17 דצמבר 2016, 22:39
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מאיפה נפל עלינו הדני הזה, אה?
זה פשוט מדהים ובלתי נתפס.
אל תעשה הנחות לאבא שלו
אני חושב שהנזק שדני עשה למועדון הזה הוא בלתי נתפס.
תשים לב, שכל הפרוייקטים שהוא הריץ בשנים שלו כמנכ"ל כשלו.
כל השיטות האלה שהוא הביא אלוהים יודע מאיפה, קרסו, ומכבי הפכה לעטיפה מאוד יקרה אבל ריקה מתוכן.
האחריות של האבא ושל שמעון מסתכמת כרגע בכל מה שקשור בפרשת מוני.
ובזה שהם לא מבינים ולא מסוגלים לעשות שינוי תפיסתי.
ואני חושב שהנזק של הדור הישן גדול פי כמה. לא רק בצורה עקיפה כי הם החליטו לעשות את העברת השרביט, אלא גם בהחלטות מקצועיות ישירות שהם לוקחים כל הזמן.
דני, כמו ניקולה ואבי, הוא רק סימפטום בסופו של דבר. הוא רק חוצץ.
זה פדרמן האבא, שמעון ורקנאטי. הם צריכים ללכת.
17 דצמבר 2016, 22:39
17 דצמבר 2016, 22:40
LIAV10 כתב:jol9 כתב:ובנושא של מאמנים זרים...
יש 8 קבוצות ביורוליג עם מאמנים זרים. רק אצלנו זה אישיו בכלל.
מאמנים זרים:
אפס - פראסוביץ'
במברג - טרנקיירי
צסקא - איטודיס
דרושאפקה - בלאט
מילאנו - רפשה
בארסה - ברצוקאס
פנר - ז'ליקו
פאו - פסקוואל
מאמנים מקומיים:
בסקוניה - סיטו
פרטיזן - ראדוניץ' (הוא ממונטנגרו, אבל נזרום עליו כמקומי)
גלאטסראי - אטאמן
אולימפיאקוס - ספיירופולוס
ריאל - לאסו
קזאן - פאשוטין
ז'לגיריס - שאראס
רק שלשום הם זיינו אותנו בתחת בלי חומר סיכה וכבר שכחת את השם שלהם?
17 דצמבר 2016, 22:41
17 דצמבר 2016, 22:42
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מאיפה נפל עלינו הדני הזה, אה?
זה פשוט מדהים ובלתי נתפס.
אל תעשה הנחות לאבא שלו
כל השיטות האלה שהוא הביא אלוהים יודע מאיפה, קרסו, ומכבי הפכה לעטיפה מאוד יקרה אבל ריקה מתוכן.
ואני חושב שהנזק של הדור הישן גדול פי כמה. לא רק בצורה עקיפה כי הם החליטו לעשות את העברת השרביט, אלא גם בהחלטות מקצועיות ישירות שהם לוקחים כל הזמן.
כמו ביחסים שלנו - אתה המוח ואני הלב...
הלב נותן את הקרדיט לזקנים, שנראה שגם כואב להם פיזית מהמצב.
הראש אומר שאתה צודק כמובן.
17 דצמבר 2016, 22:45
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:
אל תעשה הנחות לאבא שלו
כמו ביחסים שלנו - אתה המוח ואני הלב...
הלב נותן את הקרדיט לזקנים, שנראה שגם כואב להם פיזית מהמצב.
הראש אומר שאתה צודק כמובן.
אתה גם מביא את היופי והסקס אפיל למשוואה, אל תגרע מעצמך.
17 דצמבר 2016, 23:26
17 דצמבר 2016, 23:27
yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
17 דצמבר 2016, 23:27
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
אבל רק לא שועל, הוא לא מבין בכדורסל.
17 דצמבר 2016, 23:28
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
17 דצמבר 2016, 23:29
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
אפשר למנות שועל להנהלת מכבי, וזה עדיין יעבוד יותר טוב. אני לא מדבר על אלי שלנו. אני מדבר על שועל, אמיתי.
אני כמובן אצפה מהאנשים האלו להעניק לי מנוי חינם, קרוב למגרש, אבל חוץ מזה, כלום
17 דצמבר 2016, 23:31
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
אפשר למנות שועל להנהלת מכבי, וזה עדיין יעבוד יותר טוב. אני לא מדבר על אלי שלנו. אני מדבר על שועל, אמיתי.
צחקתי בקול, לא יודע למה.
17 דצמבר 2016, 23:32
RomanR כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
גם הנהלת מכבי לא, זה בסדר
17 דצמבר 2016, 23:33
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
17 דצמבר 2016, 23:34
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
הייתי מביע הערכה אם לא היית מסביר את הבדיחה
17 דצמבר 2016, 23:34
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
גם הנהלת מכבי לא, זה בסדר
אתה לומד
17 דצמבר 2016, 23:35
17 דצמבר 2016, 23:36
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:מה שהורג אותי מצחוק, זה שמה שבעייתי עם ההחתמה של עודד מבחינת מכבי, זו איננה העובדה שהוא מאמן כושל ברמות הגבוהות, ושגם ברמות הבינוניות הוא לא משהו בכלל, אלא עקב בעיות שחרור מאילת. כמו שאמרתי כבר מיליון פעמים, צריך לאסוף חמישה-שישה אנשים מהפורום הזה, ושהם ינהלו את הקבוצה. שנתיים ויש פיינל פור, בחיי
הייתי מביע הערכה אם לא היית מסביר את הבדיחה
כבר מזמן אני לא מצפה להערכה שלך. והוא ילד, לא רציתי שיסתבך, נכמרו רחמיי.