JasonWilliams12 כתב:אני מקווה שיפטרו את קטש הוא אפס של מאמן
אני מאמין שאם יפסידו היום, אז זה יקרה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אייברי בראדלי מראה למה הוא שחקן NBA. הוא צעיר ומאוד בוסרי, אבל יש לו אתלטיות ומהירות שלא שייכים לאירופה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אייברי בראדלי מראה למה הוא שחקן NBA. הוא צעיר ומאוד בוסרי, אבל יש לו אתלטיות ומהירות שלא שייכים לאירופה.
וכל השאר שלא שייך לענף...
גם יוהאן בלייק אתלט מדהים.
jol9 כתב:צריך להגיד מילה טובה לאלפסי, שהקבוצה שלו משחקת כדורסל פשוט ונכון, בלי הפגזות מרחוק ובלי טירוף.
מה שכן השחקנים מאוד נאיביים ועושים שגיאות קשות מאוד, שמונעות ממנה לפתוח פער גדול.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אייברי בראדלי מראה למה הוא שחקן NBA. הוא צעיר ומאוד בוסרי, אבל יש לו אתלטיות ומהירות שלא שייכים לאירופה.
וכל השאר שלא שייך לענף...
גם יוהאן בלייק אתלט מדהים.
זה מסוג השחקנים שהולכים באמצע-סוף הסיבוב הראשון. שחקנים עם נתונים פיזיים ועם משחק בוסרי. עוד שנתיים-שלוש אולי יצא ממנו שחקן רוטציה ב- NBA.
roy1000 כתב:jol9 כתב:צריך להגיד מילה טובה לאלפסי, שהקבוצה שלו משחקת כדורסל פשוט ונכון, בלי הפגזות מרחוק ובלי טירוף.
מה שכן השחקנים מאוד נאיביים ועושים שגיאות קשות מאוד, שמונעות ממנה לפתוח פער גדול.
מה שיפה באלפסי זה שמצד אחד הוא נותן חופש לשחקנים ומצד שני, הם תמיד יודעים מה לעשות ואיפה לעמוד.
ירושלים זה לא קבוצה. אוסף של שחקנים בלי שום קשר אחד לשני.
rc4991 כתב:אם אומרים על מכבי של בלאט שהשחקנים נותנים יותר מעצמם כקבוצה בירושליים של קטש זה הפוך לחלוטין
חביב אורנג'ד כתב:אנחנו כנראה צופים במשחקו האחרון של קטש כמאמן מגדל.
מעניין אם הוא ירצה להגיע למכבי בתור עוזר מאמן או שקר כלשהו אחר.
אפשר להתחיל להמר מי יחליף את קטש במגדל.
אני מהמר על כך שהם יביאו מישהו זמני עד סוף העונה, ובקיץ הם ילכו הכי חזק שאפשר על ליאור ליובין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan ו־24 אורחים