המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:asafb96 כתב:יש פה עוד מישהו שרוצה את הנדריקס כסנטר ראשון?
פאו ביום מטורף, אבל בלאט זוועת עולם היום. הספסול של ליאור ושל פאפאס, כשבלו ובורשטיין מקבלים דקות, פתאטי. אוברדוביץ' עושה ממנו בדיחה
לא, עדיף את סופו כסנטר ראשון... שניהם זוועתיים היום, אבל לפחות הנדריקס עשה משהו בחודשים האחרונים חוץ מלהתגעגע לאשתו.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:ולחשוב ששאראס היה יכול להיות במכבי. איזה ווינר, איזה קילר אינסטינקט. תמיד מגיע למשחקים הגדולים. תשימו אותו עכשיו בקבוצה במקום פאפאלוקאס ותראו מכבי אחרת.
צר לי לאכזב אותך, אבל בלאט עשה לנו ולשאראס טובה, שהוא לא הביא אותו. היית מקבל את השחקן הגדול הזה, בפוזת פאפאס.
בלאט לא מאמין בשחקנים שלא משחקים בהגנה, גם אם יש להם יותר כשרון בידיים מאשר לרוב השחקנים האחרים.
itai7 כתב:יום חמישי משחק חדש הכל חדש מחשבה חדשה, אפשר לנצח גם שם
יהיה בסדר
asafb96 כתב:itai7 כתב:לספסל את בורשטיין, ולתת ליוגב ופאפאס לשחק כמה שיותר
מאוחר מדי.
בלאט בניהול משחק לא טוב, וממש לא בפעם הראשונה העונה. בלאט ממשיך משחק אחרי משחק לעשות שטויות. זה מרגיז.
אני קורא פה את ההודעות, וזה פשוט חסר אובייקטיביות באופן מגוחך. סופו לא הכי טוב היום, נכון, אבל אוברדוביץ' מביא עליו דאבל טימס, והוא לפחות מסר כדורים טובים מאוד בפתיחה לזריקות חופשיות. מנגד, עוד לא שמעתי מישהו אחד שמדבר על הנדריקס. הוא מביך היום. אין מה לעשות, הוא לא סנטר מוביל! 4? אולי. אבל כסנטר מנקנקים אותו, ב2 צידי המגרש
לאנגפורד, סמית' וליאור היחידים שעשו משהו
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שכאב הלב שלכם מיותר..
הצוות המקצועי וההנהלה אמרו מתחילת העונה שהמטרה היא הצלבה והגענו להצלבה..אנחנו לא בין 4 הטובות באירופה והשנה יש שנה פחות טובה..יש גם שנים כאלה אין מה לעשות..תמיד יש את שנה הבאה ואולי נשתפר אבל אני חושבת שהעצבים שלכם עושים רק לכם רע..קחו נשימה ארוכה(ואולי איזה ציפרלקס)ותירגעו..אתם מאבדים שנים מהחיים שלכם..אתם צריכים ללמוד את אומנות ההדחקה
מוסכם, אבל זה עדיין לא אומר שמכבי צריכה להתפרק ולהשפיל את עצמה. מכבי הגיעה למעמד מחייב, יש לה שם באירופה, והיא לא יכולה להראות כמו פרוקום סופוט.
orelzor כתב:הא ואגב אני חושב באמת ששרמדיני יכול לתרום הרבה יותר מהנדריקס וסופו בכושר הנוכחי(הוא קלעי עונשין מעולה, קלעי חצי מרחק מעולה) ואפשר לזרום איתו במשחק מבלי ללכת בכוח.
והוא גם זול פי 2.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שכאב הלב שלכם מיותר..
הצוות המקצועי וההנהלה אמרו מתחילת העונה שהמטרה היא הצלבה והגענו להצלבה..אנחנו לא בין 4 הטובות באירופה והשנה יש שנה פחות טובה..יש גם שנים כאלה אין מה לעשות..תמיד יש את שנה הבאה ואולי נשתפר אבל אני חושבת שהעצבים שלכם עושים רק לכם רע..קחו נשימה ארוכה(ואולי איזה ציפרלקס)ותירגעו..אתם מאבדים שנים מהחיים שלכם..אתם צריכים ללמוד את אומנות ההדחקה
מוסכם, אבל זה עדיין לא אומר שמכבי צריכה להתפרק ולהשפיל את עצמה. מכבי הגיעה למעמד מחייב, יש לה שם באירופה, והיא לא יכולה להראות כמו פרוקום סופוט.
אני לגמרי מסכימה..כמו שהכאיבה לי מאוד ההתפרקות של מכבי נגד הפועל בנוקיה אבל בשלב הטופ8 אין מה לעשות..אנחנו משחקים נגד קבוצה יותר מאומנת ואנחנו לא בעונה טובה..אני לא אומרת שזה לא כואב כשמכבי מפסידה גם לי זה כואב כי עד כמה שאומרים שאין ציפיות אי אפשר להתעלם מה0-0 שיש על לוח התוצאות לפני המשחק ובו לכל קבוצה יש בעצם סיכוי שווה אבל פשוט כואב לי על אנשים שלוקחים את זה ממש ממש קשה כי אני מכירה את ההרגשה וזאת הרגשה חרא אז ניסיתי לתת טיפה אופטימיות..
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:יש פה עוד מישהו שרוצה את הנדריקס כסנטר ראשון?
פאו ביום מטורף, אבל בלאט זוועת עולם היום. הספסול של ליאור ושל פאפאס, כשבלו ובורשטיין מקבלים דקות, פתאטי. אוברדוביץ' עושה ממנו בדיחה
לא, עדיף את סופו כסנטר ראשון... שניהם זוועתיים היום, אבל לפחות הנדריקס עשה משהו בחודשים האחרונים חוץ מלהתגעגע לאשתו.
חלאס שטויות. סופו לא טוב היום, אבל בטח ובטח שיותר טוב מהנדריקס.
הנדריקס עשה משהו בחודשיים האחרונים?? אז מה?? שיעשה חצי ממה שסופו עשה במכבי, ונדבר. בנתיים, הוא נתן חודשיים גדולים, וכולם מהללים אותו. היום רואים כמה שהוא לא סנטר ראשון! ואם הוא יקבל את המיליון דולר האלה, הוא בהחלט יהיה הסנטר הראשון. לעומת זאת, סופו, שחקן חמשיית היורוליג, היה בורג מרכזי בקבוצה שהגיע לגמר שנה שעברה, ואחד הסנטרים הטובים באירופה, שנתן חודשיים לא טובים, קוברים אותו. הזיכרון פה זה פשוט מדהים. כל יומיים כולם משנים דיעה.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ולחשוב ששאראס היה יכול להיות במכבי. איזה ווינר, איזה קילר אינסטינקט. תמיד מגיע למשחקים הגדולים. תשימו אותו עכשיו בקבוצה במקום פאפאלוקאס ותראו מכבי אחרת.
צר לי לאכזב אותך, אבל בלאט עשה לנו ולשאראס טובה, שהוא לא הביא אותו. היית מקבל את השחקן הגדול הזה, בפוזת פאפאס.
בלאט לא מאמין בשחקנים שלא משחקים בהגנה, גם אם יש להם יותר כשרון בידיים מאשר לרוב השחקנים האחרים.
שאראס אף פעם לא היה נראה כמו פאפאלוקאס של העונה. זה לא באופי שלו. וחוץ מזה שהוא בכושר כדורסל הרבה יותר טוב והוא הוכיח את זה הקיץ במדי נבחרת וליטא וגם בימים אלו ממש בפאו. המספרים מדברים בעד עצמם.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ולחשוב ששאראס היה יכול להיות במכבי. איזה ווינר, איזה קילר אינסטינקט. תמיד מגיע למשחקים הגדולים. תשימו אותו עכשיו בקבוצה במקום פאפאלוקאס ותראו מכבי אחרת.
שאראס אף פעם לא היה נראה כמו פאפאלוקאס של העונה. זה לא באופי שלו. וחוץ מזה שהוא בכושר כדורסל הרבה יותר טוב והוא הוכיח את זה הקיץ במדי נבחרת וליטא וגם בימים אלו ממש בפאו. המספרים מדברים בעד עצמם.
קודי כתב:לא צריך להורג את בלאט עד כדי כך. הוא בסך הכל מאמן טוב מאוד, מה שעדיין משאיר אותו 2-3 דרגות מתחת לאובראדוביץ, כמו יתר מאמני אירופה. אני מסכים שצריך לנסות לחזור בדקות הראשונות של המחצית השניה ואם לא ילך אז צריך לתת לשחקנים המובילים לנוח.
asafb96 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ולחשוב ששאראס היה יכול להיות במכבי. איזה ווינר, איזה קילר אינסטינקט. תמיד מגיע למשחקים הגדולים. תשימו אותו עכשיו בקבוצה במקום פאפאלוקאס ותראו מכבי אחרת.
שאראס לא היה יותר טוב מפאפאס, תהיה בטוח. הוא גם היה מסופסל, ולא היה מקבל דקות, והיה מקבל צעקות על כל שטות, והביטחון שלא היה בתחתונים. לעומת בלאט, אוברדוביץ' טיפח את שאראס למעמדים האלה, וכל שבוע הוא מקבל יותר ויותר.
ההבדל הוא, שלפאו יש רוטציה והיררכיה פשוט מופלאה. כולם כולל כולם, יודעים את מקומם, יש סדר, חלוקת הדקות כל משחק דומה, לעומת מכבי שכל יום יש הרכבים שונים. וזה לא שאנחנו בשלב הבתים שאנחנו צריכים עוד לסדר רוטציה, אנחנו כבר לקראת סוף העונה!
קודי כתב:מה בדיוק בלאט אמר במחצית? ״תמשיכו ככה״?
קודי כתב:לא צריך להורג את בלאט עד כדי כך. הוא בסך הכל מאמן טוב מאוד, מה שעדיין משאיר אותו 2-3 דרגות מתחת לאובראדוביץ, כמו יתר מאמני אירופה. אני מסכים שצריך לנסות לחזור בדקות הראשונות של המחצית השניה ואם לא ילך אז צריך לתת לשחקנים המובילים לנוח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, שמוליק ו־29 אורחים