המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:כמו שכתבתי קודם - ההחתמה הזו יכולה להימדד רק לאחר שיוחתם הגארד הזר השני. ההחתמה שלעצמה נראית כהחתמה טובה במונחי עלות-תועלת. בכל מקרה, אם יוחתם גארד משמעותי (דוגמת לנגפורד) בכסף שנחסך מההחתמה הזולה הזו אז ההחתמה טובה מאוד. לעומת זאת, אם יגיע עוד גארד זר ברמות המחירים האלה (או חס וחלילה לא יגיע גארד זר נוסף) אז זו החתמה רעה מאוד.
yarinsaky כתב:קודי כתב:כמו שכתבתי קודם - ההחתמה הזו יכולה להימדד רק לאחר שיוחתם הגארד הזר השני. ההחתמה שלעצמה נראית כהחתמה טובה במונחי עלות-תועלת. בכל מקרה, אם יוחתם גארד משמעותי (דוגמת לנגפורד) בכסף שנחסך מההחתמה הזולה הזו אז ההחתמה טובה מאוד. לעומת זאת, אם יגיע עוד גארד זר ברמות המחירים האלה (או חס וחלילה לא יגיע גארד זר נוסף) אז זו החתמה רעה מאוד.
אני רק אחדד את הדברים.
זו תהיה החתמה טובה מאוד אם הוא יתגלה כשחקן טוב מאוד שיתאים למכבי. אם הוא יהיה שחקן רע ב 350 אלף דולר זה יהיה בדיוק אותו נזק מקצועי אם היה מוחתם שחקן ב 700 אלף דולרם שיתגלה כשחקן רע, רק שבמקרה השני זה נזק כלכלי גדול יותר.
אם הוא יהיה שחקן לא טוב מכבי תהיה בבעייה כי היא תצטרך לסמוך על הרכז הישראלי שיהיה כאן.
אבל בוא נקווה לטוב.
cannon כתב:עדכונים מתוך הקבוצה שקשורים להחתמה הזו (ומי שמכיר יודע שיש לי מקורות אמינים...):
היקמן הוחתם בסכום נמוך אחרי שבלאט ראה טוב טוב את הסדרה של פזארו נגד קאנטו ובמילים שלו "קיבלנו שחקן שעשה לפרקינס בית ספר בשליש מחיר...".
הכוונה כרגע היא שהקו האחורי יהיה אוחיון, הלפרין, היקמן ולנגפורד. לנגפורד אמור להיות השחקן היקר בקבוצה ומבחינת מכבי הוא אמור להשאר.
בין הארבעה האלה תהיה רוטציה, כשמבחינת בלאט, גם היקמן וגם הלפרין יכולים לרכז בנוסף לאוחיון.
השאלות הפתוחות כרגע:
1. לנדסברג - נמצא בעדיפות נמוכה יחסית. אם אוחיון נשאר ולנגפורד חותם, כנראה לא יהיה בקבוצה. ייתכן שיצורף כשחקן 12 גם אם תיוס חותם בהנחה ששון ג'יימס עוזב.
2. תיוס - בעדיפות גבוהה יותר מלנדסברג. אמור לחתום בקבוצה. אם יחתום, כנראה ששון ג'יימס יעזוב.
3. ג'יימס - אמור לעזוב בהנחה שתיוס חותם ומגיעים 4 זר ו-5 זר נוסף. אם במקרה 5 נוסף לא יחתום או תיוס לא יחתום וגם יסכים להתפשר בנושא הכסף, יחתום.
אין שום כוונה להביא את מקל או רוט. שטויות במיץ עגבניות.
yzafrir כתב:cannon כתב:עדכונים מתוך הקבוצה שקשורים להחתמה הזו (ומי שמכיר יודע שיש לי מקורות אמינים...):
היקמן הוחתם בסכום נמוך אחרי שבלאט ראה טוב טוב את הסדרה של פזארו נגד קאנטו ובמילים שלו "קיבלנו שחקן שעשה לפרקינס בית ספר בשליש מחיר...".
הכוונה כרגע היא שהקו האחורי יהיה אוחיון, הלפרין, היקמן ולנגפורד. לנגפורד אמור להיות השחקן היקר בקבוצה ומבחינת מכבי הוא אמור להשאר.
בין הארבעה האלה תהיה רוטציה, כשמבחינת בלאט, גם היקמן וגם הלפרין יכולים לרכז בנוסף לאוחיון.
השאלות הפתוחות כרגע:
1. לנדסברג - נמצא בעדיפות נמוכה יחסית. אם אוחיון נשאר ולנגפורד חותם, כנראה לא יהיה בקבוצה. ייתכן שיצורף כשחקן 12 גם אם תיוס חותם בהנחה ששון ג'יימס עוזב.
2. תיוס - בעדיפות גבוהה יותר מלנדסברג. אמור לחתום בקבוצה. אם יחתום, כנראה ששון ג'יימס יעזוב.
3. ג'יימס - אמור לעזוב בהנחה שתיוס חותם ומגיעים 4 זר ו-5 זר נוסף. אם במקרה 5 נוסף לא יחתום או תיוס לא יחתום וגם יסכים להתפשר בנושא הכסף, יחתום.
אין שום כוונה להביא את מקל או רוט. שטויות במיץ עגבניות.
אם בלאט מיעד להיקמן תפקיד של רכז ראשון (כי אני לא חושב שאוחיון אם ישאר צריך להיות רכז ראשון..) אז יש לו חתיכת ביצים . היקמן הוא הימור גדול . אומנם לא גדול כמו ההימור על פארגו בזמנו אבל עדיין הימור גדול , ובטח גדול ממה שהייתי רוצה לראות בעמדת הרכז...
תיוס יכול לתת למכבי בליגה בדיוק את מה שג'יימס נתן , הגיוני מאוד החילוף הזה .
את סילבאן צריך להחתים גם בתור השחקן ה-12 , במיוחד עם מהמרים על רכז ובונים על זה שגם הלפרין ירכז מידי פעם . הוא יקבל את הדקות שלו אם יוכיח את עצמו...הוא פרוייקט לעתיד וזה לא פחות חשוב...
חנו'ש כתב:אני חושבת שלכל ייעוד שלא מייעדים אותו, איכשהו זה לא נשמע לי אידיאלי.
אם הוא בא כרכז המוביל לצידו של לאנגפורד, אז שילוב כזה יהיה שכונתי מידי ואגואיסטי מידי.
השניים האלה ביחד על המגרש וזה ירגיש כאילו אין מספיק כדורים.
אם הוא מגיע במקום לאנג' ובנוסף יגיע עוד רכז, אז כולם מקווים שיגיע איזה רכז "על", אבל איפה יש עוד רכזים כאלה בשוק?? הרי ג'אקסון עומד לחתום בצסקא, והשוק כמעט ריק לחלוטין מרכזים איכותיים באמת, אז מי אתם מצפים להביא כרכז ליד היקמן??
gandya כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שלכל ייעוד שלא מייעדים אותו, איכשהו זה לא נשמע לי אידיאלי.
אם הוא בא כרכז המוביל לצידו של לאנגפורד, אז שילוב כזה יהיה שכונתי מידי ואגואיסטי מידי.
השניים האלה ביחד על המגרש וזה ירגיש כאילו אין מספיק כדורים.
אם הוא מגיע במקום לאנג' ובנוסף יגיע עוד רכז, אז כולם מקווים שיגיע איזה רכז "על", אבל איפה יש עוד רכזים כאלה בשוק?? הרי ג'אקסון עומד לחתום בצסקא, והשוק כמעט ריק לחלוטין מרכזים איכותיים באמת, אז מי אתם מצפים להביא כרכז ליד היקמן??
נו באמת. אם לאנג נשאר, זהו לא מגיעה יותר אף זר לקו הקדמי.
yzafrir כתב:חני , אישית אני מעדיף שלא יהמרו על עמדת הרכז כי שם גם הגיבוי שלנו הוא פחות טוב .
לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לנו את הלפרין וסביר מאוד להניח שגם לאנדסברג כך שאפשר להסתדר עם שלושת לעמדה 2 ...
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:חני , אישית אני מעדיף שלא יהמרו על עמדת הרכז כי שם גם הגיבוי שלנו הוא פחות טוב .
לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לנו את הלפרין וסביר מאוד להניח שגם לאנדסברג כך שאפשר להסתדר עם שלושת לעמדה 2 ...
אבל אז את מי תביא לעמדה 1??
yarinsaky כתב:גולש איטלקי כנראה :
Hickman is a good player who deserved a shot in Euroleague, but I'm afraid he's reached his peak and I would not expect big improvements from him in the years to come. Maccabi brought in a good guy who gives his all on the court and who has some intriguing skills (can score, very good shooter, almost deadly when taking 3-pointers in transition, an underrated athlete and a vocal leader), but I don't see him go past his limitations (he's small-sized and will struggle at both ends of the court facing bigger, stronger opponents, will force shots and go in foul trouble soon due to his tendency to make silly fouls. He somewhat lacks patience and this negatively affects his decision-making...). That said, I consider him top-16 stuff, hopefully he turns out to be better than that, but as I said, I'm doubtful. Good luck!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים