פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 אוקטובר 2016, 14:04
אחדשיודע כתב:לא רוצה להיות פארטי פופר, אבל במשחקי ההכנה הוא נראה בדיוק כמו השחקן שהיה במכבי (מבחינת התפוקה).
ייקח לו זמן כדי להפוך לשחקן NBA לגיטימי, זה לא יקרה בשנייה. הפוטנציאל קיים.
אני מודע לכך, עקבתי אחריו גם במשחקי ההכנה.
אבל לא דיברתי על הכדורסל שלו (שאתמול גם היה נראה טוב) אלא על כך שהוא התחזק מבחינה גופנית.
הוא לא היה חור בהגנה ושם גוף.
27 אוקטובר 2016, 14:08
ג'יימס הארדן מסר 17 אסיסטים והעולם שותק?
27 אוקטובר 2016, 14:10
שמואל1 כתב:ג'יימס הארדן מסר 17 אסיסטים והעולם שותק?
הוא הולך להוביל את הליגה באסיסטים ובאיבודים העונה (בניגוד לרק איבודים בעונה שעברה) ולא אתפלא אם גם בנקודות
27 אוקטובר 2016, 14:30

פנומן
27 אוקטובר 2016, 14:32
שמואל1 כתב:
פנומן
אבל בלי ניצחון..
27 אוקטובר 2016, 14:33
עדיין, הוא רשם את הסטטיסטיקה הזאת במשחק צמוד לכל אורכו ולא בגארבג' טיים.
אני חושב שבהחלט אפשרי שהוא הולך לקראת עונת MVP.
27 אוקטובר 2016, 14:36
שמואל1 כתב:עדיין, הוא רשם את הסטטיסטיקה הזאת במשחק צמוד לכל אורכו ולא בגארבג' טיים.
אני חושב שבהחלט אפשרי שהוא הולך לקראת עונת MVP.
העניין הוא שהmvp כמעט תמיד מגיע מקונטנדרית, אין שום סיכוי שניו אורלינס תהיה שם ואפילו לפלייאוף אני לא בטוח שהם יגיעו..
יש מצב שהוא יעמיד ממוצעים על-אנושיים אבל לא רואה אותו לוקח אותם ל55 נצחונות, מניח שהם יגיעו ל40-45 וזה לא מספיק
27 אוקטובר 2016, 14:43
בכיף חברים.
שמואל1 כתב:ג'יימס הארדן מסר 17 אסיסטים והעולם שותק?
שיא אישי חדש (לקראת סוף העונה שעברה נתן משחק של 16 אס').
14 מתוכם אגב רק במחצית הראשונה (שיא מועדון).
27 אוקטובר 2016, 15:06
אחדשיודע אתה ענק! באמת עדיף על כל אתרי הספורט!
27 אוקטובר 2016, 15:44
העולם שותק כי ג'יימס הארדן אפס, בגדול.
משחק מדהים של דייויס, מפחיד לחשוב מה הוא יכול להיות אם לא יפצע כל יומיים. חייב לציין, בלי קשר ספציפי למה שהוא עשה, שמצחיק אותי מה שהNBA עושים, תמיד מוצאים איזו סטטיסטיקה ששחקן כלשהו הוא הראשון שעשה אותה. "השחקן הראשון עם לפחות 20 נקודות, 6 ריבאונדים ו2 אסיסטים בשני משחקים רצופים", או דברים כאלו.
משחק גדול גם לדמאר דרוזן, יהיה משהו נחמד לזכור ממנו כשיגיע לפלייאוף ויעשה 10% מהשדה, כהרגלו בקודש
27 אוקטובר 2016, 17:00
הפיסטונס של לארי בראון
27 אוקטובר 2016, 17:22
איך האמריקאים אוהבים לחרטט סטטיסטיקות מיוחדות (איך מגיעים אליהן בכלל? קשה לי להאמין שזה בצורה ידנית)
27 אוקטובר 2016, 18:11
rc4991 כתב:איך האמריקאים אוהבים לחרטט סטטיסטיקות מיוחדות (איך מגיעים אליהן בכלל? קשה לי להאמין שזה בצורה ידנית)
http://www.basketball-reference.com/pla ... finder.cgi
27 אוקטובר 2016, 18:17
פשש יפה, עדיין צריך להיות משועמם בשביל השטויות האלה
27 אוקטובר 2016, 19:48
למי שיש KODI, יש שם הרחבה אדירה ל LEAGUE PASS.
מכניסים את פרטי החשבון ומקבלים את התוכן של כל הליג פאס בקודי באיכות 720P. נוח בטירוף.
אני שוקל לעשות מנוי לכל העונה. ינאי מה אתה אומר? איך זה מסתדר עם לימודים?
27 אוקטובר 2016, 19:53
שמואל1 כתב:למי שיש KODI, יש שם הרחבה אדירה ל LEAGUE PASS.
מכניסים את פרטי החשבון ומקבלים את התוכן של כל הליג פאס בקודי באיכות 720P. נוח בטירוף.
אני לא בדיוק מדד טוב, משתי סיבות עיקריות: אני תלמיד גרוע, ואתה לומד מדעי המחשב, ככה שהעומס עליך בטח פסיכי. ועדיין, הייתי ממליץ. אתה יכול לראות גם אחרי, זה הרי שומר את המשחקים(אבל עושה ספויילרים לתוצאה), ולהריץ לאיזה שלב שבא לך במשחק. בעיניי זה ממש שווה את זה, במיוחד אם אתה אוהד את אחת הקבוצות. וזה לא כזה יקר ביחס למה שאתה מקבל, שזה ערימות משחקים בעונה.
27 אוקטובר 2016, 19:56
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:למי שיש KODI, יש שם הרחבה אדירה ל LEAGUE PASS.
אני לא בדיוק מדד טוב, משתי סיבות עיקריות: אני תלמיד גרוע, ואתה לומד מדעי המחשב, ככה שהעומס עליך בטח פסיכי. ועדיין, הייתי ממליץ. אתה יכול לראות גם אחרי, זה הרי שומר את המשחקים(אבל עושה ספויילרים לתוצאה), ולהריץ לאיזה שלב שבא לך במשחק. בעיניי זה ממש שווה את זה, במיוחד אם אתה אוהד את אחת הקבוצות. וזה לא כזה יקר ביחס למה שאתה מקבל, שזה ערימות משחקים בעונה.
בשידורים חיים אני כנראה לא אצפה (אולי משחקים מוקדמים או משחקים שנגמרים בשעות הבוקר המוקדמות שלנו) או בסופי שבוע.
איזה סוג של מנוי עשית? לקבוצה, ל 8 משחקים בחודש או הכל?
27 אוקטובר 2016, 20:14
הכול, כי יש כל מיני קבוצות שבא לי לעקוב אחריהן. 800 שקל. ביחס למה שאתה מקבל, אחלה של מחיר.