המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מותר להביא שחקנים ולהיכשל, אבל זאת חתיכת אות קין לכל מי שבחר להשאיר אותו
להעיף אותו ולא להביא מחליף היה יותר טוב מלהשאיר אותו
מכביסט30 כתב:לא רק שהוא גרוע מבחינת היכולות שלו כשחקן, הוא גם משחק כבר לגמרי מרוקן מאנרגיות וביטחון..
זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לשחקן והכי גרוע שקרה למכבי.
איך לא מחליפים שחקן כזה לעזאזל? איך???
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:לא רק שהוא גרוע מבחינת היכולות שלו כשחקן, הוא גם משחק כבר לגמרי מרוקן מאנרגיות וביטחון..
תקדים טייריס רייס. זאת הסיבה היחידה.
מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:לא רק שהוא גרוע מבחינת היכולות שלו כשחקן, הוא גם משחק כבר לגמרי מרוקן מאנרגיות וביטחון..
תקדים טייריס רייס. זאת הסיבה היחידה.
רק חבל שהיינס לא קרוב לרייס לא בכישרון, לא בראש ולא בגודל הוואבוס. בשלב הזה רייס כבר נכנס לעניינים מזמן..
jol9 כתב:בלי קשר לכמה שהיינס עלוב, הוא חייב לשחק. אי אפשר להחזיק את פארגו ואת אוחיון 35 דקות על הפרקט.
roy1000 כתב:jol9 כתב:בלי קשר לכמה שהיינס עלוב, הוא חייב לשחק. אי אפשר להחזיק את פארגו ואת אוחיון 35 דקות על הפרקט.
הוא גורם יותר מדי נזק כשהוא משחק.
yzafrir כתב:אלא אם אתה אומר לו כמו לכלב ( סי בו ) כדי שיצמד לגודלוק כמו יוגב
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אלא אם אתה אומר לו כמו לכלב ( סי בו ) כדי שיצמד לגודלוק כמו יוגב
גם בזה יוגב הרבה יותר טוב ממנו. היינס פשוט תוקע לך את כל ההתקפה כשהוא על המגרש.
yzafrir כתב:אבל יוגב ופארגו צריכים לנוח . מבחינתי שיכנס ויפצע את גודלוק ( וישבור לוסלי את הפרצוף על הדרך ) ויצא בחמש עברות אחרי 10 דקות , אבל לא יקח את המשחק על עצמו.
toja27 כתב:היינס מאכזב מאוד, אבל מבחינתי חלק מהביקורת מגיע גם לגודס. כלומר אני שואל את עצמי, עד כמה נמשיך לראות את היינס עוצר וזורק מהשלוש או חצי מרחק עם יד על הפנים כשהוא צריך לחדור יותר? כל פעם שהוא עושה את זה, גודס חייב להגיד לו פעם אחר פעם," עזוב זריקות קשות, אני רוצה שתחדור יותר, אני נותן לך אשראי לחדור, רק תחדור וקח זריקות רק כשהן פנויות לגמרי" מצידי שיגיד לו את זה עשר פעם. בסוף זה יכנס. אבל משום מה אנחנו לא רואים שום שינוי בתחום הזה, אז נכון אפשר להגיד שהיינס לא אינלגנט מספיק אבל אני בטוח שאם גודס היה נותן לו את הדגש הזה, אחרי מספר פעמים הוא היה מתחיל לחדור. גודס כאילו נותן לו להתנהל בלי שליטה ואז כשהוא משחק רע(רב הפעמים בערך) הוא מוציא אותו החוצה. סליחה,אבל אני לא מבין את שיטת האימון הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים