MTA2311 כתב:EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:מה שאני מנסה להסביר לך כבר 10 הודעות, זה שאם יוגב יתייצב לאימונים של קובאן בסוף החודש, זה אומר שהוא קיבל שחרור. אפשר להגיד שיוגב טיפש, אבל אני די בטוח שלקובאן יש ייעוץ משפטי לא רע והם לא יסתכנו בעונש, בשביל אפס כמו אוחיון. בשורה התחתונה, מכבי לא עשתה פה שום מהלך גאוני, אין הבדל בין הגשת תביעה כשהוא לא יתייצב לאימונים(כמו שהיה עם פארגו), לבין הגשת התביעה כשהוא מקבל שחרור, זה אותו דבר בדיוק.
מסמכים שקדמו לחוזה זה נחמד, אבל כל עוד בחוזה(שנכתב בתום לב אני מאמין) יש סעיף מסויים, אז מכבי יהיו חייבים לעמוד בו.
בנוגע לשמעון, יכול להיות שהוא עורך דין מצויין, אבל יש במכבי יותר מדי חוזים גרועים לאחרונה, שנכתבו במשמרת שלו.
אז רגע, מה שאתה מציע שמכבי תגיש תביעה בבוררות על סמך משהו שעוד לא התרחש? או שמא אוחיון כבר התייצב לאימונים של קובאן שיתחילו רק בסוף החודש?
איך הבנת שזה מה שאני מציע? אמרתי שזה מטומטם מצד מכבי להצהיר בגאון שהם לא מתכוונים להגיש נגדו תביעה, כי זה ברור שעוד שבועיים, כשהוא לא יתייצב לאימונים, זה בדיוק מה שהם יעשו.
הם לא יעשו את זה, לפי מה שהבנתי מי שיגיש תביעה יהיה יוגב, כי אחרת הוא לא יוכל להתאמן בקובאן.