16 אוגוסט 2011, 09:59
קובי כתב:שחר.ג. כתב:תשמע,לא נראה לי שהסוכן של פארגו ופארגו עצמו, ילכו על מהלך כל כך מסוכן בשביל הימור שאולי הם יזכו פשוט לא נשמע מציאותי...
צודק. הרבה יותר מציאותי שמכבי חותמת עם שחקנים על חוזה שמתי שמתחשק להם הם יכולים לצאת ממנו.
16 אוגוסט 2011, 10:46
16 אוגוסט 2011, 10:50
חביב אורנג'ד כתב:אחחח... מתי אנשים יבינו כאן את הסרקסזם של קובי...
ד"א, הבנתי שדקלון מועמד.
16 אוגוסט 2011, 10:55
קובי כתב:חביב אורנג'ד כתב:אחחח... מתי אנשים יבינו כאן את הסרקסזם של קובי...
ד"א, הבנתי שדקלון מועמד.
דקלון וחופני ???![]()
![]()
![]()
אם מכבי מביאים אותם זה אשכרה אלוג'ואן וסמפסון לפני נפילת התאומים !
16 אוגוסט 2011, 13:18
itai7 כתב:מה מאבדים?, יש לך קו אחורי נהדר רק להשלים אותו בשחקן פארגו
16 אוגוסט 2011, 18:06
17 אוגוסט 2011, 02:54
שחר.ג. כתב:פארמר 70% נשאר,ואני מקווה שכולם מסכימים שפארמר יותר טוב מפארגו.לא ירדה ברמה מעניינת אותי אלא ירדה בגיוון.
17 אוגוסט 2011, 04:07
17 אוגוסט 2011, 04:22
שחר.ג. כתב:נכון מדובר על פער של 800 מילון דולר שצריך לכסות עד ינואר,כמה באמת לדעתך הסיכוי שיהיה עונה?
ודרך אגב,כל יום שעובר בהחלט מחזק בעוד איזה אחוז או שניים
17 אוגוסט 2011, 04:23
"דיברתי אליו כחבר וניסיתי להסביר לו שהוא טועה" אמר מנהל הקבוצה גור שלף "כמה פעמים אפשר להגיד למישהו שהוא עושה טעות? הרמתי ידיים ברגע שהבנתי שהוא נחוש ושזה הולך לעניין משפטי. קשה לי להבין אותו זה לא הגיוני מה שהוא עושה. כולם אומרים שג'רמי נתן עונה גדולה אבל גם מכבי נתנה לו הרבה מאוד. אנחנו לא נעלבים אלא רק מופתעים. לכל אחד יש מחליף."
17 אוגוסט 2011, 05:24
17 אוגוסט 2011, 05:48
misha כתב:שלף ל"ישראל היום":"דיברתי אליו כחבר וניסיתי להסביר לו שהוא טועה" אמר מנהל הקבוצה גור שלף "כמה פעמים אפשר להגיד למישהו שהוא עושה טעות? הרמתי ידיים ברגע שהבנתי שהוא נחוש ושזה הולך לעניין משפטי. קשה לי להבין אותו זה לא הגיוני מה שהוא עושה. כולם אומרים שג'רמי נתן עונה גדולה אבל גם מכבי נתנה לו הרבה מאוד. אנחנו לא נעלבים אלא רק מופתעים. לכל אחד יש מחליף."
אנחנו מתקרבים לנקודת האל-חזור (ואולי אפילו כבר שם).
17 אוגוסט 2011, 06:05
קובי כתב:לדעתי פארגו לא יהיה במכבי, אלא אם כן יקרה משהו מפתיע בדמותה של התנצלות כנה ופומבית מצד ג'רמי. אחרת, מכבי לא תעבור על כך לסדר היום.
שחר.ג. כתב:אני די בטוח,שמכבי תקבל את פארגו מתי שרק ירצה,אפילו אחרי המשפט.
17 אוגוסט 2011, 06:47
misha כתב:שלף ל"ישראל היום":"דיברתי אליו כחבר וניסיתי להסביר לו שהוא טועה" אמר מנהל הקבוצה גור שלף "כמה פעמים אפשר להגיד למישהו שהוא עושה טעות? הרמתי ידיים ברגע שהבנתי שהוא נחוש ושזה הולך לעניין משפטי. קשה לי להבין אותו זה לא הגיוני מה שהוא עושה. כולם אומרים שג'רמי נתן עונה גדולה אבל גם מכבי נתנה לו הרבה מאוד. אנחנו לא נעלבים אלא רק מופתעים. לכל אחד יש מחליף."
אנחנו מתקרבים לנקודת האל-חזור (ואולי אפילו כבר שם).
misha כתב:פה זה לא בית זונות
17 אוגוסט 2011, 07:07
17 אוגוסט 2011, 10:40
misha כתב:שחר.ג. כתב:נכון מדובר על פער של 800 מילון דולר שצריך לכסות עד ינואר,כמה באמת לדעתך הסיכוי שיהיה עונה?
ודרך אגב,כל יום שעובר בהחלט מחזק בעוד איזה אחוז או שניים
תזכור שאנחנו רק בתחילת השביתה וברור שכל צד מתבצר בעמדתו. אבל עד ינואר יש עוד מספיק זמן ובאיזשהו שלב השחקנים יבינו שהם טיפסו על עץ גבוה מדי.לבנות מעכשיו שתהיה שביתה עד סוף העונה (ז"א, לא להביא מחליף לפארגו אם אכן יעזוב ולבנות על פארמר) יהיה הימור גדול שיכול לרסק אותנו באמצע העונה.
אני מזכיר שרק פעם אחת בכל הספורט האמריקאי ביטלו עונה בגלל שביתה (הוקי קרח). אם עד אזור דצמבר המצב יישאר כמו שהוא עכשיו אפשר עוד להיות אופטימיים, אבל כרגע די מוקדם.
17 אוגוסט 2011, 13:19
17 אוגוסט 2011, 13:44
קובי כתב:אני סבור שהעניין סבוך יותר מקביעה פשוטה של "הבעלים מפסידים, לבעלים לא איכפת שלא תהיה עונה".
כמובן שמדברים על עסקים, הכסף נראה כחזות הכל. יחד עם זאת, אם בעלי הקבוצות לא היו רוצים להיות בעסק הספורטיבי, אם היו עוזבים מזמן ולא צוברים עוד ועוד עונה של הפסדים.
בהכללה, אנשי העסקים שמצטרפים לספורט עושים את זה בד"כ מאהבת הספורט בראש ובראשונה. הם יודעים את הסיכונים הכספיים שבעניין וברוב המקרים, אם לא בכולם, העסק הספורטיבי הינו עסק המשנה של בעלי העסקים הללו. משהו לטיפוח התחביב, האגו, או האהדה הציבורית. "הבייבי" שלהם.
גם בעלי הקבוצות יודעים על הפגיעה התדמיתית שתיגרם להם אם לא תהיה בארה"ב עונת כדורסל. כמו השחקנים, גם הם יצטרכו להתפשר, כדי להגיע לעמק השווה.
שורה תחתונה - אני חושב שכל נסיון לניבוי העתיד במקרה של העונה הקרובה ב-NBA שווה ערך ל-50 אחוז ולא יותר (:
17 אוגוסט 2011, 13:46
17 אוגוסט 2011, 13:50