קובי כתב:כאוהד מכבי, לא היה נעים במיוחד לצפייה המשחק הזה, אבל עדיין צריך לקחת דברים בערבון מוגבל. אם פיני לא התרגש במיוחד ממשחק שכזה, אני לא חושב שגם אנחנו צריכים.
מי שבכל זאת הדאיג אותי במיוחד, היה אינגלס שהראה חד גוניות 'מרגיזה' בהתקפה, עם זריקות מבחוץ בלבד. החדירה שלו בסיום המשחק, הייתה נראית לא טבעית והסתיימה בקושי על רגל אחת. ממש זריקה בכח.
רייס הראה דווקא מספר ניצוצות. היו לו גם 3 פיקים נאים עם ג'יימס. נוטה לסיים מהלכים בצעד הראשון של הצעד וחצי. השאלה, האם הוא מסוגל לספק נקודות מבחוץ, כי אני חושב שבהתקפה המסודרת, יהיה לו קשה ליצור מחדירה בלבד, בעיקר בשל גובהו.
סופו היה נראה טוב יחסית ויכול להיות שהוא יהיה ההבדל העונה בין עונה טובה של מכבי לאחת שפחות. נשמע מוכר ?
ג'יימס, כשיר, או לא, אינני יודע, אבל הוא היה בהחלט רע מאוד. החלטות גרועות וקיבל בי"ס מהנדריקס פעם אחר פעם. יותר רע ממנו היה היקמן שפשוט הרבה בהחלטות רעות הרודפות האחת, אחרי השנייה.
מנגד, סמית' היה נראה בכושר מצויין. בעיניי, לאור המשחק האנמי והלא מסודר של מכבי בהתקפה, היה צריך לקחת הרבה יותר זריקות.
אוחיון, כהרגלו, היה דיי פרווה. מספר פעולות טובות, אבל לא סחף ואירגן את המשחק של הקבוצה, כמו שצריך לצפות משחקן עונה 3 בקבוצה, ע"ע סמית'.
נעימי, הראה קצת דברים, אבל נראה חסר ביטחון ולטעמי נעימי ללא בטחון, זה פשוט לא שחקן. מקווה שיתנו לו אשראי. לא חושב שהוא נופל מאוחיון בהרבה ולזכות האחרון יש יתרון של 2 עונות עם דקות יורוליג ברזומה.
ג'ייק כהן נראה דיי בוסרי. ניקולה הביע בו אמון רב בראיונות שנתן בטרום העונה. אני בספק, נחייה ונראה. כרגע, במשחקי האימון, מקבל אשראי להצדיק את עצמו.
לאנדסברג נראה כהרגלו. מקווה שיבצע השנה את השדרוג המצופה. פניני כנ"ל. אני סבור שתהיה זו השנה האחרונה שלו בקבוצה.
לטיוס היו מספר פעולות טובות, אך נראה שעדיין לא מחובר לקבוצה. מוקדם לשפוט בעניינו, לפחות מהמשחק הזה.
אני חושב ששחקן כליאור היה יכול לתת הרבה במשחק כזה. עוד קצת אינסטנט אופנס וגם אפשרות נוספת לקבלת נקודות בעמדה 4 מהצבע, גם מבלי לגרוע מההרכב הנוכחי דבר.
לגבי בלו, אני חושב שדפינטלי, זה יהיה ע"ח כהן. נראה שמשחקים בסגנון דומה. מה בלו יכול להביא, אחרי שנה וחצי ללא משחק ומניעים לא ברורים, אינני יודע...
בלאט ניהל משחק אימון, כמו משחק אימון. אני חושב שאולי היה אפשר לתת קצת יותר פוש ברבע האחרון ולהמעיט בהרכבים הזויים, אבל משחק אימון זה משחק אימון וכל ביקורת תהיה 'לא הכי לגיטימית' במקרה הזה.
איזה שידרוג יכול לעשות לאנדסברג אם הוא שחקן ההגנה הכי גרוע שהיה במכבי ב 40 שנה האחרונות? מצטער, אבל אין לו מקום בקבוצה.