המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט27 כתב:האמת שאני מופתע מההתאוששות המרשימה של מכבי במשחק הזה, וגם כשפאו כבר היתה קרובה לריצה נוספת שתחסל את המשחק (31-24) לא נשברנו והגבנו ביתרון 3! בהחלט מעודד להמשך.
חבל רק על הסיומת של המחצית עם האיבודים המטופשים של בלו ובורשטיין אבל אי אפשר להיות מושלמים מול קבוצה שרק מחפשת למרר לך את החיים, ובינתיים גם אנחנו ממררים להם את החיים לא מעט..
דבר אחד שמאוד מתסכל אותי זה הגנת השלשות.. כמה אפשר להשאיר שחקנים של פאו חופשיים ומאושרים ולקוות שלא יכניסו??? זה כבר גובל בטמטום!
למרות המשחק המאוד צמוד וטוב שמתפתח לנו אני עדיין מת מפחד שפאו יפתחו קטלני במחצית השנייה, הרי זה ז'ליקו שמאמן אותן והוא בלשון המעטה לא פראייר!
הלוואי שזה לא יהיה כך ושנדע לפתוח חזק וטוב גם הפעם...
שמואל1 כתב:yarinsaky כתב:פעם רוצח תמיד רוצח.
מי אמר ששאראס נגמר ? משחק כמו ילד שעלה מהנוער. כל תנועה תענוג.
+1
מי אמר ששאראס נגמר? בטוח שלא אני. הייתי מהבודדים כאן שהאמינו ששאראס עוד יכול לתרום ברמות הגבוהות.
yarinsaky כתב:שמואל1 כתב:yarinsaky כתב:פעם רוצח תמיד רוצח.
+1
מי אמר ששאראס נגמר? בטוח שלא אני. הייתי מהבודדים כאן שהאמינו ששאראס עוד יכול לתרום ברמות הגבוהות.
אני יודע שאתה לא.
יש מעט שחקנים שנשארים עם פאשן כזה בגילאים מבוגרים. שאראס אחד מהם. מיוחד.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:Allan Turing כתב:מתי הנדריקס מצטרף למאמץ המלחמתי?
שון ג'יימס משחק הרבה יותר טוב מהנדריקס היום. פשוט נעל את הצבע ושיתק את באטיסט.
לא הייתי נסחף. הוא לא נעל את בטיסט. להיפך, בטיסט לקח כמה ריבאונדים בהתקפה על הראש שלו. בכל מקרה, ג'יימס מעולה היום, עושה אחלה עבודה.
את בלו אני פחות מצליח לעכל. בסה"כ עושה עבודה טובה בהתקפה, אבל אני לא מצליח להבין למה אליהו נמחק מהרוטציה.
נקווה שזה לא יתנקם בנו בחצי השני.
לאנג וסמית' מעולים היום. סמית' צריך לא לפחד ללכת לסל, במיוחד כשהוא מגיע מהפינות ובמיוחד כששאראס שומר עליו.
אם מכבי תשפר את הגנת השלשות שלה, ולא תיפול לבור מנטלי כמו שלשום, יש לה סיכוי במשחק הזה.
yarinsaky כתב:שמואל1 כתב:yarinsaky כתב:פעם רוצח תמיד רוצח.
+1
אני יודע שאתה לא.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:שמואל1 כתב:yarinsaky כתב:פעם רוצח תמיד רוצח.
+1
אני יודע שאתה לא.
זה נכון, אבל עם היד על הלב, שאראס הוא לא שחקן לעונה שלמה, אלא בעיקר לשלבים האלה. מי שמוכן לקבל את זה, ירוויח שחקן התקפי מהגדולים
בתולדות הכדורסל האירופאי, שכוחו עדיין במותניו, בשלבים הקריטיים.
Allan Turing כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:Allan Turing כתב:מתי הנדריקס מצטרף למאמץ המלחמתי?
שון ג'יימס משחק הרבה יותר טוב מהנדריקס היום. פשוט נעל את הצבע ושיתק את באטיסט.
לא הייתי נסחף. הוא לא נעל את בטיסט. להיפך, בטיסט לקח כמה ריבאונדים בהתקפה על הראש שלו. בכל מקרה, ג'יימס מעולה היום, עושה אחלה עבודה.
את בלו אני פחות מצליח לעכל. בסה"כ עושה עבודה טובה בהתקפה, אבל אני לא מצליח להבין למה אליהו נמחק מהרוטציה.
נקווה שזה לא יתנקם בנו בחצי השני.
לאנג וסמית' מעולים היום. סמית' צריך לא לפחד ללכת לסל, במיוחד כשהוא מגיע מהפינות ובמיוחד כששאראס שומר עליו.
אם מכבי תשפר את הגנת השלשות שלה, ולא תיפול לבור מנטלי כמו שלשום, יש לה סיכוי במשחק הזה.
אני מסכים. כל דקה ששאראס על המגרש, צריך לרקוד עליו, עד שאוברדוביץ ירד ממנו.
יוסי22 כתב:אני לא יודע מה הם רוצים מסופו ? זה כבר עבר מזמן את גבול הטעם הטוב.
על כל רבע מגע שורקים לו עבירה , הוא אפילו לא מנסה לעשות עבירה ושורקים לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים