המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:דל''פ
גם הוא וגם בראון שחקנים יותר טובים מווילבקין
omerk כתב:שועל כתב:דל''פ
בראון לחלוטין עדיף על ווילביקין ובולדווין לדעתי זה בכלל לא שנמוך, ובימים שבולדווין גם פוגע מחוץ לקשת, הוא הרבה יותר יעיל מסקוטי.
אני חושב שהסיבה שבולדווין במכבי עם חוזה נמוך בהרבה מהחוזה של סקוטי בפנר זה רק בגלל השם הרע שיצא לו בבאסקוניה בתור טראבל מייקר.
er79 כתב:omerk כתב:שועל כתב:דל''פ
בראון לחלוטין עדיף על ווילביקין ובולדווין לדעתי זה בכלל לא שנמוך, ובימים שבולדווין גם פוגע מחוץ לקשת, הוא הרבה יותר יעיל מסקוטי.
אני חושב שהסיבה שבולדווין במכבי עם חוזה נמוך בהרבה מהחוזה של סקוטי בפנר זה רק בגלל השם הרע שיצא לו בבאסקוניה בתור טראבל מייקר.
בולדווין יותר טוב מסקוטי זאת חתיכת הגזמה
RomanR כתב:עמרי מנהיים מדווח שמכבי פועלת להאריך את חוזהו של בולדווין עד לעונת 24/25
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
A.Parker כתב:החלטה נכונה, מוכיח שהוא שווה הרבה כשרק הקליעה מבחוץ מגבילה אותו. בכל מקרה חשוב שזה יהיה לצד הארכות חוזים של בראון וקולסון.
מילוס כתב:A.Parker כתב:החלטה נכונה, מוכיח שהוא שווה הרבה כשרק הקליעה מבחוץ מגבילה אותו. בכל מקרה חשוב שזה יהיה לצד הארכות חוזים של בראון וקולסון.
אמת. אם יצליחו לבנות פה שלד כזה לשנתיים הבאות - זו נקודת מוצא טובה, אבל כאמור זו רק נקודת המוצא.
אני הייתי שמח אם במקביל היו פועלים לקיצור החוזה של כמה שחקנים אחרים.
Mitelka כתב:זה שינוי מרענן אשכרה להמשיך עם רוב הזרים (טוב נו, 50 אחוז או יותר, תלוי איך מסתכלים על זה ומה שקורה עם פויתרס). בראון, בולדוויון, בונזי ומרטין. אחלה בסיס.
מקווה שיצא לפועל.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Mitelka כתב:זה שינוי מרענן אשכרה להמשיך עם רוב הזרים (טוב נו, 50 אחוז או יותר, תלוי איך מסתכלים על זה ומה שקורה עם פויתרס). בראון, בולדוויון, בונזי ומרטין. אחלה בסיס.
מקווה שיצא לפועל.
עידן כתב:Mitelka כתב:זה שינוי מרענן אשכרה להמשיך עם רוב הזרים (טוב נו, 50 אחוז או יותר, תלוי איך מסתכלים על זה ומה שקורה עם פויתרס). בראון, בולדוויון, בונזי ומרטין. אחלה בסיס.
מקווה שיצא לפועל.
לפי הדיבור על זאק לידיי לעונה הבאה, לפי מה שהבנתי זה במקום מרטין. ובינתיים שום דבר עוד לא בטוח לגבי העונה הבאה.
Jack55 כתב:חושף לכם שגם בולדווין קרוב מאוד להאריך את חוזהו פה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים