פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דווין סמית'

23 נובמבר 2011, 09:04

לפחות את מה שהוא כן יודע לעשות , שיתחיל לעשות....
מסתבר שדיויד לא תמיד צודק בבחירת השחקנים שלו למרות התגובות של חלק פה בקיץ ....

23 נובמבר 2011, 09:10

yzafrir כתב:לפחות את מה שהוא כן יודע לעשות , שיתחיל לעשות....
מסתבר שדיויד לא תמיד צודק בבחירת השחקנים שלו למרות התגובות של חלק פה בקיץ ....

גם מה שסמית כן יודע לעשות הוא יודע לעשות ברמת היורוקאפ ואילו העונה הקודמת שלו ביורוליג הוכיחה שברמות האלה הרבה יותר קשה לו לעשות את זה.
לגבי דייויד - ברמות השכר שמכבי מכוונת אליהם ביחס ליעדים שיש לקבוצה מאוד מאוד קשה להצליח. אני לא מכיר יותר מדי קבוצות שמחפשות זרים ב-400-500 אלף דולר ושאי עליה לפיינל פור של היורוליג נחשבת אצלן לכשלון.

23 נובמבר 2011, 09:43

יפה שכבר מוסכם פה על כולם שסמית הוא כישלון ועכשיו רק צריך לבחור את האשם , התפקיד האהוב עלינו .

יאללה הצעות.

23 נובמבר 2011, 09:59

יוסי22 כתב:יפה שכבר מוסכם פה על כולם שסמית הוא כישלון ועכשיו רק צריך לבחור את האשם , התפקיד האהוב עלינו .

יאללה הצעות.

לא הייתי מגדיר אותו עדיין ככישלון אבל עברו מספיק משחקים בשביל לדעת מהוא לא . והוא לא השחקן הוורסטילי שדיויד חשב שהוא ולכן ביחס לזה שהיה לפניו הוא כשלון....

רוצה הצעות ? תתחיל לכתוב פחות בצורה צינית....

23 נובמבר 2011, 09:59

יוסי22 כתב:יפה שכבר מוסכם פה על כולם שסמית הוא כישלון ועכשיו רק צריך לבחור את האשם , התפקיד האהוב עלינו .

יאללה הצעות.

רמז: השם שלו מתחיל ב-פ' ומתחרז עם לדרמן.... :laugh2

roy1000 כתב:בפעם האחרונה שגאלינרי היה בהיכל הוא היה בן 19. היום זה שחקן הרבה יותר טוב. המשחק הכי טוב שלו היה נגד מכבי. נקווה שלא יהיה שחזור.

זה היה המשחק שנגמר עם 2 הארכות וסל ניצחון של סולומון??

23 נובמבר 2011, 10:18

חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:בפעם האחרונה שגאלינרי היה בהיכל הוא היה בן 19. היום זה שחקן הרבה יותר טוב. המשחק הכי טוב שלו היה נגד מכבי. נקווה שלא יהיה שחזור.

זה היה המשחק שנגמר עם 2 הארכות וסל ניצחון של סולומון??

זו הייתה העונה של הלפרין וקאמינגס. מכבי ניצחה בהפרש גדול. גאלינרי אוהב את מכבי גם אז וגם השנה המשחקים הכי טובים שלו הם מול מכבי.

23 נובמבר 2011, 11:13

יאללה הצעות.

באמת שחאלס עם הדמגוגיה הזו. סמית' הוא קטסטרופה עד עכשיו. אולי הזר הכי גרוע ששיחק בקבוצה מאז עונת אפי. זו המציאות.

23 נובמבר 2011, 12:23

roy1000 כתב:

יאללה הצעות.

באמת שחאלס עם הדמגוגיה הזו. סמית' הוא קטסטרופה עד עכשיו. אולי הזר הכי גרוע ששיחק בקבוצה מאז עונת אפי. זו המציאות.

רק בשביל ההוגנות אני אציין שלא כולם חשבו ככה עד השבוע-שבועיים האחרונים.
ז"א בהתחלה עוד קיבלנו את האנמיות, בטענות שונות, והתלהבנו מדברים אחרים שהוא עשה (כולל אתה רוי).
אבל הבעיה היא שראינו שכשהקבוצה מתקשה ולא זורמת, הוא לא נמצא שם בשביל להרים את הרמה, וזה משהו ששחקן בעמדה הזאת ובקרדיט
לו הוא זוכה מהמאמן, חייב לעשות.

אז אני לא אגדיר אותו ככשלון, אבל כן כשחקן שנמצא במצב בעייתי.
מנגד, משחק אחד מצויין שלו, יכול להכניס אותו ואת המערכת לתקופה חיובית יותר ולהפסיק את הדיבורים האלה.

23 נובמבר 2011, 12:39

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

יאללה הצעות.

רק בשביל ההוגנות אני אציין שלא כולם חשבו ככה עד השבוע-שבועיים האחרונים.
ז"א בהתחלה עוד קיבלנו את האנמיות, בטענות שונות, והתלהבנו מדברים אחרים שהוא עשה (כולל אתה רוי).
אבל הבעיה היא שראינו שכשהקבוצה מתקשה ולא זורמת, הוא לא נמצא שם בשביל להרים את הרמה, וזה משהו ששחקן בעמדה הזאת ובקרדיט
לו הוא זוכה מהמאמן, חייב לעשות.

אז אני לא אגדיר אותו ככשלון, אבל כן כשחקן שנמצא במצב בעייתי.
מנגד, משחק אחד מצויין שלו, יכול להכניס אותו ואת המערכת לתקופה חיובית יותר ולהפסיק את הדיבורים האלה.

שמע, כששחקן קולע באחוזים מטורפים אז אתה מוכן שהוא יהיה חד גוני. אבל מסתבר שהסטטיסטיקה לא משקרת לאורך זמן והוא לא הפך בין קיץ לקלע הטוב ביבשת. אז ברגע שהוא חוזר לאחוזים הרגילים שלו מדובר בקלע סביר (אם כי ביורוליג הוא עדיין לא הוכיח זאת) שלא יודע לעשות הרבה מעבר לזה. אגב, לא ברור לי מדוע פניני, שחקן שכבר הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות של היורוליג, זוכה לפחות קרדיט ממנו, גם אם הכושר הנוכחי של גיא נורא.

23 נובמבר 2011, 12:43

אני לא מגדיר אותו ככישלון אבל כן לשחקן שלא מתאים למכבי-אין לו קליעה(תחילת השנה הייתה סתם התפוצצות),הוא לא חודר טוב וגם לא איזה שחקן שמנהל את ההתקפה
לזכותו אפשר לומר שיש לו הגנה אישית מצויינת וגם הוא די טוב בריבאונד אבל עדיין למכבי זה לא מספיק

אני לא חושב שבלאט אשם,אחרי הכל נתנו לו 400.000 בשביל שחקן חמישייה ליורוליג

23 נובמבר 2011, 12:47

rc4991 כתב:אני אל מגדיר אותו ככישלון אבל כן לשחקן שלא מתאים למכבי-אין לו קליעה(תחילת השנה הייתה סתם התפוצצות),הוא לא חודר טוב וגם לא איזה שחקן שמנהל את ההתקפה
לזכותו אפשר לומר שיש לו הגנה אישית מצויינת וגם הוא די טוב בריבאונד אבל עדיין למכבי זה לא מספיק

אני לא חושב שבלאט אשם,אחרי הכל נתנו לו 400.000 בשביל שחקן חמישייה ליורוליג

אתקן רק טעות אחת שלך - הוא לא ממש טוב בריבאונד. כל יתר הגארדים האחרים של מכבי לא פחות טובים ממנו בזה: פאפאס ובורשטיין מורידים מספר דומה של ריבאונדים בחצי מהדקות שסמית משחק ואילו אוחיון מוריד יותר ריבאונדים בפחות דקות (וכמובן שפרמאר מוריד הרבה יותר ריבאונדים אבל ביותר דקות). גם לגבי ההגנה האישית שלו יש לי השגות - הוא שומר אישי לא רע אבל ממש לא מצויין.
ואגב - אם הוא לא מתאים למכבי/לא טוב במכבי או הגדרה אחרת אז ברור שהוא כשלון.

23 נובמבר 2011, 12:56

נכון, סמית' הוא אפס מאופס ובגלל זה בלאט ממשיך לתת לו הרבה דקות גם שהוא לא קולע.
ואגב, לכל אלה שאמרו שגם קליעה אין לו, בשנים האחרונות הוא קולע סביב ה40% מחוץ לקשת.
הוא ממש לא מרשים יתר על המידה עד עכשיו, אבל הייתי מחכה עוד קצת לפני שפוסלים אותו על הסף. גם לאידסון המהולל היו תצוגות זוועה, והרבה כאלה

23 נובמבר 2011, 13:04

asafb96 כתב:נכון, סמית' הוא אפס מאופס ובגלל זה בלאט ממשיך לתת לו הרבה דקות גם שהוא לא קולע.
ואגב, לכל אלה שאמרו שגם קליעה אין לו, בשנים האחרונות הוא קולע סביב ה40% מחוץ לקשת.
הוא ממש לא מרשים יתר על המידה עד עכשיו, אבל הייתי מחכה עוד קצת לפני שפוסלים אותו על הסף. גם לאידסון המהולל היו תצוגות זוועה, והרבה כאלה

דיברנו על הנתון הזה מוקדם יותר בת'רד - אלה הנתונים שלו בשנתיים האחרונות ביורוקאפ. לעומת זאת, בעונה היחידה שלו ביורוליג וגם העונה הוא מתייצב על נתון זהה של 25% מהשלוש. היורוליג זה עולם אחר לחלוטין מהיורוקאפ ולראיה שחקן כמו טריי סימונס, שהוא כוכב ביורוקאפ ויכול במקרה הטוב לחלק מגבות ביורוליג. אין מה לעשות - ההגנות ביורוליג יותר קשוחות ואתלטיות, הזמן שיש לכל קליעה קצר יותר והאינטנסיביות של המשחק גבוהה בהרבה.
גם כשאידסון הסריח את המגרש בהתקפה הוא תרם המון באספקטים אחרים (חטיפות, ריבאונד, אסיסטים, ניהול משחק), מה שמאוד קשה לומר על סמית.
אסף - לא כל מילה רעה שנאמרת נגד מישהו שלובש/משחק בצהוב צריכה להיתקל בצרחות מצידך... מותר גם קצת לבקר את החבר'ה.

23 נובמבר 2011, 13:10

asafb96 כתב:נכון, סמית' הוא אפס מאופס ובגלל זה בלאט ממשיך לתת לו הרבה דקות גם שהוא לא קולע.

סמית' לעולם לא קלע ב40% (או יותר) מעבר לקשת.
רוב השנים הוא נע בין 23% ל 38%, וגם בעונת השיא שלו בתחום זה (בעונה שעברה עם בנטון בה הוא העמיד 38.6%) הוא סבל מחוסר יציבות ולא התגלה כמניה בטוחה בנושא של קליעה.
בכל מקרה, האחוזים של סמית' לאורך הקריירה בזריקות מעבר לקשת הם סבירים עד טובים ביחס לרמות בהן שיחק. ככל שהוא שיחק ברמה גבוהה יותר, כך אחוזים אילו ירדו.
גם אם ניקח את העונות הטובות ביותר שלו, הוא עדיין יחשב לכל היותר לקלעי טוב, אבל לא ליותר מזה.
כפי שרוי אמר, אם הוא באמת היה קלעי מצויין או איזה עילוי התקפי, אז לאף אחד לא היה אכפת מכך שהוא לא יותר מדי מגוון, ובמצב כזה, הוא כנראה היה גם עדיף על אידסון. אבל לאור מה שהוא הראה בעונות האחרונות וממה שאנו רואים ממנו עד כה, הוא כבר לא יהפוך לקלעי יוצא דופן ולא נראה שאם נמתין עוד זמן הדבר הזה ישתנה.

23 נובמבר 2011, 13:27

למה להעדיף כרגע את סמית על פניני? כי הוא פחות גרוע כרגע...בכל מקרה מה שרובינו אמרנו עליו בקיץ די מוכיח את עצמו במיוחד כשזה בא לידי ביטוי שיכולת ההתקפית שלו .
אם בתחילת העונה חשבנו שקיבלנו צלף מבחוץ אז היום אנחנו רואים שהסטט' מתיישרת והוא קלע בינוני לאפחות מאיידסון .
ההבדל זה שאיידסון היה תורם באספקטים אחרים כך שהמדד שלו תמיד היה יחסית יציב וגם בגלל זה היה משחק המון דק' (הכי הרבה בקבוצה) לעומת זאת כשסמית' לא קולע הוא מיותר על המגרש....

אגב שחקן יציב , גם לאנגפורד היה נחשב לאחד השחקנים היציבים ביורוליג מבחינת המדד , אני מקווה שיחזור להראות את זה בקרוב...

23 נובמבר 2011, 14:15

אני ציני כי מה שהולך פה גובל בטירוף , תקרא את הכתבה (הצינית ) שהעלו פה מספורט 5 ותבין כמה החברה פה יצאו לגמרי מפרופרציות .

ספציפית לגבי סמית יש אכזבה מסוימת אבל זה לא מהסופ"ש שבו הוא שיחק חולה ונכנס לזה לא טוב ( ברור .... תירוצים) אלא מזה שעד עכשיו הוא לא יציב מספיק בקליעה שלו אבל זה סביר לשלב הזה של העונה .

ודרך אגב מי אמר שהבעיה של לאנגפורד היא שלוקח לו הרבה זמן להשתלב אולי זה שהוא שחקן שלא כל כך מתאים לקבוצתיות של מכבי ( והיו ניצנים כאלו בהתנהלות שלו על המגרש במשחקים האחרונים) למרות שחפרתם עליו שנתיים .

יכול להיות שאתם לא תמיד צודקים ?

והערה אחרונה לגבי החילוף בקו הקידמי - אם אני לא טועה אתה היית מאלו שדחפו שלא להשאיר פה את הנדריקס ומאצ'בן יחד אלא להעדיף את ג'יימס , אם יש משהו שברור עד עכשיו זה שהרכב הגבוהים של שנה שעברה היה הרבה יותר ורסיטלי ומושלם מזה הנוכחי , אז אולי לא תמיד החברה פה צודקים.

אני יכול להבטיח לך דבר אחד עם כל הטעיות של ההנהלה הם פוגעים הרבה יותר מכל אדם אחר פה שהיה עושה את זה במקומם ועובדתית הם בנו אימפריה שאתה יכול לאהוד ( תגיד יפה תודה) ולא כל מיני משמיצים שפשוט מחכים לרגע שהם יוכלו להתחיל להשמיץ.

23 נובמבר 2011, 14:44

יוסי22 כתב:אני ציני כי מה שהולך פה גובל בטירוף , תקרא את הכתבה (הצינית ) שהעלו פה מספורט 5 ותבין כמה החברה פה יצאו לגמרי מפרופרציות .

ספציפית לגבי סמית יש אכזבה מסוימת אבל זה לא מהסופ"ש שבו הוא שיחק חולה ונכנס לזה לא טוב ( ברור .... תירוצים) אלא מזה שעד עכשיו הוא לא יציב מספיק בקליעה שלו אבל זה סביר לשלב הזה של העונה .

ודרך אגב מי אמר שהבעיה של לאנגפורד היא שלוקח לו הרבה זמן להשתלב אולי זה שהוא שחקן שלא כל כך מתאים לקבוצתיות של מכבי ( והיו ניצנים כאלו בהתנהלות שלו על המגרש במשחקים האחרונים) למרות שחפרתם עליו שנתיים .

והערה אחרונה לגבי החילוף בקו הקידמי - אם אני לא טועה אתה היית מאלו שדחפו שלא להשאיר פה את הנדריקס ומאצ'בן יחד אלא להעדיף את ג'יימס , אם יש משהו שברור עד עכשיו זה שהרכב הגבוהים של שנה שעברה היה הרבה יותר ורסיטלי ומושלם מזה הנוכחי , אז אולי לא תמיד החברה פה צודקים.

אני יכול להבטיח לך דבר אחד עם כל הטעיות של ההנהלה הם פוגעים הרבה יותר מכל אדם אחר פה שהיה עושה את זה במקומם ועובדתית הם בנו אימפריה שאתה יכול לאהוד ( תגיד יפה תודה) ולא כל מיני משמיצים שפשוט מחכים לרגע שהם יוכלו להתחיל להשמיץ.

1. אף אחד פה לא יצא מפרופורציות חוץ ממך והציניות שלך . כל הבקורת שנכתבה פה היא לגיטימית ואפילו לא ארסית יתר על המידה לעומת ביקורות שאני זוכר משנים קודמות .
2. לשלב כזה של העונה זה בהחלט לא לגיטימי שסמית נראה כמו שהוא נראה . הביקורת עליו נובעת בגלל שזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לו ביורוליג והוא לא שחקן אלמוני שלא הכרנו לפני .
3. אתה טועה בהחלט , אני לא הייתי מאלו שדחפו להחליף את הנדריקס ומצ'באן יחד תמורת ג'יימס...להפך אני אפילו לא הייתי הכי בעד החתמת ג'יימס וחשבתי שיש אלטרנטיבות טובות ממנו בשוק למרות שהיום אני חושב שהוא החתמה הגיונית...
4.ההנהלה לא קדושה , ושהביקורת היא לגיטימית אז היא נאמרת . ודרך אגב ההנהלה בנתה את האימפריה הזאת הרבה בזכות כל אלו שממלאים את ההיכל (ואני בניהם) , ולא רק בזכות הכיס הפרטי שלהם (שאגב סגור כבר תקופה ארוכה....)
אז לפני שאתה יוצא בהצהרות ותוקף פה את חברי הפורום תדע שהיו כבר כמוך בפורם...(רמז: הם כבר לא פה...)

דבר נוסף , כשלאנגפורד לא קולע את הזריקות הפנויות שלו מבחוץ או את הלייאפים הפשוטים או אפילו את זריקות העונשין זה לא בגלל שהוא שחקן לא טוב כי אנחנו יודעים שהוא יודע לעשות את הדברים האלו ולכן זה עניין של כושר משחק והשתלבות זה גם חלק מהעניין...

23 נובמבר 2011, 15:24

yzafrir כתב:
יוסי22 כתב:אני ציני כי מה שהולך פה גובל בטירוף , תקרא את הכתבה (הצינית ) שהעלו פה מספורט 5 ותבין כמה החברה פה יצאו לגמרי מפרופרציות .

1. אף אחד פה לא יצא מפרופורציות חוץ ממך והציניות שלך . כל הבקורת שנכתבה פה היא לגיטימית ואפילו לא ארסית יתר על המידה לעומת ביקורות שאני זוכר משנים קודמות .
2. לשלב כזה של העונה זה בהחלט לא לגיטימי שסמית נראה כמו שהוא נראה . הביקורת עליו נובעת בגלל שזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לו ביורוליג והוא לא שחקן אלמוני שלא הכרנו לפני .
3. אתה טועה בהחלט , אני לא הייתי מאלו שדחפו להחליף את הנדריקס ומצ'באן יחד תמורת ג'יימס...להפך אני אפילו לא הייתי הכי בעד החתמת ג'יימס וחשבתי שיש אלטרנטיבות טובות ממנו בשוק למרות שהיום אני חושב שהוא החתמה הגיונית...
4.ההנהלה לא קדושה , ושהביקורת היא לגיטימית אז היא נאמרת . ודרך אגב ההנהלה בנתה את האימפריה הזאת הרבה בזכות כל אלו שממלאים את ההיכל (ואני בניהם) , ולא רק בזכות הכיס הפרטי שלהם (שאגב סגור כבר תקופה ארוכה....)
אז לפני שאתה יוצא בהצהרות ותוקף פה את חברי הפורום תדע שהיו כבר כמוך בפורם...(רמז: הם כבר לא פה...)

דבר נוסף , כשלאנגפורד לא קולע את הזריקות הפנויות שלו מבחוץ או את הלייאפים הפשוטים או אפילו את זריקות העונשין זה לא בגלל שהוא שחקן לא טוב כי אנחנו יודעים שהוא יודע לעשות את הדברים האלו ולכן זה עניין של כושר משחק והשתלבות זה גם חלק מהעניין...

מסכים עם כל מילה

23 נובמבר 2011, 15:34

אם יש משהו שצריך להיות ברור לכולם זה שקשה מאוד לדעת איך שחקן ישתלב בקבוצה. אלא אם כן אתה מביא את נבארו או דיאמנטידיס, אתה לוקח סיכון. אפשר לראות את זה בבירור עם שחקנים במו שאייר, ג'יימס ואפילו לנגפורד.
לגבי סמית' - הרקוד שלו בעונה האחרונה ביורוליג היה די חלש, ככה שהיכולת שלו היא לא הפתעה גדולה.

לא צריך להיות יותר חכם או צוד מההנהלה בשביל להעביר ביקורת ובטח שלט בשביל להצביע על שחקן שלא מתאים לקבוצה.

23 נובמבר 2011, 16:40

טוב, זה כבר לא נכון עובדתית. אני הבאתי כאן את הסטטיסטיקה המלאה, ואחזור רק בשביל הנקודה הזאת.
בכל המשחקים שאידסון שיחק מאז יומו הראשון במכבי ועד המשחק האחרון שלו עם בארסה לפני שבוע, הוא ירד רק 4 פעמים ממדד של 4.
סמית' עשה את זה 4 פעמים מתוך חמישה משחקים.

זה נתון חזק מאוד לדעתי.

אני כן מסכים שיש לו עוד זמן, אבל תסכים איתי שלא מדובר בהרבה מדי זמן.
פרסם תגובה