המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:בספורט 5 כותרת ראשית על תחרות של הפועל ומכבי על ים מדר, ינאי אומר דברים מעניינים, שמעון מזרחי מהמצד השני... אבל זה נראה לא אמיתי שיש סיכוי שהוא ירצה לבוא לכאן
עידן כתב:where is the love? כתב:בספורט 5 כותרת ראשית על תחרות של הפועל ומכבי על ים מדר, ינאי אומר דברים מעניינים, שמעון מזרחי מהמצד השני... אבל זה נראה לא אמיתי שיש סיכוי שהוא ירצה לבוא לכאן
כמובן שאני לא רואה שום מצב ריאלי שבו הוא מגיע למכבי. זה מה שינאי הגיב:
עופר ינאי ביקש להגיב לכתבה: ״בסוף מכבי זו קבוצת יורוליג וזה משמעותי, לכן אני מעריך שים יגיע לשם אם הוא לא כבר חתום שם. אם הוא יגיע להפועל זה יהיה מאוד מאוד מפתיע. אפשר לומר יוצא מגדר הטבע״
MTA2311 כתב:עידן כתב:where is the love? כתב:בספורט 5 כותרת ראשית על תחרות של הפועל ומכבי על ים מדר, ינאי אומר דברים מעניינים, שמעון מזרחי מהמצד השני... אבל זה נראה לא אמיתי שיש סיכוי שהוא ירצה לבוא לכאן
עופר ינאי ביקש להגיב לכתבה: ״בסוף מכבי זו קבוצת יורוליג וזה משמעותי, לכן אני מעריך שים יגיע לשם אם הוא לא כבר חתום שם. אם הוא יגיע להפועל זה יהיה מאוד מאוד מפתיע. אפשר לומר יוצא מגדר הטבע״
אנחנו ממשיכים ליפול לכל המלכודות שלו כמו ילדים.
ההנהלה שלנו לא בליגה שלו.
MTA2311 כתב:עידן כתב:where is the love? כתב:בספורט 5 כותרת ראשית על תחרות של הפועל ומכבי על ים מדר, ינאי אומר דברים מעניינים, שמעון מזרחי מהמצד השני... אבל זה נראה לא אמיתי שיש סיכוי שהוא ירצה לבוא לכאן
מרסר כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:where is the love? כתב:בספורט 5 כותרת ראשית על תחרות של הפועל ומכבי על ים מדר, ינאי אומר דברים מעניינים, שמעון מזרחי מהמצד השני... אבל זה נראה לא אמיתי שיש סיכוי שהוא ירצה לבוא לכאן
כן זה נראה הטרלה של ינאי, לדעתי הוא סגור בהפועל .
felix_r כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:where is the love? כתב:בספורט 5 כותרת ראשית על תחרות של הפועל ומכבי על ים מדר, ינאי אומר דברים מעניינים, שמעון מזרחי מהמצד השני... אבל זה נראה לא אמיתי שיש סיכוי שהוא ירצה לבוא לכאן
יש מצב הפוך, שהוא בכלל לא רצה אותו בהפועל, ורק עשה רעש כדי לגרום למכבי להוציא עוד כסף על ישראלי
felix_r כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:where is the love? כתב:בספורט 5 כותרת ראשית על תחרות של הפועל ומכבי על ים מדר, ינאי אומר דברים מעניינים, שמעון מזרחי מהמצד השני... אבל זה נראה לא אמיתי שיש סיכוי שהוא ירצה לבוא לכאן
יש מצב הפוך, שהוא בכלל לא רצה אותו בהפועל, ורק עשה רעש כדי לגרום למכבי להוציא עוד כסף על ישראלי
מכבי צריכה בעלים נורמלי. כל החתמה עכשיו תהיה משחק בקקי.גל גל כתב:מכבי צריכה [emoji[emoji[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
]]]
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]]]-[emoji[emoji
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
]]][emoji[emoji
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
]]]
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
]]]]
omerk כתב:אם הייתה פה הנהלה הגונה הייתי אומר שזה מהלך חכם מצד מכבי לא להכנס לטירוף הזה, כי כרגע יש 1.2 מיליון בתקציב שהתפנה מהשחרור של לויד ולא נוצל, ולכן עדיף לנצל אותם על איזה זר תותח, בדגש על אחד שיודע הגנה גם, אבל אין הנהלה הגונה ולכן ברור לי שרוב הכסף, אם לא כולו, ישאר בכיס של הבעלים ולא יגיע שום חיזוק.
כל עוד הפועל לא ביורוליג אז המותג של מכבי בטוח, ובהנחה שלא תהיה מלחמה שנה הבאה, עוד אפשר לשקם עונה הבאה ולבנות קבוצה תחרותית, אבל (וזה אבל גדול) אם בתרחיש בכלל לא מופרך שבו הפועל זוכה ביורוקאפ ומגיעה ליורוליג עונה הבאה, זו תהיה התחלת הסוף של מכבי בתור מותג הספורט המוביל בישראל. ינאי יקבל תאבון אפילו גדול יותר ויעמיד סגל טוב בהרבה מהסגל של מכבי ומכבי תהפוך למספר 2 בישראל ומשם התדרדרות תהיה מהירה. ההנלה חייבת להתעורר מרגיש כמו אסון רכבת שמתקרב ובהנהלה יושבים וצופים בהנאה כאילו הכל סבבה. כבר עכשיו הסגל של הפועל טוב יותר בכל עמדה, אולי חוץ מ4 עם הורד.
מרסר כתב:מה עם בן שרף שואל ברצינות מכבי לא יכולה לשלם לאולם בייאאוט ולקחת אותו ? להחתים לשנה וחצי זה טוב גם לנו וגם לו לשחק ברמה הכי גבוהה לפני שהוא הולך ל NBA, זה בול השחקן שמכבי צריכה גארד גבוה עם קליעה הגנה וחדירה טובה לסל הרבה יותר מתאים ממדר .
מרסר כתב:מה עם בן שרף שואל ברצינות מכבי לא יכולה לשלם לאולם בייאאוט ולקחת אותו ? להחתים לשנה וחצי זה טוב גם לנו וגם לו לשחק ברמה הכי גבוהה לפני שהוא הולך ל NBA, זה בול השחקן שמכבי צריכה גארד גבוה עם קליעה הגנה וחדירה טובה לסל הרבה יותר מתאים ממדר .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־40 אורחים