פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מייקל רול חתם במכבי לשנתיים

03 יולי 2017, 00:11

נקמה בכל מי שבכה על סילי

03 יולי 2017, 00:37

felix_r כתב:
קובי כתב:ונציה - גראן קנריה - בשיקטאש

אתה יודע מה משותף לשלושת הקבוצות האלה?

ונציה - הקבוצה של מרקיז היינס
גראן קנאריה - הקבוצה של די ג'יי סילי

תנחש בעצמך מה אפשר לצפות משחקן שעבר בשלושתן

לא.

לינהארט - סילי - רול

03 יולי 2017, 00:37

9 עמודים? אלוהים... אפילו רול לא ידע שהוא כזה...

03 יולי 2017, 00:42

they see me rollin', they hatin'

03 יולי 2017, 03:10

החציל האצטקי כתב:במקרה הטוב אינגלס, במקרה הרע לינהארט.
בכל מקרה- לא ברור בכלל.

אני אוהב את ההחתמה הזאת אם מכבי תצליח להעמיד רוסטר מאוזן, והוא ייכנס לנישה של מחליף וטרן שבא לדפוק שלשות ותו לאו.

עקבתי אחריו קצת באליפויות אפריקה בזמנו, ולא כ"כ הבנתי מה שחקן כזה עושה בטוניסיה. יש לו קליעה בלי שאלה, כנראה שגם IQ כדורסל גבוה ויכולת מסירה, וכ-2 מחליף זה נחמד.
הוא בא מקבוצת UCLA מצויינת, שגם שיחק בה אחד- טיילר האניקט. (לפניו הספיק גם לשחק עם ראסל ווסטברוק וקווין לאב)

אם לא היה השחקן הראשון שחותם, אולי הייתי בולע את זה טוב יותר. אבל הבניה ההפוכה הזאת יכולה לשגע פילים.

03 יולי 2017, 03:17

החציל האצטקי כתב:
בכל מקרה- לא ברור בכלל.

אני אוהב את ההחתמה הזאת אם מכבי תצליח להעמיד רוסטר מאוזן, והוא ייכנס לנישה של מחליף וטרן שבא לדפוק שלשות ותו לאו.

עקבתי אחריו קצת באליפויות אפריקה בזמנו, ולא כ"כ הבנתי מה שחקן כזה עושה בטוניסיה. יש לו קליעה בלי שאלה, כנראה שגם IQ כדורסל גבוה ויכולת מסירה, וכ-2 מחליף זה נחמד.
הוא בא מקבוצת UCLA מצויינת, שגם שיחק בה אחד- טיילר האניקט. (לפניו הספיק גם לשחק עם ראסל ווסטברוק וקווין לאב)

אם לא היה השחקן הראשון שחותם, אולי הייתי בולע את זה טוב יותר. אבל הבניה ההפוכה הזאת יכולה לשגע פילים.

100%
ראה תגובתי מהעמוד הקודם.
פיין מתאים לx שהשארתי.

03 יולי 2017, 03:24

יש שם כמה שמות שאני אוהב. אבל בראייה שלי פרנקלין הוא 2, האניקט הוא 3, פיין הוא 4, רול הוא מחליף זניח ודווין סמית' הוא סוכן ביטוח.

לא רוצה כאן את טייריס. זה מתחיל להראות כמו בית אבות.

03 יולי 2017, 03:25

החציל האצטקי כתב:
בכל מקרה- לא ברור בכלל.

זה באמת תלוי לאיזה תפקיד הוא מגיע, שמע אם הוא מגיע כפותח זאת בדיחה
אבל אם הוא מגיע כשחקן מחליף לשחקן פותח טופ יורוליג אולי הוא עוד יהיה סבבה

03 יולי 2017, 10:52

הודעה רשמית:

תמונה

03 יולי 2017, 10:52

חתם

03 יולי 2017, 10:56

זה לא משנה אם הוא יהיה טוב... מכבי חושבים שהם המציאו את הגלגל..אבל גם הוא לא הראה בשום שלב בקריירה שלו שהוא מסוגל להעלות את הרמה ליורוליג..הוא בן 30 והמקום הכי רחוק שהוא הגיע אליו זה המקום השני בטורקיה...אבל העיקר שאנחנו לא בסדר שאנחנו לא נותנים לו צ'אנס...נמאס כבר. מכבי זורקת עלינו האוהדים כבר הרבה יותר מדי זמן. מאיפה החוצפה הזו לדרוש מהאוהדים לתת צ'אנסים? אחרי השלוש שנים האחרונות לא מגיע להם כלום. נחנקנו!...

03 יולי 2017, 11:02

my man כתב:זה לא משנה אם הוא יהיה טוב... מכבי חושבים שהם המציאו את הגלגל..אבל גם הוא לא הראה בשום שלב בקריירה שלו שהוא מסוגל להעלות את הרמה ליורוליג..הוא בן 30 והמקום הכי רחוק שהוא הגיע אליו זה המקום השני בטורקיה...אבל העיקר שאנחנו לא בסדר שאנחנו לא נותנים לו צ'אנס...נמאס כבר. מכבי זורקת עלינו האוהדים כבר הרבה יותר מדי זמן. מאיפה החוצפה הזו לדרוש מהאוהדים לתת צ'אנסים? אחרי השלוש שנים האחרונות לא מגיע להם כלום. נחנקנו!...

אינך חייב להם או לאף אחד אחר דבר. אתה לא חייב לחדש מנוי אם היה לך, ובטח שאתה לא חייב לתת להם צ'אנס.
בסופו של דבר ההנהלה הנוכחית כאן כרגע, והתלונות שלנו פה, לגיטימיות ככל שיהיו, לא משנות את זה. מה שנשאר זה (לדעתי) לתת לזה צ'אנס או לוותר ולחזור כשיהיה שינוי

03 יולי 2017, 11:23

RomanR כתב:
my man כתב:זה לא משנה אם הוא יהיה טוב... מכבי חושבים שהם המציאו את הגלגל..אבל גם הוא לא הראה בשום שלב בקריירה שלו שהוא מסוגל להעלות את הרמה ליורוליג..הוא בן 30 והמקום הכי רחוק שהוא הגיע אליו זה המקום השני בטורקיה...אבל העיקר שאנחנו לא בסדר שאנחנו לא נותנים לו צ'אנס...נמאס כבר. מכבי זורקת עלינו האוהדים כבר הרבה יותר מדי זמן. מאיפה החוצפה הזו לדרוש מהאוהדים לתת צ'אנסים? אחרי השלוש שנים האחרונות לא מגיע להם כלום. נחנקנו!...

אינך חייב להם או לאף אחד אחר דבר. אתה לא חייב לחדש מנוי אם היה לך, ובטח שאתה לא חייב לתת להם צ'אנס.
בסופו של דבר ההנהלה הנוכחית כאן כרגע, והתלונות שלנו פה, לגיטימיות ככל שיהיו, לא משנות את זה. מה שנשאר זה (לדעתי) לתת לזה צ'אנס או לוותר ולחזור כשיהיה שינוי

הייתי עושה את זה אבל זה חזק ממני..כל עונה אני אומר די! זהו נמאס לי מהם אני לא יכול יותר ואז את הצעד הבא אני לא כל כך מצליח לעשות...מה שכן העונה היתה תקופה ארוכה מאד של כמה חודשים שפשוט לא ראיתי משחקים שלנו יותר כי איבדתי עניין וכי סלדתי מכל מה שהם מראים ומציגים..
אבל לעזוב לגמרי עד שהם הולכים- זה פשוט חזק ממני..

03 יולי 2017, 11:31

התחלנו:

תמונה

03 יולי 2017, 11:33

תגובה עם כל משחקי המילים העלובים של מייקל רול, היתחלנו:

"רול פלייר" - 3.7.17, ספורט 5.
"פיק אנד רול" - 4.7.17, YNET.
נערך לאחרונה על ידי איתי-שגב בתאריך 04 יולי 2017, 11:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 יולי 2017, 11:44

my man כתב:
RomanR כתב:

הייתי עושה את זה אבל זה חזק ממני..כל עונה אני אומר די! זהו נמאס לי מהם אני לא יכול יותר ואז את הצעד הבא אני לא כל כך מצליח לעשות...מה שכן העונה היתה תקופה ארוכה מאד של כמה חודשים שפשוט לא ראיתי משחקים שלנו יותר כי איבדתי עניין וכי סלדתי מכל מה שהם מראים ומציגים..

אני מבין מה אתה אומר, אמנם אני יחסית חדש בכל הקטע הזה של אוהד הקבוצה, אבל היה לי מאוד קשה להתנתק מהם גם העונה. רק בסוף העונה ויתרתי במודע ומבחירה על משחקים שלהם.
השנה אני רוצה לראות מה יבנה פה בסוף, ולו רק מהרושם הראשוני שסאפחיה יצר (לא מכיר אותו בעונתו הראשונה). אני רוצה להאמין שהוא באמת בא מעמדה של כוח הפעם, אולי אני נאיבי, אבל אני מקווה לכל הפחות לראות קבוצה בצלמו, שלפחות נוכל להנות השנה מכדורסל ואולי פחות להתעסק בפדרמנים

03 יולי 2017, 11:50

איתי-שגב כתב:תגובה עם כל משחקי המילים העלובים של מייקל רול, היתחלנו:

ת'רד רוליאדה?

RomanR כתב:
my man כתב:
RomanR כתב:

אני מבין מה אתה אומר, אמנם אני יחסית חדש בכל הקטע הזה של אוהד הקבוצה, אבל היה לי מאוד קשה להתנתק מהם גם העונה. רק בסוף העונה ויתרתי במודע ומבחירה על משחקים שלהם.
השנה אני רוצה לראות מה יבנה פה בסוף, ולו רק מהרושם הראשוני שסאפחיה יצר (לא מכיר אותו בעונתו הראשונה). אני רוצה להאמין שהוא באמת בא מעמדה של כוח הפעם, אולי אני נאיבי, אבל אני מקווה לכל הפחות לראות קבוצה בצלמו, שלפחות נוכל להנות השנה מכדורסל ואולי פחות להתעסק בפדרמנים

אז אני כבר למעלה מ20 שנה אוהד את הקבוצה הזו..
ובאמת לבוא ולומר לי לעזוב נשמע לי מופרך..
חמישי בערב היה טקס אצלנו..אשכרה אנשים לא היו קובעים איתי דברים בימי חמישי..גם בצבא ידעו שאני עושה משמרות עד 20:00 ומ00:00 בימי חמישי..
העונה אני קבעתי עם אנשים דברים לשעות משחקים(בכוונה או שלא) ואנשים היו בהלם..
אז כן ויתרתי על צפייה במשחקים בחלק נכבד העונה ומזמן כבר השניצלים עברו ליום שישי..אבל אני לא יכול שלא לעקוב ולא יכול שלא לצפות ולייחל לשינוי ולא יכול שלא לבקר מהלכים הזויים. ולא יכול שלא להתעצבן על מה שהם מעבירים אותנו..

Holiday_Armadillo כתב:

ת'רד רוליאדה?

וצריך לנעוץ אותו...

03 יולי 2017, 11:53

Holiday_Armadillo כתב: