המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אליהו היה מצוין בהגנה. וכראיה, ברבע הרביעי, בו אליהו לא שיחק, קיבלנו 32 נקודות
yzafrir כתב:felix_r כתב:אליהו היה מצוין בהגנה. וכראיה, ברבע הרביעי, בו אליהו לא שיחק, קיבלנו 32 נקודות
לא הייתי אומר מצויין , הוא היה בסדר גמור....
יש לי בעיה איתו שהיא גם בהתקפה וגם בהגנה וזה שהוא מאוד רך ומנסה להמנע ממגע .
בהתקפה זה בא לידי ביטוי בזריקות גויבה שלו מחצי מרחק ולא ניסיון לקחת את הכדור עד הסוף בעזרת האתלטיות שלו .
ובהגנה זה בזה שהוא כבר עולה לחסום שחקן אז דווקא בשניה הקריטית הוא מקפל את הידיים ואת הגוף כאילו מנסה להמנע מעברה .
זה לא יאומן כמה פוטנציאל יש בבחור הזה שהוא לא מנצל....
כלכך חבל לי שמכבי לא החתימו את טיוס במקום ג'יימס . היינו מקבלים פחות או יותר את אותו דבר בתור סנטר שלישי בחצי כסף וישראלי....
גל מקל כתב:גל מקל, נתן דקות נחמדות מאד,
חבל ששיבק לא נותן לו יותר דקות.
החוסר עיקביות של שיבק מהמם. (בקמפיין הקודם מחק את לימונד ופה הוא נהיה דווין וייד)
לא שאני שופט מהמשחק הזה, אבל גם בהכנה היו לו משחקים טובים ,ונגד מונטנגרו\אסטוניה כמעט לא ראה מגרש.
ואותו דבר ביורובסקט 2011 מיובש, פתאום קרדיט , נותן משחק מצויין (איטליה), ובחזרה למייבש כביסה.
מאמן מוזר, או שאני לא קולט את הגאוניות שלו.
בכל מקרה אני מאד מקווה שלא יחתום בי-ם .(מה גם שאני אצטרך לשנות שם משתמש)
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אליהו היה מצוין בהגנה. וכראיה, ברבע הרביעי, בו אליהו לא שיחק, קיבלנו 32 נקודות
בהתקפה זה בא לידי ביטוי בזריקות גויבה שלו מחצי מרחק ולא ניסיון לקחת את הכדור עד הסוף בעזרת האתלטיות שלו .
ובהגנה זה בזה שהוא כבר עולה לחסום שחקן אז דווקא בשניה הקריטית הוא מקפל את הידיים ואת הגוף כאילו מנסה להמנע מעברה .
כלכך חבל לי שמכבי לא החתימו את טיוס במקום ג'יימס . היינו מקבלים פחות או יותר את אותו דבר בתור סנטר שלישי בחצי כסף וישראלי....
לא מסכים. לא לגבי אליהו ולא לגבי טיוס.
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אליהו היה מצוין בהגנה. וכראיה, ברבע הרביעי, בו אליהו לא שיחק, קיבלנו 32 נקודות
לא מסכים. לא לגבי אליהו ולא לגבי טיוס.
אתה לא מוכרח להסכים , אנחנו ניחיה בשלום גם עם לא נסכים בנושא הזה....
itay92 כתב:טור קשה של פלג שנכנס בכספי ובשיבק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4271972,00.html
מילוס כתב:מה שהכי עצוב פה, זה שאחרי המשחק במהדורת החדשות של ערוץ הספורט הכותרת של המשחק הייתה "נבחרת ישראל חזרה לעצמה"... ולמחרת הציטוטים בעיתון היו ברוח של "הוכחנו את עצמנו...חזרנו לעצמנו... ביכולת הזאת אפשר לנצח גם את סלובקיה"... מביך רצח....
פאקין איסלנד.. נבחרת ברמה של ליגה ב' דרום.. מה קורה פה?
אם רביב לימונד הוא השחקן הבולט בנבחרת, הכל ברור.. זה שחקן שיכול להוביל רק קבוצות כמו אשקלון, נהריה.. ונבחרת ישראל של היום..
משום מה אנחנו מתעקשים לירות לעצמנו ברגל בכל טורניר מוקדמות.. כל מני הפסדים מוזרים מול איסלנד, רומניה ובלגיה.. בלי ההזדמנות האחרונה היינו יכולים להיות כבר 8 שנים בלי אליפות אירופה...
מתAMסרת כתב:מילוס כתב:מה שהכי עצוב פה, זה שאחרי המשחק במהדורת החדשות של ערוץ הספורט הכותרת של המשחק הייתה "נבחרת ישראל חזרה לעצמה"... ולמחרת הציטוטים בעיתון היו ברוח של "הוכחנו את עצמנו...חזרנו לעצמנו... ביכולת הזאת אפשר לנצח גם את סלובקיה"... מביך רצח....
אם רביב לימונד הוא השחקן הבולט בנבחרת, הכל ברור.. זה שחקן שיכול להוביל רק קבוצות כמו אשקלון, נהריה.. ונבחרת ישראל של היום..
משום מה אנחנו מתעקשים לירות לעצמנו ברגל בכל טורניר מוקדמות.. כל מני הפסדים מוזרים מול איסלנד, רומניה ובלגיה.. בלי ההזדמנות האחרונה היינו יכולים להיות כבר 8 שנים בלי אליפות אירופה...
אני ממש לא מסכימה איתך.
נכון שכותרות בומבסטיות כאלה מלמדות יותר על מי שעומד מאחריהן, אבל עדיין, הנבחרת הרימה את הרמה, נלחמה, ונתנה הופעה מכובדת. מותר לפרגן לה..
רביב לימונד (בלי קשר למה שחושבת עליו) הוא שחקן נבחרת ישראל. ואם הוא נותן הופעה טובה, אפשר וצריך לפרגן לו, ולא לרדת עליו.
אחת הבעיות של הנבחרת שהם לא יודעים להגיע כפייבוריטים ולקחת משחק שהם צריכים לקחת. תמיד יש תחושה של יוהרה וכאילו זילזול ועצלנות.
כשכל שחקן מגיע בהרגשה שהוא לא פחות מסגנו של אלהים, וזה היחס שהוא דורש מכולם - ככה אנחנו ניראים. ולדעתי זאת המשימה של הצוות המקצועי להביא את הנבחרת בהכנה מנטלית ראויה לקמפיין כזה, ובזה היא קצת כשלה (לפחות בשני המשחקים הראשונים). דווקא מול קבוצות שעל הנייר חזקות יותר מאיתנו יש תמיד מוטיבציית אקסטרא, ובדר"כ הנבחרת גם רושמת הפתעות.
אני מקווה שעם הניצחון על איסלנד, כולם יתאפסו וישמרו על רמה ראויה ומכובדת, וימשיכו הלאה עם נצחונות.
felix_r כתב:מתAMסרת כתב:מילוס כתב:מה שהכי עצוב פה, זה שאחרי המשחק במהדורת החדשות של ערוץ הספורט הכותרת של המשחק הייתה "נבחרת ישראל חזרה לעצמה"... ולמחרת הציטוטים בעיתון היו ברוח של "הוכחנו את עצמנו...חזרנו לעצמנו... ביכולת הזאת אפשר לנצח גם את סלובקיה"... מביך רצח....
אני ממש לא מסכימה איתך.
נכון שכותרות בומבסטיות כאלה מלמדות יותר על מי שעומד מאחריהן, אבל עדיין, הנבחרת הרימה את הרמה, נלחמה, ונתנה הופעה מכובדת. מותר לפרגן לה..
רביב לימונד (בלי קשר למה שחושבת עליו) הוא שחקן נבחרת ישראל. ואם הוא נותן הופעה טובה, אפשר וצריך לפרגן לו, ולא לרדת עליו.
אחת הבעיות של הנבחרת שהם לא יודעים להגיע כפייבוריטים ולקחת משחק שהם צריכים לקחת. תמיד יש תחושה של יוהרה וכאילו זילזול ועצלנות.
כשכל שחקן מגיע בהרגשה שהוא לא פחות מסגנו של אלהים, וזה היחס שהוא דורש מכולם - ככה אנחנו ניראים. ולדעתי זאת המשימה של הצוות המקצועי להביא את הנבחרת בהכנה מנטלית ראויה לקמפיין כזה, ובזה היא קצת כשלה (לפחות בשני המשחקים הראשונים). דווקא מול קבוצות שעל הנייר חזקות יותר מאיתנו יש תמיד מוטיבציית אקסטרא, ובדר"כ הנבחרת גם רושמת הפתעות.
אני מקווה שעם הניצחון על איסלנד, כולם יתאפסו וישמרו על רמה ראויה ומכובדת, וימשיכו הלאה עם נצחונות.
רביב באמת נתן משחק מצוין ובאמת ראוי יהיה לפרגן לו כשמגיע.
עדיין גם במשחק האחרון ראינו את אותן הבעיות ממשחקים הקודמים: איבודים מפגרים לגמרי, הגנה חדירה מדי, החלשות הנבחרת ברבע האחרון.
קיבלנו 83 נקודות מנבחרת עלובה כמו איסלנד. אז נכון, עד הרבע האחרון, בו ספגנו 32 נקודות, ההגנה היתה בסדר, אבל עדיין זה לא מקובל עלי.
לא היתה שום סיבה לנפילת מתח בהגנה ברבע האחרון, כי בסך הכל הפסדנו את שני המשחקים הראשונים דווקא ברבע האחרון, והינו מצפים שהמאמנים יתנו דגש מיוחד לרבע הזה.
מתAMסרת כתב:למשחק הזה יש אנרגיה של משחק אימון...
מישהו יכול להסביר לי למה 4-5 דקות בתוך הרבע הראשון, שיבק לא לוקח פסק זמן ונובח על השחקנים שמי שלא ישמור וימשיך לתת סלים קלים יעוף כמו טיל לספסל ???
מה זה השטויות האלה ??
וכספי...אני לא אוהבת אותו !
אוףף אני עצבנית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים