המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:מכבי לא תרשום את לינהארט לליגה בשלב זה כנראה.
מכביסט30 כתב:מכבי לא תרשום את לינהארט לליגה בשלב זה כנראה.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:מכבי לא תרשום את לינהארט לליגה בשלב זה כנראה.
אם הם רוצים שדווין יישחק כל משחק 30+, גם ביורוליג וגם בליגה כשהוא אוטוטו בן 32..שייבושם להם
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:מכבי לא תרשום את לינהארט לליגה בשלב זה כנראה.
אם הם רוצים שדווין יישחק כל משחק 30+, גם ביורוליג וגם בליגה כשהוא אוטוטו בן 32..שייבושם להם
גם אני חושב שזו החלטה פשוט מטומטמת.. לינהארט הוכיח שהוא מספיק טוב בשבחל לסיים פה את העונה בכבוד! בשביל מה צריך לחכות שמישהו יפצע ואז להביא מחליף זר?! פשוט דביליות..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:מכבי לא תרשום את לינהארט לליגה בשלב זה כנראה.
גם אני חושב שזו החלטה פשוט מטומטמת.. לינהארט הוכיח שהוא מספיק טוב בשבחל לסיים פה את העונה בכבוד! בשביל מה צריך לחכות שמישהו יפצע ואז להביא מחליף זר?! פשוט דביליות..
לסיים פה את העונה בכבוד? מבחינתי הוא צריך להתחיל פה את העונה הבאה בכבוד
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:מכבי לא תרשום את לינהארט לליגה בשלב זה כנראה.
לסיים פה את העונה בכבוד? מבחינתי הוא צריך להתחיל פה את העונה הבאה בכבוד
בתור?
שחף כתב:אני שוב שואל- איפה קראתם שהוא לא יירשם לליגה?
חנו'ש כתב:אני בכלל לא מבינה.
אם ייפצע שחקן אז גם ככה יש את לינהארט שיכול למלא את המקום הזה, אז למה לא לרשום אותו כבר??
חנו'ש כתב:אני בכלל לא מבינה.
אם ייפצע שחקן אז גם ככה יש את לינהארט שיכול למלא את המקום הזה, אז למה לא לרשום אותו כבר??
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:אני בכלל לא מבינה.
הסיפור איתו זאת חתיכת הזיה
אין שום הגיון במה שקורה שם
מכביסט30 כתב:שחף כתב:אני שוב שואל- איפה קראתם שהוא לא יירשם לליגה?
קראתי או שמעתי איפשהו (אני לא זוכר איפה ומי אמר את זה) שמכבי מעדיפה לחכות עם הרישום האחרון של זר בשביל לשמור לעצמה את האופצייה להביא מחליף במידה ואחד הזרים יפצע ויהיה צורך להחליף אותו. אני בספק עד כמה זה אמין, אבל עצם העובדה שלינהארט עדיין לא נרשם למרות שפג התוקף ביורוליג מוכיחה שיש דברים בגו..
שחף כתב:אם ככה הייתי רושם את סופו, אלכסנדר ורנדל ושהאחרון ישחק 3 במשחק הבא. who cares
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים