02 ינואר 2018, 23:50
ומכבי הובילה בפער בטוח.felix_r כתב:אמרתי את זה כשמכבי עוד הובילה משהו כמו 3 דקות לסיוםfelix_r כתב:יש לי הרגשה רעה משום מה. יש מצב שמרוב טיפשות של כל המערכות נצליח להפסיד
02 ינואר 2018, 23:51
שמואל1 כתב:ביזיון. הפסד בדרבי, בושה וחרפה. אחד ההפסדים המבזים ביותר בשנים האחרונות.
02 ינואר 2018, 23:51
02 ינואר 2018, 23:52
02 ינואר 2018, 23:52
02 ינואר 2018, 23:53
03 ינואר 2018, 00:02
ShiriV כתב:הכי מחליא אותי זה שהקהל שלהם שמח עכשיו. אם יש משהו שהוא כל כך לא מגיע למישהו, זה זה.
רק בגלל כל הנושא של רגב פנאן השחקנים היו צריכים לאכול את הפרקט היום. הפסד מביך ומתסכל מאוד
03 ינואר 2018, 00:06
RomanR כתב:ShiriV כתב:הכי מחליא אותי זה שהקהל שלהם שמח עכשיו. אם יש משהו שהוא כל כך לא מגיע למישהו, זה זה.
רק בגלל כל הנושא של רגב פנאן השחקנים היו צריכים לאכול את הפרקט היום. הפסד מביך ומתסכל מאוד
מבין, ולא ממעיט בערכו של דרבי ביתי, במיוחד מול החלאות האלה. אבל צריך להסתכל על התמונה הגדולה, הדרבי הזה לא יקבע שום דבר ולא ישנה דבר, המשחק בשישי יכול, לכן עדיף לחלק דקות בשלישי בשביל לנסות לעשות משהו בשישי
03 ינואר 2018, 00:09
jol9 כתב:RomanR כתב:ShiriV כתב:הכי מחליא אותי זה שהקהל שלהם שמח עכשיו. אם יש משהו שהוא כל כך לא מגיע למישהו, זה זה.
מבין, ולא ממעיט בערכו של דרבי ביתי, במיוחד מול החלאות האלה. אבל צריך להסתכל על התמונה הגדולה, הדרבי הזה לא יקבע שום דבר ולא ישנה דבר, המשחק בשישי יכול, לכן עדיף לחלק דקות בשלישי בשביל לנסות לעשות משהו בשישי
לגמרי מסכים, אם כי קשה להיות אופטימיים לקראת ריאל בחוץ.
03 ינואר 2018, 00:11
RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:ShiriV כתב:הכי מחליא אותי זה שהקהל שלהם שמח עכשיו. אם יש משהו שהוא כל כך לא מגיע למישהו, זה זה.
אם יש משהו שהעונה הזאת מציגה זה שכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה. ממכבי את צסקא בחוץ, זה לא נעשה כנראה בזמן הקרוב. חימקי ניצחה במדריד, וחצי מדריד ניצחה את פנר בחוץ.
03 ינואר 2018, 00:14
jol9 כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:ShiriV כתב:הכי מחליא אותי זה שהקהל שלהם שמח עכשיו. אם יש משהו שהוא כל כך לא מגיע למישהו, זה זה.
אם יש משהו שהעונה הזאת מציגה זה שכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה. ממכבי את צסקא בחוץ, זה לא נעשה כנראה בזמן הקרוב. חימקי ניצחה במדריד, וחצי מדריד ניצחה את פנר בחוץ.
נכון. די ברור שזה מה שחשוב מבחינת מכבי.
זה מצחיק שכל הזמן כל מי שמתלונן על הליגה, וטוען שצריך לבוא ולתת לשגב 40 דקות, ולסיים במקום השמיני, בא ומתלונן אחרי
כל משחק שבו לא מביסים ב-30 הפרש. למרות שבמקרה הספציפי הזה, זה באמת מרגיז.
03 ינואר 2018, 00:20
03 ינואר 2018, 00:23
RomanR כתב:ShiriV כתב:הכי מחליא אותי זה שהקהל שלהם שמח עכשיו. אם יש משהו שהוא כל כך לא מגיע למישהו, זה זה.
03 ינואר 2018, 00:26
03 ינואר 2018, 00:35
03 ינואר 2018, 00:38
Rampel כתב:לא נורא להפסיד בליגה.. אבל יש משחקים שאסור להפסיד - אסור להפסיד דרבי ובטח לא להיראות ככה!
ולכל מי שחושב שאפשר לעשות משהו במדריד כשברור שאין לנו 3 כרגע.. מה אתם שותים ואיפה משיגים את זה?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
03 ינואר 2018, 00:39
שמואל1 כתב:ביזיון. הפסד בדרבי, בושה וחרפה. אחד ההפסדים המבזים ביותר בשנים האחרונות.