23 נובמבר 2011, 09:04
23 נובמבר 2011, 09:10
yzafrir כתב:לפחות את מה שהוא כן יודע לעשות , שיתחיל לעשות....
מסתבר שדיויד לא תמיד צודק בבחירת השחקנים שלו למרות התגובות של חלק פה בקיץ ....
23 נובמבר 2011, 09:43
23 נובמבר 2011, 09:59
יוסי22 כתב:יפה שכבר מוסכם פה על כולם שסמית הוא כישלון ועכשיו רק צריך לבחור את האשם , התפקיד האהוב עלינו .
יאללה הצעות.
23 נובמבר 2011, 09:59
יוסי22 כתב:יפה שכבר מוסכם פה על כולם שסמית הוא כישלון ועכשיו רק צריך לבחור את האשם , התפקיד האהוב עלינו .
יאללה הצעות.
roy1000 כתב:בפעם האחרונה שגאלינרי היה בהיכל הוא היה בן 19. היום זה שחקן הרבה יותר טוב. המשחק הכי טוב שלו היה נגד מכבי. נקווה שלא יהיה שחזור.
23 נובמבר 2011, 10:18
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:בפעם האחרונה שגאלינרי היה בהיכל הוא היה בן 19. היום זה שחקן הרבה יותר טוב. המשחק הכי טוב שלו היה נגד מכבי. נקווה שלא יהיה שחזור.
זה היה המשחק שנגמר עם 2 הארכות וסל ניצחון של סולומון??
23 נובמבר 2011, 11:13
יאללה הצעות.
23 נובמבר 2011, 12:23
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:יפה שכבר מוסכם פה על כולם שסמית הוא כישלון ועכשיו רק צריך לבחור את האשם , התפקיד האהוב עלינו .
יאללה הצעות.
באמת שחאלס עם הדמגוגיה הזו. סמית' הוא קטסטרופה עד עכשיו. אולי הזר הכי גרוע ששיחק בקבוצה מאז עונת אפי. זו המציאות.
23 נובמבר 2011, 12:39
jol9 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:יפה שכבר מוסכם פה על כולם שסמית הוא כישלון ועכשיו רק צריך לבחור את האשם , התפקיד האהוב עלינו .
יאללה הצעות.
באמת שחאלס עם הדמגוגיה הזו. סמית' הוא קטסטרופה עד עכשיו. אולי הזר הכי גרוע ששיחק בקבוצה מאז עונת אפי. זו המציאות.
רק בשביל ההוגנות אני אציין שלא כולם חשבו ככה עד השבוע-שבועיים האחרונים.
ז"א בהתחלה עוד קיבלנו את האנמיות, בטענות שונות, והתלהבנו מדברים אחרים שהוא עשה (כולל אתה רוי).
אבל הבעיה היא שראינו שכשהקבוצה מתקשה ולא זורמת, הוא לא נמצא שם בשביל להרים את הרמה, וזה משהו ששחקן בעמדה הזאת ובקרדיט
לו הוא זוכה מהמאמן, חייב לעשות.
אז אני לא אגדיר אותו ככשלון, אבל כן כשחקן שנמצא במצב בעייתי.
מנגד, משחק אחד מצויין שלו, יכול להכניס אותו ואת המערכת לתקופה חיובית יותר ולהפסיק את הדיבורים האלה.
23 נובמבר 2011, 12:43
23 נובמבר 2011, 12:47
rc4991 כתב:אני אל מגדיר אותו ככישלון אבל כן לשחקן שלא מתאים למכבי-אין לו קליעה(תחילת השנה הייתה סתם התפוצצות),הוא לא חודר טוב וגם לא איזה שחקן שמנהל את ההתקפה
לזכותו אפשר לומר שיש לו הגנה אישית מצויינת וגם הוא די טוב בריבאונד אבל עדיין למכבי זה לא מספיק
אני לא חושב שבלאט אשם,אחרי הכל נתנו לו 400.000 בשביל שחקן חמישייה ליורוליג
23 נובמבר 2011, 12:56
23 נובמבר 2011, 13:04
asafb96 כתב:נכון, סמית' הוא אפס מאופס ובגלל זה בלאט ממשיך לתת לו הרבה דקות גם שהוא לא קולע.
ואגב, לכל אלה שאמרו שגם קליעה אין לו, בשנים האחרונות הוא קולע סביב ה40% מחוץ לקשת.
הוא ממש לא מרשים יתר על המידה עד עכשיו, אבל הייתי מחכה עוד קצת לפני שפוסלים אותו על הסף. גם לאידסון המהולל היו תצוגות זוועה, והרבה כאלה
23 נובמבר 2011, 13:10
asafb96 כתב:נכון, סמית' הוא אפס מאופס ובגלל זה בלאט ממשיך לתת לו הרבה דקות גם שהוא לא קולע.
ואגב, לכל אלה שאמרו שגם קליעה אין לו, בשנים האחרונות הוא קולע סביב ה40% מחוץ לקשת.
הוא ממש לא מרשים יתר על המידה עד עכשיו, אבל הייתי מחכה עוד קצת לפני שפוסלים אותו על הסף. גם לאידסון המהולל היו תצוגות זוועה, והרבה כאלה
23 נובמבר 2011, 13:27
23 נובמבר 2011, 14:15
23 נובמבר 2011, 14:44
יוסי22 כתב:אני ציני כי מה שהולך פה גובל בטירוף , תקרא את הכתבה (הצינית ) שהעלו פה מספורט 5 ותבין כמה החברה פה יצאו לגמרי מפרופרציות .
ספציפית לגבי סמית יש אכזבה מסוימת אבל זה לא מהסופ"ש שבו הוא שיחק חולה ונכנס לזה לא טוב ( ברור .... תירוצים) אלא מזה שעד עכשיו הוא לא יציב מספיק בקליעה שלו אבל זה סביר לשלב הזה של העונה .
ודרך אגב מי אמר שהבעיה של לאנגפורד היא שלוקח לו הרבה זמן להשתלב אולי זה שהוא שחקן שלא כל כך מתאים לקבוצתיות של מכבי ( והיו ניצנים כאלו בהתנהלות שלו על המגרש במשחקים האחרונים) למרות שחפרתם עליו שנתיים .
יכול להיות שאתם לא תמיד צודקים ?
והערה אחרונה לגבי החילוף בקו הקידמי - אם אני לא טועה אתה היית מאלו שדחפו שלא להשאיר פה את הנדריקס ומאצ'בן יחד אלא להעדיף את ג'יימס , אם יש משהו שברור עד עכשיו זה שהרכב הגבוהים של שנה שעברה היה הרבה יותר ורסיטלי ומושלם מזה הנוכחי , אז אולי לא תמיד החברה פה צודקים.
אני יכול להבטיח לך דבר אחד עם כל הטעיות של ההנהלה הם פוגעים הרבה יותר מכל אדם אחר פה שהיה עושה את זה במקומם ועובדתית הם בנו אימפריה שאתה יכול לאהוד ( תגיד יפה תודה) ולא כל מיני משמיצים שפשוט מחכים לרגע שהם יוכלו להתחיל להשמיץ.
23 נובמבר 2011, 15:24
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:אני ציני כי מה שהולך פה גובל בטירוף , תקרא את הכתבה (הצינית ) שהעלו פה מספורט 5 ותבין כמה החברה פה יצאו לגמרי מפרופרציות .
ספציפית לגבי סמית יש אכזבה מסוימת אבל זה לא מהסופ"ש שבו הוא שיחק חולה ונכנס לזה לא טוב ( ברור .... תירוצים) אלא מזה שעד עכשיו הוא לא יציב מספיק בקליעה שלו אבל זה סביר לשלב הזה של העונה .
ודרך אגב מי אמר שהבעיה של לאנגפורד היא שלוקח לו הרבה זמן להשתלב אולי זה שהוא שחקן שלא כל כך מתאים לקבוצתיות של מכבי ( והיו ניצנים כאלו בהתנהלות שלו על המגרש במשחקים האחרונים) למרות שחפרתם עליו שנתיים .
והערה אחרונה לגבי החילוף בקו הקידמי - אם אני לא טועה אתה היית מאלו שדחפו שלא להשאיר פה את הנדריקס ומאצ'בן יחד אלא להעדיף את ג'יימס , אם יש משהו שברור עד עכשיו זה שהרכב הגבוהים של שנה שעברה היה הרבה יותר ורסיטלי ומושלם מזה הנוכחי , אז אולי לא תמיד החברה פה צודקים.
אני יכול להבטיח לך דבר אחד עם כל הטעיות של ההנהלה הם פוגעים הרבה יותר מכל אדם אחר פה שהיה עושה את זה במקומם ועובדתית הם בנו אימפריה שאתה יכול לאהוד ( תגיד יפה תודה) ולא כל מיני משמיצים שפשוט מחכים לרגע שהם יוכלו להתחיל להשמיץ.
1. אף אחד פה לא יצא מפרופורציות חוץ ממך והציניות שלך . כל הבקורת שנכתבה פה היא לגיטימית ואפילו לא ארסית יתר על המידה לעומת ביקורות שאני זוכר משנים קודמות .
2. לשלב כזה של העונה זה בהחלט לא לגיטימי שסמית נראה כמו שהוא נראה . הביקורת עליו נובעת בגלל שזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לו ביורוליג והוא לא שחקן אלמוני שלא הכרנו לפני .
3. אתה טועה בהחלט , אני לא הייתי מאלו שדחפו להחליף את הנדריקס ומצ'באן יחד תמורת ג'יימס...להפך אני אפילו לא הייתי הכי בעד החתמת ג'יימס וחשבתי שיש אלטרנטיבות טובות ממנו בשוק למרות שהיום אני חושב שהוא החתמה הגיונית...
4.ההנהלה לא קדושה , ושהביקורת היא לגיטימית אז היא נאמרת . ודרך אגב ההנהלה בנתה את האימפריה הזאת הרבה בזכות כל אלו שממלאים את ההיכל (ואני בניהם) , ולא רק בזכות הכיס הפרטי שלהם (שאגב סגור כבר תקופה ארוכה....)
אז לפני שאתה יוצא בהצהרות ותוקף פה את חברי הפורום תדע שהיו כבר כמוך בפורם...(רמז: הם כבר לא פה...)
דבר נוסף , כשלאנגפורד לא קולע את הזריקות הפנויות שלו מבחוץ או את הלייאפים הפשוטים או אפילו את זריקות העונשין זה לא בגלל שהוא שחקן לא טוב כי אנחנו יודעים שהוא יודע לעשות את הדברים האלו ולכן זה עניין של כושר משחק והשתלבות זה גם חלק מהעניין...
23 נובמבר 2011, 15:34
יוסי22 כתב:אני ציני כי מה שהולך פה גובל בטירוף , תקרא את הכתבה (הצינית ) שהעלו פה מספורט 5 ותבין כמה החברה פה יצאו לגמרי מפרופרציות .
23 נובמבר 2011, 16:40