פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
02 מאי 2013, 23:50
זה שפארגו עשה רק חצי עונה טובה , מאוד עוזר לנו ביכולת להביא אותו בעונה הבאה מבחינת העלות שלו. הקבוצות הגדולות לא ישפכו סכומים גדולים על שחקן שנתן רק חצי עונה טובה , ולנו ברור שהשווי שוק שלו כרגע הוא הרבה פחות מהפוטנציאל שלו.
אתם מסכימים שאם פארגו היה נותן שנתיים באותה רמה כמו החצי עונה הטובה שלו באירופה אז הוא שחקן של מעל 2 מליון ?
הלוואי שהוא יהפוך לכזה במכבי...
02 מאי 2013, 23:52
yzafrir כתב:זה שפארגו עשה רק חצי עונה טובה , מאוד עוזר לנו ביכולת להביא אותו בעונה הבאה מבחינת העלות שלו. הקבוצות הגדולות לא ישפכו סכומים גדולים על שחקן שנתן רק חצי עונה טובה , ולנו ברור שהשווי שוק שלו כרגע הוא הרבה פחות מהפוטנציאל שלו.
אתם מסכימים שאם פארגו היה נותן שנתיים באותה רמה כמו החצי עונה הטובה שלו באירופה אז הוא שחקן של מעל 2 מליון ?
אני הבנתי, שאולימפיאקוס ניסו להביא את פארגו בטופ-16, אבל הוא סירב, והם החתימו את פרקינס
03 מאי 2013, 00:04
felix_r כתב:yzafrir כתב:זה שפארגו עשה רק חצי עונה טובה , מאוד עוזר לנו ביכולת להביא אותו בעונה הבאה מבחינת העלות שלו. הקבוצות הגדולות לא ישפכו סכומים גדולים על שחקן שנתן רק חצי עונה טובה , ולנו ברור שהשווי שוק שלו כרגע הוא הרבה פחות מהפוטנציאל שלו.
אני הבנתי, שאולימפיאקוס ניסו להביא את פארגו בטופ-16, אבל הוא סירב, והם החתימו את פרקינס
איך זה בדיוק קשור ?
את פרקינס אגב הם חתימו הרבה לפני שדיברו על פארגו...
03 מאי 2013, 00:12
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:זה שפארגו עשה רק חצי עונה טובה , מאוד עוזר לנו ביכולת להביא אותו בעונה הבאה מבחינת העלות שלו. הקבוצות הגדולות לא ישפכו סכומים גדולים על שחקן שנתן רק חצי עונה טובה , ולנו ברור שהשווי שוק שלו כרגע הוא הרבה פחות מהפוטנציאל שלו.
איך זה בדיוק קשור ?
את פרקינס אגב הם חתימו הרבה לפני שדיברו על פארגו...
אני שמעתי על פארגו לפני (מאוהד אולימפיאקוס, לא מהתקשורת המקומית)
איך זה קשור? זה מראה, שקבוצות גדולות כן מתעניינות בו (או לפחות קבוצה אחת)
03 מאי 2013, 11:03
אולימפיאקוס באמת רצתה אותו
גם פאו הגישה לו הצעה לפני שבועיים וגם רצתה אותו בקיץ
03 מאי 2013, 11:27
בתוך כך, בקבוצה מעידים שלא מעט שחקנים יעזבו בסיום העונה והפורוורד ניק קיינר מדלי, נמצא ביניהם . עם אלכס טיוס ישנן הבנות ראשוניות. בקבוצה מתכוונים לצמצם את הסגל הרחב, ולהתמקד במספר שחקנים איכותיים, כשג'רמי פארגו וקית' לנגפורד מועמדים.
עוד חיזוק מוואלה לכך שמכבי רוצה את לאנגפורד ופארגו
03 מאי 2013, 12:54
אז מה אם היא רוצה?
כל שנה במאי היא רוצה את ספאנוליס וקרסטיץ' ובאוגוסט חותמים כאן היקמן ומדלי.
03 מאי 2013, 12:59
זה נכון, אולימפיאקוס רצו את גארד הגנתי, הם רצו את פארגו, אחרי זה הם רצו את שלבין מאק, ואחרי שלא הלך להם איתם הם החתימו את פרקניס.
03 מאי 2013, 15:10
אני יודע שאסור להתרגש מהפלוץ השבועי של גרינוואלד,אבל וואלה הפעם זה נראה לי אמיתי..
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2638962קובאן עזבו את מכבי!!
03 מאי 2013, 15:33
שייהנו מאוחיון והנדריקס, מקווה שסמית׳ יישאר בידינו
03 מאי 2013, 15:38
לא כתבה מעניינת במיוחד. השם "הנדריקס" הוזכר בה יותר מדי פעמים.
גרינוולד חושב שהוא 4 משום מה, אבל זה לא ממש משנה. ניתן רק לקוות שקובאן יהיו מספיק מטומטמים בשביל להילחם עליו מול בלאט.
03 מאי 2013, 15:57
מה נטפלו עלינו הקובאן האלה??
למה מי הם בכלל?? כאלה קטנים.
יגיעו ליורוליג שנה הבאה וילמדו את מקומם.
למה נכנסנו איתם למלחמה בכלל? נראה לכם שהם היו נכנסים לאלה מלחמות מול צסקא נניח?
אבד לנו הכבוד? קחו את אוחיון ותיחנקו איתו אמן.
נראה לאן יגיעו ליורוליג עם אוחיון והנדריקס....
אגב, האירני ההוא צריך איזו כאפה דחוף.
איפה ביבי כשצריך להפציץ איזה אירני מתלהם??
03 מאי 2013, 16:05
הקו הקדמי עליו חולם דיוויד בלאט נראה כך: ג'יימס ב-5; הנדריקס ב-4; אלכס טיוס כאול-אראונד מהספסל; ועוד שני שחקנים - הראשון בעמדה מספר 4, שאמור להחזיק בקליעה מבחוץ (בעגה המקצועית, סטרץ'-פורוורד); והשני בעמדה מספר 5, שאמור להיות שחקן זול יחסית
אוי ואבוי לנו אם זה יהיה הקו הקדמי שלנו
אלכס טיוס כאול-אראונד מהספסל
מה אול אראונד?????

מדובר בשחקן כל כך חד גוני והוא רושם לי אול אראונד
אפשרות מעניינת אחרת, שעולה בספקולציות אצל מקורבים, היא קו קדמי שכולל את אלכס מאריץ' במקום ג'יימס
אם הם חושבים אפילו לרגע לוותר על ג'יימס אז הם מפגרים
בנוגע לאוחיון...
אסור למכבי להתערב ובטח שלא לשלם עליו ביי אאוט או משהו כזה,שאוחיון ינסה לצאת מהחרא שהוא הכין לעצמו
יצא-ישאר כרכז שני,לא יצא-שידפק בקור הרוסי
03 מאי 2013, 16:07
חנו'ש כתב:מה נטפלו עלינו הקובאן האלה??
למה מי הם בכלל?? כאלה קטנים.
יגיעו ליורוליג שנה הבאה וילמדו את מקומם.
למה נכנסנו איתם למלחמה בכלל? נראה לכם שהם היו נכנסים לאלה מלחמות מול צסקא נניח?
אבד לנו הכבוד? קחו את אוחיון ותיחנקו איתו אמן.
נראה לאן יגיעו ליורוליג עם אוחיון והנדריקס....
אגב, האירני ההוא צריך איזו כאפה דחוף.
איפה ביבי כשצריך להפציץ איזה אירני מתלהם??
התכוונת : איפה ביבי שצריך לתלהם מול איראני שרוצה להפציץ... הוא רק מדבר ומברבר אבל זה לא שייך לפה.
הסגידה המטומטמת לשחקנים בינוניים כמו הנדריקס רק מחזקת את דעתי שאיתו מכבי לא תגיע רחוק .
05 מאי 2013, 18:44
במכבי ת"א רוצים את הגארד איי.ג'יי פרייס
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=142056איך הוא?בסך הכל יש לו סטט' מרשימה וגם יחס אסיסטים-איבודים נהדר
05 מאי 2013, 19:00
איי ג'יי פרייס לא שם חדש בעולם הכדורסל וגם לא פה בפורום
היו לו נתונים סולידיים בקולג', משהו באזור של ג'רמי פארגו רק שהוא קלע באחוזים יותר טובים ופארגו חטף יותר כדורים
הוא שחקן שייתן לנו יתרון על כל אירופה? רוב הסיכויים שלא, אבל אם יביאו בנוסף עוד שחקנים טובים אז גם רוב הסיכויים שהוא לא יהיה החתמה רעה, אולי אפילו החתמה טובה
אין לו בעיה ליצור לעצמו אבל מה שמסקרן אותי זה איך הוא משיג את האסיסטים שלו
פיק אנד רול? מסירה לשחק שזרק מהשלוש וקלע?
אני לא מכירה אותו מספיק בשביל לדעת כמה הוא יודע להפעיל שחקנים כרכז ולא כ''המהלך הזה במקרה התאים למסירה''
05 מאי 2013, 19:22
מישהו שם לב לתאריך?
05 מאי 2013, 19:28
Holiday_Armadillo כתב:מישהו שם לב לתאריך?

חחחחחחחחחח לא פלא שאני לא מוצא את הכתבה באתר עכשיו,
הוא אולי מתכוון לעלות אותה כמלפפון שקרי בעונה הבאה
05 מאי 2013, 21:02
הבחור הזה שיחק באירופה באיזשהו שלב בחייו?
כי אם לא זה עלול להיות מסוכן....
05 מאי 2013, 21:04
לא
שיחק באינדיאנה ובוושינגטון