אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי er79 » 15 דצמבר 2011, 09:38

where is the love, אני מסכים איתך. לא שאני נופל משני המועמדים, אבל אני נוטה להעדיף את פולן. אגב, בוואן אומרים שבמכבי הגיעו לסיכום עקרוני עם מאלט, אבל לא ניתן לפרסם זאת מסיבה של ניגוד אינטרסים. אני לא אופתע אם מיד לאחר המשחק מול שרלרואה תצא הודעה על חתימתו.
er79

הודעהעל ידי where is the love? » 15 דצמבר 2011, 09:40

er79 כתב:where is the love, אני מסכים איתך. לא שאני נופל משני המועמדים, אבל אני נוטה להעדיף את פולן. אגב, בוואן אומרים שבמכבי הגיעו לסיכום עקרוני עם מאלט, אבל לא ניתן לפרסם זאת מסיבה של ניגוד אינטרסים. אני לא אופתע אם מיד לאחר המשחק מול שרלרואה תצא הודעה על חתימתו.

אם זה באמת יצא ככה, אז לדעתי זה חבל , אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה...
יכול להיות שפולן יעלה גם פחות...חבל שמכבי רוצה להיות בינונית מאשר יצירתית...אבל יכל להיות שאני טועה וזה דווקא יהיה טוב.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Dperk » 15 דצמבר 2011, 10:49

where is the love? כתב:
er79 כתב:where is the love, אני מסכים איתך. לא שאני נופל משני המועמדים, אבל אני נוטה להעדיף את פולן. אגב, בוואן אומרים שבמכבי הגיעו לסיכום עקרוני עם מאלט, אבל לא ניתן לפרסם זאת מסיבה של ניגוד אינטרסים. אני לא אופתע אם מיד לאחר המשחק מול שרלרואה תצא הודעה על חתימתו.

אם זה באמת יצא ככה, אז לדעתי זה חבל , אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה...
יכול להיות שפולן יעלה גם פחות...חבל שמכבי רוצה להיות בינונית מאשר יצירתית...אבל יכל להיות שאני טועה וזה דווקא יהיה טוב.

מה עם זביאן דאודל שהוא שחקן חופשי כרגע, אין סיכוי שיקרה איתו משהו?
Dperk

הודעהעל ידי where is the love? » 15 דצמבר 2011, 11:08

סליחה על הרומנטיקה אבל אני התאהבתי כבר מזמן בגייקוב פולן :

מדהים פשוט מדהים, וגם אם לא יצליח יש את האפשרות שכן יצליח!
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי nzitser » 15 דצמבר 2011, 11:34

אחלה וידאו
nzitser

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 דצמבר 2011, 12:18

כתבה מעניינת ומעודדת על סופו:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12247.html

מהדברים שעולים:
א. סופו אומר במפורש שהוא רוצה להמשיך במכבי בשנים הקרובות (מבחינתי מעודד מאד).
ב. העבודה של בלאט עם סופו פשוט פנטסטית.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 15 דצמבר 2011, 12:31

where is the love? כתב:סליחה על הרומנטיקה אבל אני התאהבתי כבר מזמן בגייקוב פולן :

מדהים פשוט מדהים, וגם אם לא יצליח יש את האפשרות שכן יצליח!

איזה דרמה,עשו ממנו בקליפ הזה מינימום מייקל גורדן
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2011, 13:20

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
פרמאר לא סתם היה אמור להרוויח כמה מאות אלפי דולרים. על פי הדברים של גלדסטון לפני חודש או משהו כזה (דיבר באחת מתוכניות הספורט), השכר של פרמאר היה אמור לעלות החל מינואר לסביבות ה-70-80 אלף דולר לחודש מאחר שאם היה נשאר עד אז זה כבר היה עד לסיום העונה וזה היה אמור לפצות אותו על הגרושים שהוא הרוויח עד אז. מעבר לכך, היה אמור להיות משולם גם שכר לכספי, שהיה אמור לקבל עוד איזה 40 אלף דולר לחודש (במיסוי מלא של ישראלי, כאשר גם סביר שבלשב מסויים פרמאר היה "הופך" לישראלי ומשלם מס מלא). כלומר, לכל הפחות מדובר כאן על חסכון של כ-700 אלף דולר ברמת מיסוי של זר. מה שכן, לכולנו ברור שלא יתנו לבלאט להשתמש בכל הסכום הזה.

לא יודע אם הסכומים מדוייקים על האגורה, אבל זה הכיוון. היה למכבי כסף לכספי, שהיה יכול לשפר את הקבוצה מלהיות טובה מאוד למצויינת.
עכשיו צריך את הכסף בשביל להפוך את מכבי מקבוצה בינונית לטובה.
אני חושב שזה לא פחות חשוב, ואולי אף יותר.

לטעמי זה לא פחות חשוב ואפילו הרבה יותר. אני לא חושב שלמכבי, גם עם כספי ופמאר, היה סיכוי לעשות משהו ביורוליג עם כל הטירוף של שחקני ה-NBA שהיו מגיעים לכאן. מה שכן, בקוסטלציה שהיתה אמורה להיות מכבי היתה לוקחת אליפות ואדריאטית בהליכה ועושה קצת טוב על הלב לקהל עם כספי ופרמאר. במצב הנוכחי שאחרי עזיבת פרמאר, כבר כלום לא בטוח ולא רק שהקבוצה עומדת בפני משבר מקצועי ופיזי לא פשוט אלא שהמשבר הזה קרוב מאוד לעצור משבר גדול עוד יותר בין בלאט להנהלה, מה שעלול לגרום לעזיבתו של אולי האיש הכי חשוב במכבי בעשור האחרון. מעבר לכך, השארת קבוצה בינונית תיצור חוסר אמון של ספונסרים וערוצי שידור במכבי, מה שיבוא לידי ביטוי בהסכמים שיחתמו בקיץ הקרוב (הסכם שידור היורוליג מסתיים וגם ההסכמים עם מרבית הספונסרים הם לשנה. אני מניח שהמנויים בכל מקרה ימכרו).

אני לאו דווקא מסכים עם זה שלמכבי עם פארמר וכספי לא היה סיכוי, אבל זה פחות חשוב כי זה לא קרה.
עובדתית הקבוצה במשבר, בגלל כל הסיבות שמנית, ותכלס אתה צודק.

לגבי מה צריך לעשות, וואלה, אני לא חושב שמישהו יודע. האם לקחת את מאלט, או לנסות לדוג איזה שחקן יותר טוב.... זה באמת לא טריוויאלי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 15 דצמבר 2011, 13:29

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
פרמאר לא סתם היה אמור להרוויח כמה מאות אלפי דולרים. על פי הדברים של גלדסטון לפני חודש או משהו כזה (דיבר באחת מתוכניות הספורט), השכר של פרמאר היה אמור לעלות החל מינואר לסביבות ה-70-80 אלף דולר לחודש מאחר שאם היה נשאר עד אז זה כבר היה עד לסיום העונה וזה היה אמור לפצות אותו על הגרושים שהוא הרוויח עד אז. מעבר לכך, היה אמור להיות משולם גם שכר לכספי, שהיה אמור לקבל עוד איזה 40 אלף דולר לחודש (במיסוי מלא של ישראלי, כאשר גם סביר שבלשב מסויים פרמאר היה "הופך" לישראלי ומשלם מס מלא). כלומר, לכל הפחות מדובר כאן על חסכון של כ-700 אלף דולר ברמת מיסוי של זר. מה שכן, לכולנו ברור שלא יתנו לבלאט להשתמש בכל הסכום הזה.

לא יודע אם הסכומים מדוייקים על האגורה, אבל זה הכיוון. היה למכבי כסף לכספי, שהיה יכול לשפר את הקבוצה מלהיות טובה מאוד למצויינת.
עכשיו צריך את הכסף בשביל להפוך את מכבי מקבוצה בינונית לטובה.
אני חושב שזה לא פחות חשוב, ואולי אף יותר.

לטעמי זה לא פחות חשוב ואפילו הרבה יותר. אני לא חושב שלמכבי, גם עם כספי ופמאר, היה סיכוי לעשות משהו ביורוליג עם כל הטירוף של שחקני ה-NBA שהיו מגיעים לכאן. מה שכן, בקוסטלציה שהיתה אמורה להיות מכבי היתה לוקחת אליפות ואדריאטית בהליכה ועושה קצת טוב על הלב לקהל עם כספי ופרמאר. במצב הנוכחי שאחרי עזיבת פרמאר, כבר כלום לא בטוח ולא רק שהקבוצה עומדת בפני משבר מקצועי ופיזי לא פשוט אלא שהמשבר הזה קרוב מאוד לעצור משבר גדול עוד יותר בין בלאט להנהלה, מה שעלול לגרום לעזיבתו של אולי האיש הכי חשוב במכבי בעשור האחרון. מעבר לכך, השארת קבוצה בינונית תיצור חוסר אמון של ספונסרים וערוצי שידור במכבי, מה שיבוא לידי ביטוי בהסכמים שיחתמו בקיץ הקרוב (הסכם שידור היורוליג מסתיים וגם ההסכמים עם מרבית הספונסרים הם לשנה. אני מניח שהמנויים בכל מקרה ימכרו).

אני לאו דווקא מסכים עם זה שלמכבי עם פארמר וכספי לא היה סיכוי, אבל זה פחות חשוב כי זה לא קרה.
עובדתית הקבוצה במשבר, בגלל כל הסיבות שמנית, ותכלס אתה צודק.

לגבי מה צריך לעשות, וואלה, אני לא חושב שמישהו יודע. האם לקחת את מאלט, או לנסות לדוג איזה שחקן יותר טוב.... זה באמת לא טריוויאלי

כנראה שאין שחקן יותר טוב ממאלט כרגע בשוק, אבל גם הגיל שלו והעובדה שאי אפשר לבנות עליו ליותר מהעונה הקרובה צריכים לשחק תפקיד. גם אם ג'ייקוב פולן קצת פחות טוב ממנו כרגע הוא צעיר ואפשר לבנות עליו לעוד שנים. לדעתי גם עם מאלט וגם עם פולן לקבוצה אין סיכוי לזכות ביורוליג בגלל שבדרך יש קבוצות כמו ברסה, צסקא וריאל שהן פשוט הרבה הרבה יותר טובות, ולכן צריך להתחיל לבנות לעתיד.
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2011, 13:33

זכיה ביורוליג זאת לא המטרה כרגע (לצערי).
פולן מצד אחד יכול להיות הצלחה, אבל גם כשלון, בגלל זה לדעתי זה פחות קריטי להביא שחקן שאפשר להחתים ליותר מעונה אחת.

את הבניה צריך לעשות בקיץ. בחורף זה רק תיקונים קוסמטיים (או במקרה שלנו שיפוץ).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 15 דצמבר 2011, 13:34

jol9 כתב:זכיה ביורוליג זאת לא המטרה כרגע (לצערי).
פולן מצד אחד יכול להיות הצלחה, אבל גם כשלון, בגלל זה לדעתי זה פחות קריטי להביא שחקן שאפשר להחתים ליותר מעונה אחת.

את הבניה צריך לעשות בקיץ. בחורף זה רק תיקונים קוסמטיים (או במקרה שלנו שיפוץ).

מצד שני יכול להיות שכרגע יש הזדמנות להביא כישרון צעיר לפני פריצה (פולן) במחיר נמוך יחסית, ובקיץ הוא כבר יהיה שווה הרבה יותר ותהיה עליו תחרות מצד קבוצות הרבה יותר עשירות.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 דצמבר 2011, 15:25

מישהו פרסם את זה?
גם ערב המשחק ממשיכים במכבי לעבוד במרץ על חיזוק הקבוצה, זאת כאשר על הפרק נמצאים מספר שמות. השם שנראה הכי ריאלי ברשימת השחקנים נכון לרגע זה הוא דמונד מאלט משארלרואה, אותו תפגוש מכבי בשבוע הבא במחזור שינעל את שלב הבתים של היורוליג. גורמים בקבוצה טוענים כי ישנו הסכם עקרוני עם השחקן אך מחשש לביקורות של ניגודי אינטרסים מסרבים בקבוצה ובקרבתו לאשר כי אכן קיים סיכום כזה. אם מאלט אכן יחתום במכבי הוא יצטרף מיד עם סיום שלב הבתים.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 דצמבר 2011, 15:52

אני עוד לא הצלחתי להבין את ההגיון בלהחליף שחקן זקן עם עבר מפואר באירופה בשחקן זקן אחר שלמרות שנותיו הרבות באירופה לא עשה כאן כלום.
רק בגלל שהוא אמריקאי שחור אתלט שיודע לקפוץ גבוה?? אפשר לחשוב כמה רחוק זה הביא אותו בקריירה שלו...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 15 דצמבר 2011, 15:57

אל תשכחו שאנחנו באוברדראפט של 1.5 מיליון ש"ח... מנסים ממש לחסוך
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 דצמבר 2011, 16:32

חנו'ש כתב:אני עוד לא הצלחתי להבין את ההגיון בלהחליף שחקן זקן עם עבר מפואר באירופה בשחקן זקן אחר שלמרות שנותיו הרבות באירופה לא עשה כאן כלום.
רק בגלל שהוא אמריקאי שחור אתלט שיודע לקפוץ גבוה?? אפשר לחשוב כמה רחוק זה הביא אותו בקריירה שלו...

עוד אי אפשר לדעת אם פאפאלוקאס באמת לא יהיה פה..אני חושבת שזה מוקדם מדי להגיד ''להחליף''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 15 דצמבר 2011, 17:01

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:אני עוד לא הצלחתי להבין את ההגיון בלהחליף שחקן זקן עם עבר מפואר באירופה בשחקן זקן אחר שלמרות שנותיו הרבות באירופה לא עשה כאן כלום.

עוד אי אפשר לדעת אם פאפאלוקאס באמת לא יהיה פה..אני חושבת שזה מוקדם מדי להגיד ''להחליף''..

אמרו כבר שפאפאלוקאס יעזוב אם יגיע גארד זר.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 דצמבר 2011, 17:02

אז אמרו..קודם אני רוצה לראות שזה באמת יקרה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 15 דצמבר 2011, 17:29

מי אמור לעלות יותר למכבי פולן או מאלט?

ואפרופו גם עם פארמר לא היינו זוכים ביורוליג
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי מקאדו » 15 דצמבר 2011, 17:48

דווקא אני בעד מאלט למרות שזה מושך וסקסי ליראות רכז צעיר מאוד עם המון פוטנציאל ליכאורה אבל נכון לעכשיו צריך מישהו עם נסיון ועם סיכוי כמה שיותר גבוהה לקליטה ושיחלוב מהיר , אני לא מאלה שחושבים שהעונה אבודה וצריך ליזרוק אותה לפח , אני לא רואה איך ילד בן 22 ניכנס עכשיו למכבי לתפקיד קריטי כמו רכז ומצליח עוד העונה , מה גם שמאלט מעט גבוהה יותר ודיי הירשים אותי במשחק נגד שרלרואה .
מקאדו

הודעהעל ידי Dperk » 15 דצמבר 2011, 18:22

מקאדו כתב:דווקא אני בעד מאלט למרות שזה מושך וסקסי ליראות רכז צעיר מאוד עם המון פוטנציאל ליכאורה אבל נכון לעכשיו צריך מישהו עם נסיון ועם סיכוי כמה שיותר גבוהה לקליטה ושיחלוב מהיר , אני לא מאלה שחושבים שהעונה אבודה וצריך ליזרוק אותה לפח , אני לא רואה איך ילד בן 22 ניכנס עכשיו למכבי לתפקיד קריטי כמו רכז ומצליח עוד העונה , מה גם שמאלט מעט גבוהה יותר ודיי הירשים אותי במשחק נגד שרלרואה .

הוא לא חייב להצליח עוד העונה, אם במקומו מאלט יצליח העונה, מה זה ייתן בדיוק? די ברור שמכבי לא תיזכה ביורוליג. אז למה לא לבנות לעתיד?
Dperk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, אדם ו־22 אורחים