23 יוני 2015, 17:26
roy1000 כתב:jol9 כתב:הצלבה מכבי עשתה עם היינס שמשחק 20 דקות, לינהארט, אלכסנדר, כהן וסופו (הנוראי של השנה). נראה לך שעם שחקנים נורמליים
היא לא תצליח?
מכבי עכשיו תנסה לחזק את עצמה בליגה. אוחיון, מקל, פניני, סילבן, פישר זאת החמישייה, ואני מאמין שהיא תרצה עומק גם אצל שני
השחקנים הצעירים.
לגבי זרים - סמית', רנדל, רוצ'סטי, סנטר זר וכנראה עוד גארד זר, כשבנדר משלים שישיית זרים שיכולה להיות סבירה לגמרי.
עשית הצלבה כי קיבלת כמה משחקים מצויינים מסופו. לינהרט וכהן לא שיחקו כמעט ביורוליג, וסמית'/רנדל נתנו עונות קריירה.
הסגל שאתה מדבר עליו לא יותר טוב משמעותית מהסגל של ניז'ני שנה שעברה.
23 יוני 2015, 17:32
rc4991 כתב:זה נכון שהחוקים מורידים קצת מהרמה של מכבי (וכך גם השופטים) אבל זו ממש לא הסיבה העיקרית
שנה שעברה ובשנים האחרונות הקבוצה התקשתה פשוט כי היא לא היתה כל כך טובה (ועכשיו כולם ינפנפו בתואר היורוליג)
ברגע שמכבי תחשוב איך היא בונה קבוצה הכי טובה ולא מתאימה את עצמה לחוקים המפגרים בליגה היא תחזיק בסגל איכותי בפער על הליגה (חוץ מירושלים שמתקדמים יפה)
אם מקל ועוד זר בינוני היו פה במקום פארגו אתה חושב שהיינו עוברים את אילת וזוכים באליפות? שלא נדבר על זה שבכלל לא בטוח שהיינו מעפילים להצלבה....
23 יוני 2015, 17:33
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:השאלה היא האם אנחנו בונים קבוצה לפיינל פור או שאנחנו ננסה קודם כל להחזיר את הכבוד בליגה הישראלית.
אני חושב שלבנות קבוצה לפיינל פור, בתקציב של מכבי ובנכונות שלה להשקיע, זאת מטרה לא ריאלית, לא כי זה כזה בלתי אפשרי
להגיע לפיינל פור, אלא כי כדי שזה יקרה, מכבי צריכה לפגוע בינגו ב2-3 זרים לפחות.
המשימה להחזיר את השליטה בליגה, היא סבירה יותר, ושם נצטרך כל ישראלי טוב שנוכל למצוא
ברור שצריך ישראלים טובים במצב הנוכחי. הבעיה היא שאני חושב שהציפיות ממקל הפכו לקצת לא ריאליות. ממה שאנחנו יודעים עליו עד עכשיו, מדובר בשחקן יורוליג ממוצע לכל היותר. הוא לא בין הרכזים הטובים ביורוליג, וכנראה שהוא בחצי התחתון של הרכזים ביורוליג. אולי באמת הוא ייתן איזו קפיצה ענקית בשנה הבאה (אם הוא יגיע לכאן), אבל זה לא משהו לבנות עליו.
קו אחורי של מקל-רוצ'סטי די סותם את הגולל על חלומות פיינל פור לדעתי, בטח אם הקו הקידמי יהיה רנדל-רידינג. זו קבוצה שגם ההצלבה לא מובטחת לה.
הצלבה מכבי עשתה עם היינס שמשחק 20 דקות, לינהארט, אלכסנדר, כהן וסופו (הנוראי של השנה). נראה לך שעם שחקנים נורמליים
היא לא תצליח?
מכבי עכשיו תנסה לחזק את עצמה בליגה. אוחיון, מקל, פניני, סילבן, פישר זאת החמישייה, ואני מאמין שהיא תרצה עומק גם אצל שני
השחקנים הצעירים.
לגבי זרים - סמית', רנדל, רוצ'סטי, סנטר זר וכנראה עוד גארד זר, כשבנדר משלים שישיית זרים שיכולה להיות סבירה לגמרי.
23 יוני 2015, 17:34
jol9 כתב:נכון, עשית הצלבה בעזרת א', ב', ג' שהיו העונה, ובעונה הבאה יהיו א', ב', ג' אחרים.
פרט לעונת ארויו, שם היתה קבוצה חלשה, וחוסר מזל מסויים בהגרלה, עלינו להצלבה בכל שנה ובכל שיטה, ועם כל סגל (כולל העונה
ההיא עם היקמן ולוגאן).
השיטה הנוכחית, עושה חסד עם קבוצות עמוקות שיש להן גם מסורת והן לא נחנקות מגודל המעמד.. לכן, אני פחות מודאג מהעניין הזה.
ד"א, גם אם מכבי פעם אחת לא תעבור את ההצלבה, אבל תיתן עונה טובה בזירה המקומית, אני לא חושב שזה בהכרח יהיה רע.
23 יוני 2015, 17:42
23 יוני 2015, 17:43
roy1000 כתב:jol9 כתב:נכון, עשית הצלבה בעזרת א', ב', ג' שהיו העונה, ובעונה הבאה יהיו א', ב', ג' אחרים.
פרט לעונת ארויו, שם היתה קבוצה חלשה, וחוסר מזל מסויים בהגרלה, עלינו להצלבה בכל שנה ובכל שיטה, ועם כל סגל (כולל העונה
ההיא עם היקמן ולוגאן).
השיטה הנוכחית, עושה חסד עם קבוצות עמוקות שיש להן גם מסורת והן לא נחנקות מגודל המעמד.. לכן, אני פחות מודאג מהעניין הזה.
ד"א, גם אם מכבי פעם אחת לא תעבור את ההצלבה, אבל תיתן עונה טובה בזירה המקומית, אני לא חושב שזה בהכרח יהיה רע.
אני חושב שחלק לא קטן מהתקציב של מכבי תלוי בהגעה להצלבה. זה גם הכנסות מכרטיסים וגם זכויות שידור.
23 יוני 2015, 17:45
23 יוני 2015, 17:47
roy1000 כתב:jol9 כתב:נכון, עשית הצלבה בעזרת א', ב', ג' שהיו העונה, ובעונה הבאה יהיו א', ב', ג' אחרים.
ההיא עם היקמן ולוגאן).
אני חושב שחלק לא קטן מהתקציב של מכבי תלוי בהגעה להצלבה. זה גם הכנסות מכרטיסים וגם זכויות שידור.
23 יוני 2015, 17:50
jol9 כתב:אנקראם - אני זוכר שהיתה לקבוצה אופציה לרשום 6 זרים ולשחק עם החוק הרוסי, או חמישה ולשחק רק עם ישראלי אחד בחמישייה...
יש מצב שאני טועה, אבל אם לא, אז אולי שווה ללכת לכיוון של לשחק בלי החוק הרוסי.
מעבר לכך, מכבי לא צריכה 7 זרים. 5 זרים + בנדר זה מספיק בהחלט (תלוי כמובן בזהות הזרים). איך בדיוק עזרו לנו
זרים מספר 4, 5, 6, 7?
הרי כי המשמעות של עומק, היא שאם שחקן נפצע או לא משחק טוב, בא מישהו אחר שתופס את מקומו. העונה לא היה לנו תחליף לאף אחד משלושת
הזרים הטובים שלנו...
לגבי הישראלים - סילבן יהיה בן 26 רק באפריל, שזה סוף עונה הבאה. האם הוא לא יכול להיחשב עדיין כישראלי הצעיר שלנו? אם לא, אז זה באמת
בעייתי, אבל אני האמת לא רואה כ"כ ברירה...
23 יוני 2015, 17:53
23 יוני 2015, 17:58
ankram כתב:ד"א - שלא תגידו שהפתענו אותכם , אבל כבר עלה בדיון במנהלת , לאפשר מתאזרח אחד בלבד בקבוצה , ולא ירחק היום וזה גם יקרה , כי הרי המנהלת מנוהל ע"י רוב , ורוב יש לקבוצות ה"קטנות".
איך שלא תסובבו את זה , החוק ה"רוסי" , חוק הצעירים , שיטת ההכרעה , כל ההחלטות האלו התקבלו ע"י המנהלת , שם יש רוב מוחץ נגד מכבי(ובקרוב גם נגד ירושליים) , כל מה שמעניין את בעלי הקבוצות הוא הצ'אנס לקחת תואר , ושהכל ילך לעזעזל.
לא אתפלא אם בקרוב יוציאו עוד חוקים שכל מטרתם זאת פגיעה במכבי , הפועל ירושליים תחווה את זה על בשרה , שנה הבאה שתנסה להתמודד ב 2 מסגרות.
23 יוני 2015, 18:01
jol9 כתב:rc4991 כתב:זה נכון שהחוקים מורידים קצת מהרמה של מכבי (וכך גם השופטים) אבל זו ממש לא הסיבה העיקרית
שנה שעברה ובשנים האחרונות הקבוצה התקשתה פשוט כי היא לא היתה כל כך טובה (ועכשיו כולם ינפנפו בתואר היורוליג)
ברגע שמכבי תחשוב איך היא בונה קבוצה הכי טובה ולא מתאימה את עצמה לחוקים המפגרים בליגה היא תחזיק בסגל איכותי בפער על הליגה (חוץ מירושלים שמתקדמים יפה)
אם מקל ועוד זר בינוני היו פה במקום פארגו אתה חושב שהיינו עוברים את אילת וזוכים באליפות? שלא נדבר על זה שבכלל לא בטוח שהיינו מעפילים להצלבה....
תראה, מה שאתה אומר נכון בתאוריה. אני גם חשבתי ככה עד לפני כמה זמן, אבל בפועל זה לא מסתדר.
שוב, בעונה שעברה, בתקופת השיא, היתה לנו קבוצה נהדרת, עם הגנה רצחנית. אולי לא הקבוצה הכי טובה באירופה, אבל בוודאי
אחת מה-4 הטובות.
ועם זאת, היא התקשתה באופן אובייקטיבי (בשני המשחקים) מול חיפה. זה לא היה מקרי.
תמיד צריך לזכור גם שמכבי הגיעה למה שהגיעה בזכות השליטה בזירה המקומית, והחתירה הבלתי נלאית למצויינות ולהישגים בארץ.
מה שדייויד פדרמן מנסה לבטל בקלות כ"כ מרגיזה, זה בעצם מה שבנה את המותג הזה והפך אותו למה שהוא.
תיזכר באמוציות שיש לאוהדים אחרי הפסדים ביורוליג (נניח בארץ לצדביטה) לעומת הפסדים לקבוצות ישראליות... זה שונה לגמרי
23 יוני 2015, 18:10
23 יוני 2015, 18:10
23 יוני 2015, 18:11
מקאדו 3 כתב:ארט פראחובסקי מועמד לפי וואלה אאבל לאולימפיקוס עדיפות על מכבי ואיתה המגעים מתקדמים , פירוש : פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
23 יוני 2015, 18:14
23 יוני 2015, 18:15
מקאדו 3 כתב:ארט פראחובסקי מועמד לפי וואלה אאבל לאולימפיקוס עדיפות על מכבי ואיתה המגעים מתקדמים , פירוש : פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
23 יוני 2015, 18:15
23 יוני 2015, 18:16
23 יוני 2015, 18:17