נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוגוסט 2012, 21:11

אליהו היה מצוין בהגנה. וכראיה, ברבע הרביעי, בו אליהו לא שיחק, קיבלנו 32 נקודות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל מקל » 21 אוגוסט 2012, 22:17

גל מקל, נתן דקות נחמדות מאד,

חבל ששיבק לא נותן לו יותר דקות.

החוסר עיקביות של שיבק מהמם. (בקמפיין הקודם מחק את לימונד ופה הוא נהיה דווין וייד)

לא שאני שופט מהמשחק הזה, אבל גם בהכנה היו לו משחקים טובים ,ונגד מונטנגרו\אסטוניה כמעט לא ראה מגרש.

ואותו דבר ביורובסקט 2011 מיובש, פתאום קרדיט , נותן משחק מצויין (איטליה), ובחזרה למייבש כביסה.

מאמן מוזר, או שאני לא קולט את הגאוניות שלו.

בכל מקרה אני מאד מקווה שלא יחתום בי-ם .(מה גם שאני אצטרך לשנות שם משתמש :eek )
גל מקל

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוגוסט 2012, 03:47

felix_r כתב:אליהו היה מצוין בהגנה. וכראיה, ברבע הרביעי, בו אליהו לא שיחק, קיבלנו 32 נקודות

לא הייתי אומר מצויין , הוא היה בסדר גמור....
יש לי בעיה איתו שהיא גם בהתקפה וגם בהגנה וזה שהוא מאוד רך ומנסה להמנע ממגע .
בהתקפה זה בא לידי ביטוי בזריקות גויבה שלו מחצי מרחק ולא ניסיון לקחת את הכדור עד הסוף בעזרת האתלטיות שלו .
ובהגנה זה בזה שהוא כבר עולה לחסום שחקן אז דווקא בשניה הקריטית הוא מקפל את הידיים ואת הגוף כאילו מנסה להמנע מעברה .
זה לא יאומן כמה פוטנציאל יש בבחור הזה שהוא לא מנצל....

כלכך חבל לי שמכבי לא החתימו את טיוס במקום ג'יימס . היינו מקבלים פחות או יותר את אותו דבר בתור סנטר שלישי בחצי כסף וישראלי....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוגוסט 2012, 07:49

yzafrir כתב:
felix_r כתב:אליהו היה מצוין בהגנה. וכראיה, ברבע הרביעי, בו אליהו לא שיחק, קיבלנו 32 נקודות

בהתקפה זה בא לידי ביטוי בזריקות גויבה שלו מחצי מרחק ולא ניסיון לקחת את הכדור עד הסוף בעזרת האתלטיות שלו .
ובהגנה זה בזה שהוא כבר עולה לחסום שחקן אז דווקא בשניה הקריטית הוא מקפל את הידיים ואת הגוף כאילו מנסה להמנע מעברה .

כלכך חבל לי שמכבי לא החתימו את טיוס במקום ג'יימס . היינו מקבלים פחות או יותר את אותו דבר בתור סנטר שלישי בחצי כסף וישראלי....

לא מסכים. לא לגבי אליהו ולא לגבי טיוס.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוגוסט 2012, 07:53

גל מקל כתב:גל מקל, נתן דקות נחמדות מאד,

חבל ששיבק לא נותן לו יותר דקות.

החוסר עיקביות של שיבק מהמם. (בקמפיין הקודם מחק את לימונד ופה הוא נהיה דווין וייד)

לא שאני שופט מהמשחק הזה, אבל גם בהכנה היו לו משחקים טובים ,ונגד מונטנגרו\אסטוניה כמעט לא ראה מגרש.

ואותו דבר ביורובסקט 2011 מיובש, פתאום קרדיט , נותן משחק מצויין (איטליה), ובחזרה למייבש כביסה.

מאמן מוזר, או שאני לא קולט את הגאוניות שלו.

בכל מקרה אני מאד מקווה שלא יחתום בי-ם .(מה גם שאני אצטרך לשנות שם משתמש :eek )

גל מקל אולי נתן דקות לא רעות בהתקפה, אבל היה חלש מאוד בהגנה. בחלק האחרון של המשחק קיבלנו איזה 5 שלשות ברצף, כולן פנויות, ואף פעם גל מקל לא שמר על השחקן שלו, אלא טייל איפשהו בצבע ללא סיבה נראת לעין, כי הרי אין לאיסלנד איזה שחקן פנים נורמאלי שצריך לעזור עליו.

לא חושב שהוא צריך לקבל יותר דקות ממה שהוא מקבל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אוגוסט 2012, 09:42

felix_r כתב:
yzafrir כתב:

אתה לא מוכרח להסכים , אנחנו ניחיה בשלום גם עם לא נסכים בנושא הזה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוגוסט 2012, 10:31

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:

אתה לא מוכרח להסכים , אנחנו ניחיה בשלום גם עם לא נסכים בנושא הזה....

זה נכון :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itay92 » 23 אוגוסט 2012, 06:54

טור קשה של פלג שנכנס בכספי ובשיבק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4271972,00.html
itay92

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוגוסט 2012, 07:06

itay92 כתב:טור קשה של פלג שנכנס בכספי ובשיבק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4271972,00.html

עצוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 23 אוגוסט 2012, 07:22

מה שהכי עצוב פה, זה שאחרי המשחק במהדורת החדשות של ערוץ הספורט הכותרת של המשחק הייתה "נבחרת ישראל חזרה לעצמה"... ולמחרת הציטוטים בעיתון היו ברוח של "הוכחנו את עצמנו...חזרנו לעצמנו... ביכולת הזאת אפשר לנצח גם את סלובקיה"... מביך רצח....
פאקין איסלנד.. נבחרת ברמה של ליגה ב' דרום.. מה קורה פה?

אם רביב לימונד הוא השחקן הבולט בנבחרת, הכל ברור.. זה שחקן שיכול להוביל רק קבוצות כמו אשקלון, נהריה.. ונבחרת ישראל של היום..

משום מה אנחנו מתעקשים לירות לעצמנו ברגל בכל טורניר מוקדמות.. כל מני הפסדים מוזרים מול איסלנד, רומניה ובלגיה.. בלי ההזדמנות האחרונה היינו יכולים להיות כבר 8 שנים בלי אליפות אירופה...
מילוס

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 אוגוסט 2012, 13:09

מילוס כתב:מה שהכי עצוב פה, זה שאחרי המשחק במהדורת החדשות של ערוץ הספורט הכותרת של המשחק הייתה "נבחרת ישראל חזרה לעצמה"... ולמחרת הציטוטים בעיתון היו ברוח של "הוכחנו את עצמנו...חזרנו לעצמנו... ביכולת הזאת אפשר לנצח גם את סלובקיה"... מביך רצח....

אם רביב לימונד הוא השחקן הבולט בנבחרת, הכל ברור.. זה שחקן שיכול להוביל רק קבוצות כמו אשקלון, נהריה.. ונבחרת ישראל של היום..

משום מה אנחנו מתעקשים לירות לעצמנו ברגל בכל טורניר מוקדמות.. כל מני הפסדים מוזרים מול איסלנד, רומניה ובלגיה.. בלי ההזדמנות האחרונה היינו יכולים להיות כבר 8 שנים בלי אליפות אירופה...

אני ממש לא מסכימה איתך.
נכון שכותרות בומבסטיות כאלה מלמדות יותר על מי שעומד מאחריהן, אבל עדיין, הנבחרת הרימה את הרמה, נלחמה, ונתנה הופעה מכובדת. מותר לפרגן לה..
רביב לימונד (בלי קשר למה שחושבת עליו) הוא שחקן נבחרת ישראל. ואם הוא נותן הופעה טובה, אפשר וצריך לפרגן לו, ולא לרדת עליו.

אחת הבעיות של הנבחרת שהם לא יודעים להגיע כפייבוריטים ולקחת משחק שהם צריכים לקחת. תמיד יש תחושה של יוהרה וכאילו זילזול ועצלנות.
כשכל שחקן מגיע בהרגשה שהוא לא פחות מסגנו של אלהים, וזה היחס שהוא דורש מכולם - ככה אנחנו ניראים. ולדעתי זאת המשימה של הצוות המקצועי להביא את הנבחרת בהכנה מנטלית ראויה לקמפיין כזה, ובזה היא קצת כשלה (לפחות בשני המשחקים הראשונים). דווקא מול קבוצות שעל הנייר חזקות יותר מאיתנו יש תמיד מוטיבציית אקסטרא, ובדר"כ הנבחרת גם רושמת הפתעות.
אני מקווה שעם הניצחון על איסלנד, כולם יתאפסו וישמרו על רמה ראויה ומכובדת, וימשיכו הלאה עם נצחונות.
מתAMסרת

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוגוסט 2012, 16:31

מתAMסרת כתב:
מילוס כתב:מה שהכי עצוב פה, זה שאחרי המשחק במהדורת החדשות של ערוץ הספורט הכותרת של המשחק הייתה "נבחרת ישראל חזרה לעצמה"... ולמחרת הציטוטים בעיתון היו ברוח של "הוכחנו את עצמנו...חזרנו לעצמנו... ביכולת הזאת אפשר לנצח גם את סלובקיה"... מביך רצח....

אני ממש לא מסכימה איתך.
נכון שכותרות בומבסטיות כאלה מלמדות יותר על מי שעומד מאחריהן, אבל עדיין, הנבחרת הרימה את הרמה, נלחמה, ונתנה הופעה מכובדת. מותר לפרגן לה..
רביב לימונד (בלי קשר למה שחושבת עליו) הוא שחקן נבחרת ישראל. ואם הוא נותן הופעה טובה, אפשר וצריך לפרגן לו, ולא לרדת עליו.

אחת הבעיות של הנבחרת שהם לא יודעים להגיע כפייבוריטים ולקחת משחק שהם צריכים לקחת. תמיד יש תחושה של יוהרה וכאילו זילזול ועצלנות.
כשכל שחקן מגיע בהרגשה שהוא לא פחות מסגנו של אלהים, וזה היחס שהוא דורש מכולם - ככה אנחנו ניראים. ולדעתי זאת המשימה של הצוות המקצועי להביא את הנבחרת בהכנה מנטלית ראויה לקמפיין כזה, ובזה היא קצת כשלה (לפחות בשני המשחקים הראשונים). דווקא מול קבוצות שעל הנייר חזקות יותר מאיתנו יש תמיד מוטיבציית אקסטרא, ובדר"כ הנבחרת גם רושמת הפתעות.
אני מקווה שעם הניצחון על איסלנד, כולם יתאפסו וישמרו על רמה ראויה ומכובדת, וימשיכו הלאה עם נצחונות.

רביב באמת נתן משחק מצוין ובאמת ראוי יהיה לפרגן לו כשמגיע.

עדיין גם במשחק האחרון ראינו את אותן הבעיות ממשחקים הקודמים: איבודים מפגרים לגמרי, הגנה חדירה מדי, החלשות הנבחרת ברבע האחרון.
קיבלנו 83 נקודות מנבחרת עלובה כמו איסלנד. אז נכון, עד הרבע האחרון, בו ספגנו 32 נקודות, ההגנה היתה בסדר, אבל עדיין זה לא מקובל עלי.
לא היתה שום סיבה לנפילת מתח בהגנה ברבע האחרון, כי בסך הכל הפסדנו את שני המשחקים הראשונים דווקא ברבע האחרון, והינו מצפים שהמאמנים יתנו דגש מיוחד לרבע הזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 אוגוסט 2012, 19:23

felix_r כתב:
מתAMסרת כתב:

אני ממש לא מסכימה איתך.

רביב באמת נתן משחק מצוין ובאמת ראוי יהיה לפרגן לו כשמגיע.

עדיין גם במשחק האחרון ראינו את אותן הבעיות ממשחקים הקודמים: איבודים מפגרים לגמרי, הגנה חדירה מדי, החלשות הנבחרת ברבע האחרון.
קיבלנו 83 נקודות מנבחרת עלובה כמו איסלנד. אז נכון, עד הרבע האחרון, בו ספגנו 32 נקודות, ההגנה היתה בסדר, אבל עדיין זה לא מקובל עלי.
לא היתה שום סיבה לנפילת מתח בהגנה ברבע האחרון, כי בסך הכל הפסדנו את שני המשחקים הראשונים דווקא ברבע האחרון, והינו מצפים שהמאמנים יתנו דגש מיוחד לרבע הזה.

אתה לגמרי צודק. אין סיבה ואין מקום לאיבודים טיפשיים, הגנה חדירה וחוסר ריכוז באופן כללי. אני חושבת שזה על המאמנים - לעצור ולשים את הדגשים על הדברים האלה, כמו גם על רבע אחרון שבו הנבחרת נחלשת, ואולי אם צריך ללמד את השחקנים תוך כדי משחק אז באמת לעשות את זה, בלי הנחות, ככה שיהיה ברור לשחקנים מה לא מקובל ולא מתקבל על דעת המאמנים..
אבל צריך גם לראות את חצי הכוס המלאה. במשחק האחרון ראינו נבחרת אחרת. יותר מחוייבת, יותר רוצה, נבחרת שמשחקת עם חשק ומפרגנת אחד לשני, וגם נותנת הגנה והקרבה.
נכון שהיא נחלשה קצת הגנתית ברבע האחרון, אבל לפחות ידעה לשמור על הפער ולא נתנה לאיסלנדים להתקרב או לחזור (כמו שראינו במשחקים הקודמים). גם זה משהו.
אני רוצה להאמין שבמשחקים הבאים, ככל שהקמפיין יתקדם, נראה גם כאן שיפור.
מתAMסרת

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוגוסט 2012, 15:34

ערוץ 33, למי שמעוניין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוגוסט 2012, 15:55

יותם פשוט נפלא בפיק אנד רול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוגוסט 2012, 15:59

אם שיבק היה מאמן הוא היה מכניס את פניני במקום כספי שלא ברור באיזה צד של המגרש הוא יותר מזעזע..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוגוסט 2012, 16:02

כספי נהיה טיפש כמו נעל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מתAMסרת » 24 אוגוסט 2012, 16:03

למשחק הזה יש אנרגיה של משחק אימון...
מישהו יכול להסביר לי למה 4-5 דקות בתוך הרבע הראשון, שיבק לא לוקח פסק זמן ונובח על השחקנים שמי שלא ישמור וימשיך לתת סלים קלים יעוף כמו טיל לספסל ???
מה זה השטויות האלה ??
וכספי...אני לא אוהבת אותו !
אוףף אני עצבנית.
מתAMסרת

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוגוסט 2012, 16:09

מתAMסרת כתב:למשחק הזה יש אנרגיה של משחק אימון...
מישהו יכול להסביר לי למה 4-5 דקות בתוך הרבע הראשון, שיבק לא לוקח פסק זמן ונובח על השחקנים שמי שלא ישמור וימשיך לתת סלים קלים יעוף כמו טיל לספסל ???
מה זה השטויות האלה ??
וכספי...אני לא אוהבת אותו !
אוףף אני עצבנית.

מה יש לקחת פסקי זמן אם עושים את אותן הטעויות כרגיל בהגנה וכספי לא רוצה לשמור?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוגוסט 2012, 16:18

כספי שיפר את השמירה ברבע השני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים