המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו עוד נתלוש ממנו שיערות העונה אני מניחה אבל כרגע זה נראה בסדר
בדיוק. בנוסף לכך, הוא מאוד מחויב ותורם באספקטים השונים.ShiriV כתב:מה שיפה במשחק שלו זה שאת הנקודות שלו הוא עושה בשטף של המשחק לגמרי. הוא לא משתלט בכוח. הקבוצה הולכת אליו במודע ובמטרה. הוא לגמרי גו טו גאי.
תחנה אחרונה שכיף לרדת בה.
שמואל1 כתב:בדיוק. בנוסף לכך, הוא מאוד מחויב ותורם באספקטים השונים.ShiriV כתב:מה שיפה במשחק שלו זה שאת הנקודות שלו הוא עושה בשטף של המשחק לגמרי. הוא לא משתלט בכוח. הקבוצה הולכת אליו במודע ובמטרה. הוא לגמרי גו טו גאי.
שמואל1 כתב:בדיוק. בנוסף לכך, הוא מאוד מחויב ותורם באספקטים השונים.ShiriV כתב:מה שיפה במשחק שלו זה שאת הנקודות שלו הוא עושה בשטף של המשחק לגמרי. הוא לא משתלט בכוח. הקבוצה הולכת אליו במודע ובמטרה. הוא לגמרי גו טו גאי.
גל גל כתב:השאלה איך מכבי יראו שלא יכנס לו פאקינג כל כדור לסל
גל גל כתב:השאלה איך מכבי יראו שלא יכנס לו פאקינג כל כדור לסל
felix_r כתב:אני ליכלכתי על תומאס הכי הרבה. מודה
ספאחיה מצא את הדרך להוציא ממנו את המאקסימום, וטוב שכך. בניגוד למאמנים שהיו לנו בשנים האחרונות, ספאחיה מנצל את הדברים שהשחקן טוב בהם. אם תומאס הוא סקורר, אז כאשר הוא על המגרש הכדור כל הזמן הולך אליו ולא מעניין כלום! אם לא היו משחקים עליו כל הזמן, תומאס היה מאבד עניין, ולא היה משקיע בהגנה ובריבאונד בצד השני של המגרש [בזה הוא די דומה לטיוס. גם טיוס, מתחיל לשחק הגנה רק כאשר מסדרים לו כמה דאנקים בהתקפה. אם לא הולכים עליו בהתקפה, הוא לא משחק הגנה.]
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו עוד נתלוש ממנו שיערות העונה אני מניחה אבל כרגע זה נראה בסדר
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־15 אורחים