המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:לדעתי כן. דווין, עם הנכות שלו, עדיין טוב ממנו הגנתית בעמדה 3, ובטח שבעמדה 4.
אז זהו. אני גם בטוח שבעמדה 4 כן. בעמדה 3- אני לא חושב.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:לדעתי כן. דווין, עם הנכות שלו, עדיין טוב ממנו הגנתית בעמדה 3, ובטח שבעמדה 4.
דיווין ימשיך לשחק וזה נתון, חוץ ממנו יש את ווימס וקויינסי בעמדות 3-4.
MTA2311 כתב:
אחד החתיכים שהיו כאן לפי דעתי
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:לדעתי כן. דווין, עם הנכות שלו, עדיין טוב ממנו הגנתית בעמדה 3, ובטח שבעמדה 4.
דיווין ימשיך לשחק וזה נתון, חוץ ממנו יש את ווימס וקויינסי בעמדות 3-4.
ווימס הוא 2. בעמדה 3 כל היתרונות שלו הולכים לפח.
שועל כתב:זה לא משנה כרגע. יש את סילי וגאדולוק בעמדה הזו.
ההבדל הוא שאתה מדבר על הרצוי ואנחנו על המצוי. ווימס ישחק ב3, סמית ישחק, קווינסי כנראה ישחק, אז בוא נתקדם.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:זה לא משנה כרגע. יש את סילי וגאדולוק בעמדה הזו.
ההבדל הוא שאתה מדבר על הרצוי ואנחנו על המצוי. ווימס ישחק ב3, סמית ישחק, קווינסי כנראה ישחק, אז בוא נתקדם.
אני חושב שהמצוי מיצה את עצמו.
אם אנחנו רוצים למצות משהו מהפוטנציאל שמצוי בקבוצה הזאת, הגיע הזמן למצוא קצת אומץ ולהמציא מהלכים חדשים.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:זה לא משנה כרגע. יש את סילי וגאדולוק בעמדה הזו.
אם אנחנו רוצים למצות משהו מהפוטנציאל שמצוי בקבוצה הזאת, הגיע הזמן למצוא קצת אומץ ולהמציא מהלכים חדשים.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:זה לא משנה כרגע. יש את סילי וגאדולוק בעמדה הזו.
אז המהלך החדש הוא להעביר את ווימס לעמדה 2 על חשבון גאודלוק ואת ראד להשאיר בעמדה 3 על חשבון סמית?
לא תודה.
שועל כתב:אבל כל העונה לא היה את קווינסי. משהו ברוטציה צריך להשתנות. אם אתה שואל אותי אני מעדיף להוציא את צירבס מהרוטציה ולשחק יותר עם ראד ב5. שוב, זה לא אידאלי אבל זה לטעמי הכי נכון במצב הנוכחי.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:אבל כל העונה לא היה את קווינסי. משהו ברוטציה צריך להשתנות. אם אתה שואל אותי אני מעדיף להוציא את צירבס מהרוטציה ולשחק יותר עם ראד ב5. שוב, זה לא אידאלי אבל זה לטעמי הכי נכון במצב הנוכחי.
החזרה של מילר לא תפתור את הבעיה האקוטית שיש לקבוצה בקבלת החלטות וניהול משחק.
הוא כן אמור להיות שדרוג גדול במשחק ההגנה, והוא ייתן עוד מוציא לפועל מצויין בהתקפה.
felix_r כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:בגאצקיס כתב: בכל מקרה ויקטור ראד לא צריך להיות מתופקד כסנטר.
אצל בגאצקיס הוא שיחק רק 3. אפילו 2. מקווה שנראה את זה גם כאן ברגע שקווינסי חוזר.
מקווה שלא. אין לו קליעה, ואין לו הובלת כדור בשביל להיות משהו מתחת ל-4 או 5.
מצד שני, הוא אתלט בחסד, וראינו כששומר עליו שחקן כבד ממנו, הוא יודע לחדור מצויין לטבעת.
זה לא מדויק. יש לו קליעה. היא לא תמיד יציבה, ותלויה הרבה בכמות הבטחון שיש לשחקן ביום נתון. בעונה שעברה בשליש האחרון של העונה הוא הפציץ בלי הכרה. היה MVP חודש מרץ ב VTB, היה גם MVP של ההצלבה ביורוקאפ... אז נכון, יש לנו שחקנים עם קליעה טובה יותר, והם אלה שצריכים לזרוק שלשות, אבל גם ראד יכול לזרוק (ולא משנה כמה פיני גרשון ירד עליו אחרי כל זריקה)
jol9 כתב:הקליעה שלו לא יציבה. זה לא שחקן שיכול לשחק בעמדה 3 ובטח שלא 2 כמו שחציל כתב, זה גם לא מה שאנחנו צריכים.
toja27 כתב:ראיתי את מסיבת העיתונאים עם בגאצקיס ומה אני אגיד לכם, הוא נראה טוב, אני מדבר מבחינה חיצונית כמאמן עוד לא יודע.
לגבי ראד ,אני מסכים עם חציל. הייתי רוצה לראות אותו הכי הרבה ב-3. אבל אחד הדברים הנחמדים בראד שהוא שחקן מאוד רב גוני והוא יכול לשחק גם ב-4, אם כי את זה אני פחות מעדיף ולפעמים במקרים קיצוניים גם ב-5.
שועל כתב:toja27 כתב:ראיתי את מסיבת העיתונאים עם בגאצקיס ומה אני אגיד לכם, הוא נראה טוב, אני מדבר מבחינה חיצונית כמאמן עוד לא יודע.
לגבי ראד ,אני מסכים עם חציל. הייתי רוצה לראות אותו הכי הרבה ב-3. אבל אחד הדברים הנחמדים בראד שהוא שחקן מאוד רב גוני והוא יכול לשחק גם ב-4, אם כי את זה אני פחות מעדיף ולפעמים במקרים קיצוניים גם ב-5.
אבל גם אתה מתעלם מהעובדה שלו יוותרו לו דקות בעמדות הללו אחרי החזרה של מילר
הוא אכן רב גווני, הוא לא טוב באתה המידה בכל עמדה, אבל כנראה שצירבס גרוע יותר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־18 אורחים