28 נובמבר 2016, 15:00
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
חייכת לפני טיסת לילה?
זה היה באיזה 8 בבוקר והאמת הנוראית היא שאני כמעט תמיד מחייכת
אבל בפנים הכול מת
זהו, שאני בן אדם אחד האופטימיים והחיוביים
פשוט דוחה
בא לי להקיא עלייך. יש כזה דבר באן-עצמי? הכול שחור בחיים, קריטי שתכירי בזה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:
that's so funny
לא הבנתי
סקראבס
עברו הרבה יותר מדי שנים
אין הרבה ביטויים שאני שונאת יותר מ''הרבה יותר מדי''
28 נובמבר 2016, 15:01
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה היה באיזה 8 בבוקר והאמת הנוראית היא שאני כמעט תמיד מחייכת
אבל בפנים הכול מת
זהו, שאני בן אדם אחד האופטימיים והחיוביים
פשוט דוחה
בא לי להקיא עלייך. יש כזה דבר באן-עצמי? הכול שחור בחיים, קריטי שתכירי בזה
אמא שלי אמרה לי פעם שאני אופטימית ריאלית
כאילו..אופטימיות וזה אבל יש גבול
בגלל זה איבדתי אמונה במכבי
28 נובמבר 2016, 15:02
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
לא הבנתי
סקראבס
עברו הרבה יותר מדי שנים
אין הרבה ביטויים שאני שונאת יותר מ''הרבה יותר מדי''
הביטוי האהוב עליי.
ביי?
yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
28 נובמבר 2016, 15:04
28 נובמבר 2016, 15:05
yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
28 נובמבר 2016, 15:06
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
למה שבן אדם יחתוך תפוח? מה הבעיה בדרך האכילה הקונבנציונאלית?
28 נובמבר 2016, 15:09
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
אני אוהב תפוח בחתיכות, זה נוח יותר
28 נובמבר 2016, 15:10
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
28 נובמבר 2016, 15:14
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
מדמיין אותך יושב על ספת בד ירוקה עם כוס חליטה ביד, צלחת עם פלחי תפוח על השולחן, מסרגה ביד השנייה, תנור ספירלה לידך ומאות חתולים שלכולם קוראים mr whiskers ומתילדה מקיפים אותך מכל עבר.
28 נובמבר 2016, 15:14
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
מדמיין אותך יושב על ספת בד ירוקה עם כוס חליטה ביד, צלחת עם פלחי תפוח על השולחן, מסרגה ביד השנייה, תנור ספירלה לידך ומאות חתולים שלכולם קוראים mr whiskers ומתילדה מקיפים אותך מכל עבר.
יש לידי תנור ספירלה דולק. נשבע לך בעיניים שלי.
והאמת שאני צריך לארגן ספה לחדר, אני מוכן להתאמץ שהיא תהיה ירוקה כדי לזרום עם הקטע
28 נובמבר 2016, 15:16
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
יש לידי תנור ספירלה דולק. נשבע לך בעיניים שלי.
והאמת שאני צריך לארגן ספה לחדר, אני מוכן להתאמץ שהיא תהיה ירוקה כדי לזרום עם הקטע
והחתולים?
28 נובמבר 2016, 15:17
28 נובמבר 2016, 15:19
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
צודק
וחיות מחמד זה ה-דבר כל עוד זה כלב
28 נובמבר 2016, 15:20
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
צודק
את מבינה עניין.
בנוגע לכלב, כלבים הם חמודים, במיוחד הענקיים שבהם, אבל זה אותו דבר כמו תינוקות בעיניי. חמוד, אבל לא בא לי לטפל בזה באופן קבוע
28 נובמבר 2016, 15:21
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני שוקל לפרוש לפנסיה, היום. אני שותה חליטה, חתכתי לעצמי תפוח, ועשיתי מנוי למגזין מודפס. איפה חותמים על ציוד?
צודק
את מבינה עניין.
בנוגע לכלב, כלבים הם חמודים, במיוחד הענקיים שבהם, אבל זה אותו דבר כמו תינוקות בעיניי. חמוד, אבל לא בא לי לטפל בזה באופן קבוע
28 נובמבר 2016, 15:25
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
צודק
את מבינה עניין.
זה הרבה פחות תובעני ממה שאתה חושב. לגמרי שווה את זה.
("לא לכולם יש משרתים שיטפלו בכלב בשבילך אור" כןכן)
28 נובמבר 2016, 15:26
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
צודק
את מבינה עניין.
לחזור הביתה לכלב זה החלום שלי
אין דבר יותר נאמן ואוהב מכלב
28 נובמבר 2016, 15:27
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
צודק
את מבינה עניין.
לחזור הביתה לכלב זה החלום שלי
אין דבר יותר נאמן ואוהב מכלב