02 ספטמבר 2022, 17:53
TAYO כתב:אתה מבין שלא תראה כאן את פסקוואל? וסבבה, גם בית הלחמי יותר טוב מגודס.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:מחובר לנבחרות, מאמן מצוין, מה קשור גודס?אחדשיודע כתב:אהרוני מה קשור
או שאתה רוצה את בגצקיס?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא מגביל את עצמי לישראלים או מאמנים גרועים. יש מקום אחד שאפשר להשקיע בו כסף כדי לשפר את הנבחרת, למה לא לנצל את זה?
ואם כבר מאמן ישראלי שמחובר לשחקנים שלו, אז את זה שלקח איתם שתי אליפויות אירופה רצופות בעתודה. (לא באמת, שואף לקצת יותר מזה)
02 ספטמבר 2022, 17:56
A.Parker כתב:לא יודע כמה מצבו הבריאותי מאפשר זאת (וכמה הוא מעוניין בכלל), אבל בלאט יכול להיות אופציה מעולה (בהנחה הסבירה שלא ילכו על מאמן זר). אוטוריטה עם קבלות ומסוג המאמנים שלדעתי יכולים להצליח יותר בשיטה של טורנירים דחוסים. יכול להיות שהאתגר ידגדג לו + הרצון שלו לאמן את תמיר.
02 ספטמבר 2022, 18:00
02 ספטמבר 2022, 18:31
לא יודע, יש בכל זאת משמעות לצוות אימון ישראלי בעיניי. ברוב הנבחרות מופיעים השחקנים המקומיים הכי טובים והמאמנים המקומיים הכי טובים שמוכנים לאמן את הנבחרת. אין לי בעיה עם מתאזרחים כחיזוק אבל יש בעיניי משמעות יתרה לעמדת המאמן כישראלי.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:אתה מבין שלא תראה כאן את פסקוואל? וסבבה, גם בית הלחמי יותר טוב מגודס.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:מחובר לנבחרות, מאמן מצוין, מה קשור גודס?אחדשיודע כתב:אהרוני מה קשור
או שאתה רוצה את בגצקיס?
לא מגביל את עצמי לישראלים או מאמנים גרועים. יש מקום אחד שאפשר להשקיע בו כסף כדי לשפר את הנבחרת, למה לא לנצל את זה?
ואם כבר מאמן ישראלי שמחובר לשחקנים שלו, אז את זה שלקח איתם שתי אליפויות אירופה רצופות בעתודה. (לא באמת, שואף לקצת יותר מזה)
א) אני לא מעוניין שגודס יישאר בשום צורה. גם לא שמחתי בעת המינוי שלו במקום קטש.
ב) אני לא יודע לנבא את מי יביאו. אני אומר את דעתי לגבי מה שצריך לעשות. זה שהאיגוד מנוהל ע"י חבורה של מושחתים שמסדרים לחברים שלהם עבודה (כביכול), לא אמורה לקבע את הדעה שלי לישראלים או מאמנים גרועים. לאיגוד יש עמדה אחת שהוא יכול להשקיע בה כסף (או שתיים - כולל מתאזרח), וזה מה שהוא צריך לעשות ולא עושה.
02 ספטמבר 2022, 18:35
02 ספטמבר 2022, 18:40
תעזור לי אני לא שולט… איפה יש זרים בנבחרות הגדולות?אחדשיודע כתב:תבדוק שוב. המגמה בשנים האחרונות (לבטח בנבחרות בסדר הגודל של ישראל) באירופה היא מאמנים מבחוץ, ולא דווקא מאמנים מקומיים. וכך צריך לעשות. להביא את המאמן הטוב ביותר שאפשר. בעיניי מאמן ישראלי, שנתון ללחץ גדול מהתקשורת הישראלית, זה חיסרון בלי קשר ליכולת האימון שלו (ובמקרה של גודס היא חלשה). אין שום סיבה להגביל את האפשרויות אם ההיצע הוא קטן ולא מספיק טוב.
02 ספטמבר 2022, 18:43
ועדיין גם החילופים הטובים שלו היו כפוייםגיא כתב:אחרי כל הביקורת והכל, יש לגיא גודס יתרון בסיטואציה הזאת,
כי הוא מכיר את הטורניר הזה מכל זווית שהיא.
וספציפית מכיר את המסלול הרגשי של מה שנבחרת ישראל
בדרך כלל עוברת שזה סוג של רכבת הרים.
מה שחשוב מבחינתו זה שהוא התמסר לגדולה של דני. ונתן לו את המושכות.
ואגב זו הכותרת מאתר פיבא - זה מה שהיה היום:
Israel outlast Finland in epic Avdija v Markkanen overtime battle
02 ספטמבר 2022, 18:54
02 ספטמבר 2022, 19:04
TAYO כתב:תעזור לי אני לא שולט… איפה יש זרים בנבחרות הגדולות?אחדשיודע כתב:תבדוק שוב. המגמה בשנים האחרונות (לבטח בנבחרות בסדר הגודל של ישראל) באירופה היא מאמנים מבחוץ, ולא דווקא מאמנים מקומיים. וכך צריך לעשות. להביא את המאמן הטוב ביותר שאפשר. בעיניי מאמן ישראלי, שנתון ללחץ גדול מהתקשורת הישראלית, זה חיסרון בלי קשר ליכולת האימון שלו (ובמקרה של גודס היא חלשה). אין שום סיבה להגביל את האפשרויות אם ההיצע הוא קטן ולא מספיק טוב.
אגב מה שמצחיק זה שבסדר גודל של ישראל יש באמת מאמן זר… ישראלי.
02 ספטמבר 2022, 19:15
Jack55 כתב:
בנוגע למקל, אני לא איזה מעריץ שלו, אבל במהלך האחרון יצא בסדר גמור, ניסה לחפש את אבדיה, פחד לתת מסירה שטותית שתוביל לאיבוד ושכבר לא היה הרבה זמן על השעון בחר בהחלטה נכונה ותקף לסל, הגיע למצב מעולה שלגמרי בחוסר מזל לא הסתיים בסל
02 ספטמבר 2022, 20:50
Jack55 כתב:איזה ניצחון גדול, שאפו לנבחרת על קאמבק ענק אחריי פתיחה קטסטרופלית
אבדיה נתן בקלאץ כמה מהלכים של שחקן גדול, לא ציפיתי לזה ממנו באמת מדהים
בנוגע למקל, אני לא איזה מעריץ שלו, אבל במהלך האחרון יצא בסדר גמור, ניסה לחפש את אבדיה, פחד לתת מסירה שטותית שתוביל לאיבוד ושכבר לא היה הרבה זמן על השעון בחר בהחלטה נכונה ותקף לסל, הגיע למצב מעולה שלגמרי בחוסר מזל לא הסתיים בסל
02 ספטמבר 2022, 20:50
אז עם מאמן זר נגיע לחצי?אחדשיודע כתב:TAYO כתב:תעזור לי אני לא שולט… איפה יש זרים בנבחרות הגדולות?אחדשיודע כתב:תבדוק שוב. המגמה בשנים האחרונות (לבטח בנבחרות בסדר הגודל של ישראל) באירופה היא מאמנים מבחוץ, ולא דווקא מאמנים מקומיים. וכך צריך לעשות. להביא את המאמן הטוב ביותר שאפשר. בעיניי מאמן ישראלי, שנתון ללחץ גדול מהתקשורת הישראלית, זה חיסרון בלי קשר ליכולת האימון שלו (ובמקרה של גודס היא חלשה). אין שום סיבה להגביל את האפשרויות אם ההיצע הוא קטן ולא מספיק טוב.
אז אני אעזור לך. אלופת העולם, ספרד. בכל הזכיות שלהם מאז 2009 למעשה, הם היו עם סרג׳יו סקאריולו האיטלקי (שמאז התאזרח שם, אבל הוא איטלקי).
סלובניה, שזכתה באליפות אירופה האחרונה עם מאמן סרבי. רוסיה, שזכתה באליפות האחרונה שלה עם מאמן אמריקאי-ישראלי. כלומר, כל הזוכות האחרונות באליפות אירופה, להוציא את הזכייה של צרפת ב-2013 (לא חוכמה... גם אני הייתי מוביל אותם לזהב עם סגל השחקנים שהיה להם) - עשו זאת עם מאמן זר.
ובבית הישראלי - צ׳כיה, הולנד ופולין עם מאמנים זרים. חצי מהבית.
02 ספטמבר 2022, 20:54
02 ספטמבר 2022, 21:57
TAYO כתב:אז עם מאמן זר נגיע לחצי?אחדשיודע כתב:TAYO כתב:תעזור לי אני לא שולט… איפה יש זרים בנבחרות הגדולות?אחדשיודע כתב:תבדוק שוב. המגמה בשנים האחרונות (לבטח בנבחרות בסדר הגודל של ישראל) באירופה היא מאמנים מבחוץ, ולא דווקא מאמנים מקומיים. וכך צריך לעשות. להביא את המאמן הטוב ביותר שאפשר. בעיניי מאמן ישראלי, שנתון ללחץ גדול מהתקשורת הישראלית, זה חיסרון בלי קשר ליכולת האימון שלו (ובמקרה של גודס היא חלשה). אין שום סיבה להגביל את האפשרויות אם ההיצע הוא קטן ולא מספיק טוב.
אז אני אעזור לך. אלופת העולם, ספרד. בכל הזכיות שלהם מאז 2009 למעשה, הם היו עם סרג׳יו סקאריולו האיטלקי (שמאז התאזרח שם, אבל הוא איטלקי).
סלובניה, שזכתה באליפות אירופה האחרונה עם מאמן סרבי. רוסיה, שזכתה באליפות האחרונה שלה עם מאמן אמריקאי-ישראלי. כלומר, כל הזוכות האחרונות באליפות אירופה, להוציא את הזכייה של צרפת ב-2013 (לא חוכמה... גם אני הייתי מוביל אותם לזהב עם סגל השחקנים שהיה להם) - עשו זאת עם מאמן זר.
03 ספטמבר 2022, 02:54
03 ספטמבר 2022, 09:26
אני מאד אתפלא אם נעלה בכלל מהבית…אחדשיודע כתב:TAYO כתב:אז עם מאמן זר נגיע לחצי?אחדשיודע כתב:TAYO כתב:תעזור לי אני לא שולט… איפה יש זרים בנבחרות הגדולות?אחדשיודע כתב:תבדוק שוב. המגמה בשנים האחרונות (לבטח בנבחרות בסדר הגודל של ישראל) באירופה היא מאמנים מבחוץ, ולא דווקא מאמנים מקומיים. וכך צריך לעשות. להביא את המאמן הטוב ביותר שאפשר. בעיניי מאמן ישראלי, שנתון ללחץ גדול מהתקשורת הישראלית, זה חיסרון בלי קשר ליכולת האימון שלו (ובמקרה של גודס היא חלשה). אין שום סיבה להגביל את האפשרויות אם ההיצע הוא קטן ולא מספיק טוב.
בוא נגיע לרבע קודם. איך אתה עם זה?
ואם גודס ירשום הישג כזה בטעות, אז כנראה שמאמן טוב יותר היה מסוגל לפחות כמוהו.