המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:anthony כתב:ההופעה של בראון מאוד מוזרה
זה נראה כמו מעבר ליכולת לא טובה ולא מתאים לשחקן כמוהו
מכבי לא קבוצה ששווה פלייאוף, ידענו את זה והמשחק הזה הדגיש את זה
מקומות 10-12 זה סביר בהחלט בהתחשב בסגל המקצועי
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני חושד שזה קשור לדומיננטיות של בלדווין.
גם בכוכב האדום היה עניין דומה והעונה התחלקה לשתיים: לפני ואחרי החתמת פאנתר, וכבר ציינתי את בעבר.
זה נראה שכשיש אלפא דוג אחר לידו בראון פשוט נעלם.
הוא שם ז על המאמן ולא שומר.toja27 כתב:אני איתכם לגמרי בעניין בראון.
ניסיתי רק למצוא הסבר ללמה היה פאסיבי במשחק . לא חושב ששיש לו בעיית גישה וגם בעיני טופ יורוליג .
Assaf M כתב:הרי ברור לכולם שתוך חודש-חודשיים מכבי מפטרת את קטש, משחררת את הולינס, מרטין וניבו ומחתימה שני גבוהים.
אז למה לחכות ולא לעשות זאת עכשיו?
Assaf M כתב:הרי ברור לכולם שתוך חודש-חודשיים מכבי מפטרת את קטש, משחררת את הולינס, מרטין וניבו ומחתימה שני גבוהים.
toja27 כתב:לא יודע איך מדוייק חברים- לא ברור שום דבר מכל הדברים שצויינו.
לא לגבי קטש , הולינס , מרטין ובטח שניבו. את החיזוק של אמצע העונה מכבי עשו עם ג'יילן אדמס, שעד כה לא עושה רושם שזה מה שמכבי הייתה צריכה. מה הסיכוי שמכבי תביא עוד חיזוק עם "ההתנהלות הכלכלית האחראית" ?
WendelA כתב:Rampel כתב:+1Assaf M כתב:הרי ברור לכולם שתוך חודש-חודשיים מכבי מפטרת את קטש, משחררת את הולינס, מרטין וניבו ומחתימה שני גבוהים.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
זה לא קורה בדיוק מאותה סיבה שזה לא קרה בקיץ: כסף. ספויילר: זה גם לא יקרה בעוד חודשיים
פרט לפיטוריו של קטש.
שמוליק כתב:מדויק. אבל אלו גבוהים טובים ושומרים מחכים למכבי בחוץ? חוץ מלהביא את לסור (ןאז לזרוק אותו) אני לא זוכר שהצליחו להביא גבוהים טובים.
הסיכוי שקטש יפוטר אפסי, לדעתי, במיוחד אם דיוויד צובר כוח במועדון.מילוס כתב:WendelA כתב:Rampel כתב:+1Assaf M כתב:הרי ברור לכולם שתוך חודש-חודשיים מכבי מפטרת את קטש, משחררת את הולינס, מרטין וניבו ומחתימה שני גבוהים.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
זה לא קורה בדיוק מאותה סיבה שזה לא קרה בקיץ: כסף. ספויילר: זה גם לא יקרה בעוד חודשיים
פרט לפיטוריו של קטש.שמוליק כתב:מדויק. אבל אלו גבוהים טובים ושומרים מחכים למכבי בחוץ? חוץ מלהביא את לסור (ןאז לזרוק אותו) אני לא זוכר שהצליחו להביא גבוהים טובים.
ההיסטוריה חוזרת, האא?
ביוני ויולי השוק רווי וצריך רק להחליט שמשקיעים - ובדצמבר כשהעסק שבור וגמור מנסים לקושש שחקנים ומאמנים עם מטבע של שנקל ומספרים סיפורים ש"השוק קשה".
מישהו פה מופתע ממה שקורה? באמת, צריך רק להסתכל על הפוסטים מיולי ועד עכשיו. זה כל עונה. כבר עשור. מתיש העניין.
וקטש לא יפוטר כ"כ מהר, כי.. היר ווי גו אגאיין (מקרה יאניס בדיוק לפני שנה), איזה מאמן טוב בהרבה יבוא ובאיזה כסף? כמה מכבי מסוגלת להציע עכשיו למאמן חדש? ולמי? יותר סביר שעוד כמה הפסדים והוא יקרוס וילך בעצמו, אם כבר..
לגבי מחליף למרטין, ניבו, אותו דבר. ילך מרטין, ינחת מרטין 1.1.
ankram כתב:עוד עונה , אותו חרא.
אנחנו מועדון קטן שחיי על ההיסטוריה שלו.
עוד עונה שמיציתי אותה בנובמבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים