המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אראל, אני מתפלא עליך. איך לא עשית לנו עדיין איזה סרטון או גיף אם הדאנק של אלייז'ה בראיינט ?
felix_r כתב:מדהים שמכבי הצליחה להוציא מהמשחק את פולונארה.
זה היה המשחק הכי גרוע של פולונארה העונה, חוץ מהמשחק במחזור ה 9 נגד פנרבחצ'ה, בו הוא נפצע אחרי שמונה דקות.
Jack55 כתב:felix_r כתב:אראל, אני מתפלא עליך. איך לא עשית לנו עדיין איזה סרטון או גיף אם הדאנק של אלייז'ה בראיינט ?
האמת שאני עובד על סרטון יותר מיוחד, אבל הנה זה לבינתיים![]()
itai7 כתב:felix_r כתב:מדהים שמכבי הצליחה להוציא מהמשחק את פולונארה.
זה היה המשחק הכי גרוע של פולונארה העונה, חוץ מהמשחק במחזור ה 9 נגד פנרבחצ'ה, בו הוא נפצע אחרי שמונה דקות.
לגמרי, מזל שהוצאתי אותו מהפנטזי
felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:אראל, אני מתפלא עליך. איך לא עשית לנו עדיין איזה סרטון או גיף אם הדאנק של אלייז'ה בראיינט ?
כל הכבוד!
my man כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:אראל, אני מתפלא עליך. איך לא עשית לנו עדיין איזה סרטון או גיף אם הדאנק של אלייז'ה בראיינט ?
כל הכבוד!
אחלה הטבעה אבל לא עפתי..
נגיד אני נזכר בהטבעה של היקמן מול חימקי..וואי זו היתה וואחד הטבעה.
Jack55 כתב:my man כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:אראל, אני מתפלא עליך. איך לא עשית לנו עדיין איזה סרטון או גיף אם הדאנק של אלייז'ה בראיינט ?
כל הכבוד!
אחלה הטבעה אבל לא עפתי..
נגיד אני נזכר בהטבעה של היקמן מול חימקי..וואי זו היתה וואחד הטבעה.
מצד שני כבר הרבה זמן לא ראינו אצלנו הטבעה יפה מגארד (אני לא שוכח מישהו לאחרונה נכון?)
והוא עשה גם דאנק פסיכי מול זניט, אז זה תמיד נחמד מאוד לראות
אדגר פו כתב:אני זוכר את הדאנק האדיר של ביינום מול ברצלונה בעונה שעלינו לגמר, היה מטורף לגמרי לשחקן בגובה 1.80 עם עקבים.
Jack55 כתב:אדגר פו כתב:אני זוכר את הדאנק האדיר של ביינום מול ברצלונה בעונה שעלינו לגמר, היה מטורף לגמרי לשחקן בגובה 1.80 עם עקבים.
העלתי על זה סרטון לערוץ שלי לפניי כמה חודשים, סתם בשביל קצת נוסטלגיה אם כבר הזכרת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים