misha כתב:לגבי לנדסברג אין צורך לדאוג בינתיים כי יש לו חוזה גם לעונה הבאה אבל מקווה שבמכבי יסגרו איתו על חוזה ארוך טווח בקיץ כדי למנוע כאבי ראש בעתיד.
מסכים ואני גם חושב שחייבים להאריך לו את החוזה אבל אני לא בטוח שהוא יסכים אם בלאט ישאר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:לגבי לנדסברג אין צורך לדאוג בינתיים כי יש לו חוזה גם לעונה הבאה אבל מקווה שבמכבי יסגרו איתו על חוזה ארוך טווח בקיץ כדי למנוע כאבי ראש בעתיד.
yzafrir כתב:שחקנים כמו לאנדסברג. , טיוס ושאר הישראלים הבכירים שלנו חייבים להיות מוחתמים על חוזים ארוכי טווח אפילו במחיר גבוהה מהשווי האמיתי שלהם . בטח כשמדובר על כאלו שתורמים גם ברמת יורוליג ...עוד אחד כזה שאני רואה אותו במכבי בעתיד הוא שון דאוסן...
Assaf M כתב:מכבי תהיה חייבת, לדעתי, לעשות הערכת מצב בנוגע לדווין סמית'. אני מבין שהשפעתו בחדר ההלבשה היא גדולה והוא שחקן נהדר אוף דה קורט, אבל התנודות ביכולת שלו והברכיים גורמות לי אולי לחשוב שהגיע הזמן, אולי, לחפש אלטרנטיבה אחרת.
toja27 כתב:Assaf M כתב:מכבי תהיה חייבת, לדעתי, לעשות הערכת מצב בנוגע לדווין סמית'. אני מבין שהשפעתו בחדר ההלבשה היא גדולה והוא שחקן נהדר אוף דה קורט, אבל התנודות ביכולת שלו והברכיים גורמות לי אולי לחשוב שהגיע הזמן, אולי, לחפש אלטרנטיבה אחרת.
הוא גם שחקן טוב בתוך המגרש, הבעיה איתו שהוא לא מספיק טוב להיות שחקן מוביל בקבוצה. הוא צריך להיות האיש ה-3,4 של הקבוצה כך שהקבוצה לא מסתמכת עליו יותר מדי( בהתקפה), כמו שהיא מסתמכת עליו היום. הוא שחקן משלים נהדר לקבוצה. הבעיה של מכבי שבתור שחקן משלים הוא קצת יקר בשבילה.
אני אומר את זה עוד מסוף עונה שעברה וכתבתי עליו עוד בתחילת העונה הזו.
toja27 כתב:Assaf M כתב:מכבי תהיה חייבת, לדעתי, לעשות הערכת מצב בנוגע לדווין סמית'. אני מבין שהשפעתו בחדר ההלבשה היא גדולה והוא שחקן נהדר אוף דה קורט, אבל התנודות ביכולת שלו והברכיים גורמות לי אולי לחשוב שהגיע הזמן, אולי, לחפש אלטרנטיבה אחרת.
הוא גם שחקן טוב בתוך המגרש, הבעיה איתו שהוא לא מספיק טוב להיות שחקן מוביל בקבוצה. הוא צריך להיות האיש ה-3,4 של הקבוצה כך שהקבוצה לא מסתמכת עליו יותר מדי( בהתקפה), כמו שהיא מסתמכת עליו היום. הוא שחקן משלים נהדר לקבוצה. הבעיה של מכבי שבתור שחקן משלים הוא קצת יקר בשבילה.
אני אומר את זה עוד מסוף עונה שעברה וכתבתי עליו עוד בתחילת העונה הזו.
felix_r כתב:אני הייתי משאיר את כל הישראלים והמתאזרחים + סופו.
את כל השאר הייתי מחליף
felix_r כתב:אני הייתי משאיר את כל הישראלים והמתאזרחים + סופו.
את כל השאר הייתי מחליף
jol9 כתב:felix_r כתב:אני הייתי משאיר את כל הישראלים והמתאזרחים + סופו.
את כל השאר הייתי מחליף
אני מצטרף רק בניקוי סמית. לא תמצא שלוש שנותן את מה שדווין נותן במחירים האלה.
jol9 כתב:felix_r כתב:אני הייתי משאיר את כל הישראלים והמתאזרחים + סופו.
את כל השאר הייתי מחליף
אני מצטרף רק בניקוי סמית. לא תמצא שלוש שנותן את מה שדווין נותן במחירים האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים