טופ 16,מח' 10:פנרבחצ'ה אולקר נגד מכבי - חמישי, 21:45, ערוץ10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16,מח' 10:פנרבחצ'ה אולקר נגד מכבי - חמישי, 21:45, ער

הודעהעל ידי קובי » 08 מרץ 2013, 01:54

jol9 כתב:ניצחון משמח מאוד.
באיחור אופנתי מכבי מתייצבת ועכשיו כבר העליה להצלבה נמצאת בידיים שלנו

עדיין ידינו לא על העליונה.
השבועיים הקרובים (ולא רק המשחק בשבוע הבא) יקבעו את גורל העונה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 08 מרץ 2013, 06:29

הפועל לא היתה מנצחת אלא מסידה תכנית ככולם היו יוצאים ב5 עבירות שם עם שיפוט נורמלי . אם אונן קיבלתי בילטי ספורטיבית על עבירה שלו על רוט , נאור היה נזרק ממשחק אחרי עבירה שלו .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 08 מרץ 2013, 10:13

felix_r כתב:

אתה בטוח שכדאי לנו לעלות?
דני פדרמן עוד יחשוב שהוא גאון! ;)

אני יודע שאתה לא מאלה שמחכים שמכבי תיכשל ״כי זה בטוח יגרום להנהלה.לוציא כספים״...
אז התגובה שלי לאמירות האלה של אותם אנשים היא שלא איכפת לי מה פדרמן יחשוב.

צריך להגיד תודה שיש לנו סופסוף קצת נחת בעונה הזאת.

ד״א שני ניצחונות ביתיים מול קאחה ואול׳, היו מסדרים לנו כנראה את המקום השני עם יתרון בהצלבה.
איכשהו הרוח של מכבי עדיין שם, אפילו בקבוצה הבינונית הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 מרץ 2013, 10:16

קובי כתב:

אמרתי שזה בידיים שלנו, לא שידינו על העליונה.

מכבי כרגע נמצאת במאבק מול חימקי ואול׳.
מספיק לעבור אחת מהן בשביל לתפוס את המקום הרביעי.

התעלות של מכבי ושלושה ניצחונות נוספים עד ברצלונה עשויים להביא את מכבי למקום השלישי
וגם סיינה לא נמצאת מחוץ לטווח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 מרץ 2013, 11:44

jol9 כתב:
felix_r כתב:

אני יודע שאתה לא מאלה שמחכים שמכבי תיכשל ״כי זה בטוח יגרום להנהלה.לוציא כספים״...

ד״א שני ניצחונות ביתיים מול קאחה ואול׳, היו מסדרים לנו כנראה את המקום השני עם יתרון בהצלבה.

ניפגש בקיץ כשהנין של פדרמן, שימונה לתפקיד הפיהרר, יצהיר שהוא משאיר את הסגל הקיים כי " הגענו להצלבה, והמשכיות זה חשוב".

גם תפסיק להציג את את העניין כאילו אנחנו אוהדים פחות טובים, או שוגים באשליות. העונה הנוכחית היא קרב, ולפעמים עדיף לוותר על "ניצחון" ( וואו, הצלבה. טירוף.) בקרב בשביל סיכוי יותר טוב לזכות במערכה.

וד"א, הנחת שיש לך עכשיו, היא כשליאור לא תורם, או לא משחק. אפשר סוף סוף להגיד לו שלום?
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 08 מרץ 2013, 12:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 08 מרץ 2013, 12:15

עזוב, מה אתה משתמש פה במילים כמו פיהרר? לא מתאים.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי felix_r » 08 מרץ 2013, 14:12

jol9 כתב:
קובי כתב:

אמרתי שזה בידיים שלנו, לא שידינו על העליונה.

מכבי כרגע נמצאת במאבק מול חימקי ואול׳.
מספיק לעבור אחת מהן בשביל לתפוס את המקום הרביעי.

התעלות של מכבי ושלושה ניצחונות נוספים עד ברצלונה עשויים להביא את מכבי למקום השלישי
וגם סיינה לא נמצאת מחוץ לטווח.

תשמע, המשחק אתמול ממש לא עשה אותי שמח. אז נכון, מול ההגנה האיטית של פנר השלשות נכנסו בצורה יפה, אבל האמת שחוץ מזה שיחקנו לא טוב. שוב בלאט חזר והרס את המומנטום עם חילופים ללא צורך, שוב החילופים האוטומטיים גרמו לג'יימס לשמור על הרכז על קשת השלוש, והשאירו את לוגאן להתמודד עם הסנטרים של פנר מתחת לסל, וכו' וכו'... ממש לא נהנתי מהמשחק. רק חשתי הקלה שלא פישלנו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 08 מרץ 2013, 19:26

יוני, אולי לא אכפת לך מה פדרמן חושב, אבל פדרמן עצמו מודד את עצמו במבחן התוצאה וגם הטמבלים האחרים בהנהלה לא ממש חושבים אחרת. תקרא מה אלי דריקס אמר בוואלה. משהו בסגנון " רק אתם אמרתם שאנחנו חרא קבוצה ואין לנו סיכוי והנה כולם טועים והעיתונאים סתם מקשקשים". אם מכבי עם סגל שהשחקנים המובילים בו הם סמית' וג'יימס, שניים שאני לא בטוח שיש להם מקום על הספסל של ברצלונה, מגיעה להצלבה, פדרמן יראה כי טוב ובעונה הבאה התקציב ירד עוד יותר, כמו שהשנה הוא ירד, כי מבחינתו לא קרה שום נזק. ואז השחקן המוביל בקו האחורי יהיה יוגב או משהו כזה. אני לא אומר שאם נקבל בראש מחימקי בשבוע הבא אז בשנה הבאה יבואו לפה לורבק, דיאמנטידיס ונבארו. אבל יש סיכוי לא רע שצורת החשיבה קצת תשתנה ומי שמנהל את הקבוצה הזאת יבין שהוא עשה טעויות, כי מהראיון של דריקס זה ממש ממש לא נשמע ככה לצערי. אז כמו שאור אמר בצורה קצת בוטה, אולי עדיף להפסיד בקרב ולנצח במלחמה, מאשר לקבל סוויפ מריאל או משהו כזה בהצלבה, כי אין לנו שום סיכוי מולם או מול צסק''א.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 08 מרץ 2013, 20:16

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

ניפגש בקיץ כשהנין של פדרמן, שימונה לתפקיד הפיהרר, יצהיר שהוא משאיר את הסגל הקיים כי " הגענו להצלבה, והמשכיות זה חשוב".

גם תפסיק להציג את את העניין כאילו אנחנו אוהדים פחות טובים, או שוגים באשליות. העונה הנוכחית היא קרב, ולפעמים עדיף לוותר על "ניצחון" ( וואו, הצלבה. טירוף.) בקרב בשביל סיכוי יותר טוב לזכות במערכה.

וד"א, הנחת שיש לך עכשיו, היא כשליאור לא תורם, או לא משחק. אפשר סוף סוף להגיד לו שלום?

אני מוכן, ואם אתה תהיה צודק, אני גם אודה בטעות שלי. אין לי בעיה עם זה, כמו שבטח כבר שמת לב.

אם הבנת איכשהו שאני חושב שאתה אוהד פחות טוב, אז אני מתנצל. זה ממש לא ככה.
אני בסה"כ מחזיק בדעה שונה.

לא הבנתי למה התכוונת לגבי ליאור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 מרץ 2013, 20:47

כנראה שהבנתי אותך לא נכון. לא חשוב.

סתם עניין אותי לדעת מה אתה חושב על התוצאות שמכבי עשתה, כשליאור בקושי משחק. אולי הוא לא כזה הכרחי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 08 מרץ 2013, 21:43

שחף כתב:יוני, אולי לא אכפת לך מה פדרמן חושב, אבל פדרמן עצמו מודד את עצמו במבחן התוצאה וגם הטמבלים האחרים בהנהלה לא ממש חושבים אחרת. תקרא מה אלי דריקס אמר בוואלה. משהו בסגנון " רק אתם אמרתם שאנחנו חרא קבוצה ואין לנו סיכוי והנה כולם טועים והעיתונאים סתם מקשקשים". אם מכבי עם סגל שהשחקנים המובילים בו הם סמית' וג'יימס, שניים שאני לא בטוח שיש להם מקום על הספסל של ברצלונה, מגיעה להצלבה, פדרמן יראה כי טוב ובעונה הבאה התקציב ירד עוד יותר, כמו שהשנה הוא ירד, כי מבחינתו לא קרה שום נזק. ואז השחקן המוביל בקו האחורי יהיה יוגב או משהו כזה. אני לא אומר שאם נקבל בראש מחימקי בשבוע הבא אז בשנה הבאה יבואו לפה לורבק, דיאמנטידיס ונבארו. אבל יש סיכוי לא רע שצורת החשיבה קצת תשתנה ומי שמנהל את הקבוצה הזאת יבין שהוא עשה טעויות, כי מהראיון של דריקס זה ממש ממש לא נשמע ככה לצערי. אז כמו שאור אמר בצורה קצת בוטה, אולי עדיף להפסיד בקרב ולנצח במלחמה, מאשר לקבל סוויפ מריאל או משהו כזה בהצלבה, כי אין לנו שום סיכוי מולם או מול צסק''א.

טוב, יש בזה משהו..

לא יודע מה להגיד לך.
אני מקווה שהביקורת והנפילות המקצועיות, לא יעלמו מעיני ההנהלה, גם אם מכבי תגיע להצלבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 מרץ 2013, 22:00

MTA2311 כתב:כנראה שהבנתי אותך לא נכון. לא חשוב.

סתם עניין אותי לדעת מה אתה חושב על התוצאות שמכבי עשתה, כשליאור בקושי משחק. אולי הוא לא כזה הכרחי.

לגבי ליאור - 2 דברים:
1 - מכבי השתפרה מאוד בשבועות האחרונות, בלי קשר לפציעה של ליאור, שהוא טרם חזר ממנה.
הסיבה לזה היא שדייויד צמצם את הרוטציה, ונתן הרבה דקות ללוגאן שמצוי בכושר נפלא, ולסמית' כ-4, ולא התפתה לשתף הרבה את מדלי, שהוא כנראה
הזר הכי גרוע בהיסטוריה של מכבי ביחס לשכר שהוא מקבל.

2 - ליאור הוא עדיין שחקן מצויין שתורם כשהוא על המגרש. מכבי בהחלט מסוגלת להסתדר גם בלעדיו. זה נכון.
הייתי אומר היום שמכבי לא יכולה להסתדר בלי ג'יימס ובלי סמית'. שאר השחקנים הם לגמרי ברי החלפה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 08 מרץ 2013, 22:02

jol9 כתב:

לגבי ליאור - 2 דברים:
1 - מכבי השתפרה מאוד בשבועות האחרונות, בלי קשר לפציעה של ליאור, שהוא טרם חזר ממנה.
הסיבה לזה היא שדייויד צמצם את הרוטציה, ונתן הרבה דקות ללוגאן שמצוי בכושר נפלא, ולסמית' כ-4, ולא התפתה לשתף הרבה את מדלי, שהוא כנראה

2 - ליאור הוא עדיין שחקן מצויין שתורם כשהוא על המגרש. מכבי בהחלט מסוגלת להסתדר גם בלעדיו. זה נכון.
הייתי אומר היום שמכבי לא יכולה להסתדר בלי ג'יימס ובלי סמית'. שאר השחקנים הם לגמרי ברי החלפה.

נראה לי שרודני וויט בעונת אפי קיבל סביב המיליון והיה על הפנים
itay92

הודעהעל ידי NY boy » 08 מרץ 2013, 22:03

הבעיה היא שאתם באמת חושבים שכשלון מקצועי יגרום להנהלה באמת להבין את הטעויות שלה.

כבר נאמר פה, לא יעלו להצלבה? יגידו שזה בגלל 2 משחקים על חודו של סל וחוסר הניסיון של יוגב ובשנה הבאה עם הניסיון שהוא צבר יהיה בסדר. יגידו גם שהמאמן נכשל, והוא לא נתן לשחקנים ביטחון והנה תראו כשרוט ופלאניניץ' קיבלו צ'אנס הם היו טובים ובלאט היה צריך להוציא יותר.

אתם נותנים יותר מידי קרדיט להנהלה שהיא תראה את המצב "כמו שאתם רוצים". הראיון של דריקס אם כבר מוכיח בדיוק להפך. לא משנה מה התוצאות יהיו, לא משנה אם יעלו או לא, ההנהלה תמשיך לראות את הדברים במשקפיים של עצמה ותמצא את התירוצים למה הבעיות הם לא אצלה אלא אצל אחרים.

מישהו שמע מילת ביקורת עצמית אצל ההנהלה? אצל דני ג'וניור? אצל מחלקת הסקאוטינג? הם בעיקר עסוקים בלהצדיק את עצמם רוב הזמן להפיל את המצב על אחרים. המחשבה זה ישתנה בגלל הצלחה או לא הצלחה לעלות שלב לא קשורה לכלום. מבחינת הג'וניור הוא צודק והשאר טועים ומבחינת פדרמן כל עוד הקבוצה גומרת את העונה בצורה מאוזנת וטובה כלכלית הוא יכול לסבול את זה.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 08 מרץ 2013, 22:28

itay92 כתב:
jol9 כתב:

לגבי ליאור - 2 דברים:

הוא לא נחשב מבחינתי. העיפו אותו מהקבוצה, עוד לפני שהספיק בכלל להראות לנו עד כמה הוא גרוע.
מדלי לא רק שנדבק למכבי הוא גם פותח בחמישייה כמעט בכל משחק ומשחק, וממש גורם למכבי לשחק 4 על 5.
כמובן שכאן עיקר הביקורת היא לבלאט, שכנראה לא הפנים עדיין את המציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 מרץ 2013, 22:41

חומר למחשבה: אליהו+קיינר מדלי+ תומאס= כמעט 3 מיליון דולר ברוטו.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 08 מרץ 2013, 22:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי itay92 » 08 מרץ 2013, 22:51

jol9 כתב:
itay92 כתב:
jol9 כתב:

לגבי ליאור - 2 דברים:

הוא לא נחשב מבחינתי. העיפו אותו מהקבוצה, עוד לפני שהספיק בכלל להראות לנו עד כמה הוא גרוע.
מדלי לא רק שנדבק למכבי הוא גם פותח בחמישייה כמעט בכל משחק ומשחק, וממש גורם למכבי לשחק 4 על 5.
כמובן שכאן עיקר הביקורת היא לבלאט, שכנראה לא הפנים עדיין את המציאות.

את מדלי גם היו מעיפים באמצע העונה יחד עם שרמדיני,אם הוא לא היה נפצע,שחקן פצוע אף אחד לא רוצה...
itay92

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־41 אורחים