פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
12 מאי 2017, 15:37
שועל כתב:אני במקום הבעלים של מכבי לא הייתי דואג
גם כך לא שומעים על כוונה רבתית להפסיק את המנויים, יהיה להם מאוד קל לשכנע את האוהדים הפתטיים של מכבי.
כן זה נראה כמו שטיוס אחד ודיבורים(!) על רייס אחר יעשו את העבודה
12 מאי 2017, 15:38
ברור שיש צי מצומצם של דפקטים שיגיעו. נאמר, אותם 1500-2000.
אבל גם הקהל ה"שבוי" כבר לא מגיע היום. כמויות האנשים בהיכל הן חסרות תקדים. אנשים התייאשו.
אני מכיר מצויין את הקהל השבוי הזה כי אני בא ממנו. אני מכיר מצויין את האנרגיות של ההיכל. אף אחד לא רוצה לשלם על זה כסף כרגע.
12 מאי 2017, 15:39
אם זה מה ששער 11 מארגנים לנו, צריך לסגור בפניהם בכח את בכניסה להיכל. לא ייאמן
12 מאי 2017, 15:41
הלוואי....
אני נזכר באופטימיות שעולה על גדותיה בכל קיץ מחדש (גם ממך חציל), ואני פסימי לגמרי.
כבר עכשיו אפשר לראות בסקרים שנעשים שמבחינתם כמה שינויים סמכותיים קוסמטיים קלים והם יהיו מרוצים, את הגימיקים בהחתמות הם כבר ימצאו, בדמות שאראס טיוס וכו'
12 מאי 2017, 15:44
גם אם איכשהו הם לא ימצאו גימיקים ועשן לפזר, מי יודע מה יקרה. הרי לקח להם יותר מדי זמן להגיב, ולא בטוח שמחאה אחת תספיק, ואז, עד שההנהלה אולי תוריד את הטלפיים, זה יהיה אבוד.
לא רואה תרחיש טוב באופק
אתה מבין שמקצצים 4 מיליון דולר בתקציב השחקנים?
דשא לא יצמח כאן.
הקבוצה הולכת בכל הכוח לקבר. אין שום סיבה להיות אופטימיים.
החציל האצטקי כתב:ברור שיש צי מצומצם של דפקטים שיגיעו. נאמר, אותם 1500-2000.
אבל גם הקהל ה"שבוי" כבר לא מגיע היום. כמויות האנשים בהיכל הן חסרות תקדים. אנשים התייאשו.
אני מכיר מצויין את הקהל השבוי הזה כי אני בא ממנו. אני מכיר מצויין את האנרגיות של ההיכל. אף אחד לא רוצה לשלם על זה כסף כרגע.
ואם יביאו קצת גימיקים שיראו ויישמעו טוב?
נניח כמו "ההנהלה עולה ליציע, וויצ'יץ' מקבל סמכות בלעדית להקמת הסגל יחד עם המאמן. שאראס(!!!!!!!) חוזר להיכל, טיוס חוזר לצהוב, מגעים עם רייס. כספי החליט "אסיים את הקריירה במכבי"
ההנהלה עולה ליציע-פיקציה
וויצ'יץ' - כושל
שאראס- גימיק והימור
טיוס- יגמור את התקציב (שהולך לרדת משמעותית)
רייס- כבר לא יגיע
כספי- נכנס לידיעה רק מכיוון שזה נשמע טוב
12 מאי 2017, 15:45
my man כתב:ואם יביאו קצת גימיקים שיראו ויישמעו טוב?
נניח כמו "ההנהלה עולה ליציע, וויצ'יץ' מקבל סמכות בלעדית להקמת הסגל יחד עם המאמן. שאראס(!!!!!!!) חוזר להיכל, טיוס חוזר לצהוב, מגעים עם רייס. כספי החליט "אסיים את הקריירה במכבי"
ההנהלה עולה ליציע-פיקציה
וויצ'יץ' - כושל
שאראס- גימיק והימור
טיוס- יגמור את התקציב (שהולך לרדת משמעותית)
רייס- כבר לא יגיע
כספי- נכנס לידיעה רק מכיוון שזה נשמע טוב
אני אקנה כרטיס בשביל כספי.
כל היתר לא ישנו כלום. באמת שראינו כבר הכל. גימיקים פשוט לא יעבדו יותר.
גם כל הזיוני שכל על ההנהלה די מעניינים לי ת'ביצים. מבחינתי שישימו (המון) כסף, וידאגו לצוות מקצועי שיעבוד. לא אכפת לי איפה ישבו, מתי ישבו ועל מה ישבו.
12 מאי 2017, 15:47
זה לא מה שאני מתרשם מהאוהדים
הלוואי
נערך לאחרונה על ידי
שועל בתאריך 12 מאי 2017, 15:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
החציל האצטקי כתב:אתה מבין שמקצצים 4 מיליון דולר בתקציב השחקנים?
דשא לא יצמח כאן.
ההנהלה הזאת תעדיף לקבור את הקבוצה בכח מלוותר על הכבוד שלה ולמכור. זה אשכרה נראה ככה..
מורידים תקציב, נותנים לג'וניורים לנהל.. אין, מוות.
החציל האצטקי כתב:אתה מבין שמקצצים 4 מיליון דולר בתקציב השחקנים?
דשא לא יצמח כאן.
אני חושב ששניכם פסימיים, כל אחד מסיבותיו הוא. הוא חושב שהם יצליחו למרוח את האוהדים והם יבואו, ואז הקבוצה תקרוס, ואתה חושב שהם לא יצליחו, ואז הקבוצה תקרוס.
אם הם זורקים כסף גדול על איזה טיוס וכספי, מחדשי מנויים לא יחשבו כמה כסף נשאר, הם יראו מה כבר יש. אני מקווה שזה יקרוס, שלא תבין, אבל הם חבורה של שקרנים ותחמנים, אי אפשר לדעת מה הם יעשו.
12 מאי 2017, 15:58
לוקחים צעד אחורה, יודעים מה הבעיות ויהיו שינויים מטורפים בקיץ, איזה מזל שהזמינו לשיחות
זה עובד!!!!!
יאללה, התרסקות עד הסוף, אמן
12 מאי 2017, 16:03
חלום שלי שיפטרו שוב את המאמן אחרי שני משחקי יורוליג
12 מאי 2017, 16:03
אני חושב שאתם מפספסים את הקטע. ההנהלה אפילו לא צריכה לנסות לשכנע שמשהו השתנה. האוהדים ימשיכו לקנות מנויים בכל מקרה, הם אומרים את זה בפירוש. אולי הם קצת יתרעמו, או ירימו שלטי מחאה על a4, אבל המנויים ימכרו.
12 מאי 2017, 16:07
אני חושב שזה אחלה טיימינג להזמין את אנשי ההנהלה להתארח בצהבת.
רוצים לנהל שיח אמיתי? אתם מוזמנים.
12 מאי 2017, 16:11
ממה שכתוב, ג'מצ'י פונה למי שמגיב בפייסבוק. אם מישהו פה מגיב והוא פונה אליו, you know what you say
12 מאי 2017, 16:12
yanay21 כתב:ממה שכתוב, ג'מצ'י פונה למי שמגיב בפייסבוק. אם מישהו פה מגיב והוא פונה אליו, you know what you say
''תביא נייר טואלט כשאתה חוזר האסלה כמעט מלאה כבר''?
12 מאי 2017, 16:13
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ממה שכתוב, ג'מצ'י פונה למי שמגיב בפייסבוק. אם מישהו פה מגיב והוא פונה אליו, you know what you say
https://www.youtube.com/watch?v=s44XOZVy2i41:05
12 מאי 2017, 16:14
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ממה שכתוב, ג'מצ'י פונה למי שמגיב בפייסבוק. אם מישהו פה מגיב והוא פונה אליו, you know what you say
https://www.youtube.com/watch?v=s44XOZVy2i41:05
לא הייתי צריכה להיכנס בכלל
12 מאי 2017, 16:15
מסתמן: דייויד פדרמן ושמעון מזרחי יזוזו אחורה
במכבי ת"א החליטו להחזיר את דני פדרמן ושי רקאנטי אל קדמת הבמה במקומם של פדרמן האב, שמעון מזרחי ואודי רקאנטי, שיהיו מעורבים פחות. בעקבות הכישלונות האחרונים: תקציב השחקנים יקטן משמעותית
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4961059,00.html