לא רואה במה הוא עדיף על קלויארו אבל בסדרהחציל האצטקי כתב:Blondjam כתב:חציל אתה לא חושב שהוא איבד מהפיזיות שלו? נראה רך יחסית
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
לא. הוא בסדר. זה סגנון המשחק שלו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא רואה במה הוא עדיף על קלויארו אבל בסדרהחציל האצטקי כתב:Blondjam כתב:חציל אתה לא חושב שהוא איבד מהפיזיות שלו? נראה רך יחסית
Blondjam כתב:לא רואה במה הוא עדיף על קלויארו אבל בסדרהחציל האצטקי כתב:Blondjam כתב:חציל אתה לא חושב שהוא איבד מהפיזיות שלו? נראה רך יחסית
jol9 כתב:אגב, מעניין למה יאניס לגמרי מחק את קלויארו... הרי הוא היה זה שהתעקש עליו מלכתחילה...
ובכל מקרה, אם כהן לא משחק, ואייסי נראה די פח, למה לא לרשום גם את קלויארו ולנסות איך הוא עובד עם הסגל הזה?
נגעת בנקודה הנכונה. לדעתי מדירתו בתל אביב נשמע פאפינג רציני של קלויארו על האפשרות לשחק בצסק"א אחרי פציעת קלייבורן.MTAbasket כתב:jol9 כתב:אגב, מעניין למה יאניס לגמרי מחק את קלויארו... הרי הוא היה זה שהתעקש עליו מלכתחילה...
ובכל מקרה, אם כהן לא משחק, ואייסי נראה די פח, למה לא לרשום גם את קלויארו ולנסות איך הוא עובד עם הסגל הזה?
האמת שאני בעד, למרות שאני אוהב את אייסי אבל קצת כבר מתחיל להימאס, כמה אפשר?
אולי צריך לראות איך אנג'לו עובד בהרכב.
אם מכבי במו"מ לשחררו אני מבין למה הם לא רושמים אותו אבל אם לא...
?
my man כתב:לשחרר
MTAbasket כתב:my man כתב:לשחרר
באיזה מובן??
תפנה אותי בבקשה ל-4 עם סנטימטרים וקליעה שפנוי עכשיו בשוקMTAbasket כתב:לעמדה הזו יש הרבה שחקנים פנויים וגם כאלה שיתאימו למה שמכבי צריכה וזה סנטימטרים והיא לא צריכה לפחד לעשות שינוי זה לגיטימי
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים