09 דצמבר 2013, 20:20
toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
09 דצמבר 2013, 20:23
toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
09 דצמבר 2013, 20:24
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
קל להאשים אותם כי הם אלה שמושכים בחוטים
לשמעון אין ממש כוח במועדון וסניור העביר את המושכות לג'וניור
הם החליטו להמציא את ניהול מועדון הספורט מחדש ואנחנו משלמים את שכר הלימוד
דווקא התרשמתי שלשמעון יש כוח במועדון ועוד איך. למה דיוויד בלאט עדיין מאמן למרות חוסר שביעות של החבר'ה הצעירים ממנו? האם זה לא בגלל שמעון מזרחי ושאר ההנהלה הותיקה?
09 דצמבר 2013, 20:25
09 דצמבר 2013, 20:29
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
דווקא התרשמתי שלשמעון יש כוח במועדון ועוד איך. למה דיוויד בלאט עדיין מאמן למרות חוסר שביעות של החבר'ה הצעירים ממנו? האם זה לא בגלל שמעון מזרחי ושאר ההנהלה הותיקה?
זהו שזה לא היה רק הוא, זה גם פדרמן סניור
זה הג'וניורים שלא סובלים את דיוויד
אם לשמעון באמת היה כוח הוא היה נועל את השחקנים בחדר ההלבשה אחרי ההפסדים המביכים ולא ג'וניור היה יוצא להתראיין בתקשורת מסיבה שלא כל כך ברורה לי
09 דצמבר 2013, 20:32
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
זהו שזה לא היה רק הוא, זה גם פדרמן סניור
זה הג'וניורים שלא סובלים את דיוויד
אם לשמעון באמת היה כוח הוא היה נועל את השחקנים בחדר ההלבשה אחרי ההפסדים המביכים ולא ג'וניור היה יוצא להתראיין בתקשורת מסיבה שלא כל כך ברורה לי
יכול מאוד להיות שגם דיוויד פדרמן היה בעד להשאיר את בלאט אבל עושה רושם ששמעון הייתה הדמות המרכזית. הבאתי את הדוגמא הזאת רק כדי להמחיש שלשמעון יש כוח ולא יכול להיות שהוא היה נשאר במועדון אם זה היה המצב באמת.
09 דצמבר 2013, 20:33
jol9 כתב:toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
הבעיות הן רבות, אבל הדג מסריח מהראש.
אם היתה בעיה נקודתית עם מאמן כזה או שחקן אחר, אז בהחלט אי אפשר היה להאשים אותם. אבל כשהכל רקוב, אז כל הדרכים מובילות אל הדלטה.
והדלטה בין מצב תקין בו היתה הקבוצה רוב השנים, לבין המצב המחורבן של השנים האחרונות, היא ההנהלה הצעירה ואך ורק היא.
כמובן שגם אנשים כמו צביקה ופיני, וההתבטאויות שלהם בתקשורת מחזקים את זה, אבל זה בהחלט ברור גם בלי כל אלה.
מבחינתי אני מוכן שהיקמן ורייס יהפכו להיות הפרנצ'ייז פליירס של מכבי ורק ששני האדונים האלה יעופו לנו מהפרצוף.
09 דצמבר 2013, 20:35
09 דצמבר 2013, 20:37
rc4991 כתב:toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
מזרחי? הכל תקתק עד שהם נכנסו לניהול ושינו הכל לפילוסופית "הניהול השפוי" שלהם,מה גם שהם מעורבים בכל ההחלטות המקצועיות ולא רק בתקציב
כשהיסודות של הבנין רעועים אל תתפלא שהלובי הרוס,המדרגות עקומות והמעלית מקולקלת
09 דצמבר 2013, 20:40
toja27 כתב:אני אומר שבואו לא נגיד דברים שאנחנו לא יודעים עליהם רק כדי לפתור את שמעון מזרחי מאחריות. צריכים להיות כנים וזאת למרות העובדה ששמעון מזרחי היה אחת הדמויות המרכזיות בבניית מכבי קקבוצה גדולה.
09 דצמבר 2013, 20:47
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני אומר שבואו לא נגיד דברים שאנחנו לא יודעים עליהם רק כדי לפתור את שמעון מזרחי מאחריות. צריכים להיות כנים וזאת למרות העובדה ששמעון מזרחי היה אחת הדמויות המרכזיות בבניית מכבי קקבוצה גדולה.
זה שלשמעון אין שום אחיזה במועדון זה לא משהו שמישהו פה מתכחש לו
אני זוכרת לא מעט פעמים שאנשים פה התלוננו גם עליו וגם על ההתנהלות שלו
אבל זה כמו שחבורת אריות מפרקת פיל ובסוף מגיע הגור ונותן ביס, לא אומר שהגור אחראי על ההרג
גם אם שמעון שותף למה שקורה במכבי בין אם פאסיבי או לא, זה לא אומר שההשפעה הרעה שיש לו על המועדון שוות ערך להרס הטוטאלי שפד. ג'וניור ורק. ג'וניור מנחילים
09 דצמבר 2013, 20:50
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני אומר שבואו לא נגיד דברים שאנחנו לא יודעים עליהם רק כדי לפתור את שמעון מזרחי מאחריות. צריכים להיות כנים וזאת למרות העובדה ששמעון מזרחי היה אחת הדמויות המרכזיות בבניית מכבי קקבוצה גדולה.
אבל זה כמו שחבורת אריות מפרקת פיל ובסוף מגיע הגור ונותן ביס, לא אומר שהגור אחראי על ההרג
גם אם שמעון שותף למה שקורה במכבי בין אם פאסיבי או לא, זה לא אומר שההשפעה הרעה שיש לו על המועדון שוות ערך להרס הטוטאלי שפד. ג'וניור ורק. ג'וניור מנחילים
אם אתה רוצה להתעקש בלי שום הסבר הגיוני לטענה שלך את יכולה. אבל זה לא הופך את זה לאמת.
09 דצמבר 2013, 20:54
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
אם היתה בעיה נקודתית עם מאמן כזה או שחקן אחר, אז בהחלט אי אפשר היה להאשים אותם. אבל כשהכל רקוב, אז כל הדרכים מובילות אל הדלטה.
והדלטה בין מצב תקין בו היתה הקבוצה רוב השנים, לבין המצב המחורבן של השנים האחרונות, היא ההנהלה הצעירה ואך ורק היא.
כמובן שגם אנשים כמו צביקה ופיני, וההתבטאויות שלהם בתקשורת מחזקים את זה, אבל זה בהחלט ברור גם בלי כל אלה.
מבחינתי אני מוכן שהיקמן ורייס יהפכו להיות הפרנצ'ייז פליירס של מכבי ורק ששני האדונים האלה יעופו לנו מהפרצוף.
טוב הראש זה ההנהלה הותיקה. בוא נחשוב רגע, מה התלונה העיקרית שלנו כלפי ההנהלה, האם זה לא שהם מעמידים תקציב לא ראוי לקבוצה עם שאיפות כמו מכבי? זאת הטענה העיקרית של האוהדים. תחשוב על זה שאם במקום רייס היה פה פארגו למשל, הרי זה היה משנה את כל התמונה. מי האחראים על התקציב? בשורה התחתונה אלה ההנהלה הותיקה.
יכול מאוד להיות שגם ההנהלה הצעירה תומכת בתקציבים האלה אבל בסופו של דבר הם משתמשים בכלים הקיימים כדי לנהל את המועדון.
09 דצמבר 2013, 21:01
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני אומר שבואו לא נגיד דברים שאנחנו לא יודעים עליהם רק כדי לפתור את שמעון מזרחי מאחריות. צריכים להיות כנים וזאת למרות העובדה ששמעון מזרחי היה אחת הדמויות המרכזיות בבניית מכבי קקבוצה גדולה.
אם אתה רוצה להתעקש בלי שום הסבר הגיוני לטענה שלך את יכולה. אבל זה לא הופך את זה לאמת.
אם אתה רוצה להתעקש בלי להסתכל לאמת בעיניים שכולם מודעים אליה אתה יכול, אבל זה לא הופך את זה לפחות ברור
09 דצמבר 2013, 21:04
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:אני אומר שבואו לא נגיד דברים שאנחנו לא יודעים עליהם רק כדי לפתור את שמעון מזרחי מאחריות. צריכים להיות כנים וזאת למרות העובדה ששמעון מזרחי היה אחת הדמויות המרכזיות בבניית מכבי קקבוצה גדולה.
אם אתה רוצה להתעקש בלי להסתכל לאמת בעיניים שכולם מודעים אליה אתה יכול, אבל זה לא הופך את זה לפחות ברור
אבל אני בניגוד אליך הבאתי הסבר למה אני חושב שההנהלה הותיקה היא הכח העיקרי ורב הטענות צריכות להיות מופנות אליה. MTA123 אמר בציניות או שלא, שאפילו את החבר'ה הותיקים מינתה ההנהלה הותיקה וזאת אמת. הכח האמיתי בידיהם. את פשוט מתעקשת בלי שום הסבר איך רק ,אבל רק הג'וניירים אשמים( אולי הסברת בעבר אבל לא עכשיו).
09 דצמבר 2013, 21:07
חנו'ש כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.
טוב הראש זה ההנהלה הותיקה. בוא נחשוב רגע, מה התלונה העיקרית שלנו כלפי ההנהלה, האם זה לא שהם מעמידים תקציב לא ראוי לקבוצה עם שאיפות כמו מכבי? זאת הטענה העיקרית של האוהדים. תחשוב על זה שאם במקום רייס היה פה פארגו למשל, הרי זה היה משנה את כל התמונה. מי האחראים על התקציב? בשורה התחתונה אלה ההנהלה הותיקה.
יכול מאוד להיות שגם ההנהלה הצעירה תומכת בתקציבים האלה אבל בסופו של דבר הם משתמשים בכלים הקיימים כדי לנהל את המועדון.
זה לא מדויק.
נניח הדוגמא של פארגו שהבאת, העניין לא היה רק כספי אלא ניהול גרוע של מו"מ הרי כבר היה תקציב וכבר היה הסכמה בין הצדדים אבל בשל איזה התבחבשות במכבי הוא בסוף ברח בשניה האחרונה.
הבעיות בהתנהלות של מכבי לא נגמרות בתקציב הבעייתי אלא הרבה פעמים זה בגלל ניהול מזוויע של מו"מ - ובזה מתעסקים בעיקר הגוניורים.
אפשר גם לתת את מה שמאריץ' אמר לאחרונה כדוגמא, או את כל הסאגה של אוחיון. אולי אפילו את הסיבה בגללה אליהו לא משחק במכבי (למרות שכאן אני חושבת שמדובר במספר גורמים וגם לאליהו ובלאט יש חלק בעניין)
09 דצמבר 2013, 21:12
09 דצמבר 2013, 21:15
toja27 כתב:אבל הטענה שלך שרק הג'ונירים מנהלים את מכבי היא בדיה. משאלת לב בלבד רק כדי לכוון את הטענות שלך לערוצים צרים יותר ובכך לכאורה למצוא את האחד שהוא השעיר לעזאזל. אבל אני מסביר לך שיש פה הרבה גורמים שנכשלו וזה כולל את המאמן, מחלקת הסקאוטינג(שאותם למען האמת מינתה ההנהלה), וגם חבר ההנהלה שהוא בגדר פרה קדושה שמעון מזרחי ושותפיו פדרמן ורקאנטי.
09 דצמבר 2013, 21:19
09 דצמבר 2013, 21:20