חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:זו בדיוק הנקודה שלא בריאה לקבוצה. שחקן שאמור להיות מרכזי צריך לשחק בכל המסגרות וברמה הגבוהה ביותר, מכבי זה לא הפועל מגדל או
גליל.
גם כשבורשטיין משחק בליגה הוא נראה עדיין שחקן מרכזי וטוב לפעמים , כשהוא ביורוליג האיטיות שנובעת מהפציעה הופכת אותו לבינוני מאוד.
הסיכוי שפרקינס יתן תרומה משמעותית למכבי בשנה באה נמוכה מאוד לדעתי. כשאני מדבר על תרומה אני מדדבר על יורוליג, ליגת קופל לא ממש
מעניינת אותי ואפילו לא הליגה האדריאטית.
אבל על מה אנחנו מדברים ? פרקינס אפילו לא קיבל הצעה ממכבי לחתום על חוזה זמני. כשהוא יקבל הצעה כזאת אולי נוכל להיות יותר חכמים, כי אז זה אומר אולי שמכבי חושבת שיש סיכוי להוציא ממנו משהוא עוד העונה.
אגב, אני לא זוכר, היסטורית ( אני כבר 30 שנה כמעט בכדורסל ) שחקן שהצטרף כך לקבוצה באמצע העונה למשחקי יורוליג והפך לשוס גדול.
נכון מאוד.
יתרה מזאת, לאור המהלכים שקרו הקיץ, לא באמת מסתמן שבמכבי בכלל מעוניינים בפרקינס לעונה הבאה (וטוב שכך), וכל הדברים שנכתבים כאן הם הרבה יותר בגדר משאלות לבם של אוהבי פרקינס, מאשר דברים העשויים להתהוות לעובדות.
ברמה המקצועית, החתמתו של פרקינס כשחקן מוביל לעונה הבאה היא טעות, וכנראה שגם טעות חמורה.
אם מכבי באמת מחפשים שחקן שיהיה גם שחקן דומיננטי וגם כזה שיוכל להשתתף בכל המסגרות (ובעיקר ליורוליג), עדיף לה להביא עד תחילת העונה (שזה לא מעט זמן) שחקן בריא ובכושר טוב, ורצוי שיהיה גם מקבוצת איכות גבוהה יותר מזאת של פרקינס.
חביב, אתה מקפיד לקטול כאן את פרקינס ומתייחס ליכולת המקצועית שלו כמשהו נחות.
אני רק רוצה להזכיר לך שלפני הפציעה, פרקינס היה השחקן מספר 1 בקבוצה. טוב יותר מפארגו ומסופו. הוא היה שחקן ההגנה הכי טוב באירופה, והריבאונדר הטוב מבין הגארדים.
הוא היה המנוע של הקבוצה המצויינת של בלאט, שהשיא שלה היה בעצם באיזור ינואר, שם דרסה קבוצה אחר קבוצה בהפרשים אסטרונומיים.
בהנחה ופרקינס לא חוזר ליכולת שלו מלפני הפציעה, אז האמירות שלך הן אולי במקום, אבל אתה חייב להוסיף את הסייג הזה, כשאתה מדבר עליו.
בלי הפציעה, פרקינס היה היום שחקן של מליון דולר לעונה.
אם פרקינס חוזר ליכולת שלו מלפני הפציעה, ובהתחשב בכך שמדובר בשחקן לא יקר בשלב הזה, אני לוקח אותו הרבה לפני רוב הגארדים שמכבי יכולה לחשוב עליהם.

g]