המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אין ספק שאם לבעלי מכבי היה כסף, כמו שצריך להיות לכל בעלים של קבוצת ספורט, רייס היה מקבל כבר הערב כרטיס טיסה הביתה ובמקומו היו מביאים רכז אמיתי. מאחר שזה לא המצב צפויה לנו עוד עונה של כדרורים אינסופיים של יוגב אוחיון, שנכון להיום הוא הרכז היחיד במכבי.
MTA2311 כתב:קודי כתב:אין ספק שאם לבעלי מכבי היה כסף, כמו שצריך להיות לכל בעלים של קבוצת ספורט, רייס היה מקבל כבר הערב כרטיס טיסה הביתה ובמקומו היו מביאים רכז אמיתי. מאחר שזה לא המצב צפויה לנו עוד עונה של כדרורים אינסופיים של יוגב אוחיון, שנכון להיום הוא הרכז היחיד במכבי.
עכשיו כבר אין רכזים אמיתיים בשוק. גם אם היו רוצים מאוד לבזבז כסף( וזה כמובן לא המצב), היה מגיע לפה שחקן בינוני במקרה הטוב.
קודי כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:אין ספק שאם לבעלי מכבי היה כסף, כמו שצריך להיות לכל בעלים של קבוצת ספורט, רייס היה מקבל כבר הערב כרטיס טיסה הביתה ובמקומו היו מביאים רכז אמיתי. מאחר שזה לא המצב צפויה לנו עוד עונה של כדרורים אינסופיים של יוגב אוחיון, שנכון להיום הוא הרכז היחיד במכבי.
עכשיו כבר אין רכזים אמיתיים בשוק. גם אם היו רוצים מאוד לבזבז כסף( וזה כמובן לא המצב), היה מגיע לפה שחקן בינוני במקרה הטוב.
אני מניח שאפשר לשלם ביי אאוט לקבוצה אירופית אחרת או למצוא גארד שיפול ממחנות ה-NBA. בטוח שאפשר למצוא גארד טוב יותר מרייס ובדיוק בשביל זה יש למכבי מחלקת סקאוטינג.
גל גל כתב:הבעיה שלי עם מכבי זה שהיא קצת משעממת במשחק שלה
toja27 כתב:אני כבר הבעתי את דעתי על טייריס רייס ואמרתי שהוא יתקשה ביכולת שהוא הפגין עד עכשיו אבל נראה לי לא הוגן שהוא קיבל ממכם היום ביקורת כל כך קשה כשהוא בעצם כמעט ולא שיחק.
למרות שהוא ישתפר בעתיד כנראה שזה לא יספיק להיות רכז בקבוצת יורוליג ששואפת להישגים(סליחה אם אני קובע את עתידו מראש, מי יתן ואני טועה בנושא זה). לי חבל על השחקן, כי לפני שהוא חתם כאן הוא בטח שמע בטלפון מבלאט הבטחות ועל הציפיות של דיוויד ממנו ואז הוא מגיע לכאן ומשחק כמו שהוא שיחק לפני שחתימו אותו(אולי קצת פחות טוב) ופתאום מוצא את עצמו מסופסל. אני שואל של מי האחריות למה שקרה? האם רייס אשם שהוא מה שהוא? אם מכבי לא הייתה פונה אליו, אז הוא היה חותם בקבוצה אחרת, שאולי הייתה מתאימה לו יותר. אם אתם שואלים אותי האחריות לכל המצב היא של דיוויד בלאט. הוא הסמכות המקצועית העליונה, ממנו אתה מצפה שהוא יידע את מי הוא מביא כרכז הראשון שלו, מה היתרונות, מה החסרונות , איזה אישיות ועוד. בתור קבוצה שיש לה שאיפות להגיע לפיינל פור אבל אין לה את התקציב המתאים לכך, אתה מצפה שיכולת הסקאוטינג תהיה ברמה הגבוהה ביותר, ושהחתמות "הבינגו" יהיו הרבה יותר שכיחות מהחתמות שגויות.
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני כבר הבעתי את דעתי על טייריס רייס ואמרתי שהוא יתקשה ביכולת שהוא הפגין עד עכשיו אבל נראה לי לא הוגן שהוא קיבל ממכם היום ביקורת כל כך קשה כשהוא בעצם כמעט ולא שיחק.
למרות שהוא ישתפר בעתיד כנראה שזה לא יספיק להיות רכז בקבוצת יורוליג ששואפת להישגים(סליחה אם אני קובע את עתידו מראש, מי יתן ואני טועה בנושא זה). לי חבל על השחקן, כי לפני שהוא חתם כאן הוא בטח שמע בטלפון מבלאט הבטחות ועל הציפיות של דיוויד ממנו ואז הוא מגיע לכאן ומשחק כמו שהוא שיחק לפני שחתימו אותו(אולי קצת פחות טוב) ופתאום מוצא את עצמו מסופסל. אני שואל של מי האחריות למה שקרה? האם רייס אשם שהוא מה שהוא? אם מכבי לא הייתה פונה אליו, אז הוא היה חותם בקבוצה אחרת, שאולי הייתה מתאימה לו יותר. אם אתם שואלים אותי האחריות לכל המצב היא של דיוויד בלאט. הוא הסמכות המקצועית העליונה, ממנו אתה מצפה שהוא יידע את מי הוא מביא כרכז הראשון שלו, מה היתרונות, מה החסרונות , איזה אישיות ועוד. בתור קבוצה שיש לה שאיפות להגיע לפיינל פור אבל אין לה את התקציב המתאים לכך, אתה מצפה שיכולת הסקאוטינג תהיה ברמה הגבוהה ביותר, ושהחתמות "הבינגו" יהיו הרבה יותר שכיחות מהחתמות שגויות.
כבר דיברנו על הנושא הזה - האחריות על טייריס רייס היא 100% עד דייויד בלאט. מההבאה שלו ועד הייבוש שלו. בלאט פשוט מחלק מתנות לדני פדרמן עם ההתנהגות המוזרה שלו.
jol9 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אני כבר הבעתי את דעתי על טייריס רייס ואמרתי שהוא יתקשה ביכולת שהוא הפגין עד עכשיו אבל נראה לי לא הוגן שהוא קיבל ממכם היום ביקורת כל כך קשה כשהוא בעצם כמעט ולא שיחק.
כבר דיברנו על הנושא הזה - האחריות על טייריס רייס היא 100% עד דייויד בלאט. מההבאה שלו ועד הייבוש שלו. בלאט פשוט מחלק מתנות לדני פדרמן עם ההתנהגות המוזרה שלו.
הכל נכון, אבל פרט לכך, אם השחקן לא מספק את הסחורה, מה אתם מצפים מבלאט?
הרי כולנו ראינו שכשרייס עלה על הפרקט, מכבי התחילה לשחק רע. אז מה עוד נשאר לו לעשות?
הבעיה שאלה תסריטים מוכרים כבר, ולראות את רייס יוצא מהסיפור הזה באופן חיובי, זה דבר כמעט בלתי סביר.
jol9 כתב:הכל נכון, אבל פרט לכך, אם השחקן לא מספק את הסחורה, מה אתם מצפים מבלאט?
הרי כולנו ראינו שכשרייס עלה על הפרקט, מכבי התחילה לשחק רע. אז מה עוד נשאר לו לעשות?
הבעיה שאלה תסריטים מוכרים כבר, ולראות את רייס יוצא מהסיפור הזה באופן חיובי, זה דבר כמעט בלתי סביר.
קודי כתב:הבעיה עם החלפת רייס היא שהיא חייבת להתבצע בשבועות הקרובים, אחרת זה יהיה מיותר. לא זוכר אי פעם שחקן שהגיע למכבי אחרי נובמבר והצליח להשפיע במשהו על העונה. כך שאין טעם לחפש רכז שיגיע אחרי הסיבוב הראשון ביורוליג אלא מישהו שאפשר לשלם עליו ביי אאוט כעת או שחקן שינשרו ממחנות ה-NBA. אגב, אם מגיעים למסקנה שאין אף אחד כזה ונגזר גורלנו להיתקע (שוב) עם אוחיון כרכז הראשון אז אולי כדאי להביא מישהו כמו סטפן מרקוביץ הסרבי כדי שיתן 15 דקות טובות בעמדה הזו. לדעתי אין לו קבוצה והוא גם לא צפוי להיות יקר מדי. לא מדובר בשחקן גדול אבל כמחליף של אוחיון הוא יותר מבסדר.
roy1000 כתב:קודי כתב:הבעיה עם החלפת רייס היא שהיא חייבת להתבצע בשבועות הקרובים, אחרת זה יהיה מיותר. לא זוכר אי פעם שחקן שהגיע למכבי אחרי נובמבר והצליח להשפיע במשהו על העונה. כך שאין טעם לחפש רכז שיגיע אחרי הסיבוב הראשון ביורוליג אלא מישהו שאפשר לשלם עליו ביי אאוט כעת או שחקן שינשרו ממחנות ה-NBA. אגב, אם מגיעים למסקנה שאין אף אחד כזה ונגזר גורלנו להיתקע (שוב) עם אוחיון כרכז הראשון אז אולי כדאי להביא מישהו כמו סטפן מרקוביץ הסרבי כדי שיתן 15 דקות טובות בעמדה הזו. לדעתי אין לו קבוצה והוא גם לא צפוי להיות יקר מדי. לא מדובר בשחקן גדול אבל כמחליף של אוחיון הוא יותר מבסדר.
אין שום סיכוי שיחליפו אותו כבר עכשיו. אנחנו תקועים איתו עד סוף הסיבוב הראשון לפחות.
roy1000 כתב:דרך אגב - לכל המצדדים בסגל רחב, שימו לב מתי מכבי שיחקה נורמלי - רק במחצית השניה כשדייויד צמצם את הרוטציה ל- 7 שחקנים. באמת שאין שום תועלת בסגל של 14 שחקנים בכירים. 8-9 שחקנים זה די והותר.
קודי כתב:roy1000 כתב:דרך אגב - לכל המצדדים בסגל רחב, שימו לב מתי מכבי שיחקה נורמלי - רק במחצית השניה כשדייויד צמצם את הרוטציה ל- 7 שחקנים. באמת שאין שום תועלת בסגל של 14 שחקנים בכירים. 8-9 שחקנים זה די והותר.
יש מישהו שמצדד בזה חוץ מבלאט? זה ברור לכולם ולכן כשבלו יחתום צריכים לשחרר לפחות שני שחקנים.
roy1000 כתב:דרך אגב - לכל המצדדים בסגל רחב, שימו לב מתי מכבי שיחקה נורמלי - רק במחצית השניה כשדייויד צמצם את הרוטציה ל- 7 שחקנים. באמת שאין שום תועלת בסגל של 14 שחקנים בכירים. 8-9 שחקנים זה די והותר.
EulGam05 כתב:roy1000 כתב:דרך אגב - לכל המצדדים בסגל רחב, שימו לב מתי מכבי שיחקה נורמלי - רק במחצית השניה כשדייויד צמצם את הרוטציה ל- 7 שחקנים. באמת שאין שום תועלת בסגל של 14 שחקנים בכירים. 8-9 שחקנים זה די והותר.
אכן. אגב, שמת לב שהיה פה איזה גולש שטען אתמול שהמשחק הטוב של מכבי במחצית השניה אתמול היה בגלל שמגדל קרסה כי אין לה שחקנים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־12 אורחים