17 יוני 2018, 17:35
שועל כתב:מישהו יכול לומר לי סוף סוף יתרון אחד בודד שנובע מהפיצול? זה נטו בשביל לפגוע בליגה?
17 יוני 2018, 17:54
yarin150 כתב:שועל כתב:מישהו יכול לומר לי סוף סוף יתרון אחד בודד שנובע מהפיצול? זה נטו בשביל לפגוע בליגה?
יש בזה הרבה יתרונות
סגל של 10-11 זרים + מתאזרחים + אפשרות לשתף גם ישראלים בולטים מסגל ב׳
המאזרחים ישחקו ב 2 הקבוצות.
הזרים יהיו מפוצלים לגמרי.
הרבה יותר קל לבנות קבוצת יורוליג עם 10-11 זרים שלא צריך לשלם עליהם הרבה מס , קל יותר למצוא זרים זולים וטובים מאשר ישראלים , מאמן לכל קבוצה שמתרכז בלאמן במסגרת אחת ולא צריך להתעסק עם 2 הרכבים שונים ו2 קבוצות שונות כל שבוע .
חיסרון ? עוד 3-5 מיליון דולר שאין לי מושג מאיפה יביאו , אבל כנראה שבשביל לא לאבדל את מפעל חייהם יש כאלה שמוכנים להוציא תכסף מהכיס .
צעד חיובי מאוד .
17 יוני 2018, 17:57
Holiday_Armadillo כתב:כביכול בשביל שיוכלו לבנות קבוצה עם כמות זרים מספקת ושהם לא יצטרכו להיות כפופים למספר מסויים של ישראלים שלא ייאפשר להם להתאמן ולשחק עם כל הפוטנציאלשועל כתב:מישהו יכול לומר לי סוף סוף יתרון אחד בודד שנובע מהפיצול? זה נטו בשביל לפגוע בליגה?
17 יוני 2018, 19:03
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:כביכול בשביל שיוכלו לבנות קבוצה עם כמות זרים מספקת ושהם לא יצטרכו להיות כפופים למספר מסויים של ישראלים שלא ייאפשר להם להתאמן ולשחק עם כל הפוטנציאלשועל כתב:מישהו יכול לומר לי סוף סוף יתרון אחד בודד שנובע מהפיצול? זה נטו בשביל לפגוע בליגה?
לא תפסתי
17 יוני 2018, 19:11
שועל כתב:yarin150 כתב:שועל כתב:מישהו יכול לומר לי סוף סוף יתרון אחד בודד שנובע מהפיצול? זה נטו בשביל לפגוע בליגה?
יש בזה הרבה יתרונות
הרבה יותר קל לבנות קבוצת יורוליג עם 10-11 זרים שלא צריך לשלם עליהם הרבה מס , קל יותר למצוא זרים זולים וטובים מאשר ישראלים , מאמן לכל קבוצה שמתרכז בלאמן במסגרת אחת ולא צריך להתעסק עם 2 הרכבים שונים ו2 קבוצות שונות כל שבוע .
חיסרון ? עוד 3-5 מיליון דולר שאין לי מושג מאיפה יביאו , אבל כנראה שבשביל לא לאבדל את מפעל חייהם יש כאלה שמוכנים להוציא תכסף מהכיס .
צעד חיובי מאוד .
לא הבנתי את היתרון. עדיין אפשר להחתים 10 זרים ולשחק רק עם 6 מתוכם בליגה. להיפך, בסיטואציה הנוכחית מכבי רק תשקיע עוד יותר כסף בשחקנים ישראלים.
אבל כולנו יודעים שלא יוחתמו כאן 10 זרים ברמה גבוהה.
אז לא, עדיין לא מצאתי יתרון.
17 יוני 2018, 19:18
17 יוני 2018, 19:25
MTA2311 כתב:מה ההבדל בין להשקיע בזרים שישבו בחוץ בליגה לבין להשקיע בזרים שישחקו משחק אחד בשבוע?
בכל מקרה, לא זאת הסיבה שהפיצול זה קונספט מטומטם ומיותר.
17 יוני 2018, 20:33
TAYO כתב:שועל כתב:yarin150 כתב:שועל כתב:מישהו יכול לומר לי סוף סוף יתרון אחד בודד שנובע מהפיצול? זה נטו בשביל לפגוע בליגה?
יש בזה הרבה יתרונות
צעד חיובי מאוד .
לא הבנתי את היתרון. עדיין אפשר להחתים 10 זרים ולשחק רק עם 6 מתוכם בליגה. להיפך, בסיטואציה הנוכחית מכבי רק תשקיע עוד יותר כסף בשחקנים ישראלים.
אבל כולנו יודעים שלא יוחתמו כאן 10 זרים ברמה גבוהה.
אז לא, עדיין לא מצאתי יתרון.
אין מה להשקיע כסף ב-10 זרים כאשר כמעט חצי מהם יושבים חצי מהמשחקים בחוץ. בהנחה שמכבי תעמיד תקציב טופ יורוליג למכבי א׳ - הפיצול עושה היגיון. במידה ולא, זה סתם בשביל להתנקם בליגה. או שלא סתם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
17 יוני 2018, 21:30
17 יוני 2018, 21:52
jol9 כתב:אני מאמין שמכבי תקבל לא מעט כסף בעבור השתתפותה בvtb.
בסופו של דבר החשיבה היא שלמכבי תהיה קבוצה אחת שתרוץ בשתי המסגרות, תתגבש
ותתחבר יותר מהר, וקבוצה שניה שתשחק רק בליגה, וגם היא תתחבר יותר מהר.
הבעיות שאני רואה כאן מעבר לעלות הגבוהה, זה השילוב של טיוס, כהן ודיבה. לא מצליח להבין איפה
ואיך הם משתלבים.
בגדול עם השלישייה הזאת ואולי זוסמן, היה אפשר לרדת משתי הקבוצות, ופשוט להביא שישה זרים תותחים
שיישחקו ביורוליג ובליגה.
17 יוני 2018, 22:11
jol9 כתב:אני מאמין שמכבי תקבל לא מעט כסף בעבור השתתפותה בvtb.
בסופו של דבר החשיבה היא שלמכבי תהיה קבוצה אחת שתרוץ בשתי המסגרות, תתגבש
ותתחבר יותר מהר, וקבוצה שניה שתשחק רק בליגה, וגם היא תתחבר יותר מהר.
הבעיות שאני רואה כאן מעבר לעלות הגבוהה, זה השילוב של טיוס, כהן ודיבה. לא מצליח להבין איפה
ואיך הם משתלבים.
בגדול עם השלישייה הזאת ואולי זוסמן, היה אפשר לרדת משתי הקבוצות, ופשוט להביא שישה זרים תותחים
שיישחקו ביורוליג ובליגה.
17 יוני 2018, 22:59
17 יוני 2018, 23:16
כמה הזדמנויות היו להם לרדת מהעץ הזה.. אני מפחד שהאפשרות היחידה שנשארה להם היא ללכת על זה ולהיכשל טוטלית, כדי שהם יוכלו להגיד שזה לא עובד.jol9 כתב:יש מצב שאתם צודקים.
יש מצב עוד יותר טוב, שאין להם עצמם מושג מה לעשות כרגע.
18 יוני 2018, 09:01
18 יוני 2018, 09:34
18 יוני 2018, 10:01
18 יוני 2018, 10:05
18 יוני 2018, 10:51
18 יוני 2018, 11:29
18 יוני 2018, 11:31