המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אני נורא נורא בדיליי היום. אבל אני בשוק שהוא באמת היה העוזר של צביקה![]()
כתבת היכרות למי שבמקרה לא קרא:
https://sports.walla.co.il/item/3201287ספרופולוס נוהג להשתמש בשיטות יצירתיות ומתוחכמות כדי להוציא את הקבוצות היריבות מהסיסטם הקבוע שלהן. במשחקי הדרבי נגד פאו הוא נהג "לשסות" את הפורוורד קוסטאס פפאניקולאו ברכז הכוכב ניק קלאתיס ולמזער באופן משמעותי את הנזקים מכיוונו; במקרים רבים אחרים, כשנתקל ברכזים יוצרים דומיננטיים, הוא לא חשש לפתות אותם לזרוק כמה שיותר - ולקח מראש בחשבון את האפשרות שיקלעו מול קבוצתו מנה נכבדת של נקודות - ובלבד שלא ייצרו לאחרים.
האסטרטגיה ההגנתית הזו הפכה למודל קבוע, והנה רשימה חלקית מהעונה שעברה שממחישה אותה: טיילור רוצ'סטי עם 20 נקודות, 12 זריקות מהשדה ואסיסט בודד, אריק גרין עם 26 נקודות, 17 זריקות ואפס אסיסטים, סרחיו רודריגס עם 23 נקודות, 14 זריקות ושני אסיסטים, ואפילו לוקה דונצ'יץ' עם 33 נקודות, 21 זריקות וארבעה אסיסטים. בכל המשחקים הללו, אגב, אולימפיאקוס ניצחה.
ברור שהוא היה העוזר של צביקה! ממי אתה חושב שהוא למד להפסיד פעמים בגמר היורוליג?
אני מרגיש שפספסת את העניין הקטן הקטנטן הזה שלהגיע לגמר היורוליג זה הישג עצום בפני עצמו.
אבל לא מאשים אותך, הסטנדרטים שלך עלו עם המאמנים של השנים האחרונות.
אני עוד ראיתי איך הפסדנו 3 גמרים רצופים בסוף שנות ה 80. קליין, צביקה, קליין

זה הזמן להחתים שני שחקנים ולהגיע לרצף המשחקים הקל עם קבוצה משודרגת. אחרת, נמשיך להפסיד.ShiriV כתב:גם אני, אבל גם מרחמת עליו שיוצא לו לאמן סגל כל כך מוגבל

שמואל1 כתב:זה הזמן להחתים שני שחקנים ולהגיע לרצף המשחקים הקל עם קבוצה משודרגת. אחרת, נמשיך להפסיד.ShiriV כתב:גם אני, אבל גם מרחמת עליו שיוצא לו לאמן סגל כל כך מוגבל
הוא באמת היה מחוייך אחרי המשחק.ShiriV כתב:שמואל1 כתב:זה הזמן להחתים שני שחקנים ולהגיע לרצף המשחקים הקל עם קבוצה משודרגת. אחרת, נמשיך להפסיד.ShiriV כתב:גם אני, אבל גם מרחמת עליו שיוצא לו לאמן סגל כל כך מוגבל
הצחקת את הפדרמן

שמואל1 כתב:הוא באמת היה מחוייך אחרי המשחק.ShiriV כתב:שמואל1 כתב:זה הזמן להחתים שני שחקנים ולהגיע לרצף המשחקים הקל עם קבוצה משודרגת. אחרת, נמשיך להפסיד.ShiriV כתב:גם אני, אבל גם מרחמת עליו שיוצא לו לאמן סגל כל כך מוגבל
הצחקת את הפדרמן
הפרצוף הזחוח הזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־36 אורחים