המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:זה מתקרב..
יהיה לי חבל אם יוגי לא ישאר. מבין כל הישראלים שהיו פה הוא היחיד שיכול להישאר מבחינתי. עזיבה שלו אולי תסמן את ההישארות של מקל וזה רע מאוד..
לא נורא ולא הבדל גדול בעיניי מי מביניהם ישאר.
מקל הוא סרטן קבוצתי שחושב בעיקר על הסטטיסטיקה האישית, יוגב לפחות נותן תחת בהגנה ומשתדל לתרום במה שהוא יכול. יש לו גם ניסיון יורוליג רב יותר מלמקל. אין פה שאלה בכלל מי צריך להישאר ומי לא..
שועל כתב:ShiriV כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:זה מתקרב..
יהיה לי חבל אם יוגי לא ישאר. מבין כל הישראלים שהיו פה הוא היחיד שיכול להישאר מבחינתי. עזיבה שלו אולי תסמן את ההישארות של מקל וזה רע מאוד..
מקל הוא סרטן קבוצתי שחושב בעיקר על הסטטיסטיקה האישית, יוגב לפחות נותן תחת בהגנה ומשתדל לתרום במה שהוא יכול. יש לו גם ניסיון יורוליג רב יותר מלמקל. אין פה שאלה בכלל מי צריך להישאר ומי לא..
דווקא בגלל שההשוואה היא מול יוגב שאת החסרונות שלו ואת היתרונות של מקל מולו משום מה שכחת לציין ההבדל לא גדול בעיניי.
ניסיון כושל זה לא משהו שצריך להתחשב בו.
ShiriV כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:זה מתקרב..
דווקא בגלל שההשוואה היא מול יוגב שאת החסרונות שלו ואת היתרונות של מקל מולו משום מה שכחת לציין ההבדל לא גדול בעיניי.
ניסיון כושל זה לא משהו שצריך להתחשב בו.
הנה, בשבילך: חודר יותר טוב לסל, סיומת טובה יותר, מוסר טוב יותר בפעמים הבודדות שהוא לא מכדרר את עצמו למוות.. עוד משהו?
ועדיין, לוקחת את יוגב בלי לחשוב פעמיים
שועל כתב:על פי דיווח בספרד ברצלונה הציעה לבאסקוניה את טייריס רייס + 200 אלף דולר בתמורה ללארקין.
rc4991 כתב:לשאלתכם, משעור דורש 350 אלף ומכבי מאמינה שהוא יחתום בקרוב
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:על פי דיווח בספרד ברצלונה הציעה לבאסקוניה את טייריס רייס + 200 אלף דולר בתמורה ללארקין.
לא הבנתי איך זה מסתדר עם זה שלארקין לא מימש את אופציית השחקן שלו.
אני עדיין מקווה שמכבי איכשהו בתמונה של הננס הזה. הוא הדבר הבא.
RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:על פי דיווח בספרד ברצלונה הציעה לבאסקוניה את טייריס רייס + 200 אלף דולר בתמורה ללארקין.
איזה מהננסים?
אם זה לארקין אז אני לא חושב שמכבי הייתה בתמונה בשלב כלשהו
ShiriV כתב:rc4991 כתב:לשאלתכם, משעור דורש 350 אלף ומכבי מאמינה שהוא יחתום בקרוב
100 אלף דולר יותר ממה שהוא שווה באמת
RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:על פי דיווח בספרד ברצלונה הציעה לבאסקוניה את טייריס רייס + 200 אלף דולר בתמורה ללארקין.
איזה מהננסים?
Weems13 כתב:עפ"י דיווח שראיתי בטוויטר ממשתמש חדש ( אבל די אמין), לארקין דורש 1.5 מליון דולר לעונה. אם זה אכן נכון, עדיף לארקין ב 1.5 מליון דולר, או רייס במליון דולר? לדעתי, לארקין קלל
Weems13 כתב:RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:על פי דיווח בספרד ברצלונה הציעה לבאסקוניה את טייריס רייס + 200 אלף דולר בתמורה ללארקין.
איזה מהננסים?
עפ"י דיווח שראיתי בטוויטר ממשתמש חדש ( אבל די אמין), לארקין דורש 1.5 מליון דולר לעונה. אם זה אכן נכון, עדיף לארקין ב 1.5 מליון דולר, או רייס במליון דולר? לדעתי, לארקין קלל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים