נגמרה השביתה ב-NBA

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נגמרה השביתה ב-NBA

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 10:49

יוסי22 כתב:אני לא אומר שלא אבל אני לא אוהב את ההיסחפויות האלו שבאות תמיד כששחקן עוזב את מכבי או מועמד וההנהלה ה"קמצנית" לא מביאה.

הוא לא ה-MVP כי היו לו 3 (לא שניים) משחקים חלשים והיו עד עכשיו שחקנים יציבים יותר , הוא היה מצוין וכנראה היה השחקן המשמעותי במכבי או השני בחשיבותו(לטעמי זה סופו אבל אפשר להתווכח על זה)אבל מפה ועד הגארד הטוב ביותר ששיחק במכבי המרחק עצום.

אני לא חושב שהוא הגארד הכי טוב ששיחק במכבי, אבל הוא ללא ספק אחד הטובים.
לגבי נושא ה- MVP, תלוי איך מגדירים את זה. אם ה- MVP הוא השחקן שיש לו הכי הרבה השפעה על הקבוצה שלו אז כן, פארמר הוא ה- MVP, כי איתו מכבי תפסה את המקום הראשון בבית הכי קשה ביורוליג ובלעדיו היא נראיתה כמו קבוצה שלא עולה לטופ 16 וקבוצה שחטפה 15 הפרש בנוקיה מקבוצת יורוקאפ בינונית.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 28 נובמבר 2011, 10:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי where is the love? » 28 נובמבר 2011, 10:49

אין ספק שהעזיבה של פארמר קשה ומגיעות לו הרבה מחמאות אבל אנחנו כקבוצה צריכים להמשיך הלאה, פארקר שאראס ואז... זו הייתה קבוצה מופלאה אבל להזכיר לכם גם שנה שעברה שהיה סגל לא כל כך נוצץ הצלחנו להגיע עד הגמר, ואני מאוד נהנתי מהמחוייבות של השחקנים, מה שהיה היה וחשוב להמשיך הלאה, כל מה שאני אומר זה חברים וחברות תרימו את הראש אנחנו מכבי ומי שאתנו אתנו ויהיה בסדר!!!!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 10:53

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:אני לא אומר שלא אבל אני לא אוהב את ההיסחפויות האלו שבאות תמיד כששחקן עוזב את מכבי או מועמד וההנהלה ה"קמצנית" לא מביאה.

הוא לא ה-MVP כי היו לו 3 (לא שניים) משחקים חלשים והיו עד עכשיו שחקנים יציבים יותר , הוא היה מצוין וכנראה היה השחקן המשמעותי במכבי או השני בחשיבותו(לטעמי זה סופו אבל אפשר להתווכח על זה)אבל מפה ועד הגארד הטוב ביותר ששיחק במכבי המרחק עצום.

אני לא חושב שהוא הגארד הכי טוב ששיחק במכבי, אבל הוא ללא ספק אחד הטובים.
לגבי נושא ה- MVP, תלוי איך מגדירים את זה. אם ה- MVP הוא השחקן שיש לו הכי הרבה השפעה על הקבוצה שלו אז כן, פארמר הוא ה- MVP, כי איתו מכבי תפסה את המקום הראשון בבית הכי קשה ביורוליג ובלעדיו היא נראיתה כמו קבוצה שלא עולה לטופ 16 וקבוצה שחטפה 15 הפרש בנוקיה מקבוצת יורוקאפ בינונית.

רק שיהיה ברור ... אתה מדבר על ירושלים? לא מיצינו את הבדיחה הזו?

אין שום קשר בין מכבי שבלי פארמר ובין הקבוצה הפצועה , החולה והעייפה שראינו מול ירושלים .

אבל בשביל מה אנחנו משחיתים מילים , יש העונה מספיק משחקים כדי שנראה מהר מאוד אם הקבוצה שראינו מול ירושלים זו הקבוצה של מכבי בלי פארמר , מה שבטוח זה שאם בלאט ימשיך להתעקש עם פאפלוקאס מכבי תעשה צעד גדול מאוד לכיוון הזה.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 11:36

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:גאלינרי , מאקלב , קירלנקו , ספאנוליס ואפילו מאצ'בן ידידנו עם מדד טוב משלו ככה שזה יפה לזרוק סיסמאות אבל הוא היה טוב רק ב-3 מתוך 6 משחקי היורוליג שהוא שותף פעם ולא חייבים כל פעם להלל שחקנים יותר ממה שהם ברגע שהם יוצאים ממכבי .

אבל מכל הקבוצות האלה, רק מכבי וצסקא מועמדות לפיינל פור.
קירי הוא ליגה בפני עצמו. אבל פארמר בהחלט נמצא מתחתיו כאחד הטובים באירופה.

אני לא אומר שלא אבל אני לא אוהב את ההיסחפויות האלו שבאות תמיד כששחקן עוזב את מכבי או מועמד וההנהלה ה"קמצנית" לא מביאה.

בוא נגיד שהיה לו הפוטנציאל להיות אחד הגדולים. באמת שחקן מצויין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 12:11

אגב, פרמאר נכון להיום הוא ראשון במכבי ביורוליג בדקות משחק, בנקודות, בריבאונדים, באסיסטים, בחטיפות ובנקודות מדד. שני הדברים היחידים בהם הוא שני בקבוצה הם באחוזים לשלוש (שני אחרי בלו) ובסחיטת עבירות (שני אחרי סופו). לדעתי אין בכלל ספק שמדובר בשחקן הכי חשוב בקבוצה העונה by far.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 13:07

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:גאלינרי , מאקלב , קירלנקו , ספאנוליס ואפילו מאצ'בן ידידנו עם מדד טוב משלו ככה שזה יפה לזרוק סיסמאות אבל הוא היה טוב רק ב-3 מתוך 6 משחקי היורוליג שהוא שותף פעם ולא חייבים כל פעם להלל שחקנים יותר ממה שהם ברגע שהם יוצאים ממכבי .

אבל מכל הקבוצות האלה, רק מכבי וצסקא מועמדות לפיינל פור.
קירי הוא ליגה בפני עצמו. אבל פארמר בהחלט נמצא מתחתיו כאחד הטובים באירופה.

שמע, סיינה קבוצה שיכולה להגיעה לפיינל 4 כמו מכבי בדיוק. יש להם בעייה מתחת לסל, אבל בהגרלה נוחה הם יכולים לעלות, כמו מכבי. מקאלב עד עכשיו נראה לא פחות טוב מפארמר, ומעמיד מספרים מטורפים באחוזים מדהימים, מה שמתחבר לפתיחת העונה שעברה שלו, עד שנפצע, ולאליפות אירופה המדהימה שלו. הוא שחקן ענק.
לדעתי עם סגל כמו של מילאנו, מאמן כמו בלאט יכול ללכת עד הסוף. הבעיה שם זה המאמן, וגאלינרי לצד כל הכוכבים האלה, היחיד שמספק את הסחורה, וגם הוא לא פחות טוב מפארמר.
באטום שחקן אדיר, וגם הוא לא נופל מפארמר, ועל קירילנקו אין בכלל על מה לדבר.
אחלה שחקן פארמר, אבל ממש לא הטוב באירופה, ולא הMVP
גם לגבי ההשוואה בינו לבין פארקר, בשיאו הוא בחיים לא יהיה מה שפארקר היה, לא יעזור כלום. הוא לא בליגה הזאת, אבל הוא כן שחקן מצוין, גם לNBA, ואמרתי את זה לפני שהוא "פרץ" במכבי, שהוא שחקן קצת אנדרייטד בNBA, ובעתיד יכול ליהיות שחקן נפלא. אבל מפה ולהגיד שהוא יותר טוב מפארקר? NO WAY
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 13:27

בינתיים קירילנקו אומר שהוא רוצה לחזור ל- NBA ומעוניין בארבע קבוצות (שתי הקבוצות מלוס אנג'לס, ניו ג'רזי ויוטה).
roy1000

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 14:22

משהוא מעניין לגבי פארמר- הוא מעוניין לעזוב את הנטס בגלל שהוא רוצה תפקיד גדול יותר, עם דרון וויליאמס כרכז ראשון יהיה קשה לו.
לטענתו יש לו סעיף יציאה מהנטס הקיץ .
מכבי צריכה להציע לו 3 מיליון דולר הקיץ וזהו. אני רציני. מדוע לערס הזה מפורטריקו כן והוא לא ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 14:30

yarinsaky כתב:משהוא מעניין לגבי פארמר- הוא מעוניין לעזוב את הנטס בגלל שהוא רוצה תפקיד גדול יותר, עם דרון וויליאמס כרכז ראשון יהיה קשה לו.
לטענתו יש לו סעיף יציאה מהנטס הקיץ .
מכבי צריכה להציע לו 3 מיליון דולר הקיץ וזהו. אני רציני. מדוע לערס הזה מפורטריקו כן והוא לא ?

מאיפה תביא את הכסף? אז הבנייה הייתה חלשה וקטנה תקציבית בשאר העמדות. אף אחד גם לא הבטיח לך שהוא היה מסכים, ושהוא היה מראה יכולת כזאת..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 14:32

זה באמת לא הכי מציאותי, הוא רוצה כנראה טרייד למקום אחר . אבל תמיד אפשר לנסות, גם אם בסכום נמוך יותר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 14:39

yarinsaky כתב:זה באמת לא הכי מציאותי, הוא רוצה כנראה טרייד למקום אחר . אבל תמיד אפשר לנסות, גם אם בסכום נמוך יותר.

עזוב, לא מציאותי..
חבל גם שהעלת את זה... עכשיו זה יהפוך לתקווה, עוד שבוע לדרישה, ובעוד חודש פדרמן אשם בזה שהוא עזב באמצע העונה..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 14:41

עכשיו זה דני פדרמן גם. זה עבר בירושה. :happy2
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 14:42

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:זה באמת לא הכי מציאותי, הוא רוצה כנראה טרייד למקום אחר . אבל תמיד אפשר לנסות, גם אם בסכום נמוך יותר.

עזוב, לא מציאותי..
חבל גם שהעלת את זה... עכשיו זה יהפוך לתקווה, עוד שבוע לדרישה, ובעוד חודש פדרמן אשם בזה שהוא עזב באמצע העונה..

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 14:56

אגב, רק כדי שתבינו איזה שחקנים יהיו פליטי מחנות ה-NBA - בדירוג של CBS בנוגע לשחקנים החופשיים נבחר אארון ברוקס (שהוא, אגב, תחת חוזה בלי יציאה בסין) לרכז החופשי הטוב ביותר היום בשוק ואחריו מריו צ'למארס. בגלל היצע הרכזים הנמוך נכנסו בסך הכל שני רכזים לרשימת 40 ה-FA הטובים היום בשוק. תחשבו שיש לא מעט קבוצות NBA שצריכות רכזים על הספסל ותבינו שמה שיצא לשוק אחרי המחנות יהיה המיץ של הזבל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 15:38

קודי כתב:אגב, רק כדי שתבינו איזה שחקנים יהיו פליטי מחנות ה-NBA - בדירוג של CBS בנוגע לשחקנים החופשיים נבחר אארון ברוקס (שהוא, אגב, תחת חוזה בלי יציאה בסין) לרכז החופשי הטוב ביותר היום בשוק ואחריו מריו צ'למארס. בגלל היצע הרכזים הנמוך נכנסו בסך הכל שני רכזים לרשימת 40 ה-FA הטובים היום בשוק. תחשבו שיש לא מעט קבוצות NBA שצריכות רכזים על הספסל ותבינו שמה שיצא לשוק אחרי המחנות יהיה המיץ של הזבל.

אוקי, אז מה אתה מציעה? להביא שחקן עכשיו שישב מתחילת העונה בבית? עדיף לחכות קצת, ולראות אולי יפלט איזה רכז סביר שיהיה מוכן לבוא. כמו הדאודל הזה שעלה, ולא בטוח שימשיך בפיניקס.
אגב, גם בראה חופשי(לא שהוא ריאלי..), וממה שזכור לי מרשימת הפריי אג'נט, אני מניח שהוא נכנס לטופ 40. לא שזה משנה.. מכבי צריכה לחכות ולראות אם יפלט שחקן נורמלי משם. אם לא, אפשר לנסות להביא שחקן מקבוצה שנפלה בשלב הראשון ביורוליג, או שחקן מאירופה שיהיה אפשר להביא בגלל בעיות כלכליות של הקבוצות לדוגמא, או כל סיבה אחרת שתאפשר למכבי לשים יד על שחקן כזה או אחר..
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 15:41

asafb96 כתב:
קודי כתב:אגב, רק כדי שתבינו איזה שחקנים יהיו פליטי מחנות ה-NBA - בדירוג של CBS בנוגע לשחקנים החופשיים נבחר אארון ברוקס (שהוא, אגב, תחת חוזה בלי יציאה בסין) לרכז החופשי הטוב ביותר היום בשוק ואחריו מריו צ'למארס. בגלל היצע הרכזים הנמוך נכנסו בסך הכל שני רכזים לרשימת 40 ה-FA הטובים היום בשוק. תחשבו שיש לא מעט קבוצות NBA שצריכות רכזים על הספסל ותבינו שמה שיצא לשוק אחרי המחנות יהיה המיץ של הזבל.

אוקי, אז מה אתה מציעה? להביא שחקן עכשיו שישב מתחילת העונה בבית? עדיף לחכות קצת, ולראות אולי יפלט איזה רכז סביר שיהיה מוכן לבוא. כמו הדאודל הזה שעלה, ולא בטוח שימשיך בפיניקס.
אגב, גם בראה חופשי(לא שהוא ריאלי..), וממה שזכור לי מרשימת הפריי אג'נט, אני מניח שהוא נכנס לטופ 40. לא שזה משנה.. מכבי צריכה לחכות ולראות אם יפלט שחקן נורמלי משם. אם לא, אפשר לנסות להביא שחקן מקבוצה שנפלה בשלב הראשון ביורוליג, או שחקן מאירופה שיהיה אפשר להביא מסיבות של בעיות כלכליות של הקבוצות, או כל סיבה..

כן, בראה אכן נכנס לרשימת ה-40 ובוודאי שיקבל חוזה בארה"ב, כמו כמעט כל גארד סביר. מה אני מציע? לחפש גארד שמשחק בקבוצה אחרת באירופה, לשלם ביי אאוט ולהביא אותו בהקדם. מהפליטים לא יצא כלום. בשנה רגילה אין פליטים נורמלים אז ברור שהשנה, כשחלק מהגארדים כבר סגורים בסין או באירופה, יהיה היצע עוד יותר קטן ובנוסף יש לגארדים טובים ביקוש ער אצל לא מעט קבוצות, חלקן עשירות ממכבי.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 15:44

קודי כתב:
asafb96 כתב:

אגב, גם בראה חופשי(לא שהוא ריאלי..), וממה שזכור לי מרשימת הפריי אג'נט, אני מניח שהוא נכנס לטופ 40. לא שזה משנה.. מכבי צריכה לחכות ולראות אם יפלט שחקן נורמלי משם. אם לא, אפשר לנסות להביא שחקן מקבוצה שנפלה בשלב הראשון ביורוליג, או שחקן מאירופה שיהיה אפשר להביא מסיבות של בעיות כלכליות של הקבוצות, או כל סיבה..

כן, בראה אכן נכנס לרשימת ה-40 ובוודאי שיקבל חוזה בארה"ב, כמו כמעט כל גארד סביר. מה אני מציע? לחפש גארד שמשחק בקבוצה אחרת באירופה, לשלם ביי אאוט ולהביא אותו בהקדם. מהפליטים לא יצא כלום. בשנה רגילה אין פליטים נורמלים אז ברור שהשנה, כשחלק מהגארדים כבר סגורים בסין או באירופה, יהיה היצע עוד יותר קטן ובנוסף יש לגארדים טובים ביקוש ער אצל לא מעט קבוצות, חלקן עשירות ממכבי.

יכול ליהיות שישלמו ביי אאוט/ישאליו שחקן שהקבוצה שלו נפלה משלב הבתים. זה מה שארמתי.. אבל אני לא רואה שמכבי עכשיו ומיד תיבא שחקן כזה. אין למכבי כסף להוציא כרגע על שחקן סתם ככה באמצע העונה. עדיף לחכות, כי זה ממש לא לחוץ להביא כרגע שחקן
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 15:52

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

יכול ליהיות שישלמו ביי אאוט/ישאליו שחקן שהקבוצה שלו נפלה משלב הבתים. זה מה שארמתי.. אבל אני לא רואה שמכבי עכשיו ומיד תיבא שחקן כזה. אין למכבי כסף להוציא כרגע על שחקן סתם ככה באמצע העונה. עדיף לחכות, כי זה ממש לא לחוץ להביא כרגע שחקן

משלב הבתים יש אולי קבוצה ורבע שיש לה רכז רלוונטי ואני לא מאמין שהיא תשחרר אותו. יש עוד כמה וכמה רכזים באירופה שמשחקים בקבוצות אחרות ואין צורך לחכות לשום סיום של סיבוב כדי להביא אותם. צריך בעיקר כסף כדי לעשות זאת. אני לא מסכים איתך שזה לא לחוץ להביא עכשיו שחקן, מאחר שראינו כבר שזמן ההשתלבות במכבי הוא ארוך מאוד, אבל כנראה ששום דבר לא ישכנע אותך בעניין הזה, גם לא המציאות.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 16:03

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

משלב הבתים יש אולי קבוצה ורבע שיש לה רכז רלוונטי ואני לא מאמין שהיא תשחרר אותו. יש עוד כמה וכמה רכזים באירופה שמשחקים בקבוצות אחרות ואין צורך לחכות לשום סיום של סיבוב כדי להביא אותם. צריך בעיקר כסף כדי לעשות זאת. אני לא מסכים איתך שזה לא לחוץ להביא עכשיו שחקן, מאחר שראינו כבר שזמן ההשתלבות במכבי הוא ארוך מאוד, אבל כנראה ששום דבר לא ישכנע אותך בעניין הזה, גם לא המציאות.

ממש לא נכון. יש כמה רכזים לא רעים שהקבוצות שלהם בסכנת אי-עלייה
הקבוצות לא ישחררו אותם? אתה בעצמך הצעת לשלם בייאאוט כדי להביא רכז. לא הבנתי אותך בכלל :?
צריך כסף? כן. לא בטוח שיש מספיק כרגע
כנראה שאנחנו לא מסכימים בעניין ה"דחיפות". מה שאני רואה, זה שלמכבי יש סגל מצוין, שאר הקבוצות בבית איבדו שחקנים מרכזיים מאוד, ומכבי הבטיחה את מקומה באחד מ2 המקומות הראשונים כמעט בוודאות. מה דחוף? גם בטופ 16, עם אוחיון, פאפאס ולאנגפורד, ממש לא חובה שהשחקן שיגיע ישר יתן 30 דקות, וגם לא בטוח צריך 20 דקות, לא בהתחלה לפחות. יהיה לו כמה שבועות ל"התחבר", ויהיה בסדר
אני מציע לך גם להרגיע קצת את כל ההתנשאות שלך עם כל ה"שום דבר לא ישכנע אותך, גם לא המציאות", כי הרקורד שלך בתקופה האחרונה לא ממש מרשים בכל עניין ה"מה יהיה" בלשון המעטה, ככה שאני מציע לך קצת יותר צניעות
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 28 נובמבר 2011, 16:03

מכבי כבר בחריגה של מיליון דולר מהתקציב, ככה שלא יביאו שחקן טוב מאוד.
Ido_Maccabi

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים