המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אורי כתב:נפתרה האי הבנה, ולא מדובר בכלל במירוטיץ' אלא על וליצקוביץ' שהגיע עם ציפיות גבוהות ונעלם לחלוטין בריאל. מקווה בשבילו שיחזור לעונת השתקמות בפרטיזן, למרות שאני לא מאמין שזה יקרה.
Mta_atic כתב:מחיר הכישלון:
לפי פרסומים בספרד
מסתמן שסרגי וידאל, קליי טאקר ומירוטיץ' צפויים לעזוב את ריאל בסיום העונה.
פריג'יוני מתנדנד.
ההמשך של מולין תלוי באליפות ספרד, ושם שעלה לאוויר כמועמד לקבוצה הוא לא אחר מאשר נבן ספאחיה.
אני באופן אישי מחכה לשנה הבאה שאנטה טומיץ' יסיים את החוזה שלו.
הייתי יותר משמח לראות אותו במכבי.
במשחקים שלו העונה ראיתי שחקן טוב עם פוטנציאל ענק שלא ליטשו אותו מספיק כדי שיצא לפועל.
במכבי תחת הדרכתו של בלאט הוא יכול להיות מפלצת (ולהשאיר אבק על גבוהים כמו באראץ', שלדעתי כרגע טוב יותר ממנו).
אגב,
האולם החדש של ז'לגיריס עומד להיפתח בעוד כחודשיים.
נראה אולם אדיר!
http://www.talkbasket.net/zalgiris-aren ... video-5690
אורי כתב:אין סיכוי שמירוטיץ' יעזוב, הוא כישרון ענק שנתן עונה סופר מפתיעה, ורק לאחרונה הוא חתם על חוזה ארוך טווח בריאל(אם אני לא טועה עד 2016).
טאקר לא שחקן לרמות האלה, פריגיוני חייב אבל חייב לפרוש, כי הוא פשוט נראה מביך וסרגיי וידאל הוא בערך הבעיה האחרונה של ריאל. מתי הוא בדיוק שיחק?!
עם רכז טוב שמסוגל ליצור לעצמו(בניגוד לפריגיוני הפאתטי ורודריגז שפשוט לא מספיק טוב לרמות האלה)זו תהיה קבוצה הרבה הרבה יותר טובה.
והגיע הזמן באמת שז'לגיריס תעזוב את האורווה המצחינה שהיא משחקת בה כבר עשורים. אני לא אתפלא אם נראה אפקט זהה למה שהיה בלובליאנה העונה, עם היכל מלא בכל משחק.
rc4991 כתב:דיווח: ריאל מדריד רוצה את שחורציאניטיס
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4066833,00.html
מקאדו כתב:עם כל הכבוד לאנטה טומיץ אני לא מאלה שממש מיתלהבים ממנו , אומנם העמיד ממוצעים נאים אבל לדעתי קבוצה שמשחקת עם טומיץ כסנטר תיסבול תמיד מנחיתות בצבע מול קבוצות עם גבוהים פיזיים וחזקים , הוא אומנם בעל היתמצאות ותנועות יפות בצבע אבל דיי שרוכי ומאוד רך , היתרון שלו ( אם בכלל ) הוא הגובה בעיקר והוא איטריה משודרגת מאוד משודרגת אומנם אבל עדיין איטריה.
חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:מחיר הכישלון:
לפי פרסומים בספרד
מסתמן שסרגי וידאל, קליי טאקר ומירוטיץ' צפויים לעזוב את ריאל בסיום העונה.
פריג'יוני מתנדנד.
ההמשך של מולין תלוי באליפות ספרד, ושם שעלה לאוויר כמועמד לקבוצה הוא לא אחר מאשר נבן ספאחיה.
אני באופן אישי מחכה לשנה הבאה שאנטה טומיץ' יסיים את החוזה שלו.
הייתי יותר משמח לראות אותו במכבי.
במשחקים שלו העונה ראיתי שחקן טוב עם פוטנציאל ענק שלא ליטשו אותו מספיק כדי שיצא לפועל.
במכבי תחת הדרכתו של בלאט הוא יכול להיות מפלצת (ולהשאיר אבק על גבוהים כמו באראץ', שלדעתי כרגע טוב יותר ממנו).
אגב,
האולם החדש של ז'לגיריס עומד להיפתח בעוד כחודשיים.
נראה אולם אדיר!
http://www.talkbasket.net/zalgiris-aren ... video-5690
איך בדיוק העפלה לפיינל פור, אחרי ש-15 שנה הם לא היו שם נחשב לכישלון??
yzafrir כתב:מקאדו כתב:עם כל הכבוד לאנטה טומיץ אני לא מאלה שממש מיתלהבים ממנו , אומנם העמיד ממוצעים נאים אבל לדעתי קבוצה שמשחקת עם טומיץ כסנטר תיסבול תמיד מנחיתות בצבע מול קבוצות עם גבוהים פיזיים וחזקים , הוא אומנם בעל היתמצאות ותנועות יפות בצבע אבל דיי שרוכי ומאוד רך , היתרון שלו ( אם בכלל ) הוא הגובה בעיקר והוא איטריה משודרגת מאוד משודרגת אומנם אבל עדיין איטריה.
דווקא טומיץ' מאוד פיזי ומחפש מגע למרות שהוא שרוך , גם באראץ כשהגיע לטאו היה שרוך אבל הוסיף המון מאסה בארבע שנים האלו והשנה כשקיבל את הבמה הוא החזיר בגדול .
עם עבודה נכונה טומיץ' יכול להיות אחד הסנטרים הטובים באירופה למרות שלדעתי כברעכשיו הוא כזה....
Mta_atic כתב:yzafrir כתב:מקאדו כתב:עם כל הכבוד לאנטה טומיץ אני לא מאלה שממש מיתלהבים ממנו , אומנם העמיד ממוצעים נאים אבל לדעתי קבוצה שמשחקת עם טומיץ כסנטר תיסבול תמיד מנחיתות בצבע מול קבוצות עם גבוהים פיזיים וחזקים , הוא אומנם בעל היתמצאות ותנועות יפות בצבע אבל דיי שרוכי ומאוד רך , היתרון שלו ( אם בכלל ) הוא הגובה בעיקר והוא איטריה משודרגת מאוד משודרגת אומנם אבל עדיין איטריה.
דווקא טומיץ' מאוד פיזי ומחפש מגע למרות שהוא שרוך , גם באראץ כשהגיע לטאו היה שרוך אבל הוסיף המון מאסה בארבע שנים האלו והשנה כשקיבל את הבמה הוא החזיר בגדול .
עם עבודה נכונה טומיץ' יכול להיות אחד הסנטרים הטובים באירופה למרות שלדעתי כברעכשיו הוא כזה....
נכון.
קח למשל את פרוביץ' מבארסה ותראה הבדל בין 2 סנטרים בגובה 2.17 גם בפיזיות, וגם בחכמת משחק. (באראץ באותו גובה ועולה על שניהם גם באספקט של קליעה).
טומיץ' נהדר. מכבי התעניינה בו בזמנו, ובסוף ריאל החתימו אותו על חוזה של 2 מיליון יורו לשלוש שנים.
אז הוא היה נער צעיר מציבונה, היום הוא הרבה יותר משופשף וזה יכול להתבטא במחיר שלו בסיום ההתקשרות עם ריאל.
בכל זאת, אני חושב שמכבי יכולה לעמוד בתשלום כמו זה שריאל שילמה עבורו (2 מיל' לשלוש עונות), בטח ובטח אם הולכים למהלך של האדריאטית שמגדיל את התקציב ב-2 מיל' יורו לעונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים