המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:סופסוף מכבי נותנת משחק ומפרקת את אלופת אירופה וזה עוד כשמבי בהרכב חסר מאוד.
מורן רוט היה טוב מאוד היום וכך גם שרמדיני שמסתמן כרכש הטוב ביותר של קיץ.
אני לא מבין למה בלאט עוד מפקפק ביכולתיו של לנדסברג ולא נותן הרבה דקות, למרות משחק מצוין שלו בדוק בהן שיחק. לטעמי, מקומו של לנדסברג בחמישיה של מכבי ע"ח של סמית'.
בכל אופן, אותי פחות מעודד הנצחון, אלא יותר מעודד השיפור שניקר במכבי (במיוחד במחצית השניה). בואו ונקווה שזה מעיד על מגמה.
על פניו, הבעיות שצצו עד כה יותר קשורות לחלודה ולחוסר תיאום, דברים כאלו רק הזמן יוכל לתקן.
וכמובן, איך אפשר בלי...שמואל1 כתב:אגב, לכל מי שחשב אחרת- מכבי הולכת לחטוף תבוסה לא קטנה במשחק הזה. אולימפיאקוס משחקים בהילוך ראשון וכבר פותחים הפרש גדול.
![]()
![]()
![]()
![]()
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:באתי לכתוב ''אני אוכל לראות!!!'' אבל בעקבות שני המשחקים האחרונים אני חושבת שזה יותר ''אני אוכל לראות
''
מחר ננצח, אל תדאגי
גל מקל כתב:אני אנסה בימים הבאים לבדוק את זה סופית בהקלטות.
אבל אני חושב מהזכרון ששרמדיני לא החטיא אף זריקה מהשדה בטורניר כולו.
כולל סלים במגע פיזי (סל+עבירה) ו-2 זריקות מחצי מרחק.
אני אעדכן אחרי הבדיקה. (אם למישהו יש סטיסטיקה של שאר המשחקים אני אשמח לקישור....יחסוך לי זמן וחטאים ביום כיפור).
Holiday_Armadillo כתב:רק עכשיו שמתי לב..למה ליאור לא שיחק?
felix_r כתב:כפי שכתבתי כבר באמצע הקייץ - שרמאדיני הוא ההחתמה הכי טובה של מכבי.
איפה כל אותם האנשים, שהטילו בו ספקות בגלל שלא היו לו מספרים טובים בטורניר המוקדמות ליורובאסקט?
Holiday_Armadillo כתב:העיקר שוואלה שמו תמונה של ליאור
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:העיקר שוואלה שמו תמונה של ליאור
את בטוחה? אני ראיתי תמונה של לאנדסברג
rc4991 כתב:felix_r כתב:כפי שכתבתי כבר באמצע הקייץ - שרמאדיני הוא ההחתמה הכי טובה של מכבי.
איפה כל אותם האנשים, שהטילו בו ספקות בגלל שלא היו לו מספרים טובים בטורניר המוקדמות ליורובאסקט?
גם אני נורא שמחתי כשהוא חתם
אני רציתי אותו כבר בקיץ שעבר על חוזה ארוך טווח אבל בסוף הוא הלך לקאנטו
חבל שזה רק לשנה אלא אם כן מכבי תשכיל לעשות ותחתים אותו כבר עכשיו על חוזה ארוך טווח ומשודרג
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:העיקר שוואלה שמו תמונה של ליאור
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:העיקר שוואלה שמו תמונה של ליאור
יש לי ואלה שונה!!!![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים