28 ספטמבר 2013, 18:10
ankram כתב:אף אדם שפוי ומבין כדורסל לא יהמר על זה. אבל לבלאט נגמרו התירוצים.
עונה אחת יחד עם האדריאטית מילא , מאמן נבחרת רוסיה מילא.
אבל השנה הוא נח , בחר את השחקנים , הרכיב את תוכנית האימון , תירוצים כבר אין לו.
אם מכבי לא מצליחה השנה לספק כדורסל איכותי, לא בלאט ולא המערכת יירצו בהמשך ההתקשרות.
האם זה טוב?אני מעריך שלא , אבל זאת המערכת , והמאמן לא מעליה (לצערי)
28 ספטמבר 2013, 18:10
קובי כתב:כאוהד מכבי, לא היה נעים במיוחד לצפייה המשחק הזה, אבל עדיין צריך לקחת דברים בערבון מוגבל. אם פיני לא התרגש במיוחד ממשחק שכזה, אני לא חושב שגם אנחנו צריכים.
מי שבכל זאת הדאיג אותי במיוחד, היה אינגלס שהראה חד גוניות 'מרגיזה' בהתקפה, עם זריקות מבחוץ בלבד. החדירה שלו בסיום המשחק, הייתה נראית לא טבעית והסתיימה בקושי על רגל אחת. ממש זריקה בכח.
רייס הראה דווקא מספר ניצוצות. היו לו גם 3 פיקים נאים עם ג'יימס. נוטה לסיים מהלכים בצעד הראשון של הצעד וחצי. השאלה, האם הוא מסוגל לספק נקודות מבחוץ, כי אני חושב שבהתקפה המסודרת, יהיה לו קשה ליצור מחדירה בלבד, בעיקר בשל גובהו.
סופו היה נראה טוב יחסית ויכול להיות שהוא יהיה ההבדל העונה בין עונה טובה של מכבי לאחת שפחות. נשמע מוכר ?
ג'יימס, כשיר, או לא, אינני יודע, אבל הוא היה בהחלט רע מאוד. החלטות גרועות וקיבל בי"ס מהנדריקס פעם אחר פעם. יותר רע ממנו היה היקמן שפשוט הרבה בהחלטות רעות הרודפות האחת, אחרי השנייה.
מנגד, סמית' היה נראה בכושר מצויין. בעיניי, לאור המשחק האנמי והלא מסודר של מכבי בהתקפה, היה צריך לקחת הרבה יותר זריקות.
אוחיון, כהרגלו, היה דיי פרווה. מספר פעולות טובות, אבל לא סחף ואירגן את המשחק של הקבוצה, כמו שצריך לצפות משחקן עונה 3 בקבוצה, ע"ע סמית'.
נעימי, הראה קצת דברים, אבל נראה חסר ביטחון ולטעמי נעימי ללא בטחון, זה פשוט לא שחקן. מקווה שיתנו לו אשראי. לא חושב שהוא נופל מאוחיון בהרבה ולזכות האחרון יש יתרון של 2 עונות עם דקות יורוליג ברזומה.
ג'ייק כהן נראה דיי בוסרי. ניקולה הביע בו אמון רב בראיונות שנתן בטרום העונה. אני בספק, נחייה ונראה. כרגע, במשחקי האימון, מקבל אשראי להצדיק את עצמו.
לאנדסברג נראה כהרגלו. מקווה שיבצע השנה את השדרוג המצופה. פניני כנ"ל. אני סבור שתהיה זו השנה האחרונה שלו בקבוצה.
לטיוס היו מספר פעולות טובות, אך נראה שעדיין לא מחובר לקבוצה. מוקדם לשפוט בעניינו, לפחות מהמשחק הזה.
אני חושב ששחקן כליאור היה יכול לתת הרבה במשחק כזה. עוד קצת אינסטנט אופנס וגם אפשרות נוספת לקבלת נקודות בעמדה 4 מהצבע, גם מבלי לגרוע מההרכב הנוכחי דבר.
לגבי בלו, אני חושב שדפינטלי, זה יהיה ע"ח כהן. נראה שמשחקים בסגנון דומה. מה בלו יכול להביא, אחרי שנה וחצי ללא משחק ומניעים לא ברורים, אינני יודע...
בלאט ניהל משחק אימון, כמו משחק אימון. אני חושב שאולי היה אפשר לתת קצת יותר פוש ברבע האחרון ולהמעיט בהרכבים הזויים, אבל משחק אימון זה משחק אימון וכל ביקורת תהיה 'לא הכי לגיטימית' במקרה הזה.
28 ספטמבר 2013, 18:11
ankram כתב:קובי כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:א. בשביל לכסות על הגרעון שהפדרמנים הגאונים סיבכו לנו.
ב. אם השנה מכבי לא תגיע לכלום בלאט לא יישאר , תנוח דעתך.
ומי יחליף את בלאט? אוברדוביץ'?
אני אתן לך רמז - הוא עולה שליש מחיר (שזה הכי חשוב), והוא כבר נמצא במערכת.
זה נראה הכיוון, אבל לא הייתי סותם את הגולל על שמיר, שמקורב ומוערך ע"י המערכת וגם קיבל השנה ג'וב יוקרתי בצסק"א.
אם מכבי בראשות בלאט ו... כן-כן, גודס, תציג כדורסל רע השנה, לא הייתי מתפלא אם בשנה הבאה שניהם ישבו לראות את מכבי בטלוויזיה בימי חמישי ומנגד, הלפ-טופ יקבל צו 8.
אם אני לא טועה , לשמיר יש חוזה ליותר מעונה אחת , למה לו למהר לקבל את מכבי בפוסט טראומה (במידה ועונה תהיה כישלון)?
28 ספטמבר 2013, 18:11
felix_r כתב:איזה שידרוג יכול לעשות לאנדסברג אם הוא שחקן ההגנה הכי גרוע שהיה במכבי ב 40 שנה האחרונות? מצטער, אבל אין לו מקום בקבוצה.
28 ספטמבר 2013, 18:13
felix_r כתב:קובי כתב:כאוהד מכבי, לא היה נעים במיוחד לצפייה המשחק הזה, אבל עדיין צריך לקחת דברים בערבון מוגבל. אם פיני לא התרגש במיוחד ממשחק שכזה, אני לא חושב שגם אנחנו צריכים.
מי שבכל זאת הדאיג אותי במיוחד, היה אינגלס שהראה חד גוניות 'מרגיזה' בהתקפה, עם זריקות מבחוץ בלבד. החדירה שלו בסיום המשחק, הייתה נראית לא טבעית והסתיימה בקושי על רגל אחת. ממש זריקה בכח.
רייס הראה דווקא מספר ניצוצות. היו לו גם 3 פיקים נאים עם ג'יימס. נוטה לסיים מהלכים בצעד הראשון של הצעד וחצי. השאלה, האם הוא מסוגל לספק נקודות מבחוץ, כי אני חושב שבהתקפה המסודרת, יהיה לו קשה ליצור מחדירה בלבד, בעיקר בשל גובהו.
סופו היה נראה טוב יחסית ויכול להיות שהוא יהיה ההבדל העונה בין עונה טובה של מכבי לאחת שפחות. נשמע מוכר ?
ג'יימס, כשיר, או לא, אינני יודע, אבל הוא היה בהחלט רע מאוד. החלטות גרועות וקיבל בי"ס מהנדריקס פעם אחר פעם. יותר רע ממנו היה היקמן שפשוט הרבה בהחלטות רעות הרודפות האחת, אחרי השנייה.
מנגד, סמית' היה נראה בכושר מצויין. בעיניי, לאור המשחק האנמי והלא מסודר של מכבי בהתקפה, היה צריך לקחת הרבה יותר זריקות.
אוחיון, כהרגלו, היה דיי פרווה. מספר פעולות טובות, אבל לא סחף ואירגן את המשחק של הקבוצה, כמו שצריך לצפות משחקן עונה 3 בקבוצה, ע"ע סמית'.
נעימי, הראה קצת דברים, אבל נראה חסר ביטחון ולטעמי נעימי ללא בטחון, זה פשוט לא שחקן. מקווה שיתנו לו אשראי. לא חושב שהוא נופל מאוחיון בהרבה ולזכות האחרון יש יתרון של 2 עונות עם דקות יורוליג ברזומה.
ג'ייק כהן נראה דיי בוסרי. ניקולה הביע בו אמון רב בראיונות שנתן בטרום העונה. אני בספק, נחייה ונראה. כרגע, במשחקי האימון, מקבל אשראי להצדיק את עצמו.
לאנדסברג נראה כהרגלו. מקווה שיבצע השנה את השדרוג המצופה. פניני כנ"ל. אני סבור שתהיה זו השנה האחרונה שלו בקבוצה.
לטיוס היו מספר פעולות טובות, אך נראה שעדיין לא מחובר לקבוצה. מוקדם לשפוט בעניינו, לפחות מהמשחק הזה.
אני חושב ששחקן כליאור היה יכול לתת הרבה במשחק כזה. עוד קצת אינסטנט אופנס וגם אפשרות נוספת לקבלת נקודות בעמדה 4 מהצבע, גם מבלי לגרוע מההרכב הנוכחי דבר.
לגבי בלו, אני חושב שדפינטלי, זה יהיה ע"ח כהן. נראה שמשחקים בסגנון דומה. מה בלו יכול להביא, אחרי שנה וחצי ללא משחק ומניעים לא ברורים, אינני יודע...
בלאט ניהל משחק אימון, כמו משחק אימון. אני חושב שאולי היה אפשר לתת קצת יותר פוש ברבע האחרון ולהמעיט בהרכבים הזויים, אבל משחק אימון זה משחק אימון וכל ביקורת תהיה 'לא הכי לגיטימית' במקרה הזה.
איזה שידרוג יכול לעשות לאנדסברג אם הוא שחקן ההגנה הכי גרוע שהיה במכבי ב 40 שנה האחרונות? מצטער, אבל אין לו מקום בקבוצה.
28 ספטמבר 2013, 18:16
28 ספטמבר 2013, 18:17
28 ספטמבר 2013, 18:17
28 ספטמבר 2013, 18:18
קובי כתב:לפחות שיתן אינסטנט אופנס, נקודות בטוחות, איזה גיוון התקפי, משהו... להגיד שאין לו פוטנציאל, זה רחוק מהמציאות. מצד שני, לא חסרו וחסרים בעולם הכדורסל שחקנים עם פוטנציאל, שכבר הספקנו לשכוח את שמותיהם... נחייה ונראה. גילו הצעיר עדיין נזקף לזכותו.
28 ספטמבר 2013, 18:18
קובי כתב:felix_r כתב:קובי כתב:כאוהד מכבי, לא היה נעים במיוחד לצפייה המשחק הזה, אבל עדיין צריך לקחת דברים בערבון מוגבל. אם פיני לא התרגש במיוחד ממשחק שכזה, אני לא חושב שגם אנחנו צריכים.
איזה שידרוג יכול לעשות לאנדסברג אם הוא שחקן ההגנה הכי גרוע שהיה במכבי ב 40 שנה האחרונות? מצטער, אבל אין לו מקום בקבוצה.
לפחות שיתן אינסטנט אופנס, נקודות בטוחות, איזה גיוון התקפי, משהו... להגיד שאין לו פוטנציאל, זה רחוק מהמציאות. מצד שני, לא חסרו וחסרים בעולם הכדורסל שחקנים עם פוטנציאל, שכבר הספקנו לשכוח את שמותיהם... נחייה ונראה. גילו הצעיר עדיין נזקף לזכותו.
28 ספטמבר 2013, 18:20
roy1000 כתב:קובי כתב:לפחות שיתן אינסטנט אופנס, נקודות בטוחות, איזה גיוון התקפי, משהו... להגיד שאין לו פוטנציאל, זה רחוק מהמציאות. מצד שני, לא חסרו וחסרים בעולם הכדורסל שחקנים עם פוטנציאל, שכבר הספקנו לשכוח את שמותיהם... נחייה ונראה. גילו הצעיר עדיין נזקף לזכותו.
צעיר או לא צעיר, אי אפשר להחזיק שחקן של 350 אלף דולר שלא תורם כלום. או שהוא פורץ השנה או שהוא הולך למקום אחר ומצטרף לחבורה שלא משחקת במכבי ומקבלת כסף מג'וניור.
28 ספטמבר 2013, 18:22
ankram כתב:כדי להרגיע את ה"מודאגים"
גם רייס וגם היקמן לא יסיימו יותר מדי משחקים עם נתונים כאלו , רייס הוא שחקן טוב , ועצם העובדה שהוא לא שיחק ביורוליג בעבר לא אומרת כלום (סימון שיחק בליגה האדריאטית לפני שנתיים , את הנדריקס מכבי גילתה) ואת שון לא יחסמו 7 פעמים במשחק , סמית' הוא סמית' והנעלם העיקרי הוא אינגלס.
מה שכן , אני לא מצפה דבר מאוחיון , פניני , נעימי וכהן. השניים הראשונים בגלל היכולת האחרונים כי זאת עונת יורוליג ראשונה שלהם.
28 ספטמבר 2013, 18:25
ankram כתב:כדי להרגיע את ה"מודאגים"
גם רייס וגם היקמן לא יסיימו יותר מדי משחקים עם נתונים כאלו , רייס הוא שחקן טוב , ועצם העובדה שהוא לא שיחק ביורוליג בעבר לא אומרת כלום (סימון שיחק בליגה האדריאטית לפני שנתיים , את הנדריקס מכבי גילתה) ואת שון לא יחסמו 7 פעמים במשחק , סמית' הוא סמית' והנעלם העיקרי הוא אינגלס.
מה שכן , אני לא מצפה דבר מאוחיון , פניני , נעימי וכהן. השניים הראשונים בגלל היכולת האחרונים כי זאת עונת יורוליג ראשונה שלהם.
28 ספטמבר 2013, 18:26
felix_r כתב:ankram כתב:כדי להרגיע את ה"מודאגים"
מודאגים? מודאגים הינו לפני מספר שנים.
היום אנחנו כבר בקייץ יודעים שהקבוצה תהיה חרא, וזה בדיוק מה שאנחנו רואים כל פעם מחדש.
28 ספטמבר 2013, 18:26
felix_r כתב:ankram כתב:כדי להרגיע את ה"מודאגים"
היום אנחנו כבר בקייץ יודעים שהקבוצה תהיה חרא, וזה בדיוק מה שאנחנו רואים כל פעם מחדש.
28 ספטמבר 2013, 18:37
roy1000 כתב:felix_r כתב:ankram כתב:כדי להרגיע את ה"מודאגים"
"מודאגים" זו באמת לא המילה הנכונה. כולנו ידענו מה הבעיות בסגל הזה והמשחק הזה חשף את כל הבעיות. אין רכז. אין 4. אין ריבאונד. אין שחקן יוצר בהתקפה העומדת.
28 ספטמבר 2013, 18:39
28 ספטמבר 2013, 18:44
28 ספטמבר 2013, 18:47
jol9 כתב:לא ראיתי את המשחק אבל קראתי את כל השרשור ומה שמדאיג אותי מהתיאורים זה אינגלס. הוא צריך להיות בעל הבית ולעשות את זה מההתחלה
28 ספטמבר 2013, 19:01