פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המועמדים (מלפפונים) V3 - עדיין כלום

07 יולי 2018, 17:32

חשיפת ONE: פרטי העסקה בין מכבי ת"א לסקוטי ווילבקין ודרושפאקה
https://goo.gl/bppS4E

07 יולי 2018, 17:34

מכבי תצטרך להשלים את עסקת ווילבקין עד 20.7
העסקה הגדולה נחשפת: האלופה תשלם לדרושפאקה מעל מיליון דולר בסעיף היציאה, כשהגארד צפוי להרוויח במועדון הצהוב בין 4.3-4.5 מיליון דולר עד 2021
http://www.one.co.il/Article/18-19/2,62 ... 16434.html

ווילביקן, ששכרו בדרושפאקה לעונה שבפתח עמד על 1.3 מיליון דולר, ירוויח במכבי כ-4.3-4.5 מיליון דולרים עד 2021, במתכונת של 1+2, עם אופציה לעונה האחרונה בהסכם, כאשר אחרי העברת הכספים לטורקים הוא עשוי לנחות בישראל לצורכי בדיקות רפואיות.

07 יולי 2018, 17:43

אז עד ה 20.7 נמשיך עם הספוקלציות? תענוג

07 יולי 2018, 17:55

מטריד אותי שבלאט לא לקח אותו

07 יולי 2018, 18:04

jay כתב:מטריד אותי שבלאט לא לקח אותו

סהכ זה ביי אוט די רציני.

07 יולי 2018, 18:07

יש לי הרגשה שזה יפול. למה לא שילמו לטורקים עד עכשיו אם סיכמו עם השחקן לפני כמה ימים....נראה לי שפדרמן מהסס לשלם ויפיל את זה ברגע האחרון.

07 יולי 2018, 18:24

אני סומך על פיק יותר מכל כתב. לדעתי אין סיבה לדאגה והוא סגור

07 יולי 2018, 18:32

מכבי מקווים שזה ייתן לסוכנים של ווילבקין מספיק זמן להתחרט או לאפס להיכנס לפאניקה לשלם את הבייאאוט
כמו עם בלאט לפני שנה פחות או יותר

07 יולי 2018, 18:32

moring1 כתב:יש לי הרגשה שזה יפול. למה לא שילמו לטורקים עד עכשיו אם סיכמו עם השחקן לפני כמה ימים....נראה לי שפדרמן מהסס לשלם ויפיל את זה ברגע האחרון.

מעניין אותי לשמוע מה יהיה ברגע שהוא יחתום רשמית, גם אז תגיד שלדעתך זה יפול כי יגלו שהעט שהוא חתם איתו הוא לא העט המתאים ?
די נו .

07 יולי 2018, 18:39

מקווה שבעקבות עסקת זאק ליידיי ולאור זה שזה לא מקרה ראשון שכן מגיעים לליגת העל שחקנים טובים לעיתים,לא יפספסו פה את ג׳ורדן המילטון שיכול להתאים בול להרכב שנבנה פה.

07 יולי 2018, 18:46

cannon כתב:מקווה שבעקבות עסקת זאק ליידיי ולאור זה שזה לא מקרה ראשון שכן מגיעים לליגת העל שחקנים טובים לעיתים,לא יפספסו פה את ג׳ורדן המילטון שיכול להתאים בול להרכב שנבנה פה.
להשוות בין לידייםם והמילטון זה מגוחך
לידיי (בין אם יצליח או לא) זה תגלית כמו רנדל ופארגו, המילטון הגיע מה-nba

07 יולי 2018, 19:18

Jack55 כתב:
moring1 כתב:יש לי הרגשה שזה יפול. למה לא שילמו לטורקים עד עכשיו אם סיכמו עם השחקן לפני כמה ימים....נראה לי שפדרמן מהסס לשלם ויפיל את זה ברגע האחרון.

מעניין אותי לשמוע מה יהיה ברגע שהוא יחתום רשמית, גם אז תגיד שלדעתך זה יפול כי יגלו שהעט שהוא חתם איתו הוא לא העט המתאים ?
די נו .

די להיות תמים משתינים עלייך קיץ אחר קיץ. גם אם הוא יגיע בסוף מה נראה לך שיביאו סביבו שחקנים נורמלים? תהיה הגיוני חביבי. מביאים אותו כדי למכור מנויים ואז שימכרו רוב המנויים כבר לא יהיה אכפת להם יביאו עוד שחקנים כמו קולורבי.

07 יולי 2018, 19:30

moring1 כתב:
Jack55 כתב:

די נו .

די להיות תמים משתינים עלייך קיץ אחר קיץ. גם אם הוא יגיע בסוף מה נראה לך שיביאו סביבו שחקנים נורמלים? תהיה הגיוני חביבי. מביאים אותו כדי למכור מנויים ואז שימכרו רוב המנויים כבר לא יהיה אכפת להם יביאו עוד שחקנים כמו קולורבי.

תאמין לי שאני לא ממעריצי ההנהלה, אתה לא צריך ללמד אותי איך ההנהלה שלנו .
אבל בחיים אני לא אהייה כל כך פסימי, תחכה לאמצע אוגוסט ואז נדבר

07 יולי 2018, 19:42

ווילבקין לשנתיים עם אופציה זה שווה בייאאוט, השאלה כמה. אני מנחש שיש סיבוך בעיסקה במידה והביטוח מכסה את השכר שלו במקרה שהוא פצוע אבל לא את הבייאאוט, ולכן מכבי דורשת שיעבור בדיקות טרם שהכסף עובר לקבוצה הטורקית. מכיוון שהשחקן בחופשה, אולי פשוט נתנו לזה חלון זמן מספיק ארוך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

07 יולי 2018, 19:52

Holiday_Armadillo כתב:
cannon כתב:מקווה שבעקבות עסקת זאק ליידיי ולאור זה שזה לא מקרה ראשון שכן מגיעים לליגת העל שחקנים טובים לעיתים,לא יפספסו פה את ג׳ורדן המילטון שיכול להתאים בול להרכב שנבנה פה.
להשוות בין לידייםם והמילטון זה מגוחך
לידיי (בין אם יצליח או לא) זה תגלית כמו רנדל ופארגו, המילטון הגיע מה-nba

ההשוואה מגיעה ממקום אחר. מאז סימונס מכבי והאוהדים משקשקים מכל שם של שחקן זר ששיחק בעונה החולפת בליגת ווינר. לידי זאנה גורדן המילטון ראויים למחשבה.

07 יולי 2018, 19:53

כמה מקורות בחול ממשיכים לטעון שקארוסו במגעים עם מכבי...

07 יולי 2018, 20:00

cannon כתב:כמה מקורות בחול ממשיכים לטעון שקארוסו במגעים עם מכבי...

על חוזה לשנתיים סביב 1.5מ דולר לעונה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

07 יולי 2018, 20:01

מטריף אותי שלידיי חתם בסוף אצל בלאט ולא כאן... היה יכול להתאים כמו כפפה לעמדה 4 אצלנו בזול. כבר שנה שלישית ברציפות שבלאט פשוט לוקח את הזר הכי טוב של הליגה ומחתים אותו אצלו.
נמאס כבר שמכבי מחפשת שחקנים בגרמניה או צ'כיה כשיש לה באמת כמה מציאות כאן בישראל הקטנה.
הם צריכים לבקש מדן שמיר לעשות להם סקאוטינג, כי נכון לעכשיו הוא כבר 3 שנים ברציפות פוגע עם הזר של עמדה 3 (קלייברן, בל, רייס ג'וניור ואפילו המילטון).

07 יולי 2018, 20:07

קארוסו במקום וילביקין ??
או ביחד איתו
כי לדעתי זה הציוות הכי טוב שאפשר לבקש רק איך הוא משתחרר מהחוזה עם הלייקרס זה מה שלא מובן

07 יולי 2018, 20:12

cannon כתב:כמה מקורות בחול ממשיכים לטעון שקארוסו במגעים עם מכבי...
קישור/ים?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
נושא נעול