פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
24 יולי 2011, 14:49
3 שנים רוצים אותו ? כנראה הלפרין לא ילבש צהוב בזמן הקרוב .
24 יולי 2011, 14:53
6 לב צהוב כתב:3 שנים רוצים אותו ? כנראה הלפרין לא ילבש צהוב בזמן הקרוב .
לא מעט שחקנים עזבו לפני הזמן. אורך החוזה זה לא מה שישאיר אותו פה אם לא יספק את הסחורה.
24 יולי 2011, 15:44
בכלל לא מובן לי למה מכבי מתעקשים להחתים אותו לשלוש שנים הרי הלפרין חוזר שנה הבאה וגם יש מצב לא רע שהוא יהיה שחקן לא מספיק טוב בשביל מכבי ואז היא שוב פעם תשלם לשחקן שלא תורם לה ועוד לשלוש שנים
יכול להיות שהם רואים בו משהו שאנחנו לא רואים?קשה לי להאמין
24 יולי 2011, 15:46
rc4991 כתב:בכלל לא מובן לי למה מכבי מתעקשים להחתים אותו לשלוש שנים הרי הלפרין חוזר שנה הבאה וגם יש מצב לא רע שהוא יהיה שחקן לא מספיק טוב בשביל מכבי ואז היא שוב פעם תשלם לשחקן שלא תורם לה ועוד לשלוש שנים

לך תדע פתאום עכשיו הלפרין יחתום לך באיזה ריאל מדריד לשנתיים אז מה תעשה ?
24 יולי 2011, 15:50
rc4991 כתב:בכלל לא מובן לי למה מכבי מתעקשים להחתים אותו לשלוש שנים הרי הלפרין חוזר שנה הבאה וגם יש מצב לא רע שהוא יהיה שחקן לא מספיק טוב בשביל מכבי ואז היא שוב פעם תשלם לשחקן שלא תורם לה ועוד לשלוש שנים

הלפרין נפגש עם נציגים של ריאל מדריד 24 שעות לפני שהוא שלח את המכתב למכבי שהוא מחליט לא לחכות למס ההכנסה..מכבי לא מטומטמים..הם יודעים שאין פה איזה צירוף מקרים מדהים..
לך תדע אם פדרמן לא חטף ג'ננה..אם הוא ירצה בכלל להחזיר אותו למכבי אחרי זה..
24 יולי 2011, 15:54
עדיין לא צריך להמר על זה עם חוזה לשלוש שנים!!!!!!!!!מה גם שבעוד שנה לאנדסברג יהיה במכבי
24 יולי 2011, 15:58
rc4991 כתב:עדיין לא צריך להמר על זה עם חוזה לשלוש שנים!!!!!!!!!מה גם שבעוד שנה לאנדסברג יהיה במכבי
אתה שוכח שבורשטיין יכול להפוך להיות מעודדת במקום שארפ..
לאנדסברג יגיע? הוא יזוז למקום של בורשטיין ובורשטיין יזוז למקום של שארפ
24 יולי 2011, 16:02
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:עדיין לא צריך להמר על זה עם חוזה לשלוש שנים!!!!!!!!!מה גם שבעוד שנה לאנדסברג יהיה במכבי
לאנדסברג לא יעבור למשבצת של בורשטיין,הוא ישחק יותר ממנו וגם יותר מאוחיון
24 יולי 2011, 16:05
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:עדיין לא צריך להמר על זה עם חוזה לשלוש שנים!!!!!!!!!מה גם שבעוד שנה לאנדסברג יהיה במכבי
לאנדסברג לא יעבור למשבצת של בורשטיין,הוא ישחק יותר ממנו וגם יותר מאוחיון
התכוונתי שהוא יעבור למשבצת שלו מבחינת עמדות כדורסל..על הפרקט
24 יולי 2011, 16:34
כנראה שזה מאוד סגור, אוחיון שחקן טוב, ואני חושב שיש לו את היכולת להצליח במכבי. הלפרין לא בא השנה, מי יודע מה יהיה בשנה הבאה....
אבל דבר אחד כנראה סגור יוגב שלנו, ואני חושב שאצל בלאט הוא יהיה שחקן טוב. לא חושב שיהיה כוכב או ברמה שלי פניני ובלו, אבל אני כן חושב שנרגיש את תרומתו.
בהצלחה!
24 יולי 2011, 16:58
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:בכלל לא מובן לי למה מכבי מתעקשים להחתים אותו לשלוש שנים הרי הלפרין חוזר שנה הבאה וגם יש מצב לא רע שהוא יהיה שחקן לא מספיק טוב בשביל מכבי ואז היא שוב פעם תשלם לשחקן שלא תורם לה ועוד לשלוש שנים

הלפרין נפגש עם נציגים של ריאל מדריד 24 שעות לפני שהוא שלח את המכתב למכבי שהוא מחליט לא לחכות למס ההכנסה.
.מכבי לא מטומטמים..הם יודעים שאין פה איזה צירוף מקרים מדהים..לך תדע אם פדרמן לא חטף ג'ננה..אם הוא ירצה בכלל להחזיר אותו למכבי אחרי זה..
ברוכה הבאה למועדון.
נראה באמת מה יקרה עם שאייר ואוחיון. אם שניהם יוכיחו שהם מספיק טובים לעמדות הגארד בשנה הקרובה הלפרין כבר יהיה פחות אטרקטיבי
ו" נחוץ " .
אני בכל אופן מהמר על שאייר באופן גבוה יותר כהצלחה. על אוחיון יש לי יותר ספקות, אבל נראה מה יקרה איתו אצל בלאט .
24 יולי 2011, 17:07
יאללה זר ולסגור
24 יולי 2011, 17:12
itai7 כתב:יאללה זר ולסגור
באמת היה כתוב בסוף הכתבה שמכבי מחפשת גארד זר ושכבר יש לה מספר מועמדים,בקיצור פדרמן סתם הפחיד אותנו
24 יולי 2011, 17:16
rc4991 כתב:itai7 כתב:יאללה זר ולסגור
באמת היה כתוב בסוף הכתבה שמכבי מחפשת גארד זר ושכבר יש לה מספר מועמדים,בקיצור פדרמן סתם הפחיד אותנו
הוא אמר בראיון שיקחו שבוע עד שיתחילו לחפש מועמדים בצורה יותר רצינית..אני מניחה ששבוע חדש נחשב כ''עבר שבוע''..
חוץ מזה שאני מניחה שאחרי שאוחיון יחתום דברים יתחילו לרוץ
24 יולי 2011, 17:32
אם מסתכלים לטווח קצת יותר רחוק מהשנה הקרובה אז יש מקום במכבי גם ליותם גם לשייר גם ללאנדסברג וגם לאוחיון....בורשטיין מן הסתם לא ימשיך יותר מעונה או מקסימום שתיים אם לא יצליחו להיפטר ממנו בסוף העונה , ונראה שחוק ה-4 זרים בליגה לא הולך להשתנות כלכך מהר . מכיוון שאני לא רואה איזה גבוהה ישראליי בכיר חדש בעתיד הקרוב ומכיוון שגם בלו לא צפוי לשחק יותר מידי שנים אז מכבי צריכה להשקיע יותר בגארדים ישראלים לליגה שמזה יש יותר וגם יותר מוכשרים מגבוהים ולהשלים אותם עם זרים בעמדות 4 ו5.....בקיצור ההחתמה של אוחיון לשלוש שנים נראה לי מהלך טיבעי לחלוטין...
24 יולי 2011, 17:42
אתה רוצה הרבה .
רק אל תשכח ששחקנים ישראלים עולים למכבי הרבה כסף, אחר כך אל תתפלא שלא נשאר כסף לזרים ברמה של מיליון דולר פלוס.
כמו שאמר הגאון הכלכלי, אין ארוחות חינם.
24 יולי 2011, 17:52
yarinsaky כתב:אתה רוצה הרבה .
רק אל תשכח ששחקנים ישראלים עולים למכבי הרבה כסף, אחר כך אל תתפלא שלא נשאר כסף לזרים ברמה של מיליון דולר פלוס.
כמו שאמר הגאון הכלכלי, אין ארוחות חינם.
נכון , אבל כשמכריחים אותך לשמונה ישראלים בסגל אז אין לך ברירה . לפחות מחתימים כאלו שיוכלו לתרום בעתיד גם ביורוליג כמו שייר ולאנדסברג שנה הבאה....
חוץ מיזה אוחיון ושייר (שבגלל שהוא עולה חדש יש הקלה במס' וככה גם לאנדסברג...) הם לא שחקנים יקרים וגם לאנדסברג לא יהיה יקר כלכך...
24 יולי 2011, 18:12
נראה שאנשים מאמנים שאם ידברו הרבה על לאנדסרג אז בסוף הוא יחתום. אני חושב שהגיע הזמן להרפות. לאנדסברג הוא לא מועמד ובאופן כמעט ודאי, לא יהיה כאן בעונה הבאה.
כמו שזה נראה, מכבי לא הולכת להשתולל עם החתמות, והמצב בו מכבי תחתים גארד ישראלי בנוסף לאוחיון, הוא קלוש על גבול הבדיוני.
מכבי גיששה אצל לאנדסברג בתחילת הקיץ, אך הדבר לא הסתדר אם מכבי חיפה, שמבחינתה עשתה מהלך נכון מאוד בכך שבחרה להשאיר אותו.
גם אני מאוד אוהב את לאדסברג ורוצה לראותו במכבי. לדעתי, הוא שחקן טוב יותר מאוחיון וטוב בהרבה מבורשטיין, אבל כרגע, לא נראה כאילו הוא יגיע לכאן בקרוב.
אני משער שקיים איזה סיכוי תיאורטי, שבאורח נס, לאנדסברג יצוץ לו כאן ויכנס מהדרך האחורית מבלי שנשים לב, אבל לא צריכים לבנות על כך כרגע.
בכל מקרה, אני מציע שנהיה קצת יותר ראלים ונביט קדימה. כרגע, אוחיון הוא הגארד הישרלי שככל הנרעה יגיע ונותרה רק עוד החתמה אחת נוספת, של גארד זר בכדי להשלים את הסגל. בואו נגיע לנקודה הזאת ומשם נראה איך יתפתחו הדברים.
24 יולי 2011, 18:21
חביב אורנג'ד כתב:נראה שאנשים מאמנים שאם ידברו הרבה על לאנדסרג אז בסוף הוא יחתום. אני חושב שהגיע הזמן להרפות. לאנדסברג הוא לא מועמד ובאופן כמעט ודאי, לא יהיה כאן בעונה הבאה.
כמו שזה נראה, מכבי לא הולכת להשתולל עם החתמות, והמצב בו מכבי תחתים גארד ישראלי בנוסף לאוחיון, הוא קלוש על גבול הבדיוני.
מכבי גיששה אצל לאנדסברג בתחילת הקיץ, אך הדבר לא הסתדר אם מכבי חיפה, שמבחינתה עשתה מהלך נכון מאוד בכך שבחרה להשאיר אותו.
גם אני מאוד אוהב את לאדסברג ורוצה לראותו במכבי. לדעתי, הוא שחקן טוב יותר מאוחיון וטוב בהרבה מבורשטיין, אבל כרגע, לא נראה כאילו הוא יגיע לכאן בקרוב.
אני משער שקיים איזה סיכוי תיאורטי, שבאורח נס, לאנדסברג יצוץ לו כאן ויכנס מהדרך האחורית מבלי שנשים לב, אבל לא צריכים לבנות על כך כרגע.
בכל מקרה, אני מציע שנהיה קצת יותר ראלים ונביט קדימה. כרגע, אוחיון הוא הגארד הישרלי שככל הנרעה יגיע ונותרה רק עוד החתמה אחת נוספת, של גארד זר בכדי להשלים את הסגל. בואו נגיע לנקודה הזאת ומשם נראה איך יתפתחו הדברים.
מה גם, שחלק מדברים עליו כאילו הוא החלום הרטוב שלהם. סך הכל שחקן נחמד לאירופה וישראלי טוב, לא עליו מכבי תקום ותיפול, שחקן נחמד, לא יותר. הוא בהחלט יכול להפוך בעתיד לשחקן יורוליג לגיטימי, אבל יש לו עוד הרבה לעבור, וכרגע הוא לא ממש השחקן שמכבי צריכה להפוך עולמות כדי להביא אותו