20 ספטמבר 2012, 19:48
misha כתב:החבר דרקו מיליצ'יץ' מצטרף לסלטיקס, כנראה עבור חוזה מינימום. הוא, מלו, ווילקוקס וקולינס יתחרו על מי יהיה הגיבוי ל-KG.
20 ספטמבר 2012, 19:50
20 ספטמבר 2012, 20:07
LIAV10 כתב:misha כתב:החבר דרקו מיליצ'יץ' מצטרף לסלטיקס, כנראה עבור חוזה מינימום. הוא, מלו, ווילקוקס וקולינס יתחרו על מי יהיה הגיבוי ל-KG.
מי זה מלו?
22 ספטמבר 2012, 16:30
22 ספטמבר 2012, 17:22
שחף כתב:אני חושב שהם יתחרו הרבה יותר על דקות ליד גארנט מאשר כמחליפים שלו. בניגוד לדאנקן שעשה הסבה מוחלטת לסנטר ועם מבנה גוף הרבה יותר מתאים מגארנט, נראה לי שעונה נוספת שבה הוא ישמור על סנטרים לא תעשה יותר מידי טוב לבריאות של גארנט בגילו.
22 ספטמבר 2012, 17:48
misha כתב:שחף כתב:אני חושב שהם יתחרו הרבה יותר על דקות ליד גארנט מאשר כמחליפים שלו. בניגוד לדאנקן שעשה הסבה מוחלטת לסנטר ועם מבנה גוף הרבה יותר מתאים מגארנט, נראה לי שעונה נוספת שבה הוא ישמור על סנטרים לא תעשה יותר מידי טוב לבריאות של גארנט בגילו.
לא ממש. יהיו דקות מול הרכבים מסוימים שבו הוא ישחק 4 אבל הוא ממש לא יהיה PF במשרה מלאה כמו בצעירותו (דוק דיבר על זה לא מזמן). בגלל הפציעות והגיל הוא איבד מהאתלטיות והמהירות וקשה לו לרדוף אחר פורוורדים יותר צעירים ממנו. ראינו בעונה שעברה את ההבדל במשחקו כשהוא עבר ל5. הגוף של KG מספיק מול רוב הסנטרים, זה לא שאנחנו בתחילת שנות ה-90 כשיהיו לך הרבה סנטרים ששווים מקום בהיכל התהילה.
22 ספטמבר 2012, 17:52
23 ספטמבר 2012, 23:27
24 ספטמבר 2012, 17:45
24 ספטמבר 2012, 17:47
LIAV10 כתב:תגידו, מה קורה היום עם דניאלס ששיחק בעבר בניו אורלינס?
לא זוכר שם פרטי, אולי טיפ. לטיני כזה, גארד שחור..
24 ספטמבר 2012, 18:18
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:תגידו, מה קורה היום עם דניאלס ששיחק בעבר בניו אורלינס?
לא זוכר שם פרטי, אולי טיפ. לטיני כזה, גארד שחור..
אנטוניו דניאלס? כבר בן 37, שיחק לא רע בדי-ליג בעונה שעברה (12 נקודות ו9 אסיסטים למשחק)
29 ספטמבר 2012, 13:15
01 אוקטובר 2012, 23:03
02 אוקטובר 2012, 20:18
misha כתב:לא כל 4 יכול לשחק 5 אבל KG נראה כאילו נולד מחדש ב5 מכל הבחינות. האפקטיביות הנמוכה שלו ב4 בשלב כה מאוחר בקריירה הצדיקה לגמרי את המעבר. תראה את המשחקים שלו מתחילת העונה ותשווה עם משחקים מהמשך העונה. הבדל גדול מאוד. כשיהיה צריך ישחקו אתו ועם עוד סנטר אבל לזמן מוגבל בלבד.
02 אוקטובר 2012, 20:40
roy1000 כתב:misha כתב:לא כל 4 יכול לשחק 5 אבל KG נראה כאילו נולד מחדש ב5 מכל הבחינות. האפקטיביות הנמוכה שלו ב4 בשלב כה מאוחר בקריירה הצדיקה לגמרי את המעבר. תראה את המשחקים שלו מתחילת העונה ותשווה עם משחקים מהמשך העונה. הבדל גדול מאוד. כשיהיה צריך ישחקו אתו ועם עוד סנטר אבל לזמן מוגבל בלבד.
הסלטיקס רוכבים עליו לקבר, הא?
02 אוקטובר 2012, 20:56
misha כתב:roy1000 כתב:misha כתב:לא כל 4 יכול לשחק 5 אבל KG נראה כאילו נולד מחדש ב5 מכל הבחינות. האפקטיביות הנמוכה שלו ב4 בשלב כה מאוחר בקריירה הצדיקה לגמרי את המעבר. תראה את המשחקים שלו מתחילת העונה ותשווה עם משחקים מהמשך העונה. הבדל גדול מאוד. כשיהיה צריך ישחקו אתו ועם עוד סנטר אבל לזמן מוגבל בלבד.
welcome back![]()
כל עוד הוא יראה כמו שהוא נראה בעונה שעברה אז כן.
חוץ מזה, עם איזה רוטב אכלת את הכובע? "סלטיקס לא יגיעו לפלייאוף"
02 אוקטובר 2012, 21:10
roy1000 כתב:misha כתב:roy1000 כתב:misha כתב:לא כל 4 יכול לשחק 5 אבל KG נראה כאילו נולד מחדש ב5 מכל הבחינות. האפקטיביות הנמוכה שלו ב4 בשלב כה מאוחר בקריירה הצדיקה לגמרי את המעבר. תראה את המשחקים שלו מתחילת העונה ותשווה עם משחקים מהמשך העונה. הבדל גדול מאוד. כשיהיה צריך ישחקו אתו ועם עוד סנטר אבל לזמן מוגבל בלבד.
welcome back![]()
כל עוד הוא יראה כמו שהוא נראה בעונה שעברה אז כן.
חוץ מזה, עם איזה רוטב אכלת את הכובע? "סלטיקס לא יגיעו לפלייאוף"
האמת שלולא המעבר הזה של גארנט ל- 5 היה סיכוי שהסלטיקס יחמיצו את הפלייאוף. הפתיע אותי שהם עשו המון החתמות בינוניות ולא ינסו לבנות מחדש בשלוש השנים הבאות.
02 אוקטובר 2012, 21:28
misha כתב:גם ללא המעבר, למרות שעוד לפני העונה היה ברור שהוא ישחק גם כסנטר לפעמים, היו ללא ספק מגיעים לפלייאוף. לאף אחד בכלל לא היה ספק חוץ ממך וכפי שראינו במהלך העונה היית way off. חבל שנעלמת באמצע העונה, רציתי להזכירך לך את זה כמה וכמה פעמים![]()
דחו את הבנייה מחדש כי לדעת איינג' לעשות את זה עכשיו, בהתחשב בשוק ודראפט שהיו, לא היה משתלם. בהתחשב בנסיבות, היו החתמות לא רעות, לדעתי. אם נישאר בריאים, נגיעה לחצי גמר מזרח לפחות, אין לי ספק בכלל. בעונה שעברה הגענו לסדרה מול ההיט בלי בראדלי, גרין, ווילקוקס, עם חצי פירס ורבע אלן. נקווה שהעונה יהיה לנו יותר מזל בעניין הזה.
02 אוקטובר 2012, 21:42
roy1000 כתב:misha כתב:גם ללא המעבר, למרות שעוד לפני העונה היה ברור שהוא ישחק גם כסנטר לפעמים, היו ללא ספק מגיעים לפלייאוף. לאף אחד בכלל לא היה ספק חוץ ממך וכפי שראינו במהלך העונה היית way off. חבל שנעלמת באמצע העונה, רציתי להזכירך לך את זה כמה וכמה פעמים![]()
דחו את הבנייה מחדש כי לדעת איינג' לעשות את זה עכשיו, בהתחשב בשוק ודראפט שהיו, לא היה משתלם. בהתחשב בנסיבות, היו החתמות לא רעות, לדעתי. אם נישאר בריאים, נגיעה לחצי גמר מזרח לפחות, אין לי ספק בכלל. בעונה שעברה הגענו לסדרה מול ההיט בלי בראדלי, גרין, ווילקוקס, עם חצי פירס ורבע אלן. נקווה שהעונה יהיה לנו יותר מזל בעניין הזה.
כנראה שאתה לא זוכר את הפתיחה של 13 - 15 (או משהו דומה). בוא נראה איך גארנט ופירס מחזיקים מעמד בעונה של 82 משחקים כשהתלות בפירס גדולה מתמיד.
02 אוקטובר 2012, 21:58
misha כתב:נו, הייתה פתיחה קצת צולעת (היעדר של פריסיזון די פגעה בנו בגלל הגיל), המאמן עשה התאמות - זרק את ג'רמיין אוניל הנכה והעביר את גארנט לסנטר, דבר שהרבה אנשים המליצו לו עוד קודם, העסק התחבר והקבוצה רצה. ככה או ככה היה ברור ל95 אחוז מהאנשים שהדברים ישתפרו, היינו יותר מדי טובים כדי שנקרוס. וכל זה כשסבלנו מלא מעט פציעות.