אשכול אירופי חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי חדש

הודעהעל ידי itai7 » 05 מאי 2011, 18:15

חתם לעוד 4 שנים
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2011, 19:05

אין ספק לטאו יש הנהלה מצויינת
לא רק שהיא מוצאת שחקנים מוכשרים ומחתימה אותם על חוזים ארוכי טווח היא גם יודעת לשמור על הכוכבים שלה בהווה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 08 מאי 2011, 12:28

היורוליג הודיע שהפיינל פור הבא, יערך באיסטנבול
itai7

הודעהעל ידי Mta_atic » 10 מאי 2011, 12:04

מחיר הכישלון:
לפי פרסומים בספרד
מסתמן שסרגי וידאל, קליי טאקר ומירוטיץ' צפויים לעזוב את ריאל בסיום העונה.
פריג'יוני מתנדנד.
ההמשך של מולין תלוי באליפות ספרד, ושם שעלה לאוויר כמועמד לקבוצה הוא לא אחר מאשר נבן ספאחיה.

אני באופן אישי מחכה לשנה הבאה שאנטה טומיץ' יסיים את החוזה שלו.
הייתי יותר משמח לראות אותו במכבי.
במשחקים שלו העונה ראיתי שחקן טוב עם פוטנציאל ענק שלא ליטשו אותו מספיק כדי שיצא לפועל.
במכבי תחת הדרכתו של בלאט הוא יכול להיות מפלצת (ולהשאיר אבק על גבוהים כמו באראץ', שלדעתי כרגע טוב יותר ממנו).

אגב,
האולם החדש של ז'לגיריס עומד להיפתח בעוד כחודשיים.
נראה אולם אדיר!
http://www.talkbasket.net/zalgiris-aren ... video-5690
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי אורי » 10 מאי 2011, 12:30

אין סיכוי שמירוטיץ' יעזוב, הוא כישרון ענק שנתן עונה סופר מפתיעה, ורק לאחרונה הוא חתם על חוזה ארוך טווח בריאל(אם אני לא טועה עד 2016).
טאקר לא שחקן לרמות האלה, פריגיוני חייב אבל חייב לפרוש, כי הוא פשוט נראה מביך וסרגיי וידאל הוא בערך הבעיה האחרונה של ריאל. מתי הוא בדיוק שיחק?!
עם רכז טוב שמסוגל ליצור לעצמו(בניגוד לפריגיוני הפאתטי ורודריגז שפשוט לא מספיק טוב לרמות האלה)זו תהיה קבוצה הרבה הרבה יותר טובה.

והגיע הזמן באמת שז'לגיריס תעזוב את האורווה המצחינה שהיא משחקת בה כבר עשורים. אני לא אתפלא אם נראה אפקט זהה למה שהיה בלובליאנה העונה, עם היכל מלא בכל משחק.
אורי

הודעהעל ידי Mta_atic » 10 מאי 2011, 12:37

נכון,
מירוטיץ' אכן חתם על חוזה ארוך טווח,
וזה גם הפתיע אותי לשמוע על זה.
יכול להיות שמדובר בספקולציות, אבל לא צריך להיות גאון כדי לנחש שחלק מהנגרים שלהם ילכו הביתה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי אורי » 10 מאי 2011, 12:39

השאלה איזה רכז הם בדיוק יכולים להביא... לא רואה אף אחד שיכול לשדרג אותם.
אורי

הודעהעל ידי rc4991 » 10 מאי 2011, 15:00

דיווח: ריאל מדריד רוצה את שחורציאניטיס
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4066833,00.html
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 10 מאי 2011, 15:08

נפתרה האי הבנה, ולא מדובר בכלל במירוטיץ' אלא על וליצקוביץ' שהגיע עם ציפיות גבוהות ונעלם לחלוטין בריאל. מקווה בשבילו שיחזור לעונת השתקמות בפרטיזן, למרות שאני לא מאמין שזה יקרה.
אורי

הודעהעל ידי Mta_atic » 10 מאי 2011, 15:21

אורי כתב:נפתרה האי הבנה, ולא מדובר בכלל במירוטיץ' אלא על וליצקוביץ' שהגיע עם ציפיות גבוהות ונעלם לחלוטין בריאל. מקווה בשבילו שיחזור לעונת השתקמות בפרטיזן, למרות שאני לא מאמין שזה יקרה.

כן. טעות שלי.
השמועות דווקא אומרות שהוא ינחת כנראה באולימפיאקוס.

לגבי שחורציאניטיס, דנו הרבה בנושא, ואני מקווה ומאמין שהוא יעשה החלטה נכונה וישאר במכבי (למרות הכסף הגדול של ריאל).
מסינה (לפי הכתבה יש סיכוי שיחזור לריאל) זה לא בלאט וריאל זה לא מכבי, לא יתנו לו את המעטפת והיד החופשית שיש לו בקבוצה.

בלי שום קשר,
זה פשוט כאב ראש גדול לדאוג כל קיץ מחדש ל-3 עמדות לפחות.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 10 מאי 2011, 16:53

מסינה כבר לא יחזור לריאל ....אבל מסכים איתך .
אין כמו מכבי לשחקנים מסוגו
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מאי 2011, 17:37

Mta_atic כתב:מחיר הכישלון:
לפי פרסומים בספרד
פריג'יוני מתנדנד.
ההמשך של מולין תלוי באליפות ספרד, ושם שעלה לאוויר כמועמד לקבוצה הוא לא אחר מאשר נבן ספאחיה.

במשחקים שלו העונה ראיתי שחקן טוב עם פוטנציאל ענק שלא ליטשו אותו מספיק כדי שיצא לפועל.
במכבי תחת הדרכתו של בלאט הוא יכול להיות מפלצת (ולהשאיר אבק על גבוהים כמו באראץ', שלדעתי כרגע טוב יותר ממנו).

אגב,
נראה אולם אדיר!

איך בדיוק העפלה לפיינל פור, אחרי ש-15 שנה הם לא היו שם נחשב לכישלון??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו » 10 מאי 2011, 18:17

עם כל הכבוד לאנטה טומיץ אני לא מאלה שממש מיתלהבים ממנו , אומנם העמיד ממוצעים נאים אבל לדעתי קבוצה שמשחקת עם טומיץ כסנטר תיסבול תמיד מנחיתות בצבע מול קבוצות עם גבוהים פיזיים וחזקים , הוא אומנם בעל היתמצאות ותנועות יפות בצבע אבל דיי שרוכי ומאוד רך , היתרון שלו ( אם בכלל ) הוא הגובה בעיקר והוא איטריה משודרגת מאוד משודרגת אומנם אבל עדיין איטריה.
מקאדו

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2011, 18:56

אורי כתב:אין סיכוי שמירוטיץ' יעזוב, הוא כישרון ענק שנתן עונה סופר מפתיעה, ורק לאחרונה הוא חתם על חוזה ארוך טווח בריאל(אם אני לא טועה עד 2016).
טאקר לא שחקן לרמות האלה, פריגיוני חייב אבל חייב לפרוש, כי הוא פשוט נראה מביך וסרגיי וידאל הוא בערך הבעיה האחרונה של ריאל. מתי הוא בדיוק שיחק?!
עם רכז טוב שמסוגל ליצור לעצמו(בניגוד לפריגיוני הפאתטי ורודריגז שפשוט לא מספיק טוב לרמות האלה)זו תהיה קבוצה הרבה הרבה יותר טובה.

והגיע הזמן באמת שז'לגיריס תעזוב את האורווה המצחינה שהיא משחקת בה כבר עשורים. אני לא אתפלא אם נראה אפקט זהה למה שהיה בלובליאנה העונה, עם היכל מלא בכל משחק.

אני לא יודע אם האולם הנוכחי של ז'לגיריס, הוא אותו אולם שבו שיחקה הקבוצה ב-20-30 השנים האחרונות (פליקס??) אבל אם כן, אז זה אחד האולמות עם הכי הרבה היסטוריה
בתולדות הכדורסל האירופאי, וכזה שראה כמות כשרונות בלתי נגמרת של בית היוצר של ז'לגיריס לדורותיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 10 מאי 2011, 19:30

rc4991 כתב:דיווח: ריאל מדריד רוצה את שחורציאניטיס
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4066833,00.html

כתוב שהם ישחררו את וליצ'קוביץ'.
אחרי שלקחו אותו כאחד השחקנים הצעירים הכי מבטיחים באירופה, ייבשו אותו שנתיים וכמעט גמרו לו את הקריירה.
עכשיו בטח הוא יילך לשקם אותה חזרה בפרטיזן או בקבוצת תחתית מספרד.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 11 מאי 2011, 02:07

דווקא לגבי ווילקוביץ בזמנו יהו שמעות שצסק"א רצתה אותו . גם אצל פאו יש את הרכז הסרבי שכבר שנתיים מחמם את הספסל , טפיץ' למיטיו זיכרוני . לגבי סופו במקרה שלט למרות הגיל , לדעתי האישית הוא מספיק פיקח כדי להבין איפו טוב לו ואיפו הוא מתקדם .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מאי 2011, 03:36

מקאדו כתב:עם כל הכבוד לאנטה טומיץ אני לא מאלה שממש מיתלהבים ממנו , אומנם העמיד ממוצעים נאים אבל לדעתי קבוצה שמשחקת עם טומיץ כסנטר תיסבול תמיד מנחיתות בצבע מול קבוצות עם גבוהים פיזיים וחזקים , הוא אומנם בעל היתמצאות ותנועות יפות בצבע אבל דיי שרוכי ומאוד רך , היתרון שלו ( אם בכלל ) הוא הגובה בעיקר והוא איטריה משודרגת מאוד משודרגת אומנם אבל עדיין איטריה.

דווקא טומיץ' מאוד פיזי ומחפש מגע למרות שהוא שרוך , גם באראץ כשהגיע לטאו היה שרוך אבל הוסיף המון מאסה בארבע שנים האלו והשנה כשקיבל את הבמה הוא החזיר בגדול .
עם עבודה נכונה טומיץ' יכול להיות אחד הסנטרים הטובים באירופה למרות שלדעתי כברעכשיו הוא כזה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 11 מאי 2011, 07:15

חנו'ש כתב:
Mta_atic כתב:מחיר הכישלון:
לפי פרסומים בספרד
פריג'יוני מתנדנד.

אגב,
נראה אולם אדיר!

איך בדיוק העפלה לפיינל פור, אחרי ש-15 שנה הם לא היו שם נחשב לכישלון??

חשבתי לשים את המילה כישלון במרכאות כי גם אני חושב שזה לא בדיוק כישלון.
אבל בכל זאת, הם מרגישים כישלון כי כנראה ציפו ליותר מרק פיינל-פור כשהביאו את מסינה ואת שאר השחקנים שלהם.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 11 מאי 2011, 07:23

yzafrir כתב:
מקאדו כתב:עם כל הכבוד לאנטה טומיץ אני לא מאלה שממש מיתלהבים ממנו , אומנם העמיד ממוצעים נאים אבל לדעתי קבוצה שמשחקת עם טומיץ כסנטר תיסבול תמיד מנחיתות בצבע מול קבוצות עם גבוהים פיזיים וחזקים , הוא אומנם בעל היתמצאות ותנועות יפות בצבע אבל דיי שרוכי ומאוד רך , היתרון שלו ( אם בכלל ) הוא הגובה בעיקר והוא איטריה משודרגת מאוד משודרגת אומנם אבל עדיין איטריה.

דווקא טומיץ' מאוד פיזי ומחפש מגע למרות שהוא שרוך , גם באראץ כשהגיע לטאו היה שרוך אבל הוסיף המון מאסה בארבע שנים האלו והשנה כשקיבל את הבמה הוא החזיר בגדול .
עם עבודה נכונה טומיץ' יכול להיות אחד הסנטרים הטובים באירופה למרות שלדעתי כברעכשיו הוא כזה....

נכון.
קח למשל את פרוביץ' מבארסה ותראה הבדל בין 2 סנטרים בגובה 2.17 גם בפיזיות, וגם בחכמת משחק. (באראץ באותו גובה ועולה על שניהם גם באספקט של קליעה).

טומיץ' נהדר. מכבי התעניינה בו בזמנו, ובסוף ריאל החתימו אותו על חוזה של 2 מיליון יורו לשלוש שנים.
אז הוא היה נער צעיר מציבונה, היום הוא הרבה יותר משופשף וזה יכול להתבטא במחיר שלו בסיום ההתקשרות עם ריאל.
בכל זאת, אני חושב שמכבי יכולה לעמוד בתשלום כמו זה שריאל שילמה עבורו (2 מיל' לשלוש עונות), בטח ובטח אם הולכים למהלך של האדריאטית שמגדיל את התקציב ב-2 מיל' יורו לעונה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מאי 2011, 10:44

Mta_atic כתב:
yzafrir כתב:

נכון.
קח למשל את פרוביץ' מבארסה ותראה הבדל בין 2 סנטרים בגובה 2.17 גם בפיזיות, וגם בחכמת משחק. (באראץ באותו גובה ועולה על שניהם גם באספקט של קליעה).

טומיץ' נהדר. מכבי התעניינה בו בזמנו, ובסוף ריאל החתימו אותו על חוזה של 2 מיליון יורו לשלוש שנים.
אז הוא היה נער צעיר מציבונה, היום הוא הרבה יותר משופשף וזה יכול להתבטא במחיר שלו בסיום ההתקשרות עם ריאל.
בכל זאת, אני חושב שמכבי יכולה לעמוד בתשלום כמו זה שריאל שילמה עבורו (2 מיל' לשלוש עונות), בטח ובטח אם הולכים למהלך של האדריאטית שמגדיל את התקציב ב-2 מיל' יורו לעונה.

טומיץ' חתם רק בתחילת הטופ 16 שנה שעברה והוא כבר לא ילד (24.5) , הוא הגיעה מ-KK ZAGREB ולא מציבונה . החוזה שלו לא מסתים השנה ובטוח שגם יחדשו לו אותו...
בזמנו הוא הרבה יותר התאים למכבי ממה שמצ'באן התאים העונה . אז היה חסר לנו סנטר ולא הוחתם כלום בסוף והפעם היה חסר לנו סנטר מחליף והחתימו את מצ'באן שהוא בכלל 4....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים