ריקי היקמן סיכם לשנתיים במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריקי היקמן סיכם לשנתיים במכבי ת"א

הודעהעל ידי עפר » 17 יוני 2012, 05:17

על פניו נראית החתמה מעולה בהתחשב בסכום. משאיר עוד כסף להחתמות אחרות.
יכול לשחק עם פרקינס ועם לנגפורד. יכול גם לשחק עם הלפרין\מקל\אוחיון. נותן למכבי שתי אופציות בעמדות 1ו 2. שומר טוב וחודר טוב.

אם כבר הזכרנו את מקל- מציע למכבי להחתים אותו ואז לא להיות תלוי בהלפין ואוחיון. מקל לא נופל מאוחיון מבחינת הגנה וקשיחות מנטלית. במשחק ההתקפה הם שניהם דומים.
שניהם נופלים מהלפרין בכישרון אבל כבר כולנו יודעים את החסרון הגדול של הלפרין.
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יוני 2012, 05:34

הבעיה הכי גדולה שלי עם ההחתמה הזאת היא התזמון .
זה פשוט גורם לבילבול גדול אצלינו . מצד אחד הסכום שבו הוא הוחתם גורם לנו להבין שכנראה הולכים להחתים עוד גארד בכיר . השאלה לאיזה עמדה ?
אם ההחתמה הזאת הייתה נעשית אחרי החתמת לאנגפורד אז היינו מבינים שהוא מגיע לעמדה 1 ( פותח או מחליף ??) .
אם היה מוחתם רכז בכיר ואחר כך היקמן אז היינו מבינים שהוא מגיע במקום לאנגפורד או כרכז שני במקום אוחיון....בקיצור זה גרם פה לבלבול אחד גדול...
יש לגביו שלוש אפשריות :
1. הוא הוחתם כרכז פותח ואז או שאוחיון נשאר או שיגיע עוד רכז זול מחליף לאוחיון...וכמובן לאנגפורד ישאר...
2. הוא הוחתם במקום לאנגפורד ואז יוחתם עוד רכז בכיר (ואולי עוד אחד זול במקום אוחיון )
3. הוא הוחתם כרכז מוביל ואולי יגיע גם הימור לעמדה 2 .....בקיצור הימורים הימורים....

לגבי השחקן עצמו , גם לדעתי הוא נוטה יותר לעמדה 2 מאשר רכז קלאסי . בסכום שהוחתם הוא הימור טוב רק תלוי איזה תפקיד מיעדים לו .
אישית הייתי מעדיף שיגיע לעמדה 2 במקום לאנג כי יחד עם הלפרין ולאנדסברג אני חושב שאפשר להסתדר...
בו נגיד שהייתי רוצה לראות פה שחקנים אחרים אבל אני סומך על טבעית העין של בלאט במיוחד כשמדובר בסכומים נמוכים כאלו..
המצב הכי טוב מבחינתינו זה שהוא המחליף לאוחיון ויגעו גם רכז בכיר (ג'אקסון) וגם לאנג ישאר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יוני 2012, 05:39

צפריר, אני הבנתי כך :
השחקן הזה הוא הרכז הזר שלנו, לטוב ולרע. לא יגיע עוד רכז זר, בטח לא מחליף לאוחיון. אומרים שמכבי עדיין רוצה את לאנגפורד לעמדה 2 וזה עדיין לא סיפור סגור כמובן.
קח בחשבון שיהיו 6 זרים, 3 בקו האחורי. סמית' והיקמן זה שתיים, חסר רק זר אחד שם. אם לא לאנגפורד, אז שחקן אחר לעמדה 2 .

הבעייה שלי עם התיזמון אחרת - לא ברור עדיין מה קורה עם הלפרין ואוחיון. רק שלא ניתקע עם רכז ישראלי סוג 2 ביחד עם היקמן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 17 יוני 2012, 05:43

כמו שכתבתי קודם - ההחתמה הזו יכולה להימדד רק לאחר שיוחתם הגארד הזר השני. ההחתמה שלעצמה נראית כהחתמה טובה במונחי עלות-תועלת. בכל מקרה, אם יוחתם גארד משמעותי (דוגמת לנגפורד) בכסף שנחסך מההחתמה הזולה הזו אז ההחתמה טובה מאוד. לעומת זאת, אם יגיע עוד גארד זר ברמות המחירים האלה (או חס וחלילה לא יגיע גארד זר נוסף) אז זו החתמה רעה מאוד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יוני 2012, 05:54

קודי כתב:כמו שכתבתי קודם - ההחתמה הזו יכולה להימדד רק לאחר שיוחתם הגארד הזר השני. ההחתמה שלעצמה נראית כהחתמה טובה במונחי עלות-תועלת. בכל מקרה, אם יוחתם גארד משמעותי (דוגמת לנגפורד) בכסף שנחסך מההחתמה הזולה הזו אז ההחתמה טובה מאוד. לעומת זאת, אם יגיע עוד גארד זר ברמות המחירים האלה (או חס וחלילה לא יגיע גארד זר נוסף) אז זו החתמה רעה מאוד.

אני רק אחדד את הדברים.
זו תהיה החתמה טובה מאוד אם הוא יתגלה כשחקן טוב מאוד שיתאים למכבי. אם הוא יהיה שחקן רע ב 350 אלף דולר זה יהיה בדיוק אותו נזק מקצועי אם היה מוחתם שחקן ב 700 אלף דולרם שיתגלה כשחקן רע, רק שבמקרה השני זה נזק כלכלי גדול יותר.
אם הוא יהיה שחקן לא טוב מכבי תהיה בבעייה כי היא תצטרך לסמוך על הרכז הישראלי שיהיה כאן.

אבל בוא נקווה לטוב.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 17 יוני 2012, 05:58

yarinsaky כתב:
קודי כתב:כמו שכתבתי קודם - ההחתמה הזו יכולה להימדד רק לאחר שיוחתם הגארד הזר השני. ההחתמה שלעצמה נראית כהחתמה טובה במונחי עלות-תועלת. בכל מקרה, אם יוחתם גארד משמעותי (דוגמת לנגפורד) בכסף שנחסך מההחתמה הזולה הזו אז ההחתמה טובה מאוד. לעומת זאת, אם יגיע עוד גארד זר ברמות המחירים האלה (או חס וחלילה לא יגיע גארד זר נוסף) אז זו החתמה רעה מאוד.

אני רק אחדד את הדברים.
זו תהיה החתמה טובה מאוד אם הוא יתגלה כשחקן טוב מאוד שיתאים למכבי. אם הוא יהיה שחקן רע ב 350 אלף דולר זה יהיה בדיוק אותו נזק מקצועי אם היה מוחתם שחקן ב 700 אלף דולרם שיתגלה כשחקן רע, רק שבמקרה השני זה נזק כלכלי גדול יותר.
אם הוא יהיה שחקן לא טוב מכבי תהיה בבעייה כי היא תצטרך לסמוך על הרכז הישראלי שיהיה כאן.

אבל בוא נקווה לטוב.

לא לגמרי מסכים. אם אתה מחתים לידו גארד איכותי ומוכח ברמת היורוליג אז גם אם היקמן יתגלה כפלופ זה לא אסון גדול. אם היו מחתימים את היקמן תמורת סכום כפול אז גם לא היה נשאר כסף לגארד רציני לידו אז התגלות שלו כפלופ היתה יכולה לחסל את העונה של מכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יוני 2012, 06:04

זה לא אסון גדול, אבל תצטרך למצוא לו מחליף באמצע העונה וזה גם סיפור. לא רואה איך אתה מסתדר רק עם גארד זר אחד מוביל כדור כשיש לך שחקן שלא מוביל כדור כמו סמית' בעמדה 3 .בקיצור, הימור זה הימור, לא צריך לייפות את זה.

האמת שזה נשמע לי קצת אבסורדי. מכבי מביאה רכז זר ואומרים שאם הוא יתגלה כפלופ זה לא אסון. פעם העמדה הזאת הייתה מקודשת במועדון.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי cannon » 17 יוני 2012, 06:20

עדכונים מתוך הקבוצה שקשורים להחתמה הזו (ומי שמכיר יודע שיש לי מקורות אמינים...):
היקמן הוחתם בסכום נמוך אחרי שבלאט ראה טוב טוב את הסדרה של פזארו נגד קאנטו ובמילים שלו "קיבלנו שחקן שעשה לפרקינס בית ספר בשליש מחיר...".
הכוונה כרגע היא שהקו האחורי יהיה אוחיון, הלפרין, היקמן ולנגפורד. לנגפורד אמור להיות השחקן היקר בקבוצה ומבחינת מכבי הוא אמור להשאר.
בין הארבעה האלה תהיה רוטציה, כשמבחינת בלאט, גם היקמן וגם הלפרין יכולים לרכז בנוסף לאוחיון.
השאלות הפתוחות כרגע:
1. לנדסברג - נמצא בעדיפות נמוכה יחסית. אם אוחיון נשאר ולנגפורד חותם, כנראה לא יהיה בקבוצה. ייתכן שיצורף כשחקן 12 גם אם תיוס חותם בהנחה ששון ג'יימס עוזב.
2. תיוס - בעדיפות גבוהה יותר מלנדסברג. אמור לחתום בקבוצה. אם יחתום, כנראה ששון ג'יימס יעזוב.
3. ג'יימס - אמור לעזוב בהנחה שתיוס חותם ומגיעים 4 זר ו-5 זר נוסף. אם במקרה 5 נוסף לא יחתום או תיוס לא יחתום וגם יסכים להתפשר בנושא הכסף, יחתום.
אין שום כוונה להביא את מקל או רוט. שטויות במיץ עגבניות.
cannon

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יוני 2012, 07:35

cannon כתב:עדכונים מתוך הקבוצה שקשורים להחתמה הזו (ומי שמכיר יודע שיש לי מקורות אמינים...):
היקמן הוחתם בסכום נמוך אחרי שבלאט ראה טוב טוב את הסדרה של פזארו נגד קאנטו ובמילים שלו "קיבלנו שחקן שעשה לפרקינס בית ספר בשליש מחיר...".
הכוונה כרגע היא שהקו האחורי יהיה אוחיון, הלפרין, היקמן ולנגפורד. לנגפורד אמור להיות השחקן היקר בקבוצה ומבחינת מכבי הוא אמור להשאר.
בין הארבעה האלה תהיה רוטציה, כשמבחינת בלאט, גם היקמן וגם הלפרין יכולים לרכז בנוסף לאוחיון.
השאלות הפתוחות כרגע:
1. לנדסברג - נמצא בעדיפות נמוכה יחסית. אם אוחיון נשאר ולנגפורד חותם, כנראה לא יהיה בקבוצה. ייתכן שיצורף כשחקן 12 גם אם תיוס חותם בהנחה ששון ג'יימס עוזב.
2. תיוס - בעדיפות גבוהה יותר מלנדסברג. אמור לחתום בקבוצה. אם יחתום, כנראה ששון ג'יימס יעזוב.
3. ג'יימס - אמור לעזוב בהנחה שתיוס חותם ומגיעים 4 זר ו-5 זר נוסף. אם במקרה 5 נוסף לא יחתום או תיוס לא יחתום וגם יסכים להתפשר בנושא הכסף, יחתום.

אם בלאט מיעד להיקמן תפקיד של רכז ראשון (כי אני לא חושב שאוחיון אם ישאר צריך להיות רכז ראשון..) אז יש לו חתיכת ביצים . היקמן הוא הימור גדול . אומנם לא גדול כמו ההימור על פארגו בזמנו אבל עדיין הימור גדול , ובטח גדול ממה שהייתי רוצה לראות בעמדת הרכז...
תיוס יכול לתת למכבי בליגה בדיוק את מה שג'יימס נתן , הגיוני מאוד החילוף הזה .
את סילבאן צריך להחתים גם בתור השחקן ה-12 , במיוחד עם מהמרים על רכז ובונים על זה שגם הלפרין ירכז מידי פעם . הוא יקבל את הדקות שלו אם יוכיח את עצמו...הוא פרוייקט לעתיד וזה לא פחות חשוב...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 יוני 2012, 08:28

אם זה המצב, אני מאוד מקווה שההחתמה הזו באה כי הם מקבלים איתותים חיוביים מכיוונו של לאנגפורד.

אני מסכימה עם ירין, ברגע שאתה מביא הימור לעמדה מרכזית וחשובה אתה לוקח סיכון גדול בלי שום חשיבות לכמות הכסף ששולמה לו.
אם נניח סמית' היה נכשל השנה כשלון חרוץ והיה מראה לאורך כל השנה (כולל בסדרה מול פאו) יכולת ברמת קאמינגס, זה היה משנה להצלחת הקבוצה או חוסר הצלחתה העובדה שהוא מקבל גרושים??
או לחלופין, האם היינו מצליחים יותר השנה במידה וסופו, שהיה אמור להיות הסנטר הבכיר שלנו, היה נותן את העונה החלשה שנתן אם הוא היה מרוויח חוזה של 300 אלף במקום מה שבאמת הרוויח??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יוני 2012, 08:32

שורה תחתונה , אנחנו לא משלמים את הכסף לשחקנים אז הסיכון הכלכלי פחות מעניין אותנו .
מקצועית הסיכון עם היקמן יכול להיות גדול . תלוי כמובן למה הוא מיועד בדיוק....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 17 יוני 2012, 08:36

yzafrir כתב:
cannon כתב:עדכונים מתוך הקבוצה שקשורים להחתמה הזו (ומי שמכיר יודע שיש לי מקורות אמינים...):
השאלות הפתוחות כרגע:

אם בלאט מיעד להיקמן תפקיד של רכז ראשון (כי אני לא חושב שאוחיון אם ישאר צריך להיות רכז ראשון..) אז יש לו חתיכת ביצים . היקמן הוא הימור גדול . אומנם לא גדול כמו ההימור על פארגו בזמנו אבל עדיין הימור גדול , ובטח גדול ממה שהייתי רוצה לראות בעמדת הרכז...
תיוס יכול לתת למכבי בליגה בדיוק את מה שג'יימס נתן , הגיוני מאוד החילוף הזה .
את סילבאן צריך להחתים גם בתור השחקן ה-12 , במיוחד עם מהמרים על רכז ובונים על זה שגם הלפרין ירכז מידי פעם . הוא יקבל את הדקות שלו אם יוכיח את עצמו...הוא פרוייקט לעתיד וזה לא פחות חשוב...

אני חודש שדווקא הסיכון עם פארגו היה קטן יותר.. אפשר היה לראות בגלבוע שיש לו כישורים מסויימים לרכז, יכולת לתת אסיסט כשצריך. הייקמן נראה פחות מגוון, פחות רכז, יותר קלע, אבל פארגו היה ילד עם כשרון אדיר, אני זוכר את המחשק שהוא היה ממש טוב נגד מכבי בתחילת העונה, וישר נדלקתי על הילדון, נראה לי ממש הזוי שבא לכאן בתור רכז ראשון, אבל בתור שחקן הימור שולי, כמו פרקינס(באותה עונה), רציתי לראות אותו.

רובכם(לפחות 50%), רציתם כאן לראות את לאנגפורד התותח על ממשיך, גם במקרה של רכז זול מעפן, וכנראה זה מה שנקבל, כך שלפחות 50% מהפורום אמור להיות שמח..
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 יוני 2012, 08:38

אני חושבת שלכל ייעוד שלא מייעדים אותו, איכשהו זה לא נשמע לי אידיאלי.
אם הוא בא כרכז המוביל לצידו של לאנגפורד, אז שילוב כזה יהיה שכונתי מידי ואגואיסטי מידי.
השניים האלה ביחד על המגרש וזה ירגיש כאילו אין מספיק כדורים.
אם הוא מגיע במקום לאנג' ובנוסף יגיע עוד רכז, אז כולם מקווים שיגיע איזה רכז "על", אבל איפה יש עוד רכזים כאלה בשוק?? הרי ג'אקסון עומד לחתום בצסקא, והשוק כמעט ריק לחלוטין מרכזים איכותיים באמת, אז מי אתם מצפים להביא כרכז ליד היקמן??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 17 יוני 2012, 08:41

חנו'ש כתב:אני חושבת שלכל ייעוד שלא מייעדים אותו, איכשהו זה לא נשמע לי אידיאלי.
אם הוא בא כרכז המוביל לצידו של לאנגפורד, אז שילוב כזה יהיה שכונתי מידי ואגואיסטי מידי.
אם הוא מגיע במקום לאנג' ובנוסף יגיע עוד רכז, אז כולם מקווים שיגיע איזה רכז "על", אבל איפה יש עוד רכזים כאלה בשוק?? הרי ג'אקסון עומד לחתום בצסקא, והשוק כמעט ריק לחלוטין מרכזים איכותיים באמת, אז מי אתם מצפים להביא כרכז ליד היקמן??

נו באמת. אם לאנג נשאר, זהו לא מגיעה יותר אף זר לקו הקדמי.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 יוני 2012, 08:44

gandya כתב:
חנו'ש כתב:אני חושבת שלכל ייעוד שלא מייעדים אותו, איכשהו זה לא נשמע לי אידיאלי.

נו באמת. אם לאנג נשאר, זהו לא מגיעה יותר אף זר לקו הקדמי.

ואיפה ראית שכתבתי משהו שסותר את זה?? :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יוני 2012, 08:47

פארגו היה סיכון גדול יותר בגלל שהגיע למכבי מהליגה החלשה שלנו אחרי העונה הראשונה שלו אחרי המכללות . היקמן מגיע מליגה יותר חזקה אחרי נסיון אירופאי מסויים . שים לב שאני לא מדבר על כישרון אלא על ניסיון שהוא גורם חשוב יותר בהערכת גובהה הסיכון...
בכל מקרה , זה כנראה מה שאנחנו יכולים להרשות לעמינו כיום...
חני , אישית אני מעדיף שלא יהמרו על עמדת הרכז כי שם גם הגיבוי שלנו הוא פחות טוב .
לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לנו את הלפרין וסביר מאוד להניח שגם לאנדסברג כך שאפשר להסתדר עם שלושת לעמדה 2 ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 יוני 2012, 08:49

yzafrir כתב:חני , אישית אני מעדיף שלא יהמרו על עמדת הרכז כי שם גם הגיבוי שלנו הוא פחות טוב .
לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לנו את הלפרין וסביר מאוד להניח שגם לאנדסברג כך שאפשר להסתדר עם שלושת לעמדה 2 ...

אבל אז את מי תביא לעמדה 1??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יוני 2012, 09:14

גולש איטלקי כנראה :

Hickman is a good player who deserved a shot in Euroleague, but I'm afraid he's reached his peak and I would not expect big improvements from him in the years to come. Maccabi brought in a good guy who gives his all on the court and who has some intriguing skills (can score, very good shooter, almost deadly when taking 3-pointers in transition, an underrated athlete and a vocal leader), but I don't see him go past his limitations (he's small-sized and will struggle at both ends of the court facing bigger, stronger opponents, will force shots and go in foul trouble soon due to his tendency to make silly fouls. He somewhat lacks patience and this negatively affects his decision-making...). That said, I consider him top-16 stuff, hopefully he turns out to be better than that, but as I said, I'm doubtful. Good luck!
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי gandya » 17 יוני 2012, 09:30

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:חני , אישית אני מעדיף שלא יהמרו על עמדת הרכז כי שם גם הגיבוי שלנו הוא פחות טוב .

אבל אז את מי תביא לעמדה 1??

ב1.1 מליון דולר, אפשר עדיין להביא רכז טוב, בטח היה אפשר להביא את גקסון בסכום הזה לפני הדיבורים מצד צסק"א, הבעיה המרכזית היא שמצד אחד הביאו לכאן רכז פותח במחיר מצחיק, סוליסטי, שלא הוכיח עדיין כלום, ומצד שני עדיין לא השאירו את לאנג', ולא הביאו שחקן כמו הלפרין, שיעשה טיפה סדר.
gandya

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 יוני 2012, 09:32

yarinsaky כתב:גולש איטלקי כנראה :

Hickman is a good player who deserved a shot in Euroleague, but I'm afraid he's reached his peak and I would not expect big improvements from him in the years to come. Maccabi brought in a good guy who gives his all on the court and who has some intriguing skills (can score, very good shooter, almost deadly when taking 3-pointers in transition, an underrated athlete and a vocal leader), but I don't see him go past his limitations (he's small-sized and will struggle at both ends of the court facing bigger, stronger opponents, will force shots and go in foul trouble soon due to his tendency to make silly fouls. He somewhat lacks patience and this negatively affects his decision-making...). That said, I consider him top-16 stuff, hopefully he turns out to be better than that, but as I said, I'm doubtful. Good luck!

יש לו את הבעיות שתפורות לבלאט..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים