פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
08 נובמבר 2017, 23:07
רואים שבנו שם קבוצה לקחת את היורוקאפ.
08 נובמבר 2017, 23:13
מול מי גאלא תשיג ניצחון ראשון אם לא נגד קבוצת היורוליג
08 נובמבר 2017, 23:13
jol9 כתב:רואים שבנו שם קבוצה לקחת את היורוקאפ.
ואז הם יגיעו נגדנו ןפתאום אוחיון יהפוך לסטף קרי אומיץ לפאו גאסול ואליהו לבלייק גריפין , אפילן הלפרין הגוויה יראה פתאום כמו קרי איירווינג ...
08 נובמבר 2017, 23:15
ספיקינג אוף הגוויה - הלפרין עלה על טריק , כבר כמה משחקים ברצף שהוא מקבל שלשה +עבירה כשבקושי נוגעים בו. הוא פשוט נראה כל כך מסכן ושברירי
08 נובמבר 2017, 23:17
הבעיות שלהם מזכירות לי את הבניה של מכבי בעונה שעברה. הקו הקידמי שלהם לא בדיוק יודע לעשות הגנה. האוול כן משתדל, אבל נכנס במהירות לבעית עבירות. כל השאר (אומיץ', אליהו, די) לא טובים בהגנה. ככה הם מקבלים 91 נקודות במשחק בית מול קבוצה שלא ניצחה עד היום במפעל.
08 נובמבר 2017, 23:21
רק שתדעו שהיום התפרסם ריאיון עם הלפרין והוא אמר בו שבמגדל יותר טוב לו כי במכבי כל מה שהיה חשוב זה לנצח ופה זה הרבה מעבר לזה
אז הוא לא צריך לדאוג, הם לא מנצחים
08 נובמבר 2017, 23:22
מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:רואים שבנו שם קבוצה לקחת את היורוקאפ.
ואז הם יגיעו נגדנו ןפתאום אוחיון יהפוך לסטף קרי אומיץ לפאו גאסול ואליהו לבלייק גריפין , אפילן הלפרין הגוויה יראה פתאום כמו קרי איירווינג ...
זה לא ישנה את העובדה שהם קבוצה רעה
להפך, זה יראה שכל המהות שלהם זה עדיין רק לנסות להיות אלטרנטינה למכבי
08 נובמבר 2017, 23:22
Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו שהיום התפרסם ריאיון עם הלפרין והוא אמר בו שבמגדל יותר טוב לו כי במכבי כל מה שהיה חשוב זה לנצח ופה זה הרבה מעבר לזה
משהו על צברים, שחקני בית וסמלים
08 נובמבר 2017, 23:23
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו שהיום התפרסם ריאיון עם הלפרין והוא אמר בו שבמגדל יותר טוב לו כי במכבי כל מה שהיה חשוב זה לנצח ופה זה הרבה מעבר לזה
משהו על צברים, שחקני בית וסמלים
''אני, ליאור ויניב גרין התחלנו לבנות פה איזה משהו ענק'' - י. הלפרין
(אמיתי)
08 נובמבר 2017, 23:36
קאציקאריס: לך תשחק דוקים עם חבר שלך הלפרין!
08 נובמבר 2017, 23:44
מקל קיבל טכנית
08 נובמבר 2017, 23:46
felix_r כתב:קאציקאריס: לך תשחק דוקים עם חבר שלך הלפרין!

חחחח... האתר ואלה הוריד את התמונה הזאת מהכתבה שלו
09 נובמבר 2017, 00:00
אליהו נחמד, אבל סך הכל יצא טוב שמכבי ויתרה עליו לפני כמה שנים. זה השתלם לכל הצדדים.
ירושלים קיבלה ממנו תרומה יפה עבורה מדי פעם (כבר לא). הוא מצידו שיחק סוף סוף באכסניה המתאימה לו.
והכי חשוב - לקחנו את גביע אירופה באותה שנה. לא רוצה לחשוב על הנזק האפשרי לו היה חלק מאותה קבוצה. את הנזק הזה ראינו בעונה שלפני כן.
09 נובמבר 2017, 00:18
אם הם היו מתחילים את העונה עם קינזי וממשיכים עם ג'רלס אני מעריך שזה היה נראה אחרת לגמרי.
09 נובמבר 2017, 00:19
Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו שהיום התפרסם ריאיון עם הלפרין והוא אמר בו שבמגדל יותר טוב לו כי במכבי כל מה שהיה חשוב זה לנצח ופה זה הרבה מעבר לזה
האמת שזו אמירה ממש מטומטמת בלי קשר להפסד.
09 נובמבר 2017, 00:33
שועל כתב:jol9 כתב:רואים שבנו שם קבוצה לקחת את היורוקאפ.
אם הם היו מתחילים את העונה עם קינזי וממשיכים עם ג'רלס אני מעריך שזה היה נראה אחרת לגמרי.
לדעתי המאמן הוא הבעיה המרכזית שם..
וכמובן הסגל הבינוני - מבוא לחלש פחד..
09 נובמבר 2017, 00:34
השחקנים הישראלים ה"בכירים" מביכים כבר כמה שנים גם על המגרש וגם מחוצה לו..
מקווה כל כך שקטש יצליח עם הצעירים בנבחרת- אם כי אני בספק גדול מאד!
09 נובמבר 2017, 00:39
אוהדי ירושלים זרקו פופקורן על קציקאריס ונופפו בחולצות של אמארה סטודמאייר.
09 נובמבר 2017, 00:42
שועל כתב:jol9 כתב:רואים שבנו שם קבוצה לקחת את היורוקאפ.
לא חושב שזה תופס.
כל הכח שלהם היה שהם ממשיכים עם כמעט אותו סגל, ומחזקים אותו בכמה שחקנים מוכחים ומאמן טוב והולכים על התואר.
שחקן אחד פצוע לא אמור להיות הבדל בין מועמדת לזכיה לבין הדחה אפשרית בסיבוב הראשון.
09 נובמבר 2017, 00:44
חברים חסר לי רק ניצחון על מדריד ומבחינתי ניתן לקפוץ לכיכר...לראות את הגועל מתפרקת זה פשוט תענוג...תודו שחיכיתם לזה כבר הרבה זמן....