02 ינואר 2014, 22:42
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:יופי של ניצחון. לצערי לא יכלתי לראות את הרבע האחרון בגלל תקרית הקאה...
ניצחון חשוב ומצויין. מכבי עשתה לגלא את מעשה הרפא הקלאסי... נתנה להם תחושה שהמשחק בשליטה שלהם, ואז התנפלה עליהם כשהם
לא שמו לב ולקחו את המשחק בסטייל.
יש משהו בקבוצה הזאת שכנראה שלא פיענחנו עדיין. נקווה שהקו הזה יימשך.
תן לי לנחש,הבחילה התחילה דקה וחצי לסיום הרבע השלישי?
עזוב... אל תיתן לי להיכנס לענייני המעיים שיוצאים משם או משם... היו לי כבר יותר מדי תקריות שכאלה![]()
ד"א, זה לא אצלי, אלא אצל היורשת למי שלא הבין.
02 ינואר 2014, 22:43
02 ינואר 2014, 22:43
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:יופי של ניצחון. לצערי לא יכלתי לראות את הרבע האחרון בגלל תקרית הקאה...
ניצחון חשוב ומצויין. מכבי עשתה לגלא את מעשה הרפא הקלאסי... נתנה להם תחושה שהמשחק בשליטה שלהם, ואז התנפלה עליהם כשהם
עזוב... אל תיתן לי להיכנס לענייני המעיים שיוצאים משם או משם... היו לי כבר יותר מדי תקריות שכאלה![]()
אתה יודע שאנחנו עדיין מחכים לה שתירשם לפורום כן? אני כבר מתחילה לקחת את זה אישית
עוד תצא לך אוהדת חניונים
02 ינואר 2014, 22:44
itai7 כתב:אחוזים ל-2
מכבי תל אביב 59% (25 מ-42)
גלאטסראיי 41% (15 מ-36)
אחוזים ל-3
מכבי תל אביב 50% (10 מ-20)
גלאטסראיי 46% (14 מ-30)
אחוזים מהקו
מכבי תל אביב 58% (10 מ-17)
גלאטסראיי 80% (12 מ-15)
ריבאונדים
מכבי תל אביב 32 (8 בהתקפה)
גלאטסראיי 33 (12 בהתקפה)
אסיסטים
מכבי תל אביב 12
גלאטסראיי 10
איבודים
מכבי תל אביב 6
גלאטסראיי 8
02 ינואר 2014, 22:46
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:יופי של ניצחון. לצערי לא יכלתי לראות את הרבע האחרון בגלל תקרית הקאה...
אתה יודע שאנחנו עדיין מחכים לה שתירשם לפורום כן? אני כבר מתחילה לקחת את זה אישית
עוד תצא לך אוהדת חניונים
היא לא תצא אוהדת חניונים. יש גבול.
ד"T היא כבר מבדילה בין כדורסל לבין טניס ולדעתי היא בדרך להיות נדאליסטית אמיתית...
02 ינואר 2014, 22:47
02 ינואר 2014, 22:51
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:יופי של ניצחון. לצערי לא יכלתי לראות את הרבע האחרון בגלל תקרית הקאה...
עוד תצא לך אוהדת חניונים
היא לא תצא אוהדת חניונים. יש גבול.
ד"T היא כבר מבדילה בין כדורסל לבין טניס ולדעתי היא בדרך להיות נדאליסטית אמיתית...
02 ינואר 2014, 22:54
02 ינואר 2014, 22:55
02 ינואר 2014, 22:56
חנו'ש כתב:למה באמת ארויו לא היה על המגרש בדקות האחרונות? המאמן שלהם כזה אדיוט?
יש מצב שמכבי תהיה מסוגלת להביא את ארויו שנה הבאה?
02 ינואר 2014, 22:57
02 ינואר 2014, 22:57
02 ינואר 2014, 22:58
02 ינואר 2014, 22:59
02 ינואר 2014, 23:00
MTA2311 כתב:נדאל כבר יהיה בבית אבות עם קרח על הברכיים כשהיא תהיה בגיל שמתחילים לראות בו טניס
02 ינואר 2014, 23:05
er79 כתב:האמת, אני שמח לאכול את הכובע. הופתעתי בגדול. הימרתי על הפסד. האם היקמן חושב שהיום פורים והוא התחפש לדוראנט? איפה היה היקמן כל העונה? אני מקווה שהוא מתחיל מהערב דרך חדשה. ושמתי לב לקסם המדהים הזה שכל פעם שרייס עולה במקום אוחיון ההפרש של הטורקים עולה או שהפער של מכבי יורד אם הם מובילים? מדהים. ארויו שחקן נפלא, אבל עתמאן הרג אותו ושיחק איתו כמעט 40 דקות. כן, מר פדרמן, שווה כל דולר. יצאת מטומטם ששחררת אותו. שחקן כמו ארויו היה יכול להתאים יופי לקו האחורי של מכבי. מה שהוא היה יכול לעשות עם טיוס וג'יימס בפיק אנ רול-תאווה לעיניים. כל הכבוד לטיוס על החיפוי המושלם לג'יימס בהיעדרו. מעניין אם ליאב עדיין מתעקש אחרי היום להשוות אותו לתומאס. אוחיון וסמית היו מעולים. פניני ובלו היו סבבה. אינגלס אכזב. והיקמן הפתיע אותי בענק.
02 ינואר 2014, 23:07
מכביסט29 כתב:חנו'ש כתב:למה באמת ארויו לא היה על המגרש בדקות האחרונות? המאמן שלהם כזה אדיוט?
אני חושב שהוא נפצע קצת בגלל זה הוא לא חזר יותר..
02 ינואר 2014, 23:11
LIAV10 כתב:er79 כתב:האמת, אני שמח לאכול את הכובע. הופתעתי בגדול. הימרתי על הפסד. האם היקמן חושב שהיום פורים והוא התחפש לדוראנט? איפה היה היקמן כל העונה? אני מקווה שהוא מתחיל מהערב דרך חדשה. ושמתי לב לקסם המדהים הזה שכל פעם שרייס עולה במקום אוחיון ההפרש של הטורקים עולה או שהפער של מכבי יורד אם הם מובילים? מדהים. ארויו שחקן נפלא, אבל עתמאן הרג אותו ושיחק איתו כמעט 40 דקות. כן, מר פדרמן, שווה כל דולר. יצאת מטומטם ששחררת אותו. שחקן כמו ארויו היה יכול להתאים יופי לקו האחורי של מכבי. מה שהוא היה יכול לעשות עם טיוס וג'יימס בפיק אנ רול-תאווה לעיניים. כל הכבוד לטיוס על החיפוי המושלם לג'יימס בהיעדרו. מעניין אם ליאב עדיין מתעקש אחרי היום להשוות אותו לתומאס. אוחיון וסמית היו מעולים. פניני ובלו היו סבבה. אינגלס אכזב. והיקמן הפתיע אותי בענק.
אני השוואתי את טיוס לתומאס?
אני הייתי מתומכיו של טיוס, ההשוואה לתומאס הייתה לזר בזול שאמרת שאפר להוסיף לסגל שלך, אמרתי שהסיכויים שהוא יהיה עוד תומאס הם גבוהים.
אל תוציא את הדברים שלי מהקשרם.
02 ינואר 2014, 23:13
02 ינואר 2014, 23:14