבר סקורר מחונן , שעדיין לא הוכיח שהוא יכול ללכת עד הסוף (לא עלו לגמר היורוליג והפסידו אליפות) , או לתת שמירה ובכללי להפוך את אלו שלידו טובים יותר.
לפני שצולבים אותי , אני מאד מחובר לשחקן הזה , חושב שהוא השחקן הכי טוב שלנו ובקלות בין 3 הסקוררים הטובים ביבשת , עם זאת אני יודע שברגע שישלמו עליו 2 מליון , על ווימס ומילר מליון , בתוספת ציברס,והישראלים , השאר יהיו ראד,אלכסנדר ואייברסון.

אז שוב אני שואל, מי ומה אתה מביא בסכומים האלה? מי מבטיח לך שתקבל יותר טוב מגאודלוק (במצטבר) אם תחלק את הכסף הזה לשני שחקנים שונים? הסכומים באירופה השתנו. אם אתה מקבל את צירבס במיליון דולר, לטעמי אתה צריך להגיד תודה על גאודלוק ב-2 מיליון לדולר.

הכל יפה בתיאוריה. גם אני רוצה את השחקן המושלם - שחקן שיתן לי גם הגנה, גם התקפה וגם ווינריות.
אין הרבה כאלה באירופה, אם בכלל. ואם כן, כנראה שהם מקבלים יותר מה-2 מיליון דולר שגאודלוק אמור לקבל (או לפחות יקבלו יותר, אחרי העונה הראשונה שלהם באירופה). אגב, גם ספאנוליס, תאודוסיץ' וטייריס רייס היו פעם בלי תואר יורוליג. אז מה?

עכשיו, בהנחה שאתה מוסיף את הסכומים שמכבי משלמת העונה על רוצ'סטי והנדריקס (700 אלף דולר נטו), אין הבדל גדול. מכבי יכלה לבנות השנה קבוצה מצוינת (הן בפן ההתקפי והן בהגנתי), והיא יכולה לבנות כזאת בשנה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 19 אוקטובר 2016, 19:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 אוקטובר 2016, 19:11

rc4991 כתב:
אחדשיודע כתב:גלדסטון פירסם שסמית' מרוויח 900 אלף דולר נטו בלי בונוסים. עם בונוסים אאל"ט זה יכול להגיע 1.1 מיליון דולר נטו או מעט יותר.

למה זה לא הגיוני? דווקא מאוד הגיוני שמכבי הגיעו איתו לסיכום שאת מרבית השכר הוא יקבל בשנה הראשונה לחוזה (כי בשנה הזאת הוא שילם אחוז מס נמוך יותר), ובשנתיים האחרות הוא יקבל סכומים נמוכים יותר. מה גם שמדובר במשכורת ללא בונוסים לפי גלדסטון, כך שיכול להיות שכן יגיע לסכום דומה בסופו של דבר.

כולם דיברו על 1.2 מיליון דולר נטו בהתייחסות למשכורת שהרוויח בעונה שעברה (1.6 ברוטו). אף אחד לא באמת ידע כמה הוא ירוויח בשארית החוזה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 19 אוקטובר 2016, 19:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 19 אוקטובר 2016, 19:16

הוא עולה 1.3 ובגלל המס הישראלי מדובר על שני מיליון נטו!

ברוטו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 19:47

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:

למה זה לא הגיוני? דווקא מאוד הגיוני שמכבי הגיעו איתו לסיכום שאת מרבית השכר הוא יקבל בשנה הראשונה לחוזה (כי בשנה הזאת הוא שילם אחוז מס נמוך יותר), ובשנתיים האחרות הוא יקבל סכומים נמוכים יותר. מה גם שמדובר במשכורת ללא בונוסים לפי גלדסטון, כך שיכול להיות שכן יגיע לסכום דומה בסופו של דבר.

כולם דיברו על 1.2 מיליון דולר נטו בהתייחסות למשכורת שהרוויח בעונה שעברה (1.6 ברוטו). אף אחד לא באמת ידע כמה הוא ירוויח בשארית החוזה.

קשה לי להאמין שהגיעו איתו להסכם כזה ועם כן זה אומר שבעונה האחרונה הוא הרוויח לפחות 1.5 כדי לאזן את העסק

בדקתי עכשיו:
http://sports.walla.co.il/item/2844333
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 97&lang=HE
http://one.co.il/Article/249078.html

המינימום כאן הוא 1.2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 19:49

felix_r כתב:

ברוטו

בפעם האלף, משלמים עליו מס ישראלי וככזה העלות שלו נטו היא כמו שני מיליון נטו על זר
מה כל כך קשה להבין? בדיוק כמו שאוחיון מרוויח 500 אלף נטו, מיליון ברוטו ו-750 אלף נטו במונחים של זר בגלל המס

הברוטו שלו זה 2.5 בערך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 אוקטובר 2016, 20:01

rc4991 כתב:
אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:

קשה לי להאמין שהגיעו איתו להסכם כזה ועם כן זה אומר שבעונה האחרונה הוא הרוויח לפחות 1.5 כדי לאזן את העסק

בדקתי עכשיו:

המינימום כאן הוא 1.2

ספורט 5:
ההערכות מדברות על שכר של 3.7 מיליון דולר נטו לכל התקופה

ONE:
חתם על החוזה עד 2018 במהלכו הוא צפוי להרוויח סכום המוערך בכארבעה מיליון דולר לכל התקופה

כל הנתונים לאחר החתימה היו "מוערכים", כפי שמצוטט. לא נראה שמישהו שם ידע על פרטי החוזה המדויקים.
ועובדה שאותו גלדסטון דיווח לאחרונה על סכום של 900 אלף דולר נטו (ללא בונוסים), לאחר שדובר בעונה הראשונה על 1.2 מיליון דולר.

לא הבנתי למה כל כך קשה לך להאמין שהגיעו איתו להסכם על ירידה הדרגתית במשכורת (או התניה של חלק מסוים בחוזה בהישגים). מה כל כך מופרך בזה? יש פה גם את עניין הגיל (לא משתבח עם השנים) וגם את עניין המס. ב-NBA רואים הרבה פעמים ששחקנים מבוגרים יחסית מקבלים משכורת גבוהה בשנה הראשונה, שיורדת בהדרגתיות. ושם עוד עניין המס נשאר זהה לאורך השנים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 19 אוקטובר 2016, 20:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 20:19

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:
אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:

בדקתי עכשיו:

המינימום כאן הוא 1.2

ספורט 5:
ההערכות מדברות על שכר של 3.7 מיליון דולר נטו לכל התקופה

ONE:
חתם על החוזה עד 2018 במהלכו הוא צפוי להרוויח סכום המוערך בכארבעה מיליון דולר לכל התקופה

כל הנתונים לאחר החתימה היו "מוערכים", כפי שמצוטט. לא נראה שמישהו שם ידע על פרטי החוזה המדויקים.
ועובדה שאותו גלדסטון דיווח לאחרונה על סכום של 900 אלף דולר נטו (ללא בונוסים), לאחר שדובר בעונה הראשונה על 1.2 מיליון דולר.

לא הבנתי למה כל כך קשה לך להאמין שהגיעו איתו להסכם על ירידה הדרגתית במשכורת (או התניה של חלק מסוים בחוזה בהישגים). מה כל כך מופרך בזה? יש פה גם את עניין הגיל (לא משתבח עם השנים) וגם את עניין המס. ב-NBA רואים הרבה פעמים ששחקנים מבוגרים יחסית מקבלים משכורת גבוהה בשנה הראשונה, שיורדת בהדרגתיות. ושם עוד עניין המס נשאר זהה לאורך השנים.

1. כי אם זה היה המצב היו מדווחים על זה מזמן
2. כי מכבי ושכל לא הולך ביחד
3. ורד כהן כתבה מיליון יורו בעונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 אוקטובר 2016, 20:31

1. למה אתה לא דיווחת על זה? אולי מאותה סיבה. זה לא באמת עניין מישהו אחרי שהחוזה שלו כבר נסגר.
2. אומנם בדר"כ זה נכון, אבל הנה - ציטוט מהכתבה של גלסטון אחרי החתימה:
כבר אתמול נראה היה כי סמית' ומכבי בדרך לסיכום, אולם נדרשה עדיין לא מעט עבודה, בעיקר בכל הנוגע למכשול העיקרי בדרך לעיסקה - סוגיית המס. הצדדים ניהלו מגעים על תוך הלילה - מנכ"ל מכבי דני פדרמן מצד אחד וסוכנו של סמית' אבי זילברמן מהצד השני - ולבסוף נמצא הפיתרון והוסרו כל המכשולים.

אני מניח שכן נתנו דגש לענייני המס וכן ניסו לעשות קומבינות בחוזה. ואם הדיווח האחרון של גלדסטון נכון (על ה-900 אלף דולר לא כולל בונוסים), אז סיכוי טוב שעשו.
3. אה, אז בגלל שרד כהן כתבה "ירוויח כמיליון יורו לעונה" אז זאת כבר עובדה ולא הערכה? אני מניח שהיא השתמשה, כמו כולם, בהערכות מוקדמות שהיו בטרם החתימה. וסביר להניח שאף אחד מהם לא העמיק בפרטי החוזה לשנים הבאות (התניות, סעיפי בונוס וכ'ו) לאחר החתימה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 20:40

אחדשיודע כתב:1. למה אתה לא דיווחת על זה? אולי מאותה סיבה. זה לא באמת עניין מישהו אחרי שהחוזה שלו כבר נסגר.
2. אומנם בדר"כ זה נכון, אבל הנה - ציטוט מהכתבה של גלסטון אחרי החתימה:
כבר אתמול נראה היה כי סמית' ומכבי בדרך לסיכום, אולם נדרשה עדיין לא מעט עבודה, בעיקר בכל הנוגע למכשול העיקרי בדרך לעיסקה - סוגיית המס. הצדדים ניהלו מגעים על תוך הלילה - מנכ"ל מכבי דני פדרמן מצד אחד וסוכנו של סמית' אבי זילברמן מהצד השני - ולבסוף נמצא הפיתרון והוסרו כל המכשולים.

אני מניח שכן נתנו דגש לענייני המס וכן ניסו לעשות קומבינות בחוזה. ואם הדיווח האחרון של גלדסטון נכון (על ה-900 אלף דולר לא כולל בונוסים), אז הנה.
3. אה, אז בגלל שרד כהן כתבה "ירוויח כמיליון יורו לעונה" אז זאת כבר עובדה ולא הערכה? אני מניח שהיא השתמשה, כמו כולם, בהערכות מוקדמות שהיו בטרם החתימה. וסביר להניח שאף אחד מהם לא העמיק בפרטי החוזה לשנים הבאות (התניות, סעיפי בונוס וכ'ו) לאחר החתימה.

1. כי אני לא סיקרתי את מכבי באותה תקופה. אגב, לוקח הרבה זמן עד שאתה משיג את האנשים שלך במכבי (אם בכלל) וגם אם הייתי מסקר אז בתחילת דרכי לא הייתי יודע הרבה לגבי זה אבל האחרים כן

2. זה בהחלט מעניין ומשנה ואני מאמין שהיו מדווחים על זה. זה מתחבר לנקודה השלישית שאני מאוד סומך על ורד כהן

אולי אנסה לברר על זה עם מישהו במכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 אוקטובר 2016, 20:43

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

ברוטו

בפעם האלף, משלמים עליו מס ישראלי וככזה העלות שלו נטו היא כמו שני מיליון נטו על זר
מה כל כך קשה להבין? בדיוק כמו שאוחיון מרוויח 500 אלף נטו, מיליון ברוטו ו-750 אלף נטו במונחים של זר בגלל המס

הברוטו שלו זה 2.5 בערך

בפעם הראשונה אני רואה פרסי שמתבלבל בין נטו לברוטו :) נטו, זה הסכום שסמית' מקבל אחרי ניקוי המיסים. אם הוא מקבל 1.3 , אז זה נטו.

אם אתה רוצה לדבר על העלות לקבוצה, אז תגיד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 20:46

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:

ברוטו

הברוטו שלו זה 2.5 בערך

בפעם הראשונה אני רואה פרסי שמתבלבל בין נטו לברוטו :) נטו, זה הסכום שסמית' מקבל אחרי ניקוי המיסים. אם הוא מקבל 1.3 , אז זה נטו.

אם אתה רוצה לדבר על העלות לקבוצה, אז תגיד.

דיברתי מבחינת עלות לקבוצה, זה מה שאני אומר מהתחלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 אוקטובר 2016, 20:46

rc4991 כתב:2. זה בהחלט מעניין ומשנה ואני מאמין שהיו מדווחים על זה. זה מתחבר לנקודה השלישית שאני מאוד סומך על ורד כהן

להרבה שחקנים יש התניות/בונוסים בחוזה שלא מפורסמים בתקשורת, כולל ב-NBA שהנתונים שם בדר"כ הרבה יותר גלויים מבאירופה.
ובכל הנוגע לתקשורת הספורט בישראל, בלי להתייחס אליך, החוסר מקצועיות זועק לשמיים. אתה לא צריך להיות מופתע שלא מתפרסמים דברים כאלה, בטח בדיעבד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 20:57

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:2. זה בהחלט מעניין ומשנה ואני מאמין שהיו מדווחים על זה. זה מתחבר לנקודה השלישית שאני מאוד סומך על ורד כהן

להרבה שחקנים יש התניות/בונוסים בחוזה שלא מפורסמים בתקשורת, כולל ב-NBA שהנתונים שם בדר"כ הרבה יותר גלויים מבאירופה.
ובכל הנוגע לתקשורת הספורט בישראל, בלי להתייחס אליך, החוסר מקצועיות זועק לשמיים. אתה לא צריך להיות מופתע שלא מתפרסמים דברים כאלה, בטח בדיעבד.

אני מסכים אבל חושב שאתה מגזים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 אוקטובר 2016, 21:10

אז ההגדרה שלנו למקצועיות היא שונה. זאת דעתי בכל אופן.

אם היו מקצועיים (בהתייחסות ספציפית לגלדסטון וכל שאר כתבי הערוץ שלו), לא היו מדברים(/מנפיצים) מול כל עם ישראל על נושאים שאין להם ידע או פרטים מדויקים לגביהם - או לחילופין, לומדים על המקצוע/נושא שהם מסקרים והולכים לדבר עליו. אם היו מקצועיים, הם היו שואלים את השאלות הנכונות (בנושאים שמציקים לאוהדים) בראיונות/מסיבות העיתונאים ולא מפחדים מהתשובות שיתנו להם. אם היו מקצועיים, הם היו מציינים בכתבות שלהם באופן עקבי משכורות בנטו ובברוטו (או לפחות מדגישים אם מדובר בנטו או בברוטו, שכולם יבינו מיד על מה מדובר) ופרטים חשובים אחרים מהחוזה. וכ'ו וכ'ו וכ'ו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 21:39

אחדשיודע כתב:אז ההגדרה שלנו למקצועיות היא שונה. זאת דעתי בכל אופן.

אם היו מקצועיים (בהתייחסות ספציפית לגלדסטון וכל שאר כתבי הערוץ שלו), לא היו מדברים(/מנפיצים) מול כל עם ישראל על נושאים שאין להם ידע או פרטים מדויקים לגביהם - או לחילופין, לומדים על המקצוע/נושא שהם מסקרים והולכים לדבר עליו. אם היו מקצועיים, הם היו שואלים את השאלות הנכונות (בנושאים שמציקים לאוהדים) בראיונות/מסיבות העיתונאים ולא מפחדים מהתשובות שיתנו להם. אם היו מקצועיים, הם היו מציינים בכתבות שלהם באופן עקבי משכורות בנטו ובברוטו (או לפחות מדגישים אם מדובר בנטו או בברוטו, שכולם יבינו מיד על מה מדובר) ופרטים חשובים אחרים מהחוזה. וכ'ו וכ'ו וכ'ו.

כמו שאמרת זה יותר גלדסטון ופחות כהן ופיק (שחרור מבחינתי לא ברמה שלהם עדיין)
לגבי שאלות כאלה...לשאול דברים קשים יכול לפגוע ביחסים שלך עם המרואיין בפרט ועם הקבוצה בכלל

יכולתי לשאול בקלות את פדרמן במסע"ת אם הוא מרגיש שהוא עמד לדעתו בהבטחה שלו לשנים עשר שחקני יורוליג
אז אולי הייתי זוכה לקצת הד תקשורתי מהתשובה שלו אבל איך לדעתך היו מתייחסים אלי אחרי זה במכבי? איך השחקנים, שמבינים שהעברתי ביקורת עליהם, היו מתייחסים אלי? זה פשוט לא משתלם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוקטובר 2016, 21:45

rc4991 כתב:

לגבי שאלות כאלה...לשאול דברים קשים יכול לפגוע ביחסים שלך עם המרואיין בפרט ועם הקבוצה בכלל

יכולתי לשאול בקלות את פדרמן במסע"ת אם הוא מרגיש שהוא עמד לדעתו בהבטחה שלו לשנים עשר שחקני יורוליג
אז אולי הייתי זוכה לקצת הד תקשורתי מהתשובה שלו אבל איך לדעתך היו מתייחסים אלי אחרי זה במכבי? איך השחקנים, שמבינים שהעברתי ביקורת עליהם, היו מתייחסים אלי? זה פשוט לא משתלם

זה מעניין מאוד מה שאתה כותב...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 אוקטובר 2016, 21:51

rc4991 כתב:כמו שאמרת זה יותר גלדסטון ופחות כהן ופיק (שחרור מבחינתי לא ברמה שלהם עדיין)

גם פיק הרבה פעמים מנפיץ, פשוט יש לו הרבה יותר מקורות מהשאר.
ורד כהן אומנם לא גרועה כמו האחרים בענף, אבל גם היא נשאבת הרבה פעמים לחוסר המקצועיות של התקשורת בארץ.

rc4991 כתב:לגבי שאלות כאלה...לשאול דברים קשים יכול לפגוע ביחסים שלך עם המרואיין בפרט ועם הקבוצה בכלל

לשאול את פדרמן על ה-"12 שחקני יורוליג" שהבטיח לא היה נותן לך כלום, והתשובה שלו לא היתה נותנת לאוהדים כלום.
אם כבר יצא לנו להחמיא לורד כהן, אז במסיבת העיתונאים האחרונה היא היחידה בערך מבין העיתונאים שהתייחסה לדברים שמטרידים באמת את האוהדים (בכל הקשור לעניין הפציעות). היא אומנם שאלה בעקיפין, בדיוק מהסיבה שדיברת עליה, אבל היא פעלה במקצועיות.

ובהתייחסות ישירה ליחסים שלך עם האנשים בקבוצה - בארה"ב למשל, הרבה פעמים יושבים במסיבות העיתונאים הגדולות גם עיתונאים שלא מסקרים באופן ישיר את הקבוצה (כלומר, לאו דווקא האנשים עם המקורות), כך שהרבה יותר קל להם לשאול את השאלות הנוקבות והענייניות. וזה חלק מהחוסר מקצועיות שאני מדבר עליו, שלאו דווקא מתייחס לאדם ספציפי כזה או אחר, אלא בכלליות לאופן שתקשורת הספורט בארץ פועלת. אם עיתנואי לא יכול לשאול את השאלות הקשות, הוא לא עושה את העבודה שלו מספיק טוב.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 22:02

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:כמו שאמרת זה יותר גלדסטון ופחות כהן ופיק (שחרור מבחינתי לא ברמה שלהם עדיין)

גם פיק הרבה פעמים מנפיץ, פשוט יש לו הרבה יותר מקורות מהשאר.
ורד כהן אומנם לא גרועה כמו האחרים בענף, אבל גם היא נשאבת הרבה פעמים לחוסר המקצועיות של התקשורת בארץ.

rc4991 כתב:לגבי שאלות כאלה...לשאול דברים קשים יכול לפגוע ביחסים שלך עם המרואיין בפרט ועם הקבוצה בכלל

לשאול את פדרמן על ה-"12 שחקני יורוליג" שהבטיח לא היה נותן לך כלום, והתשובה שלו לא היתה נותנת לאוהדים כלום.
אם כבר יצא לנו להחמיא לורד כהן, אז במסיבת העיתונאים האחרונה היא היחידה בערך מבין העיתונאים שהתייחסה לדברים שמטרידים באמת את האוהדים (בכל הקשור לעניין הפציעות). היא אומנם שאלה בעקיפין, בדיוק מהסיבה שדיברת עליה, אבל היא פעלה במקצועיות.

ובהתייחסות ישירה ליחסים שלך עם האנשים הקבוצה - בארה"ב למשל, הרבה פעמים יושבים במסיבות העיתונאים הגדולות גם עיתונאים שלא מסקרים באופן ישיר את הקבוצה, כך שהרבה יותר קל להם לשאול את השאלות הנוקבות והענייניות. וזה חלק מהחוסר מקצועיות שאני מדבר עליו, שלאו דווקא מתייחסת לאדם ספציפי כזה או אחר, אלא בכלליות לאופן שתקשורת הספורט בארץ פועלת.

לדעתי זה כן היה נותן לשאול אותו על זה, זה מאוד מעניין והיה יכול להוציא איזושהי הצהרה ממנו
לא בטוח שזה פחות מעניין מנושא הפציעות, שאני בספק כמה אוהדים (שלא מכאן) מאשימים בכך את רגב
אז ורד לקחה קצת ריזיקה, בדרך כלל זה לא קורה וגם אתם הופתעתם שסוף סוף נשאלה שאלה טובה
מה שאני אומר זה ששאלות נוקבות זה משהו שיכול לחזור אליך ככתב בעוצמה הרבה יותר חזקה וזה קצת לשחק באש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוקטובר 2016, 22:02

jol9 כתב:
rc4991 כתב:

זה מעניין מאוד מה שאתה כותב...

ככה אני רואה את הדברים, אלה החישובים שאני עושה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים