22 ספטמבר 2012, 20:00
מקאדו 3 כתב:קודי כתב:קאנטו מנחת את סיינה 80-73 בסופר-קאפ האיטלקי. אלכס טיוס, ההוא שילדי הזהב לא רצו, מוסר ד"ש עם 18 נקודות.
אתה יודע מה הבעיה עם טיוס ? אם היה חותפ ומראה יכולת טובה היה לנו עוד פעם סנטר גמד ולא היו מביאים מישהו אחר ... בשביל מה ?
22 ספטמבר 2012, 20:00
מקאדו 3 כתב:קודי כתב:קאנטו מנחת את סיינה 80-73 בסופר-קאפ האיטלקי. אלכס טיוס, ההוא שילדי הזהב לא רצו, מוסר ד"ש עם 18 נקודות.
אתה יודע מה הבעיה עם טיוס ? אם היה חותפ ומראה יכולת טובה היה לנו עוד פעם סנטר גמד ולא היו מביאים מישהו אחר ... בשביל מה ?
22 ספטמבר 2012, 20:11
22 ספטמבר 2012, 20:33
קודי כתב:לאור העובדה שאין למכבי שום דבר שדומה למשחק פנים וחסר לה סנטר שגם יתן גוף בהגנה וגם יהיה שחקן התקפה עם פוסט אפ, אני מסכים עם שחף שצריך לעזוב את כל החרגולים המעופפים מארה"ב וצריך לחפש סנטר אמיתי באירופה, גם אם זה אומר לשלם לקבוצה אחרת ביי אאוט על שחקן טוב. ברור שהסיכוי שזה יקרה קרוב לאפס, בטח עכשיו אחרי שאוחיון נשאר, אבל החתמה של עוד איזה פאוור פורוורד מעופף שיוסב בכוח לעמדת הסנטר תגרום לנו לגעגועים עזים לאסטבן באטיסטה או למחשבות על קריאה מחודשת לפופס גם עם ברך אחת.
22 ספטמבר 2012, 20:37
זרובבל כתב:קודי כתב:לאור העובדה שאין למכבי שום דבר שדומה למשחק פנים וחסר לה סנטר שגם יתן גוף בהגנה וגם יהיה שחקן התקפה עם פוסט אפ, אני מסכים עם שחף שצריך לעזוב את כל החרגולים המעופפים מארה"ב וצריך לחפש סנטר אמיתי באירופה, גם אם זה אומר לשלם לקבוצה אחרת ביי אאוט על שחקן טוב. ברור שהסיכוי שזה יקרה קרוב לאפס, בטח עכשיו אחרי שאוחיון נשאר, אבל החתמה של עוד איזה פאוור פורוורד מעופף שיוסב בכוח לעמדת הסנטר תגרום לנו לגעגועים עזים לאסטבן באטיסטה או למחשבות על קריאה מחודשת לפופס גם עם ברך אחת.
אני חושב שלמפרע יתברר שדווקא החזרת אוחיון תהרוס סופית את העונה. מבחינה תקציבית מכבי לא תוכל להביא סנטר ביותר מחצי מיליון דולר פחות או יותר, ואת הספסל יחמם מורן רוט שהוחתם לחינם.
22 ספטמבר 2012, 20:46
קודי כתב:לאור העובדה שאין למכבי שום דבר שדומה למשחק פנים וחסר לה סנטר שגם יתן גוף בהגנה וגם יהיה שחקן התקפה עם פוסט אפ, אני מסכים עם שחף שצריך לעזוב את כל החרגולים המעופפים מארה"ב וצריך לחפש סנטר אמיתי באירופה, גם אם זה אומר לשלם לקבוצה אחרת ביי אאוט על שחקן טוב. ברור שהסיכוי שזה יקרה קרוב לאפס, בטח עכשיו אחרי שאוחיון נשאר, אבל החתמה של עוד איזה פאוור פורוורד מעופף שיוסב בכוח לעמדת הסנטר תגרום לנו לגעגועים עזים לאסטבן באטיסטה או למחשבות על קריאה מחודשת לפופס גם עם ברך אחת.
22 ספטמבר 2012, 20:47
קובי כתב:קודי כתב:לאור העובדה שאין למכבי שום דבר שדומה למשחק פנים וחסר לה סנטר שגם יתן גוף בהגנה וגם יהיה שחקן התקפה עם פוסט אפ, אני מסכים עם שחף שצריך לעזוב את כל החרגולים המעופפים מארה"ב וצריך לחפש סנטר אמיתי באירופה, גם אם זה אומר לשלם לקבוצה אחרת ביי אאוט על שחקן טוב. ברור שהסיכוי שזה יקרה קרוב לאפס, בטח עכשיו אחרי שאוחיון נשאר, אבל החתמה של עוד איזה פאוור פורוורד מעופף שיוסב בכוח לעמדת הסנטר תגרום לנו לגעגועים עזים לאסטבן באטיסטה או למחשבות על קריאה מחודשת לפופס גם עם ברך אחת.
אתה מכיר את מכבי איזה יום יומיים ולכן השאלה המתבקשת - באיזה פלנטה אתה חי ?
22 ספטמבר 2012, 20:49
22 ספטמבר 2012, 20:51
קובי כתב:לא חושב שעלה כאן שם של נגר לאחרונה, תקן אותי אם אני טועה...
22 ספטמבר 2012, 21:50
קודי כתב:צריך לחפש סנטר אמיתי באירופה, גם אם זה אומר לשלם לקבוצה אחרת ביי אאוט על שחקן טוב. .
22 ספטמבר 2012, 21:52
22 ספטמבר 2012, 22:13
22 ספטמבר 2012, 22:14
שמואל1 כתב:איפה נמצא דריוס לברינוביץ' בימים אלו?
22 ספטמבר 2012, 22:20
יוסי22 כתב:רק נזכיר שבלאט וויתר על סופו , אז לפני שמשחררים את השטויות הרגילות לכיוון פדרמן כדאי לחשוב קצת על בלאט וחלקו בבעיה.
22 ספטמבר 2012, 23:05
jol9 כתב:יוסי22 כתב:רק נזכיר שבלאט וויתר על סופו , אז לפני שמשחררים את השטויות הרגילות לכיוון פדרמן כדאי לחשוב קצת על בלאט וחלקו בבעיה.
בלאט חשב שהוא ייקבל שחקן אחר שהיה פנוי בשוק כמו מאריץ', וויוקאס, פרוביץ' או שם אחר, והוא גם חשב שהנדריקס יישאר.
חוץ מזה, בלאט היה זה שהתעסק עם סופו במשך שנתיים, וכנראה שנמאס לו, וזאת זכותו.
היכולות המקצועיות הנהדרות של סופו (בחלק מהזמן) מתקזזות כנראה, מבחינתו של בלאט, עם התחזוק הבלתי פוסק והאנרגיה שהיה עליו להשקיע בו.
22 ספטמבר 2012, 23:16
23 ספטמבר 2012, 01:35
23 ספטמבר 2012, 04:27
23 ספטמבר 2012, 04:35
23 ספטמבר 2012, 04:40
er79 כתב:מה שבטוח, תחרות על סנטרים מצד ריאל כבר לא יהיה לנו, החתימה את מיודענו רפאל הטשהיימר